|

De ce credeti ca sunt indobitociți copii cu superstitii, religioase? Aceste superstiții scarboase,au vreo legatura cu,, calea''catre Divin?

http://www.trilulilu.ro/......uperstitii

12 Raportează Evaluează
12 răspunsuri:
| a răspuns:

Grav foarte grav si asta este vina guvernantilor care da mina libera popimii, acestor lepre umane.Asa ceva nu stiu deja m-a lasat paff.Mama aia care isi ridica plodu sa sarute cioalne ar fi trebuit executata pe loc.Nici nu incape discutie asa ceva cum de este posibil? Am ajuns ce rau, stii ce cred eu ca este biserica si religia? Iadul frate aia este iadul pe pamint, astia sint popii cu bisericile lor. Uitati noua generatie de credinciosi.Aia nu este mama pe bune.Asa ceva este de condamnat, ar trebui sa se faca reclamatie sau autoritatile sa se autosesizeze cumva, asa ceva nu trebuie sa existe.Sincer eu pina acum nu am stiut ca asa se procedeaza si asa arata acele moaste.Trebuie date foc la toate, trebuiesc arse acele oase.Numai la triburile alea de acu mmii de ani se mai intimpla asa ceva.Pai in halul asta am ajuns? Se pare ne ducem din ce in ce in jos.Cum oare mai poti sa crezi in biserica sau credinciosii astia cum pot oare sa creada in asa ceva.Asta nu e biserica fratioare astea sint secte dea dreptul.Sa vina Vlad Tepes si sai traga pe toti popii astia in teapa, asta este singura solutie.Sai traga in tepa sa le puna teapa in barbile alea de lepre.Guvernul oare nu vede ce se intimpla? Dar bine parca ce guvern mai avem, este ceva doar asa cu numele.Acum este clar pentru toata lumea in ce directie se indreapta Romania.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru relian):

Ai observat ce pasivi stau popii aia?
E si normal sa stea pasivi la scene de copii fortati sa pupe moaste, deoarece asa se perpetuua indobitocirea care lor le este BENEFICĂ!
Ei chiar asta urmaresc, indobitocirea, pentru a putea manipula lejer turma si ai stoarce de bani din NONVALORI!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Baga-le de mici in cap ideile si convingerile... Asa ii indoctrinezi pe viata!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat