Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 25 Decembrie 2025 sunt:
Cine are card CETELEM si cum il foloseste? Unii imi spun, ca dobanzile la folosirea acestuia ar ajunge la 50%, asa sa fie?
Repede pls...link de download photoshop cs3 sa mearga klumea sa nu ceara serial etc...
Am mai pus intrebarea si am primit doar un raspuns (nefolositor) deci...Ma gandeam si eu...care sunt cei mai buni 2 portari, 4 fundasi, 4 mijlocasi si 3 atacanti din romania. dati-mi idei. funda
Am windows xp si am incercat sa instalez windows 7 sau vista. Am dvd butabil cu fiecare... Dar la amandoua imi face aceeasi "figura": Bag dvd-ul dau restart se incarca si apoi imi apare ecranul? (mai mult)
Cine poate sa imi dea si mie niste cfg pentru cs care te ajuta sa joci mai bine cum ar fi no recoil...sau niste comenzi dau funda
Cine stie metode bune de copiat?(exemple)
Cum ajung la Wild West in Focsani?
cine stie cu ce cod pot debloca un telefon nokia 1800? mi-a umblat cineva la el si acum imi da eroare cand bag codul de siguranta:(:( Dau funditaaaaa :X
Ma poate ajuta si pe mine cinvea cu 5 sfaturi care sa contribuie la o memorie eficienta?
Buna TPU. Vreau si eu exemple de 5 sfaturi care sa contribuie la combaterea uitarii.Ma puteti ajuta?
Nu pot viziona clipuri pe niciun site in fullscreen (cand dau click pe fullscreen imi apare ecranul alb... ) Stie cineva cum pot sa rezolv problema? E de la placa video, desi nu cred?
Scuze, revin la intrebarea mea ulterioara despre unde putem dona lucruri de care nu mai avem nevoie. Am vazut, dupa ce am postat intrebarea, ca exista o rubrica de cauze nobile. Ar putea fi redirectionata...? (mai mult)
Salutare! Am un server de metin care ruleaza prin hamachi dar ma pot conecta doar eu, la ceilalti le spune "connection faild" sau "conectare in curs". Cum pot rezolva? FUNDA!
Salut prieteni! Mi-am instalat ieri windows 7 si nu primeste sa instalez driverul de la placa de baza (cu sunetul, ide, usb, modem-in fine tot ce tine de el). Cand bag Cd-ul cu driverele imi da o eroare...? (mai mult)
As avea o intrebare de ce de fiecare data cand incerc sa sun pe cineva pe mess sau cineva incearca sa ma sune se da sign out automat :(( ce trebuie sa fac?
Vreau si eu sa aflu unde este cinema movieplex plaza bucuresti.Mai aproape de obor. Ofer funda!
As dori sa cumpar un laptop HP dv5, merita 28 mil? http://www.laptopsarena.com/wp-content/uploads/hp-laptop-computers.jpg
Cine poate sa`mi ofere si mie niste informatii. peste 2 saptamani plec cu avionul in qatar si voi face escala la instanbul, este prima data cand plec cu avionul, vreau sa stiu si eu ce trebuie sa fac?...? (mai mult)
Hi. Cine a jucat sau inca mai joaca lady popular. Ce inseamna reytingurile si clasamentul total>? Daca stzyti cand lasatzy rasp scrietzymi sh ce trebuie sa fac mereu pentru a fi intr-un clasamenta mai mare...? (mai mult)
Va rog frumos! Urgent! Dau Funda! Acum daca se poate. Da-ti-mi si mie pentru Grand Theft Auto IV un SERIAL Entry. Am nev neaparat va rogggggg multt
Trebuie sa ajung maine la pregatirile pentru Miss Craciunita doar ca nu am retinut exact locatia.Singurul lucru pe care mi-l mai amintesc este ca a zis ca e in spate la Intercontinental pe langa Ambasada...? (mai mult)
.. Cum se cheama programul ala care iti schimba pozele de pe desktop cu poze pe care tu nu le ai in pc? :D
Mama vrea sa isi scoata pietrele de la fiere cu ajutorul unei retete naturiste contine ulei de masline grefrut si sulfat de magneziu. A mai incercat cineva sa isi scoata pietrele de la fiere...? (mai mult)
Urgent! Funda. Poate ca am mai pus intrebarea asta odata, dar am primit un raspuns care nu prea "mi-a fost de folos". Poate voi imi puteti da unul mai bun... La WWE Raw Wrestling, cand un wrestler imi? (mai mult)
De unde pot cumpara apa oxigenata?:o3 si pretul daca se poate:)
Stie cineva vreo firma de livrat pizza. care livreaza si in ilfov (stefanesti)?
Funda! spuneti-mi si mie un site unde sa`mi creez teme pentru samsung s5230! Fundita!
am o problema cu fifa 2008 nu merge.cand iti scrie:press any key apas si imi da o eroare si cu patch de echipe romanesti merge. dar eu nu vreau patch. ce sa fac?
Cum se cheama acel program care iti schimba pozele de pe desktop la un anumit interval si iti pune poze care tu nu le ai in pc? :D
Sall all, sunt din Comuna Ghindeni jud. Dj. si vreau si eu un fular cu rapid bucuresti :X! daca stiti de unde pot lua ( online) pls add rapidist_pana_la_moarte96 mersi
Bunaa! Am si eu o intrebare?! Ce inseamna "shawty" in engleza? Am auzit si in melodia lui Justin Bieber - Eenie Meenie sau in melodia Flo Rida Ft. T-Pain -Low
Salutare! Cum pot rezolva login bug la un server d emetin prin hamachi? Eu ma pot conecta dar la ceilalti le ramane mesajul "conectare in curs" Funda
La FireFox cum fac sa fie ca la Opera, adica sa nu imi mai memoreze cuvintele care le scriu la logari/search/email etc. De ex: Ma loghez pe Hi5 cu numele RainingBlood, iar cand intru iar pe Hi5 si dau...? (mai mult)
Cum imi schimp(cum ar veni avatarul) la hi5?
:x cum se numeste acel program care iti arata diferite temperaturi din pc de ex: temp la HDD sau la procesor?
Singurul cuvant pe care il pot spune este numai cuvantul "numai pot". Am momente, am zile cand numai rezist.De azdimineata ma cert incontinuu cu mama. [sa exclam ca parintii mei sunt despartiti...? (mai mult)
Cine stie emisiuni ca Nini sa ma cintactese pe idul:contact_emisiuni
In kickboxing exista centuri? Poate cineva sa mi le clasifice si sa`mi spuna cum se desfasor examenele va rog frumos? fundita
Salutare! Am un server no-hamachi de metin2. Nu ma pot conecta pe el, pagina de inregistrare imi spune asa: Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to MySQL server on '89.42.201.100'...? (mai mult)
Heyy! As vrea si eu sa stiu, femeile pot avea permis de port arma? trecuie sa indeplineasca aceleasi conditii ca si barbatii?
Dece ursul nare coada iar a vulpii e prea lunga?
Cui ii place imaginea mea sa zica cine zice primul fundita promit
Am si eu o intrebare se poarta cagule de carnaval?
Cine vrea sa fie prieten cu mine pe www.vanatoarea de vampiri.ro ca am dubluri o gramada
as vrea o harta pentru a arata cum se ajunge la complexul europa... din bucuresti;)o harta pentru a putea fi pusa pe site
Cum se face un DVD bootabil? stiu sa fac CD bootabil cu optiunea Cd Boot da Dvd? ma poate ajuta careva?:D dau funda
Dati-mi id-ul vostru mai jo dau fundita prinului promit
Problema Maaare Metin2 : Am lv 33 si AVEAM gradul Bun cu vreo 6500 si luptam pe acolo cand a venit una de 27 care se tot baga in lurele mele si am stat asa vreo 20 min si la un moment dat m-am pus pe liber...? (mai mult)
De unde as putea sa downloadez programul Power Point? sau exista deja in fiecare calculator? daca da, cum pot sa-l deschid? va rog, ajutor. :o3
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Plante vindecatoare
Cunosti beneficiile musetelului, salviei sau ale pelinului? Afla cat de multe stii despre plantele vindecatoare chiar acum!