anonim_4396
| Anonim întreabă:

Am o intrebare pentru crestini. Ce au putut face unii oamnei, pentru a se naste inaintea lui Iisus? Adica, de ce, doar nu erau si ei oameni? Nimeni nu-i poate invinui ca nu credeau in D-zeu, daca nu aveau "dovada", adica pe Iisus. Cand l-am intrebat acest lucru pe un crestin, a spus ca " Iisus, in alea 3 zile in care a fost mort, a coborat in Iad si a salvat miile de suflete care zaceau acolo." Acum, porcarie mai mare ca asta nu am auzit in viata mea. Voi ce parere aveti?

13 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Asa este.In acele trei zile, Domnul Isus le-a propovaduit Evanghelia celor din iad. 1Petru3,, Hristos, de asemenea, a suferit o dată pentru păcate, El, Cel Neprihănit, pentru cei nelegiuiţi, ca să ne aducă la Dumnezeu. El a fost omorât în trup, dar a fost înviat în duh,
Rom 5.6; Evr 9.26-28; 1Pet 2.21; 1Pet 4.1; 2Cor 13.4; Col 1.21-22; Rom 1.4; Rom 8.11;
19 în care S-a dus să propovăduiască duhurilor din închisoare,
20 care fuseseră răzvrătite odinioară, când îndelunga răbdare a lui Dumnezeu era în aşteptare, în zilele lui Noe, când se făcea corabia în care au fost scăpate prin apă un mic număr de suflete, şi anume opt.,,

| LoveToHate a răspuns:

Da,e adevarat, Iisus a eliberat toti oamenii din iad.De ce crezi ca se numeste "Mantuitorul nostru"?! Pentru ca El, prea bunul si prea cinstitul Iisus a suferit chinuri groaznice pentu noi, pentu niste pacatosi ipocriti.Cel putin asa scrie in biblie...
"Porcarie mai mare ca asta nu am auzit in viata mea."Serios?! Inseamna ca traiesti in padure, eu in fiecare zi aud cate vreo porcarie, iar asta e una mai veche decat lumea.

| BrokenArrow a răspuns (pentru LoveToHate):

Porcariile spuse de crestini sunt in top. Lasand la o parte faptul ca par scoase dintr-o carte SF scrisa de cineva cu foarte multa imaginatie, voi chiar le credeti, ceea ce le face si mai incredibil de stupide. Si pe voi odata cu ele.

| LoveToHate a răspuns (pentru BrokenArrow):

Si ce-mi spui mie asta?

| Thunderstruck a răspuns (pentru LoveToHate):

Tu cred ca nu vrei sa intelegi faza.Deci pana in anul 1, 99, 99% din oameni ajungeau in iad.Tu crezi ca chinurile suferite de omanenii aia in iad se compara macar cu ce-a patit sarlatanul de Hristos pe cruce? Daca tinem cont de faptul ca omul a aparut acum 40 000 de ani, unii oameni au ars extrem de mult in iad, si tu compari chinul de cateva zile a lui isus pe cruce.

| LoveToHate a răspuns (pentru Thunderstruck):

Am fost, doar, ironica.

anonim_4396
| Anonim explică:

Ca esti un porcar. vezi numai porcarii.dar stapanul vesniciei a iubit lumea mai inainte de toti vecii, fiindca el a facut-o si a iubit pe cei morti, nascuti si nenascuti pana la sfarsitul veacurilor, si cand s-a rastignit a facut=o pentru toti cei vrednici de la inceputul lumii pana la sfarsitul ei.de aceea cred ca vom fi judecati dupa timpurile traite si dupa puterea fiecaruia de a lupta impotriva raului si a se desavarsi in credinta si in inradacinarea celor bune izvorate de la Dumnezeu, nu numai pentru oameni ci pentru intreaga creatie fie furnica, fie munte inalt.

| BrokenArrow a răspuns (pentru anonim_4396):

1.Sunt un porcar? Daca ai avea putin mai multa cultura generala ai sti ca, desi seamana la structura, cuvantul "porcar" nu are absolut nici o legatura cu "porcarie".
2. Vad numai porcarii? La ce te astepti, daca am de-a face cu oameni ca tine? Dar ce sa-i faci... nu poti ocoli tot rahatu de pe strada. Acum ti-as sugera sa nu mai vorbesti cu mine, pentru ca mi-am vandut sufletul Diavolului si daca ma enervezi o sa-ti para rau. Sau vrei sa arzi pentru o eternitate in flacarile malefice ale iadului?

anonim_4396
| Anonim explică:

Broken? sufletului nu ai cei face.deci nu ma tem/tu te-ai vandut diavolului? eu sant rascumparat cu scump sange din robia lui deci nu mai sant in puterea lui, dar nici a ta, deci te poti enerva cat vrei.sant nervii tai.

| BrokenArrow a răspuns:

Oameni*

| NakedTruth a răspuns:

Pe mine de ce nu m-ai intrebat la? rolling on the floor) Ca iti raspundeam eu! O sa postez un raspuns interesant si aici... doar sa-mi fac ceva timp.winking

| BrokenArrow a răspuns (pentru NakedTruth):

thinking I have no idea. tongue

| NakedTruth a răspuns (pentru BrokenArrow):

Povestimluni daca esti de acord... si postez un raspuns si aici doar sa ma documentez mai bine, ca sa nu existe nu stiu cate contestari.