TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Muzică

Muzică

• 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
CalinClaudiuu
în 20 Aprilie 2021 | CalinClaudiuu întreabă:

Imi puteti scrie si mie niste versuri rap de dragoste?

1
Răspunde Raportează
ZoliSzolga538252
în 20 Aprilie 2021 | ZoliSzolga538252 întreabă:

Buna TPU. Am un sistem Logitech z906 de 500 w. Cum se leaga corect boxele la pc ca sa se auda bine? Precizez ca pana acum le- am legat printr- un jack de la panoul de control la pc dar in modul 5.0 unul...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Iulian101820
în 18 Aprilie 2021 | Iulian101820 întreabă:

Salut, Aveti idee ce melodie e pe fundal la reclama de la digistoria? (https://www.digi24.ro/......ie-1367713 )

2
Răspunde Raportează
Katona_Claudiu_1999
în 18 Aprilie 2021 | Katona_Claudiu_1999 întreabă:

Poate e o întrebare idioată, dar artiști care au mii, poate chiar zeci de mii de piese muzicale cum le țin minte pe toate, astfel încât să poată cânta la orice oră, orice piesă?

12
Răspunde Raportează
raduspace10
în 17 Aprilie 2021 | raduspace10 întreabă:

Cam ce an marcheaza diferenta dintre maneaua veche si maneaua noua?

7
Răspunde Raportează
RalucaVidaci21
în 16 Aprilie 2021 | RalucaVidaci21 întreabă:

Salut TPU. Caut o melodie de ieri și nu o găsesc nicicum. Este un fel de trap in țigănește, nu știu sa scriu versurile corect dar poate va dați seama așa "Ciaiurie bella di e, matihun de pala...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Aoxkajcjw
în 16 Aprilie 2021 | Aoxkajcjw întreabă:

Ceva melodii care îți dau un vibe bun? Orice în afara de rock, și manele și Poo orice

5
Răspunde Raportează
OnlyDga
în 16 Aprilie 2021 | OnlyDga întreabă:

Salut.Cum scap de frica de scena/trac in momentul cand cant pe o scena? Exersez, repet, cant foarte des cand sunt singur dar in momentul cand urc pe scena sunt destul de coplesit si am impresia ca nu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
FelixKGB
în 16 Aprilie 2021 | FelixKGB întreabă:

Salutare! Voiam sa stiu daca pentru o ukulea pot folosi si amplificator pentru chitara. Si daca aveti vreo sugestie multumesc anticipat :D

2
Răspunde Raportează
GJKLM35
în 15 Aprilie 2021 | GJKLM35 întreabă:

Hey! Deci de curând am început sa ma interesez de vioara si vreau sa fac ceva lectii și ca urmare am câteva întrebari: 1. Ce model e cel mai bun pentru un începător? 2. Nu e târziu la 21 de...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AnjaAHUI
în 15 Aprilie 2021 | AnjaAHUI întreabă:

Bună TPU, Mai știți cumva cum se numea o melodie de acum câțiva ani, în al cărei videoclip era un bărbat afro american, mai în vârstă, îmbrăcat într- un costum roz, plimbând un ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
andreea2346
în 15 Aprilie 2021 | andreea2346 întreabă:

Ce parere aveti despre urmatoarele piese?:) https://youtu.be/W01_e6hw288 https://youtu.be/I_tP-vcTjq4 https://youtu.be/CKZvWhCqx1s

5
Răspunde Raportează
SystemErr404
în 15 Aprilie 2021 | SystemErr404 întreabă:

Salut! Am 16 ani, sunt din București si caut un prof de canto pentru clean vocals si scream vocals (metalcore- ul e probabil stilul pe care visez sa îl cant) Ps : Sunt chitarist + pianist, știu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Aprilie 2021 |

Oare Puya, Elena Gheorghe si toti cantaretii romani din 2010 din ce mai traiesc acum? Din muzica nu are cum pentru ca nu mai scot nimic

12
Răspunde Raportează
Katona_Claudiu_1999
în 13 Aprilie 2021 | Katona_Claudiu_1999 întreabă:

Cum se numește stilul de muzică pe care îl cântă kiki și manu dacă căutați pe you tube flamengo pop?

4
Răspunde Raportează
AndreeaMandarina95
în 12 Aprilie 2021 | AndreeaMandarina95 întreabă:

Buna! Caut o melodie destul de veche. Cred ca de prin 2009. Era o melodie cu o tipa imbracata sumar si cu botine albe cu ciucurei albi, tipul era in spatele ei. Fundalul era un hol alb cu lumina sumbra...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Aprilie 2021 |

Voi ascultați muzică clasică? Dacă da, care este compozitorul vostru preferat, cel puțin la momentul de față? Al meu este Schubert. Ce-ar fi să atașați și o piesă reprezentativă?

9
Răspunde Raportează
OnlyDga
în 11 Aprilie 2021 | OnlyDga întreabă:

Buna, am si eu o intrebare.Cam la cat m- ar ajunge un microfon de cantat cat de cat acceptabil? Nu am cantat decat o data la microfon si as vrea sa incerc cateva piese, sa fac karaoke pentru a imi face...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
stefiiii3
în 11 Aprilie 2021 | stefiiii3 întreabă:

Buna, sunt Stefi. In aceasta comunitate mare si frumoasa, exista fani k-pop? Am vazut cativa, dar vreau sa vad cat de multi :) Si daca sunteti, ce trupe va plac?

12
Răspunde Raportează
cipri1999
în 11 Aprilie 2021 | cipri1999 întreabă:

Salut! Stie cineva cum se numeste piesa asta: https://www.youtube.com/watch?v=4g06Y67Yl8U? Dau funda!

2
Răspunde Raportează
assasin97
în 11 Aprilie 2021 | assasin97 întreabă:

Stie cineva cum se numeste melodia de outro de la finalul videoclipurilor lui Rovision pe Youtube?

1
Răspunde Raportează
M?d?0611
în 10 Aprilie 2021 | M?d?0611 întreabă:

Heeeey! Vreau niste melodii vechi care au mesaje despre lume, gen Sweet dreams sau Show must go on, merge chiar si Enjoy the silence (words like violence).

5
Răspunde Raportează
ȚaraGalilor
în 10 Aprilie 2021 | ȚaraGalilor întreabă:

Ați auzit că a murit rapperul acela DMX? Ce părere ați avut despre el și despre muzica lui?

2
Răspunde Raportează
pimpxx
în 9 Aprilie 2021 | pimpxx întreabă:

Salut! De obicei cand faci vocalize la canto depinde genul de melodii, gen la clasica " i i i i i" începând treptat de la do re mi fa sol la si si inapoi. Pentru manele sau populară care sunt vocalizele...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Auras95
în 9 Aprilie 2021 | Auras95 întreabă:

Salut, stie cineva cum se numeste melodia de pe fundal din acest video de la minutul 7:25, instrumentalul ala, multumesc. https://www.youtube.com/watch?v=OVJEKYgloVw&t=257s

3
Răspunde Raportează
Katona_Claudiu_1999
în 9 Aprilie 2021 | Katona_Claudiu_1999 întreabă:

Enrique Iglesias, Shakira, Maroon Five, Katty Perry sau Jason Derulo, de care vă place vă place mai mult cum cântă? Să nu uităm că fiecare din artiști pe care i- am menționat mai sus au melodii...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Aprilie 2021 |

Pana la urma Michael Jackson suferea de vreo boala sau a urmat un tratament chirurgical pentru albirea pielii si alte "imperfectiuni" si s-a sinucis sau nu? Funda!

5
Răspunde Raportează
Dima_Robert_1993
în 9 Aprilie 2021 | Dima_Robert_1993 întreabă:

Poate sa ma ajute cineva cu gasirea unei melodii? Era ceva gen trap si continea ceva cu Bin Laden Osama sau bila denosama, nu mai stiu care era corect, mi- a venit acum in minte si nu pot gasi melodia....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
mariuscdrz
în 8 Aprilie 2021 | mariuscdrz întreabă:

Cum se cheama melodia de la început din acest videoclip? https://youtu.be/CWIDyAO6cRY

1
Răspunde Raportează
Helloyellowday
în 8 Aprilie 2021 | Helloyellowday întreabă:

Ce credeți despre muzica pop modernă?

5
Răspunde Raportează
Denisaaa08
în 8 Aprilie 2021 | Denisaaa08 întreabă:

Buna TPU! Știe cineva cum pot ajunge soprana? Adică sa ating note foarte foarte înalte?

9
Răspunde Raportează
Denisaaa08

Buna TPU! Urechea muzicală se poate antrena?

10
Răspunde Raportează
Denisaaa08

Buna TPU! Ce trebuie sa fac ca sa ating note foarte înalte? Dau funda

11
Răspunde Raportează
SARA24DL
în 8 Aprilie 2021 | SARA24DL întreabă:

Bună! Ştie cineva să îmi îmbine două negative?

1
Răspunde Raportează
dragosionut8
în 7 Aprilie 2021 | dragosionut8 întreabă:

Salut. As dori, niste versuri pentru un prieten, ca sa ii fac un disstrack. E inalt, se imbraca cu aceleasi haine si ne minte mult.Imi spune ca are yacht, bani, femei, etc. Il cheama Alex.

2
Răspunde Raportează
WolfgangKreutzfeldt
în 7 Aprilie 2021 | WolfgangKreutzfeldt întreabă:

In ce manele vechi se zice la inceput "Lupii maaaii"? Nu conteaza cine le canta vreau doar cat mai multe

14
Răspunde Raportează
Andrey550
în 6 Aprilie 2021 | Andrey550 întreabă:

Salut TPU! Detin un amplificator Yamaha dsp a 590 cu o pereche de cerwin vega vf 12 problema este ca dupa un timp de functionare la un volum ridicat dupa ceva timp 3- 4 ore se incalzeste destul de tare...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
LightYagami123
în 6 Aprilie 2021 | LightYagami123 întreabă:

Salutare! Caut o melodie de acum mulți ani. Tot ce- mi amintesc despre melodie este că versurile erau în limba engleză iar clipul era dintr- un joc, mai precis "Second life" și mai multe personaje...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Anonim2682008
în 6 Aprilie 2021 | Anonim2682008 întreabă:

Bună! Știe cineva cum se numește clipul cu pisica aia albă care dă din cap în timp ce cântă unul la un fel de tobă?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Aprilie 2021 |

De ce a durat atat de mult ca Alex Velea sa se dea pe brazda si sa cante ce il reprezinta cu adevarat?

3
Răspunde Raportează
Valentinalexandruuu
în 6 Aprilie 2021 | Valentinalexandruuu întreabă:

Salut, ma puteti ajuta cu o melodie? Este in turca și in videoclip este vorba despre un cuplu care se plimba in mall la un moment dat și se întâlnesc cu fosta lui și el o părăsește pe actuala ...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Andreirs
în 5 Aprilie 2021 | Andreirs întreabă:

Exista vreo aplicatie care sa recunoasca acordurile? Sau poate cineva recunoaște acordurile din melodia aceasta https://youtu.be/9ryQh8_wAV0?

1
Răspunde Raportează
Ybehneh
în 5 Aprilie 2021 | Ybehneh întreabă:

Caut și eu o melodie cu următoarele versuri : senorina caută-mă sub buric, bikineii coboara-i un pic, treci in patru labe că m-am incalzit, te invit suie-te pe cric. O știe cineva?

3
Răspunde Raportează
anonymus123q
în 5 Aprilie 2021 | anonymus123q întreabă:

Bună, ce părere aveți de Nicu de la Cazanești vreau seriozitate. Dar de Fernando de la Caransebes

1
Răspunde Raportează
VladMarian77
în 4 Aprilie 2021 | VladMarian77 întreabă:

Salut, caut de ceva timp un nume de scena si nu prea gasesc ceva ce-mi place. As vrea ceva usor de retinut si de rostit. Pentru un canal cu muzica. Dau funda!

5
Răspunde Raportează
EUeStEEu
în 4 Aprilie 2021 | EUeStEEu întreabă:

Cum se numește muzica? Nu mi-o ia nici Shazamul https://vm.tiktok.com/ZMePuwjD9/

4
Răspunde Raportează
darctron
în 3 Aprilie 2021 | darctron întreabă:

Salut, doresc să știu cum pot să ajung să fiu băgat în seamă de o casă de discuri, dacă am melodii proprii, dar nu am nici trupă, nici cine știe ce echipamente, in plus că stau și în...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Anaa939839393
în 3 Aprilie 2021 | Anaa939839393 întreabă:

Buna! Stiu ca nu e o intrebare utila dar ce muzici mai erau gen cand le ascultam cand eram mici cam prin 2012 cand aveam o copilarie simpla fara tehnologie, cum ar fi: Corina "A ta", "Munky Funky"; ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Aprilie 2021 |

Ce se mai știe de Ombladon? Am văzut că pe canalul lui oficial de YouTube nu a mai postat nimic de 2 ani și nici în presă nu s-a mai scris nimic despre el.

4
Răspunde Raportează
FloritxAna
în 2 Aprilie 2021 | FloritxAna întreabă:

Vreau si eu versuri pentru piesa trap care se numeste "brigada comana" si sa fie despre prietenii mei

1
Răspunde Raportează
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • badriel
    trimisă acum 23 ore

badriel întreabă:

Salut! Planul meu de cariera este urmatorul: instructor de fitness cu 5- 7 clienti cu cate 3 sedinte pe saptamana (uneori 2 clienti in tandem) in urma unui curs IFBB si profesor de educatie fizica la o...? (mai mult)
    23 răspunsuri
  • octav005
    trimisă pe 29 Decembrie

octav005 întreabă:

Buna ziua. Am doua boxe. Fiecare boxa are doua difuzoare identice si ca mărime, putere si imprudenta. Ele sunt legate în paralel. Fiecare difuzor are 33w cu 12 ohmi ( specificatii ce scriu pe difuzor)....? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă pe 29 Decembrie

9PM întreabă:

Voi ce cumpărături va faceți pentru revelion? Merita produsele acestea 176 de lei? Sau nu am fost prea inspirat? Mai e și un ulei da nu l- am prins în screenshot! Normal era cu 50 de lei în plus...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 23 ore

Aurel100009 întreabă:

Daca nu platesti impozitul pe casa, chiar iti ia primaria casa? Te da afara din casa si ti-o ia primaria?
    14 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.612
  • Întrebări: 3.954.624
  • Răspunsuri: 17.664.702
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
Viata in ocean

Viata in ocean

Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.

Start quiz
Categorii
  • 652.090 Adolescenţi
  • 55.617 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.881 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.114 Carieră
  • 20.366 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.388 Conversaţii