|

Buna TPU am o intrebare. Sunt cu iubitul mei de 2 ani si vreau sa stiu un lucru. Exista la biserica vreo slujba de binecuvantare pentru tineri? Nu logodna. Am vrea sa avem parte de asa ceva si nu stii cum se numeste. Multumesc!

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

In orice biserica ai merge, la orice preot sau pastor, daca vrei sa iti binecuvinteze relatia, o poate face. Se va ruga pentru tine si partenera ta, si o va binecuvinta. Dar sa nu o faci ca sa

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In orice biserica ai merge, la orice preot sau pastor, daca vrei sa iti binecuvinteze relatia, o poate face. Se va ruga pentru tine si partenera ta, si o va binecuvinta. Dar sa nu o faci ca sa poti face dragoste cu ea, ca nu obtii de la nici o biserica o asemenea binecuvintare, caci ea apare doar in urma casatoriei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu exista binecuvantare acolo unde este (curvie). Daca nu ati facut sex, si vreti sa va pastrati in curatie pana la nunta, atunci va va binecuvanta, daca ati facut sex, atunci va poate binecuvanta, numai conditionat sa nu mai faceti pana la nunta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

The stupidity is strong in these ones.
May the stupidity be with you. Bless.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru anonim_4396):

Nu inteleg care e problema ta! Daca nu esti in stare sa raspunzi nu o face!

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Binecuvantarile se dau oamenilor (sau obiectelor) luati individual. Exista si binecuvantare pentru un cuplu, care se cheama "logodna". Dar, pentru persoane necasatorite si care nici nu vor sa se casatoreasca, nu se da binecuvintare, deoarece acestia nu sunt "un cuplu".

Deci, ceea ce puteti face acum, in stadiul actual al relatiei, este sa obtineti fiecare binecuvantare si rugaciuni pentru gasirea unui partener/unei partenere potrivit(a), respectiv cerere de semn ca partenerul(a) gasit este potrivit dorintei Domnului. In limbaj eclezial, aceasta etapa se cheama "discernamant".

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează