| Vernusio a întrebat:

Cum pot sa-i simt prezenta lui Dumnezeu?

18 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Dumnezeu isi face simtita prezenta prin actiunile Sale si prin Duhul Sfant.

| Mclaren12 a răspuns (pentru danut):

Adica isi face prezenta numai in biblie unde macelareste pe cine are chef.

| danut a răspuns (pentru Mclaren12):

Maturizeazate, tinere fascist, nu ai inca varsta sa judeci sau sa apuci pe asemenea drumuri. Poti spune ce vrei dar se vede imaturitatea gandiri tale.

| Mclaren12 a răspuns (pentru danut):

Ma amuza extremismul tau. Astia ca tine ar trebui inchisi ca daca printr-un dezastru ar cadea puterea in mainile tale ai fi in stare sa instaurezi o noua inchizitie. Am dat de multi indoctrinati, dar de asemenea extremisti niciodata.
Ti-as zice sa te trezesti la realitate dar la ce gandire rudimentara ai, e mult prea tarziu.

| danut a răspuns (pentru Mclaren12):

Maturizeazate tinere fascist, cauta solutii de stanga daca nu poti iesi din sfera politicului. In rest tu n-ai dat peste nimeni caci experienta vietii nu este ceva sa-ti fie la indemana, de aici si tot radicalismul gandiri tale. Vai de cel ce va avea de a face cu tine in viata dar poate cu timpul...

| Mclaren12 a răspuns (pentru danut):

Radicalismul merge mana in mana cu extremismul, deci te caracterizeaza mai mult pe tine.

"Vai de cel ce va avea de a face cu tine"
Gresit. Faza este ca societatea nu functioneaza pe baza de religie crestina ca in cazul asta extremistii ca tine ar avea probabil tot dreptul sa-mi dea un ciocan in cap pe motiv ca nu sunt crestin. In societate discutiile pe tema religioasa sunt mai degraba impartiale si calme pentru ca nu sunt purtate de crestini extremisti care ar fi in stare sa-i impuste pe cei care nu-s crestini, dar si pentru ca legea protejeaza teoretic libertatea religioasa.

| danut a răspuns (pentru Mclaren12):

Mai citeste oadata ce ai scris, un crestin adevarat nu ar da nimanui in cap pentru opinile pe care le are ci ar plange pentru starea lui actuala dar si viitoare. Sincer, singurul lucru pe care l-as face cu fascisti de genul tau ar fi sa le interzic internetul si sa-i bag intr-o biblioteca, poate prin citit si-ar mai reveni si ar afla ca toate popoarele lumii au aceleasi drepturi.

| Mclaren12 a răspuns (pentru danut):

"Mai citeste oadata ce ai scris, un crestin adevarat nu ar da nimanui in cap "
N-am zis creștin adevărat, am zis creștin extremist. Habar n-am dacă este același lucru pentru că eu nu mă complic cu balivernele jîdanilor pentru că eu nu sunt jîdan. Creștinismul a fost născocit de o sectă de evrei care promovau niște ideologii proto-comuniste. Creștinismul și comunismul sunt frați ideologici. Cred că te bucură asta că extremiștilor ca tine le-ar fi ușor să accepte comunismul în viața lor că și doctrina lor religioasă se bazează pe aceleași concepte.

"ci ar plange pentru starea lui actuala"
laughing
Mă dacă îi ziceai asta acum 2500 de ani unui păgân râdea și cu degetele de la picioare de tine. Acum 2500 de ani nu existau doctrinele astea care ți-au mâncat subconștientul și nimeni nu era spălat pe creier cu doctrine evreiești. Clar nu înțelegi că evreii sunt o rasă de oameni și clar nu știai că au măcelărit păgâni cu milioanele ca să le bage creștinismul pe gât. Eu cred că jîdanii ar trebui să-și păstreze credințele pentru ei nu să le bage altor rase pe gât. Mulțumește-le eroilor tăi evrei că au distrus spiritualitatea și ți-au dat niște fantasmagorii în care să crezi orbește. Țe-aș duce și eu într-o bibliotecă să vezi ce măsuri de tortură folosea biserica catolică pe păgâni ca să-i convertească la creștinism dar de ce să știi tu asta? Ei vor ca tu să ai credință oarbă în zeul lor fictiv și atât.

| danut a răspuns (pentru Mclaren12):

Esti un om amarat, imi pare rau de starea ta dar discutile cu un fascist nu fac bine tonusului meu intelectual sa fi sanatos.

| Mclaren12 a răspuns (pentru danut):

"nu fac bine tonusului meu intelectual"
Ia uite ma cu ce fel de om discut laughing)
Esti irecuperabil. Adica ma jignesti pe mine in loc sa contrazici ce am scris? Daca ai ceva de zis, ia-te de ce am scris mai sus. Daca nu poti, inseamna ca nu stii, simplu. Cum te poti numi intelectual cand nu esti in stare sa dai niste contra-argumente?

| danay72 a răspuns:

Prin studiu atent al Bibliei, rugăciune și aplicare. Dar trebuie să ții cont de ce zice Dumnezeu.

| RAY a răspuns:

In loc sa intrebi asta mai bine erai in biserica la ora asta

| Mclaren12 a răspuns:

Am jignit credinta a milioane de oameni, nu am jignit un popor. Crestinism nu inseamna "popor roman". Habar n-ai pe ce lume traiesti. Daca ai vedea un evreu, ai fi in stare sa-i pupi picioarele. Habar n-ai cati oameni au omorat aceasta rasa. Imi pare rau pentru astia ca tine care au ajuns intr-un asemenea stadiu de degradare mentala.

| danut a răspuns (pentru Mclaren12):

Ai mari probleme, nu m-am referit la romani ci la peste 3 MILIARDE de crestini bai nu stiu cum sa-ti spun? Intelegi sau nu ai inca 2 neuroni?

| Mclaren12 a răspuns (pentru danut):

"Ai mari probleme"
Ia zi, geniule, ce probleme am? Eu am văzut până acum la tine destule probleme.
1. Ești extremist
2. Ești îndoctrinat peste măsură
3. Ești închis la minte
4. Ești total inconștient de lumea în care trăiești și ești total inconștient de atrocitățile pe care le-au comis jidanii de-a lungul istoriei lor.
5. Mai nou observ că ești și orb sau ai memoria scurtă. Tu vorbești acum de 3 miliarde de creștini dar tu doar cu o postare mai sus ai scris că am jignit un popor și credința a milioane de oameni. Mai nou te și contrazici singur. Este o diferență uriașă de la milioane la miliarde. Și exagerezi, nu sunt 3 miliarde de creștini în lume. De fapt, eu cred că sunt sub 2 miliarde dat fiind faptul că ateismul este atât de promovat de mass-media jidănească și că mulți oameni descoperă pe zi ce trece ce farsă catastrofală a fost, este și va fi creștinismul până la dispariția sa.
Care dintre noi nu are nici 2 neuroni?

| danut a răspuns (pentru Mclaren12):

Sa-i lasam pe altii sa judece, destept legioinar ce esti.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Mergi la biserica, te rogi.

| RandomStudent a răspuns:

Nu ai cum