Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 25 Decembrie 2025 sunt:
Mi-a dat la test la religie ce legatura exista intre "Sfanta Scriptura, Sfanta Traditie si Biserica?"Ne da din nou testul pentru ca unii doresc sa-si mareasca nota.Am cautat pe internet dar este foarte...? (mai mult)
Stiti concursurile alea genul animalut.net? As dori sa imi mai spuneti cateva :D
Hi everybody! Apelez la dumneavoastra deoarece asi avea nevoie de un program cu ajutorul caruia sa fac un slideshow! Stiu ca pe windows sp2/sp3 este programul acela de la microsoft windows movie maker...? (mai mult)
Cine stie un program gen my computer? adica pentru stocarea datelor, modificarea etc...plzzzz
Funda pentru cine imi da si mie alea 20 de sms cadou;;)
Cel mai bun antivirus free sau home edition plz :-s am mare nevoie de unul cat mai eficient
Ma ajuta cineva cu un software pentru.Sonyericsson K800i care sa aiba inclusa si limba romana in meniu? Multumesc.
Buna am sunphoto http://spiritulcraciunului.sunphoto.ro/ puteti sa imi spuneti ce sa mai adaug pentru cei mai buni dau funda mss pup
Sallz! ma sfatiti si pe mine ce sa fac?! as vrea sa stiu daca sunteti de acord sa paticipm la un concurs de pe bravo girl? eu as vrea! ce spuneti sa ma inscriu sau nu ?
Va rog imi puteti spune prin ce mijloc de imbogatire a vocabularului s-a formate cuvantul "noaptea"? Dar "nesigur" si "cealalta"?
Cum bag mp3 sa cante in Gta -San andreas ca inainte aveam un folder cu mp3 chiar in folderu instalat si acolo bagam music si auzeam in masina, da acum nu am acel fisier mp3 si l-am facut da nu merge trebuie...? (mai mult)
Stie cineva cum se poate anula un cont de pe clopotel.ro? fundita la primul' raspuns corect;)! :X (multumesc anticipat)
Spuneti-mi si mie ce meserie de viitor ati putea -mi recomanda dintre : doctor, profesor
Urmatorul text il primesc des pe lista de yahoo o fi adevarat ce zice cu yahoo? si textu suna asa : Buna, numele meu este Yusabela si am un copil nou nascut, numit Jessus. El inseamna totul doar pentru...? (mai mult)
Cum pot afla e-mailul unui profil de hi5 (emailul cu care a fost creat)
Ce sunt acelea boxe active? cu ce se mananca?
Vreau sa trimit un colet in Japonia. Este obligatoriu sa trec si codul postal. Daca da ce cod postal anume? Cel de Bucuresti sau cel al adresei mele?
Ce v-ar placea sa mai adauge TPU la acest site?: 1.jocuri 2.glume 3.muzica 4. poze
Am trimis azi un pachet cu ramburs vreau sa stiu cum imi ajung banii acasa sau merg eu dupa ei? si imi vine vreun biletel acasa sa ma anunte sau merg asa?
Daca am incheiat un contract ieri cu RDS pot sa-l inchei azi? Sau macar dupa o luna/doua?
Am trimis azi un pachet cu ramburs:) vreau sa stiu cum imi ajung banii acasa sau merg eu dupa ei? si imi vine vreun biletel acasa sa ma anunte sau merg asa?:)
Cum pot sa aflu ce memorie am pe hard?
Daca am sters idul meu de mess ma mai poate contacta cineva pe idul care l-am sters?
Unde pot schimba un fermoar de rucsac? Si de unde pot cumpara fermoare de rucsac, trebuie sa fie mai rezistente.
Am o problema. Prietenul meu s-a epilat "jos" cu big'ul si s-a iritat destul de tare. Cu ce se poate da sa-i treaca? Crema sau ceva. Si daca de mai epileaza cu ce sa se dea dupa ca sa nu se mai irite?...? (mai mult)
Daca doresc sa imi fac un card la o banca trebuie sa platesc ceva vreo taxa?
Cine stie cum se face o dresa de yahoo messenger?
Sal am si eu un nokia 5230 codat in vodafone romania si vreau sa-l decodez sa mearga si in cosmote va rog ajutati-ma.Va multumesc
Am cumparat un stick de 4 Gb si nu stiu sa il folosesc, unde trebuie sa il pun, in fata sau in spate? :-? Si dupa ce il pun cum pot baga fisiere in el? (cel mai bun raspuns primeste funda :)
am un pc p4, si un prieten mi-a imprumutat placa video a lui. dar azi trebuie sa i-o dat inapoi si nu o sa am placa video.am fost odata cu pcul la reparat si mi-a zis ca am o placa video incorporata...? (mai mult)
Ce telefon are Adela Popescu in serialul Iubire si Onoare?
Am o pereche de blugi pe care o ador:X...sunt mai deschisi la culoare. Ieri am observat ca i-am patat cu fond de ten si nu pot scoate petele.Am incercat cu miez de paine si nu merge, o sa incerc? (mai mult)
Voi stiti la ce-i de folos acest site http://www.hi5profilegenerator.com/? mkt=ro-ro? aaa, uitasem, am downloadat un skin pentru hi5 de pe site-ul de mai sus si nu stiu ce trebuie sa fac ca sa imi mearga,...? (mai mult)
Cum se fac fumigenele? :) Fundita.
Mi-am reinstalat windows-ul de ceva vreme si in 30 de zile expira, am baga si CD de activare si el tot continua sa spuna ca windows-ul nu e genuine. Ce sa faca? Daca validare windows de pe siteul oficial...? (mai mult)
Imi spune si mie cineva un motiv sau mai multe de ce ar trebui sa trec de la windows XP sp 3 la Windows 7 33 bit(x86)? avantaje si dezavantaje la widnows 7 :D vreau multe pareri. ca vreau sa imi pun 7...? (mai mult)
Care este intrebarea ca sa aflu daca un cuvant este in cazul Dativ? Pls dau funda:*:*:*
Dati'mi si mie exemplu de o propozitie in care un cuvant sa fie in cazul Vocativ. Dau funda :*:*
Cum pot trimite un pachet cu ramburs? :-? va rog sa-mi ziceti toti pasii ...cat se poate de amanuntit:) prin Posta Romana^^
Exista jocuri 3d? daca da link pls... funda
La Tony Hawk American Wasteland online cand imi creez server ce pot face ca sa fie cu puncte?
Am o unitate Asus care nu citeste Cd-urile dar le invarte si nu imi apare nimic! va rog ajutati-ma!
Am abonament pe vodafone si vreau sa imi activez internetul. Daca il activez o sa imi pierd minutele si SMS-urile?
Conteaza cat de greu e un pachet pe care vreau sal trimit cu Posta Roaman?:) oare cat mar costa sa trimit un hard disk?:)
Imi spuneti si mie niste concursuri despre care sa fie ceva e genu; joci un joc si pe baza scorului castigat castigi un premiu sau ceva de genu...stiti ceva asemanator? dau funda
Pe TPU cand pun o intrebare imi apare ca am primit raspunsuri dar ele totusi nu imi apar! Ce se intampla...plz dau funda!
Un raspuns rapid va rog cum imi fac parul sa creasca mai repede ...pare ciudat dar imi sta mai bine lung m-am gandit sa ma tund sa vad cum imi sta arat ca naiba...plzzz funda
As dori sa imi cumpar o camera digitala de pe internet. Ce site-uri imi recomandati
Am inteles ca vacanta este pe 21 - 22 si pica luni - marti si mai venim la scoala luni-marti?
am si eu o intrebare. Mi-ar merge greu windows vista pe un: AMD Sempron(tm) 2400+ 1.66 ghz, 786 RAMI Placa video GeForce4 MX:64 memory Dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mancare
Cat de multe stii despre obiceiuri culinare, originile alimentelor si nom nom nom?