| DoctorUnivers a întrebat:

Credeți într-o Judecată Particulara după moarte?
Ce mă așteaptă pe mine după moarte? Dar pe tine?
Cineva cu o experiență în moarte clinică spunea că primul lucru care l-a întrebat ființă de lumină după ce și-a dat seama că a murit, a trecut prin tunel și i-a apărut este :Ce ai făcut cu viața ta? Sau altul :Ești mulțumit de viața ta?
Ce să înțelegem de aici?
Subiecții nu au simțit deloc frica ba chiar cica iubire necondiționată și înțelegere.

4 răspunsuri:
| halogen001 a răspuns:

Daca ai murit nu mai existi. Ce sa mai judeci? Nimicul? Povesti se pot inventa multe. Morti vii n-am vazut, deci viata dupa moarte e doar pe hartie.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Ioan 5:24-30 VDC
Adevărat, adevărat vă spun că cine ascultă cuvintele Mele și crede în Cel ce M-a trimis are viaţa veșnică și nu vine la judecată, ci a trecut din moarte la viaţă.

Si în alta parte zice:

"Oricine crede în El nu este judecat, dar cine nu crede a și fost judecat, pentru că n-a crezut în Numele singurului Fiu al lui Dumnezeu."

Deci judecata lumii are loc acum si se are in vedere cine crede in Isus iar la final cei care n-au crezut ajung la judecata aceasta prin "punerea inainte" iar ei vor trebui sa recunoasca ce au facut.

Noi care am crezut nu mergem la aceea judecata, a lumii dar zice:

2 Corinteni 5.10 "Căci toţi trebuie să ne înfăţişăm înaintea scaunului de judecată al lui Hristos, pentru ca fiecare să-şi primească răsplata după binele sau răul pe care-l va fi făcut când trăia în trup"

Adica vom da socoteala de viata de credinta chiar daca am crezut in Domnul Isus si suntem mântuiți.

Îti doresc pace si lumina, Duhului Sfant sa fie tot timpul peste tine cand cercetezi scriptura! Numai el ne poate invata corect.

| Dandinelle a răspuns:

Se poate. Poate apărea ca o ființă de lumină sau întruchiparea unei persoane dragi. tot așa am auzit pe cineva care a fost întrebat de ceva ce arata ca străbunica lui chestiile astea și era deja într-un câmp cu flori, alergând fericit, era mic, el fiind de fapt la vreo 80 de ani și a fost reanimat din păcate. Când s-a trezit a fost supărat pe nepoți că el deja își luase la revedere de la viață.
Nu cred că e o judecată chiar așa. Dar îți pui întrebările cheie când te duci in tunel, si-ti vezi trenul vieții, rollercoaster, ce-o fi.
Un video drăguț care l-am văzut acum ceva timp despre asta: https://youtu.be/h6fcK_fRYaI