Ce părere aveți despre Wish? O sa iau țeapă daca comand de pe Wish?
Buna seara.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Unde pot gasi haine\echipament militar de femei care sa fie in stoc? Stiti un magazin sau un site? Am incercat pe toate siteurile posibile dar stocul pentru...? (mai mult)
Ce sa aleg dintre Canon 250 d sau Panasonic lumix g7. Care este mai bună? Pentru filmare o sa fie folosită mai mult, dar nici pozele nu vreau sa fie foarte neglijate. Timelapse slowmotion etc. Canon...? (mai mult)
Se merită să mi cumpăr Rhino Correct?
Sameday livrează si in weekend?
Am cautat sa achizitionez o geaca ca cea a lui Codrin, ma refer la cea ca de camuflaj a lui si nu am gasit. Daca stie cineva de unde as putea achizitiona una il rog sa- mi lase un link sau...? (mai mult)
Slaut TPU. Imi poate spune si mie cineva unde gasesc pasta de dinti UltraBlanc. Ms
Siteul Sportisimo e de incredere?
Imi puteti recomanda va rog mult un site de unde pot achizitiona bauturi alcoolice (Am nevoie sa fac un cadou dar nu stiu de unde sa iau)
Https://sizeer.ro/jordan-access-barbati-pantofi-sport-alb-ar3762-008 este legit site-ul/papucii?
Eu cred ca de pe joom ajunge mai repede produsul ca de pe aliexpress. Voi ce ziceți?
Știți este deschis maine la Poștă?
Salut TPU, Maine voi efectua retur la un telefon luat din Showroom- ul Emag. Mentionez ca am luat telefonul in rate cu un card de salariat de la BRD. Daca efectuez returul, sunt obligat sa iau ...? (mai mult)
Acum am primit mesaj de la joom ca produsul a ajuns în țară și urmează să imi fie livrat. Cam in cat timp ajunge la mine dacă azi a ajuns în țară?
Aliexpress sau Joom?
Cei care au comandat de pe joom au primit comanda si dupa 75 de zile?
Am o cateva intrebari despre rate la Altex: Sunt major si am un card Raiffeisen, pe care il folosesc pentru retragerea banilor, pe el in intra salariul. Am auzit ca la Altex sunt maxim ...? (mai mult)
Pana acum am deschis vreo 4 dispute pe aliexpress cu un vanzator si tot imi zice sa mai astept si nu imi da banii înapoi. Si de 3 luni am dat comanda. Ce sa fac?
Este de încredere aplicația Aliexpress? Da țepe Aliexpress? Dacă dau o comanda si nu vine după 60 de zile imi da sigur banii inapoi?
si La Multi Ani! Am zarit pe Facebook un video de initiere gratis desi investitie de vreo 5000 de euro de a vinde pe Amazon, desi sunt sceptica in acea reclama si de a ma inscrie in trainingul...? (mai mult)
Am găsit niște lentile pentru telefon si pe aliexpress si pe joom. Pe joom is 8 lei pe aliexpress is 6 lei. Intrebarea este de unde sa le iau? De pe care vin mai repede?
Știți dacă site-ul buzz sneakers ( https://www.buzzsneakers.com/RON_ro ) vinde produse originale?
Am gasit site-ul joom, ce parere aveti despre el? Merita sa cumpar note10+ cu 435 lei de la ei? https://www.joom.com/ro/products/5ddfa7811436d40101893e09
Salut, cum pot sa anulez o domanda facuta online? In cazul meu, am cerut celor de la Zeedo Shop prin email sa imi anuleleze comanda dar acestia isi deschid magazinul abia pe data de 5, cand mi s- ...? (mai mult)
Sunt bune pistoalele aersoft cu arcde pe okazii, acela la 39 lei, este adevărat ce scrie in descriere?
Salut, in ce magazin (din oras) as putea gasi JELEURI FARA ZAHAR? La mine in oras sunt tot felul de magazine.
De unde ași putea cumpăra Păpuși personalizate cu fata mea stiu ca sunt din plus mari si frumoase marionete/papusi chiar nu stiu sincer cum se cheamă Link va rog!
am o intrebare legata de livrarea produselor de la bogas. In ce interval de zile de la plasarea comenzii este livrat coletul?
Salut TPU…. cum pot face rost de banuti TPU?
O husa bună pentru S10 Plus în jur de 75 de lei?
De unde pot cumpăra niște stickere? Vreau să-mi pun pe laptop. Nu vreau de pe net
Salut, ce parere aveti de site- urile alea mai putin cunoscute care vand produse la un pret mult mai scazut fata de site- urile cunoscute. Mi- am cumparat un galaxy fit hr de pe 220volt la 250 de lei ...? (mai mult)
Vreau sa plătesc online cu un card BRD maestro, si nu pot. Daca ma duc pe google play la paymant, introduc un cod din 16 cifre care începe cu 6764.Va rog daca ma puteti ajuta si sa imi spuneti daca ...? (mai mult)
Aș dori să achiziționez niște căști și nu știu care este diferența din wireless sau Bluetooth. Care căști sunt mai bune?(unele știu ca le au pe amândouă dar nu este cazul)
Salut, unde pot gasi color way uri la bascheti cu diferite culori la adidasi, Ma refer stangul o culoare, dreptul alta culoare.Cum ar fi kyrie confetti.
Cine a luat vreodata Țeapă de la Aliexpress?
Știe cineva unde mai precis e Nyx-ul din Palas Iasi? Ce magazine se învecinează cu el? Mersi!
Poți sa folosești PayPal cu paysafecard?
Am cumparat recent 7 piese pentru calculator de pe Emag si ieri am primit notificare importanta in care spune ca livrarea a fost facuta partial. Tot ieri am primit codurile AWB de la cele 3 ...? (mai mult)
Am o mica intrebare. Acum doua zile am fost si mi- am achizitionat o pereche de casti true wireless din Altex.As dori sa returnez produsul, insa ce nu stiu este ce conditii trebuie sa indeplinesc...? (mai mult)
Recent am comandat ceva de pe internet, am pus adresa si numarul de telefon corect dar am gresit email-ul... Vreau sa stiu daca comanda va mai fi efectuata sau daca ma va agrava cu ceva?
Acum am dat o comanda pe Gearbest. Cam in cat timp vine?
Este de încredere Gearbest?
Am deschis acum câteva zile o dispută pe aliexpress si vânzătorul a spus sa mai astept ca vremea este rea si o sa ajunga coletul in curând. Ce sa fac sa ii cer încă o dată banii înapoi? ...? (mai mult)
Pot plati cu cardul de la bcr online? adică cel pe care iti baga salariul său te duci la magazin si il introduceți în aparat si ai plătit.Si se numeste card de debit?
Am comandat azi un parfum de pe net, am auzit ca fan courier nu lucrează pana pe 2 Ianuarie, deci aveți idee când îmi va ajunge coletul?
Să am incredere in Revolut?
Unde as putea găsii un vas de lucru pentru robotul de bucătărie: Kenwood FPM800. Precisez ca vasul are 3.5l
Mi-am facut cont pe Aliexpress si mi-am luat un produs cu 0.05 bani ca nou venit. Oare o sa imi ajunga produsul sau este țeapă?
Joom este de încredere?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
politistfaraimaginatie întreabă:
Șachi întreabă:
missara21 întreabă:
Anonimul151 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corpul uman
Corpul uman este o "masinarie" care ne surprinde tot timpul. Testeaza-ti cunostiintele si vezi cat de multe stii despre acesta!