Vad pe h m oferte de 5 tricouri, 2 perechi pantaloni, etc. In magazin exista ofertele? Sunt impachetate toate 5 tricourile sau cum?
Știți vreun site (de preferabil din Romania) unde pot găsi air force 1 low utility green sau reflective green camo?
Vreau să iau o cușcă de transport pentru un cățeluș. Ideea e că dimensiunea maximă e de 55x40x23 cm. Îmi poate spune cineva care e înălțimea? Mi se pare ciudat faptul că acea cușcă trebuie...? (mai mult)
Un cadou pentru o fată ce ii place dansul?
Cum transfer bani de pe card pe paysafe, stie cineva?
Știți vreun site mai deosebit de unde pot cumpăra caiete cu spirală și clipboarduri de calitate?
As vrea sa îmi cumpăr ceva de pe Wish, cum se face plata prin card sau la poștă?
Oare de ce a fost trimis un produs pe care l-am comandat de pe joom din București in Frankfurt Germania? O sa mai primesc coletul?
Cine mai are probleme cu Poșta Română? Eu comand de pe Aliexpress, Joom si pachetele ajung din China aici 2 săptămâni si la mine ajung aproape dupa 2 luni. Oare de ce întârzie asa...? (mai mult)
Vreau sa cumpar o insigna de la eMAG, as putea sa o cumpar din showroom fara sa imi mai livreze? Sunt din Timisoara.Multumesc.
Salut, de ceva vreme sunt în căutarea unor jordani și tot dau de fel și fel de site- uri cu fel și fel de modele. De curand am dat de site- ul "playersroom.ro" care are anumite modele pe care nu ...? (mai mult)
In seara asta am gasit o pereche de ghete de pe site- ul MetalShop si prima data am trimis comanda si acum ma pune sa depun banii pentru ghete si dupa aceea comanda imi va fi livrata. Imi este...? (mai mult)
Salut, m-am apucat de sala de vreo 2-3 săptămâni și as dori sa iau niste proteine, ce mi-ati recomanda? Am 16 ani, dau funda!
De unde as putea sa cumpar o pereche de ochelari Oculus Quest? Pur si simplu nu gasesc pe niciun site din RO (in afara de Amazon).
Doresc sa achiziționez un produs open box folosit ca demo intr- un magazin (Un iPad, mai exact). Întrebarea e următoarea, cat de mult merita acea reducere de 1200 de lei și cat de tare ma...? (mai mult)
Ştie cineva în ce magazine se poate găsi ajvar?
Bună, am o întrebare despre Aliexpress, ce înseamă pcs, de exemplu vreau sa comand niște huse de scaun și îmi zice sa selectez 1pc 2pcs ori 4pcs sau 6pcs?
Am nevoie de ajutor, am cumparat 2 bonuri de paysafe in valoare de 125 de lei pentru a le folosi pe google play. Dar nu merge sa le folosesc in google play, cum as putea sa ii bag in google play? Va ...? (mai mult)
Am deschis mai multe dispute pe aliexpress si mi- au zis ca o sa imi dea banii si in aceeași zi am primit acel colet. Am anulat disputa si i- am zis ca am primit produsul si a spus ok. După...? (mai mult)
poți să faci o comanda online cu plata la livrare atâta timp cât ești minor(15 ani)? Va trebui să plătească un adult sau o pot plăti eu? (Comanda e pe numele meu)
In ce magazine din Romania as putea gasi verbina? Seminte sau planta in sine.
Ce părere aveți de lucrurile vândute pe Wish? Mie unul, doar câteva dintre acestea mi se par bune. Cred că sunt așa de ieftine deoarece sunt la mâna a doua. Voi ce părere aveți?
Se vand cumva in dragonul rosu suveniruri? Daca da, stiti unde mai exact(in ce pavilion)?
De ce nu mai ofera eMAG livrare gratuita la comenzi mai mari de 100 lei? Sunt firme mai mici decat eMAG care ofera livrare gratuita si la comenzi mai mici (nu neaparat de electronice). Ma refer doar la...? (mai mult)
Îmi explicați și mie va rog (ca la prosti daca se poate) cum se returnează ceva luat de pe net? Știu că e ceva contract de returnare, dar as fi recunoscătoare daca mi s- ar explica tot ce...? (mai mult)
Ce părere aveti despre site-ul vrpro.ro?
Cineva din Iasi care vinde pitoni regali?
Am comandat un ceas guess și îmi spune ca va fi livrat in ambalaj personalizat, ce este acela?
Bună TPU! Daca am primit un colet de la Amazon in data de 24.12. 2019 și am primit Reaviz pe data de 31.01. 2019, îl mai pot încă ridica de la Poștă? Mulțumesc!
Mai avem branduri românești?
Daca comand ceva pe eMAG imi vine acasa factura?
Salut, unde pot gasi vans x mickey mouse 90th anniversary? Marimea 44.5 45?
Un Canon care sa filmeze 1080 p 60 fps cu wifi și bluethoot daca se poate/. Ecran cu touch rabatabil într- o parte, stabilizare daca e posibil. Până în 2000 lei să- l pot găsi undeva la 1500 ...? (mai mult)
De la ce magazin fizic as putea cumpara o lampa cu aspect de luna? Gasesc peste tot pe internet, dar as prefera sa o cumpar direct de la un magazin.
Am facut o comanda online in data de 27.12. 2019 si este trimisa cu fan courier. Sambata am primit mesaj cu awb si ca vine courierul intre 09- 17, nu a venit si nici azi nu a venit. Am verificat...? (mai mult)
Imi puteti recomanda un site de unde sa- mi comand, in afara de eMAG ca s- au imputit, au pus transport 15 lei la comenzi de minim 1500 lei, daca ai comenzi de 1500 lei sau mai mult atunci...? (mai mult)
Ce inseamna livrare in tranzit? Stie cineva orarul de livrare de la Urgent Cargus?
Am o intrebare in legatura cu creditul online de pe eMAG. Daca nu am card, cum plătesc rata lunar? Cum le trimit banii?
Ce părere aveți de acest aparat unde gătești fara pic de ulei și cu puține grăsimi dar și cu mai puține calorii? Are cineva? Este bun? https://www.mediashoptv.ro/produs/livington- low- fat- ...? (mai mult)
Dezavantaje pentru Panasonic lumix g80? De ce sa nu-l cumpăr?
Cine a comandat de pe Ebay? Este de încredere?
imi poate da cineva niste site- uri gen cum e OLX sau publi24 la noi in tara pentru urmatoarele tari:Dubai, Germania, Italia, Spania? Dar gen sa nu fie de masini sa poti vinde si telefoane...? (mai mult)
Daca cumpar de pe magazin play cu un gjft code de 80 de lei si cumpar un joc de 30 imi raman bani pe acesta?
Salut, vreau sa cumpăr un telefon dintr- un amanet din alt oraș. Telefonul va fi pus prin curier cu verificare colet. Care sunt șansele ca el să aibă probleme daca in anunț e specificat că nu are?...? (mai mult)
Salut, vreau sa cumpăr un telefon de pe OLX, de la un amanet dintr- un alt oraș. Si ar fi transportat prin curier, as vrea sa știu cât timp îmi lasă curierul sa verific telefonul. Specific că...? (mai mult)
Care mall din Bucuresti este mai mare dintre Afi sau Mega Mall?
Stiti vreun site de unde se pot cumpara calculatoare desktop si componente de calculator din strainatate care sa fie mai ieftin decat ce se gaseste la noi in Romania gen eMAG, flanco, altex? Multumesc...? (mai mult)
Am comandat ceva de pe quickmobile și deja sunt 6 zile de cand nu a fost trimis către curier. Credeți ca îl va trimite in a 7 a zi? Ați mai comandat de pe quickmobile? Este sigur?
Camere foto Canon 4k 30 fps Până în 2000 de lei 1600 sh Cu stabilizare? Va rog?
Salut, conteaza greutatea la nike vapormax flyknit 3?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
politistfaraimaginatie întreabă:
Șachi întreabă:
Anonimul151 întreabă:
missara21 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Caini de rasa
Cat de bine cunosti rasele de caini?