|

De ce nu ni se arată Dumnezeu? De ce nu ne vorbește? Bine exista un om care susține că a vorbit cu Dumnezeu și a scris și ce a vorbit in cărțile sale(Neale Donald Walsch in Conversații cu Dumnezeu(că o paranteza la paranteza cărțile lui sunt considerate blasfemice de către creștinii înfocați doar pt.ca nu sunt chiar în acord cu Biblia dar tot mesajul dragostea este ceea ce contează și iubirea e totul are deci e irelevant ce cred creștinii fanatici)dar eu mă refer de ce noua tuturor din ziua de azi,care îl căutăm de ce nu ni se arată,de ce nu ne vorbește,de ce nu ne răspunde,de ce nu se face auzit și văzut mai bine într-un mod clar și precis? De ce nu ne răspunde și ne elucidează misterele omenirii de exemplu ce e după moarte,suntem singuri în Univers, exista El etc?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Dumnezeu ne dorește cu gelozie pentru Sine. Cei care nu se predau in totalitate lui Dumnezeu nici nu vor avea părtășie cu El. Ei vor fi cu celalalt, care va sugerează astfel de întrebări, la care nu ve-ti primi raspuns decât din Biblie.Chiar daca Dumnezeu ar invia pe cineva din morți, si v-ar vorbi din partea Sa, tot nu ați crede, daca nu credeți in Scripturi si in prooroci. Adică in Biblie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dumnezeu vorbeste prin biblie, citeste-o.
Tu vorbesti cu Dumnezeu prin rgaciune, roaga-te.
Iisus spune ''Cereti''. Iisus este avocatul nostru inaintea Lui Dumnezeu, cere-i.
De un lucru poti fi sigur, Dumnezeu aude toate rugaciunile copiilor sai, dar le implineste la vremea potrivita, El are un plan. Citeste noul testament, Hristos te iubeste.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează