Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 26 Decembrie 2025 sunt:
Sunt taxiuri si noaptea?
De ce trebuie ca sefa clasei sa indure atatea critici despre ea?! adica eu sunt sefa clasei mele si am indurat atatea suturi in fund.nu mai pot...chiar nu mai pot.imi spune si mie cineva ce sa fac? plz.? (mai mult)
TPU! Am si eu o intrebare. Am mai multe GTA-uri (San Andreas, Vice City etc.) si cand intru in ele, si incep sa joc cand dau de mouse spre stanga sau spre dreapta sau oriunde nu merge! intru in...? (mai mult)
Vreau si eu un hackk pentru metin2, dar sa functioneze
Cum se foloseste Flux? http://www.stereopsis.com/flux/ Si am auzit ca face bine si la ochii. True?:)
A participat cineva la acel workshop numit "HOLA"? Sunt interesat de acesta, am citit cate ceva de pe 'net dar as vrea sa stiu daca ati participat, cum este, ce faci in alea 2 zile etc.
Receptioneaza cineva canalele de televiziune din Republica Moldova (Moldova 1 si TV Moldova International), in Judetul Constanta?, aceste doua programe sunt transmise prin satelit, momentam nici o firma...? (mai mult)
Cum imi sterg contul de pe skype?
Buna TPU am 12 ani. Vreau sa ma mentin in forma asa ca vreau sa fac flotari, geno-flexiuni, abdomene. Daca fac aceste exercitii voi mai creste?
Stiu ca e o intrebare cam...ciudata.Dar... La noi in casa azi faci curat si maine e, , bomba". Sunt curioasa in cate zile dupa curatenie se face la voi mizerie(fara raspunsuri gen, , ce intrebare? (mai mult)
Bun am luat si eu un joc dupa net si dupa ce il dezarhivez sa am imaginea este in format mdx. intrebarea mea firesc e cu ce program pot deschide fisiere cu extensia mdx
Unde pot gasi poze cu liceul economic Costin C.Kiritescu?:XO poza cu liceul pe din`afara.Sau inauntru:XVa roog:XImi trebuie urgenntt:X:Funda:x
Am downloadat o aplicatie pentru lg gt505 in calculator... aveti idee cum o pot pune pe telefon?(ma rog am pus-o pe card reader in telefon dar nu stiu cum o pot activa)funda pentru cel mai rapid raspuns? (mai mult)
Buna am si eu o intrebare: eu sunt pe orange, daca activez la cineva romanigultot pe orange, si pleaca de ex in Italia, potsa vorbesc cu persoana respectiva cu minutele din retea sau cu cele nationale,...? (mai mult)
Ce program este ca nero? Ca am facut un cd cu video si nu la citit dvd-ul!
Astept o parere. E bine sa fac un efort foarte mare sa-mi cumpar un d-slr acum, sau sa astept sa fiu in bani?
Cum pot sa imi confectionez un costum de Hallowen va rog frumos spuneti-mi plz.va rog frumos!
. Buna! cum pot sa schimp la modelul de telefon lg kp500 sa aiba alfel de aspecte fisierele din el sa pot schimba fundalul telefonului si alte informati va rog ajutati-ma daca aveti acest telefon dati id...? (mai mult)
poate cineva sa imi spuna ce inseamna> si cum pot remedia problema? imi apare mereu acest mesaj.astept raspuns, multumesc:)
La cat timp se face update pe TPU pentru puncte, raspunsuri, top?
Cine stie cum imi pot schimba poza profilului meu? Ms
Buna:) nu imi mai merge plug-insul de la messenger. Ce ar trebui sa fac?:(
De unde trag aliens vs predator 2010? Ofer funda! Alta intrebare ar fi:cum fac triunghiul acela care arunga cu laser de la aliens vs predator 2 cand sunt predator? ofer...? (mai mult)
am si eu o problema :D de o saptamana nu mi se mai stinge pc:( nu stiu ce are...ma puteti ajuta;;)[-o
Buna, va rog sa imi spuneti cum pot afla daca o persoana mi-a dat block email la yahoo...adica daca nu imi primeste mailurile trimise ( nu ma refer la ignore pe messenger ci la emailuri)... si 2. exista? (mai mult)
Hey, nu stiu ce sa aleg dintre telefoanele cu touchscreen :LG GD510, LG Cookie, Samsung Star S5230... care este mai Bun? funditzoaice!
stiu ca sambata este halloween'ul si noi vom face luni la scoala o petrecere.si nu stiu cum sa ma costumez... daca stiti ceva dar nu am un costum anume.sunt clasa a 8 a.si cele mai bune idei fundita.? (mai mult)
Ma aflu an amsterdam si as vrea sa urmaresc life programele tv din tara pe calculatoru meu fara antrerupere ca si cum as privi la tv ce trebuie sa fac
Care ma ajuta si pe mine am jcat Transformice si nu stiu cum pun obiecete si din alea(doar alea din dreapta jos) care ma ajuta?
Cum sa fac un proiect perfect de Halloween?
Daca imi stie ip-ul poate intra in calculatorul meu fara ca eu sa vad?
Http://www.tpu.ro/adolescenti/www-tpu-ro-sectiunea-discuta-live-de-ce-nu-intra-asa-multa-lume-acolo-mie-mi-se-pare-ca-ar-trebui-sa-mai-dati-si-pe/
Pentru a intra in compul cuiva trebuie sa-i stii parola si id-ul de mess pentru a le introduce in acest program TeamViewer si sa-ti apara acele cifre?
Seara! Este ceva program ce opreste,, Timpul de raspuns la Conqusitador" stie cineva de unde il pot lua? Funda pentru cel bun. Multumesc
Cum pot sa adaug o poza pe acest site?
Cine are cs 1, 6 cu toate alea in el? Mia zis cineva de pe TPU ca trebuie sa il reinstalez ca sa-mi rezolv problema pe care am pomenit de ea la intrebarea anterioara. dati-mi si mie linkul de instalare...? (mai mult)
Stie cineva cum pot modifica acele raspunsuri preinregistrate de pe barn buddy in care apar atunci cand de exemplu ii uzi plantele cuiva si apare: "thanks for help me!" Am vazut la cativa dintre prietenii...? (mai mult)
Seara TPU...Cine stie de unde pot scoate Cs 1.6 ala normal. fara steam. cel mai bun are funda :) Mersi
Se vor recupera zilele trecute in care a fost greva?
La fifa 11 in manager mode. cand imi trimite un mesaj ca alte echipe au oferte la adresa jucatorilor mei. cum vad acele oferte :?
Ştiţi vreun alt magazin de chitare în Braşov în afară de Triola (a.ca.a Guitar Shop) şi Bella Musica? Caut o chitară Takamine şi nu găsesc pe aici. :(
Vreau si eu teme pentru windows xp, temele de genu vista sau win 7 da sa mearaga ca am primit la alta intrebare si nu mergeau aplicate sau cu ce sa le aplic, ma ajutati pe mess? dau funda mersi mult
Cine imi da un program de facut videoclipuri cu poze si muzica, da nu dinacelea conplicate sau sa nu le pot viziona fara program, am avut de mult un program care faceam video din poze cu muzica si era...? (mai mult)
Imi spuneti si mie unde gasesc teste pentru copii de 5 ani?
Buna ziua imi puteti da metin2 ro extractat in winwar pe un site ca sunt la pc si are restrict si nu pot da jos
Buna TPU am o masca de bal de ala mascat si vine hallowneu si masca o am dar nu stiu ce cu sa am inbracm dau fundita pls ajutati-ma fundita pls
Fundita! Doresc sa stiu ce are un calculator. L-am desasamblat tot si l-am sters de praf si cand il deschid merge 5-6 min si apoi se inchide. ce sa fac?
Buna la toti dau funda celui care imi da un link sau un mail de unde sa iau teme pentru windows xp sp2, temele sa fie vista sau win 7. mersi mult!
Am instalat Cursor Mania si am auzit ca baga virusi si vreau sa il sterg dar nu imi apare in my computer ca sa il sterg. Nu este sters pentru ca acum mouse-ul meu are forma unui trandafir ( am selectat-o...? (mai mult)
Stiti cum e cu fizica?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
homosapiens întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Locatii fantastice
Sunt cele mai frumoase locuri de pe Terra. Haide sa vedem daca le recunosti