Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
A citit cineva evanghelia dupa toma? Cu ce parere a ramas?
Cum se foloseste modul warcraft 3 la cs?:| nu prea ma pricep nu stiu sa folosesc skillurile acelea. ma puteti ajuta va rog?
Cum adica carismatic?
Stie cineva unde pot gasi un costum in constanta cum are tipa din mijloc? http://www.citynights.ro/poze/Constanta/16/Aprilie/2010/Crush/1/166997/32.html
Ce inseamna XOXO?
De unde pot lua emoticon cu "i love you" sau altceva pentru mess 9/10?
Cum sa imi fac propriul meu site.
Cum se numeste mel asta?:(prima) http://www.youtube.com/watch?v=8FX_NFOgQEU&feature=fvw
Cum sa-mi sterg profelu 5hi.com?
Stiti cum s enumeste un film care era rolul principal un baiat cu o motocicleta si fata era cu aprul cret si ei s-au intalnit cand a cazut de pe un cal? Stiam ca se numeste``ice age``dar imi da doar...? (mai mult)
In caz ca esti insarcinata de cel mult 2 saptamini, ce pastile trebuie sa beai ca sa intrerupi?
Am o statie sony si nu se mai aprinde...am tinut-o km 4-5 ore cu boxele la maxim. s-au ars finalii sau alceva?
am un telefon nokia 3110 classic si mi-am luat un USB. ca sa bag imaginini, muzica etc d epe telefon in calculator pot dar sa bag din calculator in telefon nu pot. daca dau copy la ceva din pc...? (mai mult)
Daca mi-am creat un cont pe Youtube cu o anumita adresa (id), cum pot sa schimb id-ul pe care sa-mi trimita toate mesajele? Sau nu pot? :-s Merci :*:*
Dati-mi si mie un site sau mai multe cu descarcarea PowerPoint 2007
Cum se numeste filmul ala in care tot New Yorcul se face in niste monstri adica oamenii, ei umbla doar noaptea, totul sa inceput de la un virus periculos, acolo joaca inca actorul cu pielea neagra...? (mai mult)
Cate scaune are un adult pe zi?
Sall. vreau si eu niste parteneri(nu va ganditi la prostii) vreau pentru un site sau sa facem ceva impreuna. as vrea niste id'uri de baieti sau fete care se pricep in photoshop. vreau sa lucram impreuna...? (mai mult)
Am vazut ca cineva are la status o poza cu un telefon.Cum imi pot pune si eu poza? uitati aici dovada : http://light.sunphoto.ro/photos/normal/13978608_APTKUAPJV.jpg cred ca are legatura cu asta:http://light.sunphoto.ro/photos/normal/13978607_FVOABIXWF.jpg P....? (mai mult)
Nu am USB la telefonul meu, nu stiti pot downloada de undeva bluetooth pentru Pc care sa si functioneze sau trebuie sa il cumpar? De unde il pot cumpara si cat costa? Sau daca exista pe net vreun...? (mai mult)
Cine poate face site-uri din care sa poti download jocuri, filme, foto, muzica ect?
Biblioteca va urechea galati ce program are sambata?
Salutare am instalat WeTravel for LG KP500 Cookie si nu stiu cum sa incarc o mapa sau mai axect nu stiu cum sa il folosesc.Ma ajuta cineva?
Mi-am facut un contract la rds si viteza...scrie pe contract ca este de 50 Mb/s, dar cand ma conectez imi apar doar 10 Mb/s...sunt putin confuza.Nu ma prea pricep.Imi puteti explica? Multumesc mult!
Dacă adaug o persoană în lista de mess, iar ea nu mi-a dat încă Accept, primeşte mesajele de la mine?
Buna:) Ma ajutati si pe mine:( Am Adobe Photoshop CS4 Si nu prea stiu sa modific adica stiu unele chestii dar vreau sa stiu cum pot sa modific o poza sa o fac mai clara sau sa o fac albinegru si numa...? (mai mult)
Poate sa imi traduca si mie cineva melodia „bang bang" alu nancy sinatra? dau funtita :)
De ce nu mai merg codurile la hi5? :(
Cum se traduce corect "the lovely bones"?
La ce poate folosi atestatul la informatica? Astept raspunsuri cat mai serioase, nu doar bagareti in seama;)
Salutare all cine imi explica si mie cum pot pune aplicatii pe un telefon astept un raspuns va multumesc
Va rog spuneti-mi niste statusuri, versuri, pooezii (ceva) care sa fie despre faptul ca prieteni cei mai "buni" ma barfesc dau eu ii tratez cu spatele nu plang ci chiar rad:D Multumesc:-x Dau fundita...? (mai mult)
Cum calculez aria unei camere stiind ca lungimea este egal cu latimea, iar inaltimea este distinct de "patrat"
Cat e somaju acum?
Stiti vreun site in care pot afla id-ul cuiva(daca are) daca ii stiu numele prenumele, varsta si zodia?
Vreau niste idei pentru o compunere extravaganta, tema o aleg eu.As vrea sa fie una mai interesanta, nu toate tampeniile despre iarna sau mame. Tin sa mentionez ca sunt in clasa a VII-a si ar putea sa...? (mai mult)
Ce salon piercing din Bucuresti imi recomandati? Cam care sunt preturile pentru un piercing in ureche (Pinna/Helix)?
Cinen imi spune si mie codurile din luna asta de pe ourworld?
De unde imi pot cumpara programe de editat poze si video? de exemplu: Ulead Video Studio 10? multumesc
Eu am antivirusul Avira Premium Security Suite cu licenta pe 3 luni. Multi mi l-au reomandat deoarece au spus ca este foarte bun si mai ales ca am ultima varianta (2010). Mi-a gasit foarte multi virusi...? (mai mult)
Buna va rog sa ma ajutati Dati-mi un site unde pot gasi desene animate prefer mai mult de la fostul Jetix Ofaer fundita Mersi anticipat :D
Salutare all.Am si eu o prolbema, imi pote spune cineva din ce cauza mi se inchide pc ul instantaneu si face un zgomot ciudat, nu se opreste acel zgomot pana cand nu deconectez de la curent.Aspet un raspuns...? (mai mult)
Salut am o nelamurire ce rol are optiunea de print scren (sau acel buton de pe tastatura care se numeste tot print scr) dupa nume inteleg ca ar insemna sa scoti ceva la imprimanta? Lamuriti-ma va rog...? (mai mult)
Daca doresc sa ma mut in alt liceu, adica la Colegiul Pedagogic, ce trebuie sa fac? E prea tarziu? Care sunt modalitatile? La ce trebuie sa dau diferente si cand trebuie sa fac asta? Cand sunt diferentele?...? (mai mult)
Cine vrea sa-mi zica si mie un site cu referate...site bun. dau fundita. vreau peste 10 site. daca se poate
Salut.Am o intrebare! Este cineva care are cont pe depacco.com. Daca da va rog lasati-mi reffer-ul vostru ca am cateva da imi zice nu-s valide:(((
In ce consta un numar favorit la abonament la orange? Adica daca pui un numar favorit si esti pe abonament te taxeaza sau cum?:) Ms mult:*
Care este cel mai destept om din lume?
Citi pesti se pun intr-un acvariu de 25 litri?
dau fundita. cat costa ziarul Adevarul, Click si Libertatea?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Violetta
Este cel mai urmarit serial de pe Disney Channel! Ce stii despre Violetta?