Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 10 Ianuarie 2026 sunt:
Stiti unde pot gasi subtitrarea de la house of wax?
Cum pot sa salvez unele poze de pe Hi5?
Hey, ce faceti? :) Stie cineva cum se numeste desenul cu cainele asta: http://www.lameziaweb.biz/Public/avatar/RalF/200871618468_matley.jpg Si pot sa-l vad pe net?;;) Merci :*:*
Buna :)! Imi puteti spune va rog niste programe cu emoticons pentru messenger?/>? P. S: ceva asemanator cu programul Bandoo! Merci! :-*
In cat timp expira un ulei de masline?
Salut, as vrea si eu sa aflu cum sa imi updatez windows Xp-ul sin Sp2 in Sp3 fara sa trebuiasca sa reinstalez windows-ul. Stiu ca puteam sa descarc un program si dupa un restart era gata. Daca puteti dati-mi...? (mai mult)
Cum castiga televiziunile bani(in afara de banii din urma reclamelor)? Cine mai exact le da banii? In functie de ce se dau punctele de rating?
Este adevarat ca disney chanel nu este in grila de programe de la dollce (romtelecom)?
Cat catiga cel care filmeaza o nunta?
Ce puteti sa-mi spuneti de aceasta eroare infecta? Nsis error si mai scrie asa:installer integrity check has failed.Common causes include incomplete download and damaged media.Contact the installer's author...? (mai mult)
Ajutati-ma si pe mine cu niste sondaje! Daca aveti 1 minut, aruncati o privire pe blogu asta: http://vorbestepelimbatuturor.blogspot.com/ Pe blog sunt niste intrebari, si voi trebuie sa alegeti niste...? (mai mult)
Ati fost victima vreunei raportari nejustificate? Eu sunt o persoana mai amuzanta de felul meu si am dat de o intrebare la rubrica dragoste si sex in care se intreaba : "Baieti, ce preferati, sex...? (mai mult)
Ajutooor! Mi-a disparut program files. Ce fac acum ca sa apara? please help mee :((
Trebuie sa va zic ca sunt nespus de fericita.Ieri seara o prietena de-a mea i-a tremis o poza acelui baiat de care imi place mie.Azi dimineata cand m-am trezit am primit un telefon de la prietena...? (mai mult)
Cat costa avizele pentru eliberarea autorizatiei de constructie? Avize gaze? Avize electrica? Avize Apa Nova? etc.
Cum pot adauga smaili langa raspunsuri? Multumesc anticipat.
Banii aduc fericirea?
Cum pot realiza o carte in format pdf? Nu am nici o idee asa ca va rog, raspunsuri cat mai exacte! Multumesc
Deci, mie imi place sa scriu. si nu, nu teme. imi place sa scriu. parerea m ea in anumite domenii. sa scriu despre problemele de zii cu zii. cacaturi din astea. despre anumite subiecte. ceva gen jurnalism,...? (mai mult)
In ce zi si la ce ora pot vede un film cu Iisus Hristo? Cat mai multe.
Deci, daca eu doresc sa fac pliante, niste pliante in legatura cu niste teme(ecologie, indemne, religie etc)imi trebuie vreo aprobare ceva? Pot sa fac pliante pe calculator si sa le distribui la oameni,...? (mai mult)
Pot sterge contul de la TPU?
Ce trebuie sa fac ca sa ma placa un baiat de a7a? ce fel de fete le placa baietilor de a7a? dau fundite
Am lg kp501 cookie si caut jocuri cu masini ce folosesc accelerometru.Eu nu am gasit.Ma puteti ajuta.
Buna dimineata! Trebuie sa va zic ca sunt nespus de fericita.Ieri seara o prietena de-a mea i-a tremis o poza acelui baiat de care imi place mie.Azi dimineata cand m-am trezit am primit un telefon de la...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta. nu sunt fan dar mai urmaresc citeodata emisiunea {NORA PT MAMA } aseara am adormit si nu stiu ce sa intimplat cine a intrat in casa. daca cineva poate sa ma ajute sa mi sp in mare...? (mai mult)
Deci cum extractez un file BIN? Am incercat mai multe programe dar n-am reusit cu niciunu.
Imi puteti spune va rog cum pot pe hi5 ca atunci cand las comentarii ele sa apara colorate? adica scrisul sa fie colorat si nu simplu(negru)
In seara aceasta este invierea dar sunt pe stop, este pacat daca merg dar nu intru in biserica si stau cat se ia lumina si dupa traditia se merge la cimitir? multumesc
Cum pot sterge contul de pe Netlog? Dau fundita! Multumesc anticipat
stie cineva in Brasov unde se ascut cutitele de la masina de tuns? nu mai taie deloc si vreau sa ma tund! multumesc
Mi-a luat mama un peruș. A mers pe drum într-o cutie cam vreo 4 ore, apoi l-am mutat în colivie și au trecut cateva ore și el nici nu a mancat nici nu a băut apă. A ciripit puțin, dar doar când...? (mai mult)
Stiti bara de jos? am pus-o fara sa vrea in drepta pc-ului de sus in jos cum o pon inapoi jos?
Cum as putea sa aduc mai multi vizitatori pe site!?
Imi poate spune cineva tipuri sau sa imi dea linkuri unde pot gasi cuafuri scurte pentru par cret?
Cit timp traieste un fluture?
Cum invit prieteni pe trilulilu?:-?
am o problema cu laptop`ul. Sa va explic despre ce este vorba, din senin nu se mai incarca bateria, iar laptop`ul functioneaza doar daca incarcatorul este pus in priza, iar daca laptop`ul nu este...? (mai mult)
Cum pot sa-mi fac site-ul meu pe Goole.Adica cum sunt si starurile au site-uri, de exemplu cand scrii numele lor iti da poze cu ei.Cum pot face site-ul meu? Dau fundita
Cine imi da si mie ID-ul original al lui Inna? Va rog! Dau fundita, dar sa fie chiar al ei>:D
Am mai auzit si eu oameni care invatau cu muzica. Ce-ti intra in cap. Eu nu pot invata decat daca e liniste de tot. Pana si cel mai mic zgomot imi distrage atentia. Pute-ti invata cu muzica?
De ce pluteste un ou cand il pui la fiert? Am nevoie de un raspuns.
Intrebare pentru cei ce stiu de site-ul Lookerz. Daca strang punctele necesare pentru a comanda ceva, cum comand? Adica cum aleg cadoul, unde dau adresa ca sa mi-l poata trimita? Merci :)
Care este cel mai rapid om din lume si cati km/h prinde? Dar un om obisnuit cat?
Cum putem vedea cine ne-a pus la raspuns Folositor, Inteligent, Stupid, etc?
Unde in Constanta imi pot repara aparatul de fotografiat digital?
Ce pot face cu aloe vera? A incercat cineva...la ce-s bune? Nu vreau link-uri ca stiu si eu sa caut.
Ce credeti despre scolioza? Cunoasteti persoane care au avut aceasta boala? Cum s-au tratat? Este greu? Alte informatii la boala(suferita de voi sau de prietenii vostri, doar ei stiu cat e de periculoasa)...? (mai mult)
Era un program, dar nu mai stiu cum se numeste. Instalat le lasa sa ai acces la computerul celuilalt!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RuxandraBrojboiu întreabă:
Frank51 întreabă:
Mustafaonur1997 întreabă:
BogdanIon întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pizza
Te numeri printre multitudinea de fani ai pizzei din intreaga lume? Hai sa vedem daca stii mai multe despre ea decat cum sa o mananci cu pofta! :-)