TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
LizNeko
în 2 Noiembrie 2019 | LizNeko întreabă:

Buna, ieri mi- am luat un papagal Micul Alexander, insa familia mea mereu venea in jurul lui si incercau sa il faca sa vorbeasca si sa puna degetele prin colivie. Nu are nici un an, nu stiu daca e mascul...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Noiembrie 2019 |

Unei prietene care sta la casa i- a venit ieri o pisică la poarta. Este un pui, motan. L- a primit (fiind al nimănui), i- a dat de mâncare iar niste vecini ii spun că montanul are o infecție...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Lorenaaaa24
în 2 Noiembrie 2019 | Lorenaaaa24 întreabă:

Vreau sa-mi cumpar un pitbull și nu stiu de unde pot sa-l cumpăr. Ma puteți ajuta?

1
Răspunde Raportează
Qqasar
în 2 Noiembrie 2019 | Qqasar întreabă:

Ieri mi- a murit un peruș. Pentru prima data: nu avea purici, de frig nu are cum ca este în casa, de căldură nu are cum (la astea sunt sigur) și perusul meu avea în jur de 3- 4 ani. ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Cristian_Gabriel_1996
în 2 Noiembrie 2019 | Cristian_Gabriel_1996 întreabă:

Am si eu o dilema.Pe pc-ul meu am un ssd(Disc local c)si un hard care este separat in (Disc local D si Disc local E). Intrebarea este cum pot sa unesc cele doua spatii de memorie?

4
Răspunde Raportează
AlexSalling
în 1 Noiembrie 2019 | AlexSalling întreabă:

Acum cateva luni am adoptat o pisicuta, un motanel pe care l- am gasit pe strada. Nu imi dau seama nici la ora aceasta ce varsta are, am auzit ca dupa dintisori unii isi pot da seama. In curand...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Oliver24
în 1 Noiembrie 2019 | Oliver24 întreabă:

Am un teckel de o luna si aproape 2 saptamani, s- a bagat intr- un clei din ala pentru soareci si trebuie sa- i fac baie, chestia e ca la farmacia veterinara a spus sa nu- i fac baie ca se...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
BubbleGumCupcakesss
în 1 Noiembrie 2019 | BubbleGumCupcakesss întreabă:

am o intrebare legata de pisica mea. Pisica mea continua sa lăcrimeze sau sa planga cu lacrimi de vreo 5 zile...nu stiu ce are..incerc sa o calmez dar uneori nu merge. Am incercat sa ii sterg...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
adytamatadrian
în 1 Noiembrie 2019 | adytamatadrian întreabă:

Salut ...mai are cineva metis de pitbull cu amstaff? Am nevoie de niste sfaturi despre acest metis...

14
Răspunde Raportează
Sulty_Mihai_1986
în 31 Octombrie 2019 | Sulty_Mihai_1986 întreabă:

Recent mi-am luat un caine si are 2-3 bubite mici albe ca niste coșuri in zona boticului. Are cineva idee ce ar putea fi?

1
Răspunde Raportează
AsaMaCheama
în 31 Octombrie 2019 | AsaMaCheama întreabă:

Cineva dispus să explice cum sta treaba cu vape- ul sau după ce sa mă ghidez atunci când vreau sa îmi cumpăr unul pentru a scoate mai mult abur de exemplu sau dacă îl utilizez fara nicotina? *dau...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ema_Rosaly_1999
în 31 Octombrie 2019 | Ema_Rosaly_1999 întreabă:

Buna, am o intrebare! Ieri cainele meu era foarte bine, dar cand ne- am culcat, toata noaptea "plangea" si se ridica greu. Acum dimineata am observat ca nu se ridica deloc, nu- si poate misca decat...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Rares200413
în 31 Octombrie 2019 | Rares200413 întreabă:

Doresc sa achiziționez un Bulldog Englez, dar taica-meu cu teoria aia ca,, animalele nu au ce cauta în casa,, asa ca buldogii englezi rezista sa trăiască afara?

2
Răspunde Raportează
GalacticOtter
în 31 Octombrie 2019 | GalacticOtter întreabă:

Hey, TPU.Am avut o pisica:( Ieri, mama a dat- o, a zis ca nu putem sa o tinem ca avem o casa destul de mica, am dat- o inapoi persoanei care ne- a dat- o:( pur si simplu o iubeam! Nu ma pot obisnui...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
teemo666
în 30 Octombrie 2019 | teemo666 întreabă:

Am un peruș și recent am observat că încep să îi cadă penele. Din cate știu e ceva normal la o anumită vârstă, dar în același timp poate fi și bolnăvior. In schimb nu am observat ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Sulty_Mihai_1986
în 30 Octombrie 2019 | Sulty_Mihai_1986 întreabă:

Azi am cumparat un shar pei, un cățel de 6 saptamani. Are unele momente cand scanceste, dar se oprește la un moment dat. Nu e enervant sau ceva de genul. Este normal sa faca asa? Ma gandesc...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Rallu29
în 30 Octombrie 2019 | Rallu29 întreabă:

Mă puteți ajuta? Îmi doresc foarte mult să încep să confecționez bijuterii hand made, însă nu prea găsesc materialele de care am nevoie. Așa că aș avea nevoie să îmi sugerați câteva site-...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
iioonneellaaaa1234567890
în 30 Octombrie 2019 | iioonneellaaaa1234567890 întreabă:

Am 12 ani și am un motănel.Azi am observat ca are un fel de pete sau mai bine zis niște secțiuni ale feței unde nu prea are păr.M- am informat de pe internet și am vazut că se numește pecengie...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Adrian_Ady_1985
în 30 Octombrie 2019 | Adrian_Ady_1985 întreabă:

O recomandare la un site cu piese pentru biciclete? Dar cel mai bun site sa fie. Mulțumesc!

6
Răspunde Raportează
Gurgiu
în 30 Octombrie 2019 | Gurgiu întreabă:

As dori sa- mi cumpar un caine de tip Beagle, stau la curte si as dori sa primesc si eu niste sfaturi in legatura cu cresterea acestui caine cu ce trebuie hranit, nu este un caine pretentios, chestii...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Octombrie 2019 |

Buna, TPU. Care e diferența dintre street-dance și pop-dance? Sau Cum se numesc dansurile astea moderne, spre exemplu, pe melodia : "seniorita", "bum bum tam tam", "mi gente, de J Balvin" etc?

1
Răspunde Raportează
PsyhoChild
în 30 Octombrie 2019 | PsyhoChild întreabă:

Ce hobby credeti ca ar trebui sa incep? Activist vegan, parkour, roofing sau fotografie?

8
Răspunde Raportează
196804201920161964
în 30 Octombrie 2019 | 196804201920161964 întreabă:

De unde pot lua cățel? (Site)

7
Răspunde Raportează
elizabetha23
în 30 Octombrie 2019 | elizabetha23 întreabă:

Buna, vreau sa scriu și caut o aplicație de scris care sa îmi permită să pun și poze, că background, coperta sau chiar in mijlocul capitolului. Nu pentru citate, am deja wattpad dar vreau ca...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Maryuk????
în 30 Octombrie 2019 | Maryuk???? întreabă:

De cate ori la rand ai voie sa pariezi pe aceeasi culoare la ruleta?

4
Răspunde Raportează
M.G.R
în 29 Octombrie 2019 | M.G.R întreabă:

Am cumparat de curand un Nikon d7500. Pe display-ul secundar apare (8.5)k. Asta inseamna ca s-au tras in jur de 8.500 cadre sau e altceva?

2
Răspunde Raportează
Tataru_Ionut_2001
în 29 Octombrie 2019 | Tataru_Ionut_2001 întreabă:

Cum se numeste rasa de pisici din acest clip? https://www.facebook.com/ItsGoneViralOfficial/videos/3047739015252739/l

1
Răspunde Raportează
AlexAL275
în 29 Octombrie 2019 | AlexAL275 întreabă:

De la ce vârstă e bine să dresezi un câine? Și ce reguli mi-ați putea mie da, un începător?

6
Răspunde Raportează
XxMatei99xX
în 29 Octombrie 2019 | XxMatei99xX întreabă:

Noroc TPU, am un motan maidanez pe care il cheama Pufi, doar ca eu vreau sa aflu din ce rase este el facut. Ma puteti ajuta?

8
Răspunde Raportează
196804201920161964
în 28 Octombrie 2019 | 196804201920161964 întreabă:

Ce să fac să nu am regrete ca nu mi-am luat cățel acum 3 ani si ceva când m-am mutat singura?

5
Răspunde Raportează
Gurgiu
în 28 Octombrie 2019 | Gurgiu întreabă:

Ce caine sa aleg sa-mi cumpar, Beagle sau Bichon Maltez? Locuiesc la curte! Adica are loc unde sa alerge!

5
Răspunde Raportează
Ryzen
în 28 Octombrie 2019 | Ryzen întreabă:

Mi- am luat un peste beta si totul a decurs bine dar de ceva timp devine din ce mai inactiv si nu prea mai mănâncă. Vineri am plecat putin de acasa si cand m- am intors am crezut ca era mort. Si nu ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Octombrie 2019 |

Cum pot obișnui o pisică crescută în apartament să stea afară fără să miaune obsesiv? Am primit o pisică, are cam 4 luni, ziua o țin în casă cât e cineva acasă, seara la culcare o scot...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Geogggnimus
în 28 Octombrie 2019 | Geogggnimus întreabă:

Am acasa un bichon de 4 ani. De obicei e disperat cand vede pisici pe strada. As vrea sa adopt o pisica. Ce pot sa fac ca sa ii imprietenesc? Multumesc.

2
Răspunde Raportează
Lowraaa
în 27 Octombrie 2019 | Lowraaa întreabă:

Buna :) Maine am facut o programare pisicii mele la veterinar pentru a fi castrata si am cateva intrebari legate de asta. Cea mai mare ingrijorare e sa nu isi schimbe drastic comportamentul. Am mai fost...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
username2468
în 27 Octombrie 2019 | username2468 întreabă:

Rottwailerii pot fi blânzi? Gen dacă nu i dresezi pentru a fi duri și etc

2
Răspunde Raportează
?tefaniaDeea0
în 27 Octombrie 2019 | ?tefaniaDeea0 întreabă:

Mi- aș dori mult niște creioane colorate Prismacolor, având în vedere că desenez destul de bine, însă costă peste 1000 de lei. Pe Amazon am găsit la doar 450 de lei ( cam 100 de dolari...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Vasilegabriel1246
în 27 Octombrie 2019 | Vasilegabriel1246 întreabă:

Ce montura e bine sa folosesc la pescuit? Eu pescuiesc pe un canal unde sunt Bibani(Regina)si Caras.

1
Răspunde Raportează
EdyM95
în 27 Octombrie 2019 | EdyM95 întreabă:

Buna, stie cineva daca exista magazin fizic de automodele (electrice de preferat) in Timisoara?

1
Răspunde Raportează
Tudurean_Alex_1996
în 27 Octombrie 2019 | Tudurean_Alex_1996 întreabă:

Ce problema ar putea avea un caine daca ii curge sange de langa dinti?

2
Răspunde Raportează
Esraa
în 26 Octombrie 2019 | Esraa întreabă:

Am un cățeluș de o lună și jumătate si in această seară avea bale la gură. Si vreau sa stiu daca este posibil să fi luat vreo boală de la alți căței care au stat în locul în care...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Clamidia
în 26 Octombrie 2019 | Clamidia întreabă:

Mi-as dori sa adopt o maimuța capucin, problema este ca nu am de unde. Sunt din Suceava și nu cred ca găsesc ceva pe aici. Puteți sa îmi dați un site de unde as putea sa iau?

6
Răspunde Raportează
Maripapaia
în 26 Octombrie 2019 | Maripapaia întreabă:

Salut. Ieri, câinele meu de 6 luni a murit de parvoviroza... Iar părinții mei vor să- mi cumpere alt caine de ziua mea (asta fiind peste o săptămână). Eu vreau ca viitorul caine sa fie la fel...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
ILoveMarshmallows123
în 25 Octombrie 2019 | ILoveMarshmallows123 întreabă:

Sunt curioasa sa stiu daca Alpaca rezista la frig. Vreau sa imi iau una dar nu vreau sa o tin in casa deoarece este prea mare.Are blana mare dar nu stiu daca poate resista. Pls dau coroana si ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
AnnaSlv
în 25 Octombrie 2019 | AnnaSlv întreabă:

Bună seara tuturor! Am o nelămurire legată de pisica mea, menționez că are 3 luni. Am fost plecată din țară o săptămână și a fost nevoită să rămână cu iubitul meu. Când m- am întors...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AnielAn
în 25 Octombrie 2019 | AnielAn întreabă:

Buna, iepurele meu are o problema. Era foarte energic, jucaus si se baga prin toate colturile din casa. La un moment dat s- a bagat sub pat si dupa un timp am vrut sa il scot ca sa ii dau de mâncare....? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Stefan2345666
în 24 Octombrie 2019 | Stefan2345666 întreabă:

.. Am fost muscat de câine de nas, s- a umflat dar pe din afara nu se vede, simt pe dinăuntru ca o umflatura, ma doare foarte tare când ating cu degetul. Stie cineva, ar trebui sa merg...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
JOOOOKER
în 24 Octombrie 2019 | JOOOOKER întreabă:

Broasca testoasa a mea nu mai mananca de cateva zile. Ce ar trebui sa fac? Are aproape un an

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Octombrie 2019 |

Ce anvelope ( pentru bicicletă) îmi recomandați pentru timp de iarnă? Anvelope care sa ma ajute sa circul și iarna, prin zăpadă. Anvelope pentru roți 27, 5 2, 00. Ma interesează ceva mai scump...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Hamsterica23
în 23 Octombrie 2019 | Hamsterica23 întreabă:

Știe cineva un preț aproximativ pentru o operatie de tumoră pentru un hamster? Mulțumesc.

2
Răspunde Raportează
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă pe 20 Noiembrie

9PM întreabă:

Suntem în 2025 și unii din zona nu știu pur și simplu să mă întreb decât daca lucrez! Altceva nu știu să mă întrebe! Și pe unii îi fu.e grija asta, de parcă ei mi- ar da sa mănânc sau ...? (mai mult)
    33 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 11 ore

9PM întreabă:

Bai oameni buni au ajuns Rromii sa fie mai civilizați in societate ca românii! Ce se întâmplă de au ajuns românii în halul asta? Vad adolescenți români prosti care înjură grav prin tramvaie,...? (mai mult)
    15 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă pe 20 Noiembrie

tonyc7 întreabă:

Ce înseamnă o flotă glovo? E o condiție obligatorie? Ce avantaje și dezavantaje oferă?
    15 răspunsuri
  • paletedestele23
    trimisă pe 20 Noiembrie

paletedestele23 întreabă:

Bună ziua! Credeți că merită făcut o facultate la 25- 30 de ani sau poate mai târziu? Tot aud păreri pro și contra. Am auzit și păreri cum că facultatea trebuie făcută imediat după bac, ...? (mai mult)
    14 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.877
  • Întrebări: 3.953.334
  • Răspunsuri: 17.655.294
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 35 minute
Ce zici de un quiz?
Stefan Salvatore

Stefan Salvatore

Esti fan The Vampire Diaries si stii totul despre Stefan Salvatore? Hai sa vedem cat de multe stii despre eroul tau!

Start quiz
Categorii
  • 652.025 Adolescenţi
  • 55.578 Afaceri & Financiar
  • 22.871 Artă şi Cultură
  • 72.823 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.064 Carieră
  • 20.346 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.165 Conversaţii