Care aveti ProShow. stie cineva cum sa fac sa nu imi mai apara bara aia galbena? HEEEELP :X :( Dau fundoaie.:D
Va rog frumos imi spuneti si mie cazurile verbului? FUNDTA! Multumesc frumos!
Sa apelez la opc sau ce este de facut? Buna ziua. Am cumparat nu demult un inel de argint, dupa doua zile i-au picat pietricelele, m-am dus cu el in bijuterie si l-au trimis la reparat, l-au tinut 2...? (mai mult)
Studentii au liber de 1 decembrie? Facultatea de politehnica
Cum las un comentariu cuiva pe twitter? Va rog ajutati-ma:((Dau si fundita! Mentionez ca am cont!
Cum se spune la calculator ( de calculat ) in Franceza?
A-ti uitat vreodata de ziua voastra de nastere?:-/ Dar a unui prieten/prietena foarte bun? :)
Filmul "autobiografia lui nicolae ceausescu" de anul asta, este bun? Adica, v-a placut sa-l vizionati? Este bazat pe videoclipuri cu insusi Ceausescu sau este un actor care il interpreteaza? Ce alt...? (mai mult)
Maine e concursul PROSCOALA la franceza si am inteles ca e si cultura general.Cum a fost anul trecut?(sunt in clasa a8-a) fundita
Am o problema la metin 2 ro cand vreau sa intru in joc imi apare la PACK CANNNOT_FIND_INF[0.0.0.1.INF] 213.186.57.81 0.0.0.1.INF retry download. CANNNOT_FIND_INF[0.0.0.1.INF] nu stiu ce sa fac. pls...? (mai mult)
am si eu o problema...este logic cred...:)):)) Am internetul de la romtelecom cu tot pachetul.Internetul este de 2 mgbs, merge destul de bine dar in fine nu asta conteaza.Televiziunea este tot? (mai mult)
Cine a fost sultanul turcilor in anul 1521?
Lui cine ii place Disney Channel
Care stie cuvinte cu ss? plizzz am tema
de cateva timp incerc sa imi editez profilu pe hi5 da nu imi merge sa salvez ce fac... ce pot sa fac mersi:*
Pot face cumva sa am net gratuit pe telefon?(orange) numa in afara de faza aia cu o saptamana gratis(am activato demult:]) deci heeeeeelp=]
Vreau si eu cateva nume de filme horror.mersi.
Buna:Dvreau si eu sa stiu unde pot gasi numarul de fix al unei pers? de ex pagini aurii, pagini albe, mai stiti alt site? mersi funda:P
Tinctura de ardei iute se poate gasi si in farmacie? :D
Care stiti prin brasov, o piscina sau un bazin, unde poti sa-ti faci un abonament si pe timp de iarna va multumesc.
Sal TPU.Am incercat sa downloadez subiectele la matematica de e EDU.ro de anul asta, dar nu stiu ce program nu am, cine poate sa mi le dea si mie?
Va place lady gaga si mie unpic credeti ca e barbat?
Daca am trimis un pachet prin fan curier ramburs ( fara verificare colet ), trebuia sa trimit o pereche de adidasi si am trimis alta pereche, persoana are voie sa refueze pachetul? Din cate stiu...? (mai mult)
Salut, am centrala de apartament si vreau sa stiu cit se plateste revizia si daca platesc revizia atunci cind centrala este in termenul de garantie?
Am o problema cu mouse-ul, uneori cand dau single click, pc-ul il ia ca pe double click ~X(, va rog, am reinstalat si windowsul.
De ce nu-mi merge WCSA 10? Cand intru in el imi apare aia cu creare profil da enter si ma scoate! De ce? Ce trebuie sa fac? Dau funda doar daca merge!
Va rog mult. Ajutati-ma! Pls. Spuneti-mi si mie ce anume fac 99% dintre fete si doar 1% o recunosc? Cat mai multe pareri daca se poate, Ma grabesc:(((
E o poveste lunga da ascultati-ma! Sa va spun...ie nu-mi merge metin2ro zica ca placa 3d nu-i configurata dar mie mi-a mers pana sa formateze calculatorul imi dati link sa descarca placa grafica pentru? (mai mult)
Azi mi-a zis contabila la scl, ca mi se pun banii de liceu pe card, si am semnat niste hartii, acum mai trebuiesa astept si dupa cardul ala o luna? Cine imi explica cum se foloseste cardul, si daca...? (mai mult)
Urgent va rog! FUNDA! Problema PC-LAptop! in timp ce jucam un joc laptopul s-a bloct, si am dat ctr alt si delete de mai multe ori... apoi s-a blocat de tot, apare ecran negru, dar e aprins.nu stiu ce? (mai mult)
Pentru ce-i pasionati de iluzionism si toate trucurile care deriva din aceasta "indeletnicire", de unde pot face rost de niste tutoriale GRATUITE? Sau de "materiale", cu care sa pot face aceste trucuri?...? (mai mult)
Care stiti ce trebuie sa scriu in parerea personala despre Romanul Morometii de Marin Preda?
Am cumparat un (aparat de la sahmed) de incarcat bareria de la apartul de fotografiat. Site cineva ce inseamna Con, Pw, Ch.Asta scrie pe aparat si dedesubt sunt niste beculete! Fundita
Salut, am nevoie de un id nou si vreau ca la nume sa imi apara Floryn Boss si TM(in partea dreaota sus) cum pun acel TM? ma poate ajuta cineva
spuneti-mi va rog cum se poate de pus 5+ gratis pe odnoklassniki.ru
Cum se numeste bara de la loading ca eu nu stiu im zice si mie careva?
Cum se numeste bara de la loading imi zice si mie careva?
Care pasta de dinti da cel mai bine roade? din proprie experienta!
Salut numele meu este tudorache alin am 15 ani si va rog sa ma ajutati si pe mine.Anul trecut am cumparat un nokia 6500 slide si din pacate softul s-a dus.Nu ma pricep absolut de loc la softat telefoane...? (mai mult)
De unde pot face si eu rost de variantele de examen de calsa a VIII a?
:) Am o problema cu cardul de memorie. Il bag in telefon si nu-l citeste :-? Crezand ca telefonul are ceva, l`am bagat in alt telefon dar tot nu il citea. Ce poate avea cardul? :-? Ce pot sa...? (mai mult)
Stiti niste siteuri tari cum ar fi hi5, facebook, twitter...si altele.
Unde pot gasi cat mai multe informatii despre festivaluri? Ex: Festivalul de muzica usoara din mamaia, cerbul de aur, eurovision, festivalul roman de folk... si mai era un festival unde oamenii? (mai mult)
Poate că a-ţi jucat ultimul NFS Hot Pursuit vreau să ştiu şi eu dacă aveţi playlist-ul sau dacă ştie cuneva cum se numeşte melodia care cântă la început. Vă mulţumesc!
Care-i faza cu own la hi5?
V-ati facut cont de facebook email? (adica @fb.com) Merita? Avantaje si dezavantaje?
Imi spuneti niste poezii simple de craciun, pentru niste copii mici, mai mult pentru mos craciun? mersi
Cine stie cum pot sterge id de mess dau funda cine stie primul raspuns
Hey! doresc sa instalez noua versiune de MSN 2011 si aplicatia Win32 nu ma lasa. ce sa fac in acest caz, caci versiunea de msn anterioara nu mai functioneaza habar nu am de ce.
Cum se foloseste fraps. cel mai detaliat raspuns, pas cu pas primeste funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Shin0bi întreabă:
Bogysa întreabă:
archenemy întreabă:
StefanDrg întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
2 Broke Girls
Te-ai amuzat si tu alaturi de Max si Caroline in serialul 2 Broke Girls? Hai sa vedem daca esti un expert al acestui serial!