TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Muzică

Muzică

• 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
MattteoAbz1111
în 16 August 2020 | MattteoAbz1111 întreabă:

Salut, ieri am facut rost de un cod de Apple music pentru 4 luni, prima oara mi- a arătat ca abonamentul ma tine pana pe 15.12, iar acum o jumatate de ora am primit mail de la Apple ca am abonamentul...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
nyoentox2002
în 16 August 2020 | nyoentox2002 întreabă:

Ce parere aveti despre artistul Ares,Marko Glass,Bvcovia? Artistii pe care ii ascult cel mai des,sau Dropy(a scos o piesa,, control")

2
Răspunde Raportează
FlorynMan
în 14 August 2020 | FlorynMan întreabă:

As vrea sa stiu cum se numeste melodia din acest clip, dacă știe cineva..Multumesc! https://youtu.be/AJFlzCBGZrk

2
Răspunde Raportează
IustinaMilena88
în 13 August 2020 | IustinaMilena88 întreabă:

Știe cineva cum se numește o melodie de rap în română mai veche care începea cu interviul unui copil? Gen spunea "Ce culoare au ochii ei? Căprui spre negru. Și o iubești? etc " Nu e foarte...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Peachdelight
în 13 August 2020 | Peachdelight întreabă:

Buna, cei care aveti idee îmi puteți recomanda niște casti bune, acceptabile ca preț, wireless pe care sa le pot folosi in activități sportive? Mulțumesc

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 August 2020 |

Salut, am câteva casete audio si un casetofon si as vrea sa-mi pun muzica pe casetele audio dar nu stiu cum as putea face asta. Stie cineva cum as putea inregistra muzica pe casete? Dau o mare funda

1
Răspunde Raportează
SergiuX
în 13 August 2020 | SergiuX întreabă:

Am schimbat acum o luna corzile chitarii iar de 2- 3 zile incoace se tot aude un bazait in zona saddleului cand vreau sa cant cate o nota.Mentionez ca se aude bazaitul pe fiecare coarda.M- am gandit...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Pakira
în 13 August 2020 | Pakira întreabă:

Buna, am o intrebare, caut o melodie straina mai veche, gen de prin anii 2000. Tin minte doar videoclipul, e cu ceva fata care e imbracata asa ca de breakdance si ea canta melodia si cred ca avea ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
leiapasalbatica
în 13 August 2020 | leiapasalbatica întreabă:

De ce sunt cântareții japonezi atat de ciudati? (Nu doar versurile super weird a cântecelor lor dar chiar si ei însuși) Exemplu ca... utaite(sper ca stie cineva) sau tipii aia care pun melodii ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
rapStarGiovi
în 12 August 2020 | rapStarGiovi întreabă:

TPU, spuneti-mi si mie niste dume. Vreau sa scriu o piesa si sa aleg cateva dume, piesa rap trap

1
Răspunde Raportează
Stefangll00992
în 12 August 2020 | Stefangll00992 întreabă:

Să ascult Rock sau trapp? Voi ce parere aveți? Am auzit ca rock-ul este satanist! Cine imi spune mai multe amănunte despre rock?

10
Răspunde Raportează
Lovelypeaches100
în 12 August 2020 | Lovelypeaches100 întreabă:

De ce este o intarziere a sunetului si imaginii pe ecrane in timpul unui concert? Adica se vede ca artistul se apuca sa danseze si este o intariere pe ecranele mari...

1
Răspunde Raportează
goanta9595
în 11 August 2020 | goanta9595 întreabă:

Dau funda. Am nevoie de cineva sa imi spuna rapperi romanesti vechi/noi in afara de: Parazitii, Puya, Cumicu, Nimeni Altu', Nane, Veritasaga, Bitza, Eminem, Dragoş Miron, Alan&Kepa, frateleNORD,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
AlexPatriciu
în 9 August 2020 | AlexPatriciu întreabă:

Va pup și help, dati- mi și mie va rog cele mai tari melodii care va plac vouă cel mai mult, vreau sa bag niște muzica pentru mașina și sunt in pana de idei, ascult toate genurile deci este bine...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
daryanna
în 9 August 2020 | daryanna întreabă:

Am auzit azi la radio o melodie remixata, părea a fi vocea Irinei Rimes, era o voce feminina si avea versurile melodiei Nebun de alb de la Emeric Imre. Ma puteți ajuta va rog cu melodia?

1
Răspunde Raportează
laurentiustan23
în 8 August 2020 | laurentiustan23 întreabă:

Buna seara sau buna ziua in functie de cum vede fiecare intrebarea mea. Va rog din sufelt sa- mi raspundeti ce anume ar putea fi. Deci:am un amplificator onkyo tx, sr 501e, are 8 esri pentru boxe il...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Mandru_Razvan_1977
în 8 August 2020 | Mandru_Razvan_1977 întreabă:

Bună ziua, cum pot curăța burduful la un acordeon roland alb sau se ocupă cineva din Bacău?

0
Adiaddy
în 7 August 2020 | Adiaddy întreabă:

Era pe tik tok o piesa cu Frumoasa e viata mea, ce bine se uita asa, a te te ta ta ta mare drag imi e de ea, cand o vad in gradina mea a te te ta ta ta. Stie cineva ce piesa e? Dau funda

0
anonima456898
în 7 August 2020 | anonima456898 întreabă:

Poate par ciudata, dar de cateva zile am in minte o melodie veche..nu stiu cine o canta, dar nici numele piesei macar.Cand eram mai mica stiu ca imi placea foarte mult si chiar as vrea sa ma ajutati❤️...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
sacrantolove
în 6 August 2020 | sacrantolove întreabă:

Buna, TPU! Eu am un sistem 2.1 LG (life's Good) SJ3 de 300w și cand dau subwooferul la maxim, uneori se aude un sunet urat, ca si cum s- ar distorsiona. Oricum inaltele sunt foarte calitative, dar...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
Întrebare recomandată în 6 August 2020 |

Hey chitaristilor! Am vazut ca unii(exp)tot se mai plang de durerea de degete, sau poate o resimt numai eu, dar vreau sa știți ca, cant de trei ani si durerea încă nu a disparut.Am pielea prea sensibila? ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
TOFFIXman
în 5 August 2020 | TOFFIXman întreabă:

Ma gandeam sa- mi achizitionez o chitara electrica Harley Benton si ma intrebam daca sunt bune de ceva... Am doi prieteni (unul cu bas si altul cu chitara) si am inteles ca sunt ok. Prin alte...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AlExAlEx2000Bz
în 4 August 2020 | AlExAlEx2000Bz întreabă:

am si eu un radio casetofon pentru casa si as vrea sa stiu daca pot lega la motorasul pentru casete un modulator fm adica sa-l alimentez ca sa nu mai imi bat capul cu sursa si acumulator?

11
Răspunde Raportează
Serban_Andrei_Georgian_1982
în 4 August 2020 | Serban_Andrei_Georgian_1982 întreabă:

De ce a ieșit Sesu din Bazooka?

1
Răspunde Raportează
albastru777
în 4 August 2020 | albastru777 întreabă:

Salut, cine se pricepe să facă midi file și să mă poată ajuta?

2
Răspunde Raportează
Bariel
în 3 August 2020 | Bariel întreabă:

Care este melodia care v-a emotionat cel mai tare?

3
Răspunde Raportează
PookieBear
în 3 August 2020 | PookieBear întreabă:

Cine ma poate ajuta cu melodia din aceasta reclama? (eMAG 2020) link mai jos https://youtu.be/rKlvAmpTlZk

0
alili45
în 3 August 2020 | alili45 întreabă:

As vrea sa aud o parere de la voi.Am 17 ani si vreau sa fac ore de canto.Am descoperit ca imi place sa cant pe la 14 ani asa mai serios. Credeți ca e prea tarziu sa ma apuc de lectii? Multumesc...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
AlexandruMatei2745
în 3 August 2020 | AlexandruMatei2745 întreabă:

Salut, caut si eu o muzica populara veche daca se pricepe cineva https://youtu.be/WmF3-xUIegs Este vorba despre secundele 9:35 si 10:57 de preferat un link de la melodie

0
AlexandruMatei2745
în 3 August 2020 | AlexandruMatei2745 întreabă:

Salut, caut si eu o muzica populara veche daca de pricepe cineva https://youtu.be/WmF3-xUIegs Este vorba despre secundele 9:35 si 10:56 Daca mi-o ghiceste careva cumva dau funda!

0
Adrian_Ady_1985
în 2 August 2020 | Adrian_Ady_1985 întreabă:

Cine îmi poate recomanda câteva melodii pentru un videoclip, fundal? Mulțumesc

4
Răspunde Raportează
Sophieka
în 2 August 2020 | Sophieka întreabă:

Am fost intr- un supermarket acum o ora unde canta o piesa superba, de un barbat tanar cu voce asemanatoare lui Smiley, pe un ritm chiar placut desi canta despre iubita sa care l- a inselat...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
BlackWatermelon
în 2 August 2020 | BlackWatermelon întreabă:

Știe cineva cand se lanseaza documentarul despre XxxTentacion? Si cel despre Juice Wrld? Ca stiu sigur ca cel despre Juice este in lucru, dar despre cel cu X nu prea am auzit nimic. Mersi

1
Răspunde Raportează
SporeBox
în 1 August 2020 | SporeBox întreabă:

Imi puteti spune niste melodii pe care le pot canta la orga electrica pentru inceput? Merg si cele pentru pian. As vrea unele usoare cu care sa imi pot exersa dexteritatea si viteza mainilor...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
razvanudejo9
în 1 August 2020 | razvanudejo9 întreabă:

Cum se numeste melodia de la minutul 0:52?(partea cu baiatu ala care isi face aer cu evantaiul) https://www.facebook.com/amazingtiktok199/videos/307202530635856/

1
Răspunde Raportează
ClaudiaaMaria
în 1 August 2020 | ClaudiaaMaria întreabă:

Salutare dragilor! Îmi spuneți vă rog frumos cum se numește melodia de pe fundal de la minutul 2:44. Nu o găsesc deloc. Vă rog mult! https://youtu.be/rzdl_DUxmBY

4
Răspunde Raportează
AsteaptaMaDincoloDeMoarte
în 1 August 2020 | AsteaptaMaDincoloDeMoarte întreabă:

Funda. O idee despre ce este vorba in Little Dreamer-Ensiferum? Chiar nu imi dau seama despre ce ar putea fi vorba. Aveti mai jos versurile si piesa- https://www.youtube.com/watch?v=yEGIeV9TZ5s

2
Răspunde Raportează
Jsheje
în 31 Iulie 2020 | Jsheje întreabă:

Bună TPU, vreau sa devin cântăreața dar nu știu cum. Am 12, am voce cam de nota 8 și sunt in corul scolii. Nu înțeleg o chestie, eu dacă sunt în cor și dacă cu timpul postez pe yt cover-...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Anonimptk
în 31 Iulie 2020 | Anonimptk întreabă:

Imi poate recomanda si mie cineva ceva muzica mai tristă? Orice gen de muzica doar sa fie trista

4
Răspunde Raportează
SporeBox
în 31 Iulie 2020 | SporeBox întreabă:

Ce parere aveti de aplicatia flowkey daca vreau sa invat sa cant la orga electrica? Trebuie platit un abonament sau ceva? Deocamdata nu stiu aproape nimic despre cantatul la orga si tot ce incerc...? (mai mult)

0
anonimatasexy6
în 31 Iulie 2020 | anonimatasexy6 întreabă:

De mică imi doresc sa devin o cantareata, insa eu cred ca asa ceva nu este posibil, deoarece consider ca nu am voce. Toate neamurile si chiar si proful de muzica a spus ca am voce, dar eu...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
pennymendez
în 31 Iulie 2020 | pennymendez întreabă:

Imi dati si mie niste cantece compuse de voi? Vreau sa ma apuc si eu de scris dar nu prea am idei si nu stiu cum sa realizez un cantec.

3
Răspunde Raportează
Raul757
în 30 Iulie 2020 | Raul757 întreabă:

Hai noroc, ce tip de muzica ascultați?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Iulie 2020 |

Cum le cheama pe blondele din videoclip?: https://www.youtube.com/watch?v=_LxDzl_7Oho&list=RD_LxDzl_7Oho&index=1

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Iulie 2020 |

La saxofon nu imi ies notele de sus.Cum ar fi fa,sol, la.Cum pot face sa imi iasa?

1
Răspunde Raportează
AnonimMareMareMare
în 30 Iulie 2020 | AnonimMareMareMare întreabă:

In ce software-uri se fac de obicei piesele? Care sunt cele mai cunoscute pentru inregistrarea pieselor?

1
Răspunde Raportează
tpueuptscrisinvers
în 30 Iulie 2020 | tpueuptscrisinvers întreabă:

Caut de ceva vreme caseta "Delicatese"(Deliric, 2013).Știu că nu s-au făcut multe.A găsit cineva una de vânzare pe internet?

0
CorneliuN
în 29 Iulie 2020 | CorneliuN întreabă:

A mai ramas vreun raper roman pe care il mai ascultati? Eu personal mai ascult doar Nimeni Altu'. Am pus aceasta intrebare doar sa va vad parerile voastre despre hip-hop si pe cine ascultati.

1
Răspunde Raportează
ZaharescuCostin
în 29 Iulie 2020 | ZaharescuCostin întreabă:

Ii puteti lasa aici 20- 30 de muzica italiana, spaniola, engleza si altele, dar populare(Nu manele, etc, romanesti). De preferat italiene si engleza. Multumesc frumos. La nivel international....? (mai mult)

0
anonim_4396
în 28 Iulie 2020 |

De cele mai multe ori, în prestațile live, interpreții nu cântă melodia până la capăt ori nu cântă refrenul ci la refren e playback sau acei backing vocalists. De ce se întâmplă așa? N-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Alexandra123s
    trimisă pe 30 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Dacă pământul se rotește cu 1600 km/h, de ce un avion care zboară spre Vest nu ajunge instant? Orașul ar trebui să vină spre el cu viteză uriașă, nu? Nu e mai logic că pământul stă pe ...? (mai mult)
    30 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 30 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Am o dilemă legată de rigoarea științifică. Ni se spune că trăim pe o sferă care se rotește amețitor, dar în viața de zi cu zi, orice observație empirică (fără instrumente intermediate...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă acum 12 ore

Alexandra123s întreabă:

Inca o întrebare că nu înțeleg logica. Ni se zice că soarele e o minge uriașă de foc care trimite căldură și lumină spre noi. Păi dacă lumina și căldura trec prin spațiu ca să ajungă ...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 30 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Cică vapoarele dispar la orizont „de jos în sus" pentru că se duc după curbura Pământului. FALS: sunt sute de clipuri pe net: când un vapor pare să fi dispărut de tot, dacă iei o cameră ...? (mai mult)
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.625
  • Întrebări: 3.954.654
  • Răspunsuri: 17.664.951
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 27 minute
Ce zici de un quiz?
Viata in ocean

Viata in ocean

Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.

Start quiz
Categorii
  • 652.089 Adolescenţi
  • 55.618 Afaceri & Financiar
  • 22.876 Artă şi Cultură
  • 72.883 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.115 Carieră
  • 20.367 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.391 Conversaţii