TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Shopping

Shopping

• 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
Gabiirom
în 6 Iulie 2019 | Gabiirom întreabă:

Am comandat de la eMAG vineri la ora 7 dimineață. Când îmi vine? Pe site scrie luni.Va rog răspundeți!

4
Răspunde Raportează
Sebiiiii13455
în 6 Iulie 2019 | Sebiiiii13455 întreabă:

Salut, stie cineva cat costa transportul unei placi video din Oradea pana in Constanta?

1
Răspunde Raportează
Sara2
în 6 Iulie 2019 | Sara2 întreabă:

Mi- am cumpărat un inel dintr- un magazin. Cum aflu dacă este argint? Vânzătoarea mi- a zis că e argint și pe el e marcat mic "925 tosh" dar este mult mai argintiu decât alte obiecte din argint ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Vlad231
în 5 Iulie 2019 | Vlad231 întreabă:

Recent voiam sa îmi cumpăr de pe eMag Procesorul AMD Ryzen 5 1600X 3. 6GHz căci era 650 de lei iar pe PC GARAGE 1100. Acum procesorul de la Emag s- a scumpit iar alte site- uri de încredere...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
AlexAL275
în 5 Iulie 2019 | AlexAL275 întreabă:

Acum 4 zile, mai precis luni am comandat o plasmă cu ecran curbat de 138 de cm, a ajuns miercuri, dar problema este că am luat- o prea mare, adică eu am camera de 4×4 și plasma este...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Dca2002
în 4 Iulie 2019 | Dca2002 întreabă:

Buna, buna! Poate întrebarea mea o să dubioasă. Am un manechin cu păr 100% natural și aș vrea să îl vând, dar pe Olx nu am interesați. Pentru pasionații de coafuri și tunsori. Nu dorește...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
DoctorOtker22
în 3 Iulie 2019 | DoctorOtker22 întreabă:

Salutare, cu banii de pe MyPasafeCard poti achizitiona doar jocuri sau existe magazine din care poti cumpara si alte lucruri spre exemplu, haine, gageturi?

3
Răspunde Raportează
denisTiky
în 3 Iulie 2019 | denisTiky întreabă:

Salut, ce parere aveti de siteul Vexio? Sau ForIT? Ati cumparat vreodata de pe unul din ele? Ati fost multumiti de site? As vrea sa cumpar ceva de pe unul din ele pentru ca am vazut pretul mai mic....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Iulie 2019 |

Cei care au piercing- uri nazale sau care au cunostinta de cauza, m- ati putea lamuri putin? As dori sa imi fac un piercing nazal si am vazut multe de acest gen: https://ibb.co/DbRWGkj Nu ar ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Domexd
în 3 Iulie 2019 | Domexd întreabă:

De unde sa îmi iau de pe internet încălțăminte sport originala ieftina? Originali nu replici.

1
Răspunde Raportează
ionut88521
în 3 Iulie 2019 | ionut88521 întreabă:

As dori sa stiu si eu de unde as putea sa achizitionez ulei din arbore de ceai sau tea tree oil.

1
Răspunde Raportează
samur1
în 3 Iulie 2019 | samur1 întreabă:

De unde cumpăr niște porumb de fiert, cum au bisnitarii pe la târguri de-l vând cu 5 lei fiert?

7
Răspunde Raportează
Theo512
în 3 Iulie 2019 | Theo512 întreabă:

Ceas eco-drive sau kinetic? Care este mai bun? Avantaje, dezavantaje.

3
Răspunde Raportează
Marcu_Stefan_2001
în 3 Iulie 2019 | Marcu_Stefan_2001 întreabă:

Care este calitatea produselor de pe wish? Sunt sanse sa iei teapa? Recomandati cumparaturile de le wish?

4
Răspunde Raportează
cristinutza07
în 3 Iulie 2019 | cristinutza07 întreabă:

Buna, stiu ca nu are treaba cu aceasta categorie, dar cum se confirma o comanda de pe Wish? Multumesc

1
Răspunde Raportează
DOOOPX
în 3 Iulie 2019 | DOOOPX întreabă:

Buna, am gasit o pereche de airpods gratis de pe acest site trebuie sa platesc doar livrarea 8$, credeti ca Este teapa? la un pret de 59$ dar ei le dau gratis. Site: https://www.blvkdiamond.com/products/diamond-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Aaa288
în 3 Iulie 2019 | Aaa288 întreabă:

Ce magazine sunt in Retail Park Campina?

0
Răspunde primul Raportează
Gabi9702
în 3 Iulie 2019 | Gabi9702 întreabă:

Este legit site-ul www.miloroshop.com? Vand fake-uri sau originale?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Iulie 2019 |

Stiti cumva un site de unde pot comanda haine excentrice?

3
Răspunde Raportează
TheLightWolfKK
în 2 Iulie 2019 | TheLightWolfKK întreabă:

Pot pune bani pe paypal fara sa folosesc card sau cont bancar? Fara prea multe taxe? Multumesc

1
Răspunde Raportează
Roelly202
în 2 Iulie 2019 | Roelly202 întreabă:

Daca comand ceva din China,de pe ebay si scrie free shipping, mai platesc vreo taxa sau ceva de genul?

4
Răspunde Raportează
BaiatFinut22
în 2 Iulie 2019 | BaiatFinut22 întreabă:

Salut,fiind vara se mai pot gasi geci in Tommy Hilfiger/Massimo Dutti din Palas Iasi?

2
Răspunde Raportează
r0jeer2k
în 2 Iulie 2019 | r0jeer2k întreabă:

Unde pot sa gasesc pantofi (pentru costum) cu talpa groasa? Multumesc!

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Iulie 2019 |

Un site unde pot comanda yezzy-uri?

2
Răspunde Raportează
LionelJosh
în 2 Iulie 2019 | LionelJosh întreabă:

Ce inseamna "In transport - Plecat din Tranzit Bucuresti" atunci cand folosesc tracking number- ul? Astept un colet din Coreea de Sud care va fi livrat prin Posta Romana. Sunt putin ingrijorata pentru...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
X3RO
în 2 Iulie 2019 | X3RO întreabă:

Imi puteti recomanda site-uri pentru tenisi Supra,Jordani, etc? As vrea site-uri care sa vanda originali si din Romania.

1
Răspunde Raportează
Amuraritei_Sebastian_1990
în 1 Iulie 2019 | Amuraritei_Sebastian_1990 întreabă:

Am 1.73 si 95 kg. Ce marime mi-ar trebui pentru un AntiSocialSocialClub tee?

1
Răspunde Raportează
iland
în 1 Iulie 2019 | iland întreabă:

Cat costa un transport de la GUCCI de pe site-ul oficial?(vreau sa cumpar un inel) FARA GLUME PROASTE SAU SA IMI SPUNETI CA NU O SA IL CUMPAR! MERCI

3
Răspunde Raportează
David1209
în 1 Iulie 2019 | David1209 întreabă:

Hei! Spuneti-mi un site de unde pot cumpara haine de marca pentu barbati la un pret un pic mai scazut!

2
Răspunde Raportează
Ciocinta_Alexandru_1976
în 1 Iulie 2019 | Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă:

Un LINK de unde pot comanda mingea Select cu care o sa se joace meciurile din LIGA1?

1
Răspunde Raportează
David1209
în 1 Iulie 2019 | David1209 întreabă:

Poate sa imi spuna cineva un site cu haine de marca pentru barbati si cu un pret un pic mai scazut

2
Răspunde Raportează
RazvanJdvzj
în 1 Iulie 2019 | RazvanJdvzj întreabă:

Am publicat un anunț pe internet despre o consola ( nu contează asta ) Recent m- a sunat cineva și a spus ca vrea sa cumpere consola, dar a spus ca îmi trimite adresa și ca vrea verificare....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Iulie 2019 |

Am un prieten in Canada si vreau sa imi trimita niste doze de Monster Energy de acolo deoarece fac colectie. Stie cineva cum poate sa imi trimita din Canada. Ce modalitati sunt? DAU FUNDA! ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Mogiojojo
în 1 Iulie 2019 | Mogiojojo întreabă:

De unde pot sa iau tetrametil acetil hidro naftalin?

7
Răspunde Raportează
Andrei199565
în 1 Iulie 2019 | Andrei199565 întreabă:

Salut,am dat o comanda pe Aliexpress dar codul postal l-am scris prost. Undeva am vazut codul postal nu conteaza si ca e livrata comanda in orasul/satul pe care l-ai introdus.

2
Răspunde Raportează
Tinayordanchi
în 1 Iulie 2019 | Tinayordanchi întreabă:

unde se pot umfla baloane cu heliu in Bucuresti? Multumesc

1
Răspunde Raportează
SmokeDeejay
în 30 Iunie 2019 | SmokeDeejay întreabă:

De curand am gasit un inel si sunt curios daca stiti cumva cum se numesc pietrele pe care le are si daca e aur sau argint. Ma gandeam sa il dau la amanet dar sa am idee cam ce ar fi :D. Astea- ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Pirvu_Teodora_1997
în 30 Iunie 2019 | Pirvu_Teodora_1997 întreabă:

Cum anulez o comanda de pe Sephora? Este urgent! Multumesc

6
Răspunde Raportează
ThatLilith
în 30 Iunie 2019 | ThatLilith întreabă:

Am gasit pe Okazii.ro o pereche de tenisi Converse.Sunt ieftini si marimea mea, doar ca au un singur defect...Trebuie să- ti predea papucii personal in Bucuresti.Eu locuiesc foarte departe ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Pr3ddz
în 30 Iunie 2019 | Pr3ddz întreabă:

Salut, am comandat o bicicleta de pe eMag, o am de 2 zile. Astăzi când m- am plimbat prin pădure s- a îndoit pedala stânga, in schimb ea nu are nici o problema, nu este nimic rupt sau stricată,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
SynapseNinja
în 29 Iunie 2019 | SynapseNinja întreabă:

Tocmai mi-am dat comandă de o husă pentru un S8 Plus de pe Aliexpress. Unde îmi vor livra coletul? La mine acasă sau prin poștă?

3
Răspunde Raportează
ThatLilith
în 29 Iunie 2019 | ThatLilith întreabă:

Hei,TPU.Aș vrea o pereche de tenisi Converse sau Vans. Știți unde pot găsi una din astea doua marci, doar ca ieftine( sub 100 lei)și mărimea 36?(îs mică la picior n-am ce face...)

2
Răspunde Raportează
TheLightWolfKK
în 29 Iunie 2019 | TheLightWolfKK întreabă:

Exista vreo cale sa transfer banii din paysafe in paypal? Nu vreau ca acel comision sa fie prea mare.

1
Răspunde Raportează
Iahimder
în 29 Iunie 2019 | Iahimder întreabă:

Buna ziua Am mers la doctor pana la urma si inca mai am lucrari de facut insa pana acum sunt multumit de felul in care si- a facut treaba. Ideea sta in felul urmator : as vrea sa ii cumpar un cadou insa...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
Jdjrjrjrdndnfn
în 29 Iunie 2019 | Jdjrjrjrdndnfn întreabă:

Buna TPU.Am facut o comanda pe Aliexpress dar am scris gresit adresa la State/Province/County am scris comuna unde stau eu dar cred ca trebuia sa scriu judetul nu comuna... Oare comenzile vor ajunge la...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
costel0018
în 29 Iunie 2019 | costel0018 întreabă:

Daca vreau sa ridic un colet de la un sediu de curierat, ce acte trebuie sa am la mine?

1
Răspunde Raportează
Alexandru0077
în 29 Iunie 2019 | Alexandru0077 întreabă:

Salut bai bosilor! Voiam sa va intreb cat ar costa transportul pe siteul stock x pana in Romania, mai precis Bucuresti deoarece vreau sa-mi iau un tricou kaws x uniqlo?

1
Răspunde Raportează
Babus_Denis-Ionut_1994
în 29 Iunie 2019 | Babus_Denis-Ionut_1994 întreabă:

Am dat in urma cu cateva luni o comanda pe Aliexpres si a sosit acum cateva zile numai unul din cele doua produse comandate. A trecut timpul limita de trimis comanda, dar nu am primit produsul. Ce pot...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
RiciXR9
în 28 Iunie 2019 | RiciXR9 întreabă:

Este bine daca platesc in rate un produs de pe eMag? Mi s- a atras atenția câteva suspiciuni in legătură cu prețul produsului. Adică voi plăti putin mai mult față de prețul afișat. Nici nu stiu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Adi39
în 28 Iunie 2019 | Adi39 întreabă:

Cine a mai cumparat de pe Wish? Daca cumpar ceva de pe wish de unde ridic coletul? (vreau mai multe informatii)

2
Răspunde Raportează
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Qazws
    trimisă acum 15 ore

Qazws întreabă:

Salut! Domeniul public poate fi mo?tenit sau mpropriet?rit? Am o persoana la bloc care sustine ca are loc de parcare (pe domeniul public) si care sustine ca ar fi o mo?tenire de familie si suna ...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 19 ore

tonyc7 întreabă:

Bun? TPU. Dac? am pierdut buletinul si mi- am dat seama tarziu ca l- am pierdut, cam dupa 10 zile de cand l- am vazut ultima dat?, ce se poate intampla cel mai rau in cazul n care g?sitorul lui...? (mai mult)
    7 răspunsuri
  • StoicAnalysis
    trimisă acum 17 ore

StoicAnalysis întreabă:

Pentru cei care isi iau raspunsurile exclusiv din inteligenta artificiala: https://www.digi24.ro/stiri/sci- tech/lumea- digitala/avertismentul- sefului- google- nu- mai- credeti- orbeste- ceea- ce- ...? (mai mult)
    6 răspunsuri
  • LarisaChe07
    trimisă pe 19 Noiembrie

LarisaChe07 întreabă:

A folosit cineva pana acum dispozitive pentru bruiajul semnalului GPS comandate de pe net? Merg bine sau mai au scapari? Sau stiti alte metoda pentru a bruia un semnal GPS dintr-o masina?
    5 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.833
  • Întrebări: 3.953.282
  • Răspunsuri: 17.654.883
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 54 minute
Ce zici de un quiz?
Delta Dunarii

Delta Dunarii

Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...

Start quiz
Categorii
  • 652.027 Adolescenţi
  • 55.576 Afaceri & Financiar
  • 22.871 Artă şi Cultură
  • 72.817 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.064 Carieră
  • 20.345 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.156 Conversaţii