TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
Izomer
în 25 Iunie 2020 | Izomer întreabă:

Voiam sa va cer parerea in legatura cu un pui de pisica. Am adoptat un pui de pisica aruncat pe strada. De mititica nu parea a avea probleme. Dupa cateva saptamani au aparut mancarimile cu caderea părului.Scabie....? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
PsyhoChild
în 25 Iunie 2020 | PsyhoChild întreabă:

Am 3 catei mici, au 3 saptamani si nu stiu ce vaccin trebuie sa le cumpar. In trecut am mai facut vaccinuri unor catei, dar nu stiam pentru ce sunt ca nu erau cainii mei. Deci ce vaccinuri trebuie ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Anonima6754
în 25 Iunie 2020 | Anonima6754 întreabă:

Vreau sa cumpar un ciobanesc german si sa il dau la dresaj..credeti ca e ok daca il iau de pui (nu chiar ft mic sa il pot da la dresaj) sa il tin la mine vreo sapt ca sa se obisnuiasca cat de cat si dupa...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
mititica_1566
în 25 Iunie 2020 | mititica_1566 întreabă:

Cum as putea face acasa solutie de baloane? Apa si sapunul nu prea formeaza o solutie buna, baloanele nu sunt rezistente se sparg imediat. Altceva ce as putea folosi din casa?

2
Răspunde Raportează
Asterics
în 25 Iunie 2020 | Asterics întreabă:

Vreau sa ma duc cu cel mic la pescuit. Am facut o undita dintr- un bat, insa acum as vrea sa trecem la lucruri mai serioase. Nu ma pricep nici eu prea bine si de aceea am zis sa intreb aici. Gasesc o ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
melissaazevedo
în 25 Iunie 2020 | melissaazevedo întreabă:

O altă întrebare despre cățelușul meu iubitor, Puppy mănâncă pietre atunci când îl las să se joace în curte. I- am dat și tablete de vierme. tot mușcă pietre. Catelul are deficienta de ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Alloneforever
în 25 Iunie 2020 | Alloneforever întreabă:

Pot folosi picături pentru ochi uman la pisica?

7
Răspunde Raportează
Andreidjsjc
în 25 Iunie 2020 | Andreidjsjc întreabă:

Hei! De curând am ieșit cu câinele meu la plimbare si am o problmea.Cam trag de el pe drum, dar când ajunge unde ii place lui, o zona cu niste copaci chestii etc. Pare să îi placă și explorează....asta...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
deiuta
în 24 Iunie 2020 | deiuta întreabă:

Ce inseamna cand un catel are nasul uscat? Asa trebuie sa fie sau umed e ok?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 Iunie 2020 |

Cât de mari cresc rechinii negri de acvariu?

2
Răspunde Raportează
dragos_penta
în 24 Iunie 2020 | dragos_penta întreabă:

Am o catea care nu a mai urinat de aprox 24 de ore dupa ce a fatat. Sa imi fac griji?

3
Răspunde Raportează
Loveoff312
în 24 Iunie 2020 | Loveoff312 întreabă:

Am și eu o întrebare! Cat aproximativ costa sa fac pașaportul cățelului pentru a ma deplasa cu el in afara țării?

5
Răspunde Raportează
anonimcurajos
în 23 Iunie 2020 | anonimcurajos întreabă:

Am o cațelușă care a fătat acum 4 zile. Azi, cand ma uitam la ea si la pui, am vazut o capușă mică pe pătura(langa ei)... Sa ma ingrijorez? Ma gandeam sa ma duc la veterinar si sa il intreb...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
irina700
în 23 Iunie 2020 | irina700 întreabă:

M- am apucat sa scriu o carte ca hobby (pentru adolescenti) dar daca va iesi ok am de gand sa o tiparesc si sa o public. Deocamdata am scris numai descrierea cartii si primul capitol. As vrea insa...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
candyxxo4
în 23 Iunie 2020 | candyxxo4 întreabă:

Cainele meu "inghite" capul puiului meu de gaina. Vrea sa-l manance?

4
Răspunde Raportează
Andreidjsjc
în 23 Iunie 2020 | Andreidjsjc întreabă:

Hei! Cine știe cum pot să-mi învăț câinele să mă,, apere"? De exemplu cineva când se da la mine sa muște...cum pot face? In afara de dresor

6
Răspunde Raportează
miriamnagy414
în 23 Iunie 2020 | miriamnagy414 întreabă:

Bună seara, iepurița mea are azi 34 de zile de la montă și inca nu a fătat.Este rasa Cap de leu si aceasta este prima gestatie. După consultatia de la 15 zile veterinarul a spus că este gestantă...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Iunie 2020 |

Acum cateva zile, nu stiu cum s- a lipit de pisica mea o bucata de scotch destul de rezistent, pe unul din picioarele din spate si pe spatele pisicii. Dupa ce i l- am dezlipit am incercat ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
StefanDrg
în 23 Iunie 2020 | StefanDrg întreabă:

Pot avea pisicile depresie sau anxietate?

5
Răspunde Raportează
Mihailasamainplaek
în 22 Iunie 2020 | Mihailasamainplaek întreabă:

Um....Salut TPU, mi-am parfumat cainele cu parfum de om. Are blana lungă și am dat de la distanță. Poate păti ceva rău?:/ Dau fundă (vă rog sa aduceti si argumente la raspuns)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Iunie 2020 |

Suna ciudat numele Nero la o cățea? Nu fac mișto, vreau răspunsuri serioase

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Iunie 2020 |

Cățeaua meu da semne că are pui (e însărcinată) nu i-a născut încă.Ea are 8-9 luni, este buna vârstă sau e prea mica?

14
Răspunde Raportează
kikizzz
în 21 Iunie 2020 | kikizzz întreabă:

am nevoie de careva sa imi spuna si mie ce a patit cainele meu amstaff la ochisor, veterinarul a dat niste picaturi de ochi, dar nu au fost de folos absolut deloc, poate sa imi spuna careva...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Iunie 2020 |

De unde îmi dau seama că cățeaua va naște? si cu ce afecteaza nașterea

4
Răspunde Raportează
Nicoleoficial
în 21 Iunie 2020 | Nicoleoficial întreabă:

Heey! Yorkshire-ul meu are urechile lăsate în jos, dar eu știu că trebuie să le aibă ridicate. Trebuie să i le leg? Că parcă așa se face la alți câini... Sau poate încă e mic, are 3 luni

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Iunie 2020 |

La mine in curte vin cainii vecinului si m-am saturat de ei.Are 5 caini plus catelusi.Am vorbit cu el dar degeaba, cica nu-i poate prinde sa-i lege.Ce sa fac?

20
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Iunie 2020 |

Buna, va rog am nevoie de sfaturi urgent. Eu imi tin motanul afara gen in curte iar el doarme(in fine, dormea) intr- o camera de depozitat(cu niste rafturi pe care sunt puse lucruri) la care se ajunge...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
GeorgianaGeorgiGeorgiana
în 21 Iunie 2020 | GeorgianaGeorgiGeorgiana întreabă:

Buna, dragilor! Am o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv. De cateva zile, am doi pui de pisica ce au conjunctivita. In zona nu am niciun veterinar. Ati avut pisici cu conjunctivita? Ce tratament ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Anonima6754
în 21 Iunie 2020 | Anonima6754 întreabă:

vreau sa imi iau un ciobanesc german si vreau cateva sfaturi. 1. De cate ori pe zi si la ce ore aproximativ trebuie scos afara? 2. De cate ori pe zi si cam ce mananca? 3. Este adevarat ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Andreidjsjc
în 20 Iunie 2020 | Andreidjsjc întreabă:

Cum pot să îmi conving părinții să mă lase cu câinele in casa? Mai am ceva până la 18 ani și până mă mut...

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Iunie 2020 |

Câinii beau borș. Beau și lapte? Brânză de burduf știu că mănâncă. Mănâncă și altceva? Dacă da, ce?

6
Răspunde Raportează
PainTech
în 20 Iunie 2020 | PainTech întreabă:

Zgardele pentru purici sunt eficiente?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Iunie 2020 |

Bună! Eu stau la bloc și în față la bloc exista un câine maidanez fără stăpân, care a apărut de vreun an! El are obiceiul să se întindă lângă ușa de la intrare în bloc sau când ies...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Andreidjsjc
în 19 Iunie 2020 | Andreidjsjc întreabă:

Am un câine de 8 luni, este târziu pentru a-l dresa?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Iunie 2020 |

Buna, am niste inttebari despre catei(cel putin despre cățelul meu). 1. De ce cand se urca pe a doua- a treia scara din casa începe sa latre? 3. De ce cand strig "lalalalalalalalala" incepe sa...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Andreidjsjc
în 19 Iunie 2020 | Andreidjsjc întreabă:

I am luat cainelui meu o lesa de plimbat...și nu este obișnuit (e prima oara și are 8 luni)și am încercat să- l trag ușor, și a început să roadă lesa, nu s- a rupt, dar are nu mai are...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
grigore_mana
în 19 Iunie 2020 | grigore_mana întreabă:

Hei! Stiu ca exista aplicatii care te pot ajuta sa indentifici plantele, insa exista asa ceva si pentru pasari? Mi-ar fi de mare ajutor.

1
Răspunde Raportează
poliandru
în 19 Iunie 2020 | poliandru întreabă:

Cum fac o capcana pentru soareci, facuta in casa. Ceva usor nu prea complicat, tineti cont ca sunt un copil.

2
Răspunde Raportează
Alexxxxtipsss
în 19 Iunie 2020 | Alexxxxtipsss întreabă:

am o problema cu cainele meu pitbull, pana la varsta de 7 luni a fost socializat cu toti cainii si copiii si nu a fost agresiv niciodata cu vreun caine pana la varsta de 1 an jumate acum are...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
gellalbie4ever
în 18 Iunie 2020 | gellalbie4ever întreabă:

TPU. Mamei mele nu- i pasă de mine sau de pisică(locuim in același apartament) așa că enervează pisica dinadins tot timpul ca aceasta să se repeadă la mine să mă muște și să mă ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Andreidjsjc
în 18 Iunie 2020 | Andreidjsjc întreabă:

Am o problema cu câinele, mai bine zis invers...i- am luat un o lesa(are 8 luni câinele)și..de fiecare data când i- o pun stă nemișcat, nu ii place, ce pot face? Am incercat sa ii pun gustări...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Andreidjsjc
în 18 Iunie 2020 | Andreidjsjc întreabă:

Am o problema cu câinele, mai bine zis invers...i- am luat un o lesa(are 8 luni câinele)și..de fiecare data când i o pun stă nemișcat, nu ii place, ce pot face? Am incercat sa ii pun gustări...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Nicoleoficial
în 18 Iunie 2020 | Nicoleoficial întreabă:

Se întâmplă ceva dacă cainele meu nu va face pui? E femelă și nu prea aș vrea să facă pui, e prea multă responsabilitate:)

7
Răspunde Raportează
Tataru_Ionut_2001
în 17 Iunie 2020 | Tataru_Ionut_2001 întreabă:

Am o problema cu pisica mea, ii cade ofarte usor parul si mai tot timpul am par prin casa si nu cred ca naparleste pentru ca asta se intampla tot timpul. Pisica mea este una obisnuita, nu este...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
mioana
în 17 Iunie 2020 | mioana întreabă:

Ce solutie folositi pentru acvarii in cazul in care apa de la robinet contine clor si calcar? Ce as putea face in acest caz?

1
Răspunde Raportează
melissaazevedo
în 17 Iunie 2020 | melissaazevedo întreabă:

Catelul meu are 3 luni. Este sănătos și jucăuș. Dar, El a sughițat după fiecare masă. Este o stare normală?

4
Răspunde Raportează
Laurosa
în 17 Iunie 2020 | Laurosa întreabă:

Îmi puteti spune un nume de cățelușă? E de talie mare. Nu vreau nume foarte comune gen: Sasha, Bella, Hera etc. Ceva special dar frumos

12
Răspunde Raportează
Skks
în 16 Iunie 2020 | Skks întreabă:

Stie cineva de unde pot sa imi iau gan 356 i de prin Romania?

0
Răspunde primul Raportează
Ionut2143
în 16 Iunie 2020 | Ionut2143 întreabă:

Salut. Am o pereche de perusi si de 2 saptamani jumate am si un puiut. A facut 4 oua dar se pare ca doar unul a iesit sanatos. Acum dupa 2 saptamani jumate de viata femela observ ca nu mai vrea sa...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Iunie 2020 |

Unii adora pisicile, altii zambesc imediat ce vad un caine. Exista ceva in noi care sa incline balanta simpatiei spre pisicute sau spre caini? Daca da, oare ce spune aceasta preferinta despre personalitatea...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Ion1989
    trimisă acum 17 ore

Ion1989 întreabă:

Mie mi se pare ca lumea din ziua de azi a devenit cam nesimtita cu camerele astea de supraveghere, peste tot unde mergi vezi numai camere de supraveghere si la magazine si la case si la curti si la gradini,...? (mai mult)
    23 răspunsuri
  • lpavel
    trimisă acum 17 ore

lpavel întreabă:

A investit cineva de pe aici in Bitcoin? Ce parere aveti de investitia in Bitcoin?
    19 răspunsuri
  • danpopa777
    trimisă acum 17 ore

danpopa777 întreabă:

Va salut cu respect pe toti! am o intrebare întrebătoare pentru voi. cati bani ati avut cel mai mult cash/card? care a fost cea mai mare suma deținută de voi vreodată?
    18 răspunsuri
  • lkmhjk
    trimisă pe 21 Septembrie

lkmhjk întreabă:

Buna! Am o problema suparatoare. De cand a intrat AI- ul pe piata, PC- ul meu e mereu infectat cu virusi. Va spun dintr- un inceput ca nu umblu pe site- uri dubioase. Cand fac scanari, fisierul trojan...? (mai mult)
    14 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.290
  • Întrebări: 3.951.192
  • Răspunsuri: 17.640.553
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 27 minute
Ce zici de un quiz?
Ratatouille

Ratatouille

Il indragesti pe Remy si pe amicul sau Alfredo Linguini? Afla cat de multe stii despre aventurile celor doi.

Start quiz
Categorii
  • 651.890 Adolescenţi
  • 55.506 Afaceri & Financiar
  • 22.857 Artă şi Cultură
  • 72.680 Auto & Moto
  • 144.204 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 54.971 Carieră
  • 20.315 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.835 Conversaţii