Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 19 Noiembrie 2025 sunt:
Stie cineva daca mai pot sa gasesc undeva varianta veche de la Monster Ripper ( Yellow )? Ma intereseaza doar doza gri cu chenar in fata.
Am cumparat ceva de pe net din USA. Azi mi- a venit acasa o foaie pe care scrie sa ma duc sa ridic coletul de la posta dar mai scrie sa prezint la posta "dovada valorii pentru vama la Posta"....? (mai mult)
Am o intrebare, poate ati auzit unii de site-ul gsmnet, imi poate spune si mie cam cat costa transportul si daca face reduceri ceva daca iei mai multe produse deodata?
Voi ati cumparat vreodata trandafiri de sapun? Sunt rezistenti? E plin netul de ei, oare nu se strica in timpul transportului, chiar daca sunt in cutie?
Bună, aș avea și eu o întrebare. Tot văd prin reclamele astea portofele în care îți poți pune și telefonul. Am găsit multe site- uri cu acele portofele și mai ieftine și mai scumpe. Eu am...? (mai mult)
Aveți idee cand intra eMAG in Black Friday? Sau daca mai aduc în stoc Samsung Galaxy Note 9. Daca nu, de unde credeți ca-l pot achiziționa la un preț rezonabil?
Salutare TPU, am comandat un calorifer electric de la Altex in data de 29.09, luni 30.09 primesc mail de confirmare si instiintare ca produsul va fi livrat prin firma de curierat urgent cargus, avand...? (mai mult)
Stie cineva cateva lucruri din meniul de la Tucano Coffee si cat ar costa?
Salut, astazi am cumparat o pereche de casti (simple) dintr- un magazin si m- am razgandit vreau sa imi iau o pereche mai scumpe, castile sunt in conditie perfecta, cat si cutia, am si cec, daca ma...? (mai mult)
Stie cineva un magazin de unde pot cumpara un cooler pentru procesor? In Campulung Muscel pentru ca nu vreau sa mai dau comanda.
Hey! Îmi puteți recomanda câteva site-uri de incredere(excluzand site-ul Emag) unde se gasesc produse pentru manichiură? Ma intereseaza oja semipermanenta. Multumesc! Ofer funda!
Cine imi da si mie un site sigur de unde imi pot lua airpods?
Cum pot transfera dintr- o sticlă de parfum care are marginea capsata, conținut, într - o sticluță mai mica? Gen cum fac în parfumierii când ceri un tester îți pun dintr - o sticla ...? (mai mult)
Salut la toti, am comandat de pe wish cu cardul si sincer nu ma prea pricep ca eu mereu comandam cu plata rambus în țară la venirea coletului. Am comandat produsul respectiv, mi- a trimis mail ca ...? (mai mult)
Are idee cineva la ce supermarket/hipermarket pot gasi bezele?
Ce bere gasesc in magazine cu peste 6, 7 alcool?
Buna dimineața, cine știe un site de unde se ia adidași ieftini?
https://london.doverstreetmarket.com livreaza in Romania (footwear)?
Am gasit trabucurile astea pe eMAG. A mai luat cineva? Cum sunt? https://m.emag.ro/pachet-6-buc-trabuc-pegasus-55g-2/pd/D2WJ7JBBM/
Dacă imi comand un produs de pe eMAG, cand imi ajunge coletul, trebuie sa semneze un adult sau cum se procedeaza? DAU FUNDĂ:))
La ce magazin pot gasi recipiente reincarcabile si mici pentru parfum?
Hei, am si eu o mica intrebare adresata celor din Iasi. Ma intrebam daca sunt in palas mall adidasi de firma. Spre exemplu de la puma, nike, adidas, vans etc... Daca da, ce magazine
A comandat cineva de pe site-ul creative (e de haine)? Sunt seriosi?
Vreau să fac o comanda de pe Amazon. Am tot auzit cam de doi ani cum lumea cumpără de pe Amazon si totul e in regula. Nu am facut niciodata o comanda din alta țară. Imi puteti spune dacă e...? (mai mult)
In cat timp vin comenzile de pe metalshop?
Toate gecile de iarna de la H&M sunt cu o masura mai mari? Anul trecut am luat marimea S (desi eu port M) pentru ca S imi venea mai bine. Acum as vrea sa iau tot o parca dar alt model (de data asta de ...? (mai mult)
Daca returnez la Pepco un suport care mi s- a rupt până am ajuns acasa, am nevoie doar de bon și produsul să aibă etichetă? Și îmi scanează eticheta sau doar se uită peste ele și îmi dă banii...? (mai mult)
Este site-ul Viper de incredere? Adica ma refer daca face bocancii din piele si nu imitatie de piele, merita sa iau de acolo?
Unde pot sa gasesc magneti de frigider cu orasele Gherla, Urlati, Videle, Husi, Barlad, Mizil, un magazin fizic doar in Bucuresti, dar sa merg la fix! Sa aiba sigur acolo unde spuneti, nu sa ma duc...? (mai mult)
Un site cu hoodie- uri asemanatoare? https://www.felamo.com/products/pulover- marime- mare- pentru- femei- sau- barbați- din- amestec- de- acril- și- fibra- de- poliester- cu- gluga- și- imprimeu-...? (mai mult)
Pe ebay cam in cat timp ajunge coleteul, in Moldova?
Daca la pc garage la unele produse sunt reduceri pana pe 30 si pe 16 incolo (luna viitoare) e Black Friday se va baga din nou reducere? La fel sau mai buna?
Deci pe 16 noiembrie e Black Friday pe pc garage. Toate produsele vor fi la reducere? Vreau sa imi cumpar piese pentru Pc: Carcasa, procesor, placa de baza, Memorie Ram, Sursa si un monitor...? (mai mult)
Se apropie majoratul unei colege de la scoala, am nevoie de ajutorul vostru în a alege cadoul potrivit. Eu ma gândeam la un trandafir criogenat într- o cupola de sticla. Voi ce părere aveți?...? (mai mult)
Stie cineva un cod de reducere pe sneaker industry?
Https://www.joom.com/ro/products/5c81d6356ecda80101b9293b îmi poate da cineva un site unde găsesc închizătoare, ca cea de pe brățările din link? Sau cum se numește mai exact modelul de inchizatoare?...? (mai mult)
Salut lume, îi știți pe cei de la grandgsm? Dar dualstore? A cumpărat cineva de la ei? Sunt oameni serioși? As vrea cât mai multe păreri, va mulțumesc. P. S. Nu știu dacă am ales bine...? (mai mult)
Este legit acest site? http://www.airforceromania.net/barbati-c-1.html
Ce produse in afara de electrocasnice si masini mai prezinta interes de cumparare pentru populatia normala?
Cum sa urmaresti comanda pe ebay? Cum este si pe Aliexpress?
De ce pe ebay jocurile pentru xbox one sunt mult mai eftine? Adica daca dau comanda vine la posta?
Hello TPU! Ce site-uri internationale (din europa) de sneakers stiti care livreaza in Romania? As vrea sa imi iau niste nike-uri, pretul in jur de 160-200$, daca aveti ceva recomandari
Hey TPU! De unde pot cumpăra proteine? Şi cum le pot folosi? Mulțumesc anticipat!
De unde pot cumpara si eu masti the purge( rosu sau mov, cu led) si sa platesc ramburs la curier? Dau funda multumesc!
Pot sa inchei un contract de televiziune la RCS RDS pentru un apartament la care am doar antecontractul? Mai dureaza pana se semneaza actele finale
Are cineva voucher valid pentru Takeaway sau FoodPanda?
imi poate da cineva va rog frumos un link de unde pot cumpara cartea IT (site romanesc)? Multumesc anticipat!
Mi- am facut cont pe aliexpress si imi scrie la unele produse "new user bonus". Am pus in cos ce am vrut sa imi comand dar imi scrie ca nu le pot comanda, deoarece pot avea bonusul acela doar o ...? (mai mult)
Ce adidasi recomandati in pana 300 de lei? (marimea 40) Sa fie comfortabili si de calitate, sa tina. ( pe negru daca se poate ) Multumesc!
Credeti ca aceste Nike- uri s- ar potrivi pentru iarna? https://www.google.com/search?q=nike+ air+ force+ one+ high+ brown&sxsrf=ACYBGNSU_sbmKbwcE7hYkZ42McfWZcvN3A:1569051156783&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjTldaGs-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
9PM întreabă:
MrEggHead7 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pisici de rasa
Miau mau? Mrrrau!