TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
Monos_Anila_1990
în 18 Martie 2020 | Monos_Anila_1990 întreabă:

Am acvariu cu 5 Koi, 3 pleco mici și un Catfish upside-down... De ceva vreme nu reușesc să-i hrănesc din cauza Koi.

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Martie 2020 |

Am avut 2 perechi de perusi insa o femela mi-a murit si am bagat intr-o colivie 2 masculi si o femela..este bine? Momentan se bat..credeti ca o sa se imprieteneasca?

3
Răspunde Raportează
mara_viosa
în 18 Martie 2020 | mara_viosa întreabă:

Am niste polistiren, ce pot face cu el, activitati pentru un copil de 4 ani? Sa invete numere sau alte experimente care nu necesita cine stie ce logistica.

1
Răspunde Raportează
nico_pico
în 18 Martie 2020 | nico_pico întreabă:

Credeti ca poneii pot fi si ei dresati precum caii? Am pus bazele unei mici afaceri cu ponei si ma intereseaza sa stiu daca ii pot imprieteni cu copiii.

1
Răspunde Raportează
AlexAL275
în 17 Martie 2020 | AlexAL275 întreabă:

Recent am făcut comanda pe eMAG pentru un sac de mâncare uscată pentru câini de la Brid Care 12 kg 162 de lei. Ce părere aveți? Este bună? Știu că cea mai bună mâncare pentru un câine...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Colette
în 17 Martie 2020 | Colette întreabă:

Am niste iuta in casa. Ce pot face cu ea? Un mic proiect diy.

1
Răspunde Raportează
oana_banana
în 17 Martie 2020 | oana_banana întreabă:

Mai exista hipodrom in Bucuresti sau prin apropiere? Se mai fac curse? Stie cineva?

1
Răspunde Raportează
Anonim2796
în 17 Martie 2020 | Anonim2796 întreabă:

Ce stiti despre emfizemul pulmonar la caini? Speranta de viata? Bichonul meu are, a fost la doctor, are tratament, vreau doar sa mai aud niste pareri, multumesc!

1
Răspunde Raportează
danailamaria33
în 17 Martie 2020 | danailamaria33 întreabă:

Bufnitele fac parte dintr-o specie protejata? Poti detine una? Sau nu ai voie?

1
Răspunde Raportează
dana_preda
Întrebare recomandată în 16 Martie 2020 | dana_preda întreabă:

Vreau sa invat sa lucrez cat mai mult in Adobe illustrator. Am lucrat in photoshop, nu la nivelul de expert, dar stiu cat de cat. Vreau sa ma axez doar pe illustrator. Stiti tutoriale care sa ma ajute? ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Martie 2020 |

Iepurele meu mănâncă non- stop! E normal? Adica ii pun mancarea lui speciala in fiecare seara dar are ceva daca i- o las până termina? Stiu ca fanul este normal sa- l mănânce, dar nu stiu pentru...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
cxxyy
în 15 Martie 2020 | cxxyy întreabă:

Cei care au papagali/perusi sau nu vreau sa va intreb ceva. Stiti ca exista oglinzi/jucarii din lemn iar papagalita mea are prostul obicei sa le roada si ies aschii si mie imi e frica de ele, iar mereu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Martie 2020 |

Salut, vreau in curand sa imi achizitionez o noua bicicleta full- suspension, insa sunt destul de indecis dintre 3 modele, nu stiu care ar fi mai bun calitate/pret. Poate ma poate ajuta cineva cu o ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Anonim420420
în 15 Martie 2020 | Anonim420420 întreabă:

Am luat din greseala fara sa- mi dau seama de pe internet un schimbator de bicicleta spate cu prindere pe ax, cand eu am acum la a mea cu prindere pe cadru, cunoscătorii stiu. Merge montat...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
cxxyy
în 14 Martie 2020 | cxxyy întreabă:

Vreau sa va intreb daca stiti vreo solutie cum sa imi conving parintii sa imi mai ia animale de companie. Acum am 2 perusi, un iepure si 2 caini si stau la casa. Stiu sa am grija de ele dar ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Anonim124635
în 14 Martie 2020 | Anonim124635 întreabă:

Stie cineva daca pot sa incep de acum dresajul de paza si protectie cu catelusa mea cane corso de 11 luni? Si daca da, cum o pot dresa pentru paza si protectie? Deja a invatat dresajul de inceput...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
alina_turcu
în 13 Martie 2020 | alina_turcu întreabă:

Ati gasit in magazine de petshop, niste creveti din aceia micuti? Nu aia mari pe care ii mancam, sunt si speii mici pe care ii poti creste in acvariu. Ati gasit asa ceva la noi in tara?

1
Răspunde Raportează
fe_emilia
în 13 Martie 2020 | fe_emilia întreabă:

Am la tara un cal, nu stiu exact ce rasa este, dar nu cred ca e cine stie ce. Credeti ca as putea sa il dresez? A mai incercat cineva asa ceva?

2
Răspunde Raportează
AlexAL275
în 13 Martie 2020 | AlexAL275 întreabă:

La ce vârstă se începe dresajul pentru un câine? Recompensele trebuie să fie diferite de hrana pe care o mănâncă câinele, nu? Recompensa se dă numai atunci când este executată comanda...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Deniiiiissee
în 13 Martie 2020 | Deniiiiissee întreabă:

Am si eu o întrebare urgentă va rog dacă mă puteți ajuta. Sunt în Cipru și am o cățelușă în vârstă de 1 an. Eu plec în țară pe 14 Aprilie și aș vrea să o iau cu mine. Am înțeles...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Martie 2020 |

Buna, cat ar costa cuparea la un caine doberman are 5 saptamani?

1
Răspunde Raportează
S???3
în 12 Martie 2020 | S???3 întreabă:

Buna tuturor. Astăzi pisica mea de 8 luni a fost sterilizată in jurul orei 10 dimineața. Au trecut aproximativ 9 ore și observ in continuare urme (mici) de sânge pe prosopul pe care am asezat- o. ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Martie 2020 |

Pentru cei care au caini, câinele meu este agresiv (este un pui de beagle are 4 luni) și nu stiu ce sa mai fac, când o apuca joaca musca foarte tare, mă musca și pe mine și pe familia mea....? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Anonim124635
în 12 Martie 2020 | Anonim124635 întreabă:

Am o catelusa cane corso de 11 luni si nu stiu ce sa fac cu ea in sensul ca daca intra un strain/necunoscut in curte doar latră si cam atat. As vrea sa fie un pic mai agresivă fata de străinii...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
d`ora
în 12 Martie 2020 | d`ora întreabă:

Am incercat un proiect de pe Youtube pentru a face incaltaminte... ceva simplut din carpa. Insa, acum am ajuns la partea talpii si nu stiu cum sa o fac. Gasesc sa cumpar doar talpa? O pot face acasa? ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Speranta12
în 12 Martie 2020 | Speranta12 întreabă:

De ce si-a pus ăsta pisica pe acele astea? Ce reprezintă? https://m.facebook.com/rickygervais/photos/a.211358748988486/1675630672561279/?type=3&source=48

3
Răspunde Raportează
George18011993
în 12 Martie 2020 | George18011993 întreabă:

am si eu o pisica pe care o tin in casa si cand vine cineva strain in casa fuge, se ascunde si nu mai iese pana nu pleaca! Care ar fi cauzele?

4
Răspunde Raportează
Corina _radoi
în 12 Martie 2020 | Corina _radoi întreabă:

Laserul acesta pe care il gasim mai pe toate drumurile poate fi periculos? Sa zicem cum e laserul acela pe care il gaseam ca breloc de chei. Ce spuneti?

1
Răspunde Raportează
DeliaCDM
în 12 Martie 2020 | DeliaCDM întreabă:

Am si eu o problema, am achizitionat pentru catelusa mea de 3 ani o lesa retractabila si nu vrea sa se miste cand i- o pun la gat.Am incercat sa i- o prezint, i- am pus- o in cusca ei tot numai...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
iustinul289
în 12 Martie 2020 | iustinul289 întreabă:

Am o problema cu un motan sjames.Deci, l- am găsit dimineață, afara in foișor si era nemișcat, l- am luat si cand l- am dus in casa nu vrea sa mănânce sau sa fie activ, adică are o...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Katyk3229
în 11 Martie 2020 | Katyk3229 întreabă:

uneori nu- mi aduc aminte cand sa dau mincare sau sa fac curat la animale, cine ar putea sa- mi facă un orar? Am aceste animale : 2 pisici (una insarcinata) 4 Păsări 3 Pești mi- am ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Katyk3229
în 11 Martie 2020 | Katyk3229 întreabă:

de ceva timp imi doresc un caine, anume un Golden Retriever. Părinții mei sunt de acord sa- mi ia un caine dar au zis înainte sa- mi ia trebuie sa le arat ca pot avea grija de el. Eu mai...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
strawberryfields
în 11 Martie 2020 | strawberryfields întreabă:

Stie cineva in Bucuresti centre de echitatie pentru copii? Care ar fi varsta minima acceptata?

1
Răspunde Raportează
Advvrt
în 9 Martie 2020 | Advvrt întreabă:

Vreau sa imi spuneti tot ce este nevoie pentru a tine un peste Betta intr-un bol. Trebuie solutie speciala pentru apa? Ornamente? Si cam la cat timp trebuie schimbata apa?

4
Răspunde Raportează
Vanessa05
în 9 Martie 2020 | Vanessa05 întreabă:

Vreau neaparat un caine rough collie rasa pura care sa nu aiba mai mult de o lună. Va rog frumos daca cunoasteti pe cineva care m- ar putea ajuta sau un site sau chiar dumneavoastra, lasati un numar ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
BuGsstormbunny
în 9 Martie 2020 | BuGsstormbunny întreabă:

Spuneti-mi cate ceva despre cainii de la oi. Temperament, personalitate, cum se comporta daca se intalnesc cu un om necunoscut care nu le face nimic si nu ii baga in seama, etc

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Martie 2020 |

Am o intrebare foarte tâmpita dar totusi as vrea sa ii gasesc un raspuns. Cum as putea sa învăț un caine sa isi faca nevoile in toaletă? Stiu ca este o intrebare nebuneasca dar nu stiu ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Petrut13
în 9 Martie 2020 | Petrut13 întreabă:

Vreau sa imi cumpar cu pui de rottweiler, dar imi este frica ca va ataca oameni/animale, vreau ca el sa fie un nou membru in familie, vreau sa fie un caine prietenos. Va rog mult, vreau niste raspunsuri...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
alecx67
în 9 Martie 2020 | alecx67 întreabă:

Ce sa fac daca mi s-au furat niste caini? Am depus deja plangere la politie

12
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Martie 2020 |

Am o mica problema. Peste câteva luni va trebui să imi fac mutația de la casa cu curte la apartament. Problema e ca am o cățelușa cane corso de 11 luni. Nu stiu ce sa fac cu ea deoarece...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
crysty7776
în 8 Martie 2020 | crysty7776 întreabă:

am si eu o intrebare...Pot merge cu cainele de talie mare prin padure si daca da, ce imi trebuie pentru el?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Martie 2020 |

Stitu cumva dacă as vrea sa achizitionez un iepure, trebuie neapărat sa iau pereche(mascul si femela) sau as putea sa iau doar unul singur? Si stie careva care sunt preturile unui iepure la zoo...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
AnonimulFox
în 6 Martie 2020 | AnonimulFox întreabă:

care sunt etapele unui caine de recuperare sau ce ar trebui sa fac dupa ce a fost sedat?

1
Răspunde Raportează
ContNmc7
în 6 Martie 2020 | ContNmc7 întreabă:

Sunt foarte confuza in legatura cu catelusul meu. Cand a sosit acasă avea 3 luni, in 2 saptamani facea 4. Acum are 4 luni. Am intrebat un medic despre el si mi- a spus sa repetam primele ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
RADEX2233
în 6 Martie 2020 | RADEX2233 întreabă:

de ce pisica mea in jurul glandelor mamare are un fel de cerc umflat in jur?

4
Răspunde Raportează
Furnicuta000
în 5 Martie 2020 | Furnicuta000 întreabă:

E normal daca pisica mea doarme toata ziua si umbla toata noaptea prin curte si prin vecini?

6
Răspunde Raportează
BuGsstormbunny
în 5 Martie 2020 | BuGsstormbunny întreabă:

Ma intalnesc de multe ori pe drum cu un ciobanesc carpatin urias, dar foarte bland. De fiecare data nu ma baga in seama, chiar daca e de la oi, nu latra nimic. Credeti ca pot sa trec linistit...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
AmeliaD
în 5 Martie 2020 | AmeliaD întreabă:

Exista cineva care a facut trailere pentru carti pe Wattpad? Daca da, cum? As vrea sa fac si eu unul dar nu stiu.

1
Răspunde Raportează
marevna13
în 5 Martie 2020 | marevna13 întreabă:

Ce rasa este acest caine? https://ibb.co/Z6wP00h

8
Răspunde Raportează
Anonim124635
în 4 Martie 2020 | Anonim124635 întreabă:

Am o catelusa cane corso de 10- 11 luni si e foarte prostuța, stie cineva cu o pot invata sa meargă la pas? Dati- mi niste răspunsuri pe explicatia tuturor deoarece nu sunt un stăpân foarte experimentat. ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • AndyMihai1999
    trimisă pe 23 Septembrie

AndyMihai1999 întreabă:

De ce sunt muncitorii tratati asa urat in Romania? Eu in Germania ma bucur de urmatoarele beneficii, dar nu credeam ca in UE aka Romania exista state care nu isi respecta muncitorii Salar cu acoperire...? (mai mult)
    29 răspunsuri
  • Alexb89
    trimisă acum 22 ore

Alexb89 întreabă:

Bună la toată lumea, cineva o trecut prin operație de scoaterea fierei? anestezie generală etc? mi-e o frică de moarte sunt foarte speriat! Multumesc
    25 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă pe 23 Septembrie

LisaJulie întreabă:

Ce idei v-ar apărea daca ar fi sa scrieți o carte high fantasy precum,, The Witcher ",, Malazan "?
    17 răspunsuri
  • Johny12498
    trimisă pe 23 Septembrie

Johny12498 întreabă:

Buna ziua, daca am depus o plangere penala la politie pentru inselaciune pe net oare e normal sa nu primesc dovada plangerii? Un nr de inregistrare nimic… ieri am depus… m- am intors tot ieri sa le...? (mai mult)
    17 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.345
  • Întrebări: 3.951.270
  • Răspunsuri: 17.641.302
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
Cele 7 minuni ale lumii antice

Cele 7 minuni ale lumii antice

Verifica-ti cunostintele despre cele mai mari realizari ale lumii antice

Start quiz
Categorii