Am comandat de la eMAG vineri la ora 7 dimineață. Când îmi vine? Pe site scrie luni.Va rog răspundeți!
Salut, stie cineva cat costa transportul unei placi video din Oradea pana in Constanta?
Mi- am cumpărat un inel dintr- un magazin. Cum aflu dacă este argint? Vânzătoarea mi- a zis că e argint și pe el e marcat mic "925 tosh" dar este mult mai argintiu decât alte obiecte din argint ...? (mai mult)
Recent voiam sa îmi cumpăr de pe eMag Procesorul AMD Ryzen 5 1600X 3. 6GHz căci era 650 de lei iar pe PC GARAGE 1100. Acum procesorul de la Emag s- a scumpit iar alte site- uri de încredere...? (mai mult)
Acum 4 zile, mai precis luni am comandat o plasmă cu ecran curbat de 138 de cm, a ajuns miercuri, dar problema este că am luat- o prea mare, adică eu am camera de 4×4 și plasma este...? (mai mult)
Buna, buna! Poate întrebarea mea o să dubioasă. Am un manechin cu păr 100% natural și aș vrea să îl vând, dar pe Olx nu am interesați. Pentru pasionații de coafuri și tunsori. Nu dorește...? (mai mult)
Salutare, cu banii de pe MyPasafeCard poti achizitiona doar jocuri sau existe magazine din care poti cumpara si alte lucruri spre exemplu, haine, gageturi?
Salut, ce parere aveti de siteul Vexio? Sau ForIT? Ati cumparat vreodata de pe unul din ele? Ati fost multumiti de site? As vrea sa cumpar ceva de pe unul din ele pentru ca am vazut pretul mai mic....? (mai mult)
Cei care au piercing- uri nazale sau care au cunostinta de cauza, m- ati putea lamuri putin? As dori sa imi fac un piercing nazal si am vazut multe de acest gen: https://ibb.co/DbRWGkj Nu ar ...? (mai mult)
De unde sa îmi iau de pe internet încălțăminte sport originala ieftina? Originali nu replici.
As dori sa stiu si eu de unde as putea sa achizitionez ulei din arbore de ceai sau tea tree oil.
De unde cumpăr niște porumb de fiert, cum au bisnitarii pe la târguri de-l vând cu 5 lei fiert?
Ceas eco-drive sau kinetic? Care este mai bun? Avantaje, dezavantaje.
Care este calitatea produselor de pe wish? Sunt sanse sa iei teapa? Recomandati cumparaturile de le wish?
Buna, stiu ca nu are treaba cu aceasta categorie, dar cum se confirma o comanda de pe Wish? Multumesc
Buna, am gasit o pereche de airpods gratis de pe acest site trebuie sa platesc doar livrarea 8$, credeti ca Este teapa? la un pret de 59$ dar ei le dau gratis. Site: https://www.blvkdiamond.com/products/diamond-...? (mai mult)
Ce magazine sunt in Retail Park Campina?
Este legit site-ul www.miloroshop.com? Vand fake-uri sau originale?
Stiti cumva un site de unde pot comanda haine excentrice?
Pot pune bani pe paypal fara sa folosesc card sau cont bancar? Fara prea multe taxe? Multumesc
Daca comand ceva din China,de pe ebay si scrie free shipping, mai platesc vreo taxa sau ceva de genul?
Salut,fiind vara se mai pot gasi geci in Tommy Hilfiger/Massimo Dutti din Palas Iasi?
Unde pot sa gasesc pantofi (pentru costum) cu talpa groasa? Multumesc!
Un site unde pot comanda yezzy-uri?
Ce inseamna "In transport - Plecat din Tranzit Bucuresti" atunci cand folosesc tracking number- ul? Astept un colet din Coreea de Sud care va fi livrat prin Posta Romana. Sunt putin ingrijorata pentru...? (mai mult)
Imi puteti recomanda site-uri pentru tenisi Supra,Jordani, etc? As vrea site-uri care sa vanda originali si din Romania.
Am 1.73 si 95 kg. Ce marime mi-ar trebui pentru un AntiSocialSocialClub tee?
Cat costa un transport de la GUCCI de pe site-ul oficial?(vreau sa cumpar un inel) FARA GLUME PROASTE SAU SA IMI SPUNETI CA NU O SA IL CUMPAR! MERCI
Hei! Spuneti-mi un site de unde pot cumpara haine de marca pentu barbati la un pret un pic mai scazut!
Un LINK de unde pot comanda mingea Select cu care o sa se joace meciurile din LIGA1?
Poate sa imi spuna cineva un site cu haine de marca pentru barbati si cu un pret un pic mai scazut
Am publicat un anunț pe internet despre o consola ( nu contează asta ) Recent m- a sunat cineva și a spus ca vrea sa cumpere consola, dar a spus ca îmi trimite adresa și ca vrea verificare....? (mai mult)
Am un prieten in Canada si vreau sa imi trimita niste doze de Monster Energy de acolo deoarece fac colectie. Stie cineva cum poate sa imi trimita din Canada. Ce modalitati sunt? DAU FUNDA! ...? (mai mult)
De unde pot sa iau tetrametil acetil hidro naftalin?
Salut,am dat o comanda pe Aliexpress dar codul postal l-am scris prost. Undeva am vazut codul postal nu conteaza si ca e livrata comanda in orasul/satul pe care l-ai introdus.
unde se pot umfla baloane cu heliu in Bucuresti? Multumesc
De curand am gasit un inel si sunt curios daca stiti cumva cum se numesc pietrele pe care le are si daca e aur sau argint. Ma gandeam sa il dau la amanet dar sa am idee cam ce ar fi :D. Astea- ...? (mai mult)
Cum anulez o comanda de pe Sephora? Este urgent! Multumesc
Am gasit pe Okazii.ro o pereche de tenisi Converse.Sunt ieftini si marimea mea, doar ca au un singur defect...Trebuie să- ti predea papucii personal in Bucuresti.Eu locuiesc foarte departe ...? (mai mult)
Salut, am comandat o bicicleta de pe eMag, o am de 2 zile. Astăzi când m- am plimbat prin pădure s- a îndoit pedala stânga, in schimb ea nu are nici o problema, nu este nimic rupt sau stricată,...? (mai mult)
Tocmai mi-am dat comandă de o husă pentru un S8 Plus de pe Aliexpress. Unde îmi vor livra coletul? La mine acasă sau prin poștă?
Hei,TPU.Aș vrea o pereche de tenisi Converse sau Vans. Știți unde pot găsi una din astea doua marci, doar ca ieftine( sub 100 lei)și mărimea 36?(îs mică la picior n-am ce face...)
Exista vreo cale sa transfer banii din paysafe in paypal? Nu vreau ca acel comision sa fie prea mare.
Buna ziua Am mers la doctor pana la urma si inca mai am lucrari de facut insa pana acum sunt multumit de felul in care si- a facut treaba. Ideea sta in felul urmator : as vrea sa ii cumpar un cadou insa...? (mai mult)
Buna TPU.Am facut o comanda pe Aliexpress dar am scris gresit adresa la State/Province/County am scris comuna unde stau eu dar cred ca trebuia sa scriu judetul nu comuna... Oare comenzile vor ajunge la...? (mai mult)
Daca vreau sa ridic un colet de la un sediu de curierat, ce acte trebuie sa am la mine?
Salut bai bosilor! Voiam sa va intreb cat ar costa transportul pe siteul stock x pana in Romania, mai precis Bucuresti deoarece vreau sa-mi iau un tricou kaws x uniqlo?
Am dat in urma cu cateva luni o comanda pe Aliexpres si a sosit acum cateva zile numai unul din cele doua produse comandate. A trecut timpul limita de trimis comanda, dar nu am primit produsul. Ce pot...? (mai mult)
Este bine daca platesc in rate un produs de pe eMag? Mi s- a atras atenția câteva suspiciuni in legătură cu prețul produsului. Adică voi plăti putin mai mult față de prețul afișat. Nici nu stiu...? (mai mult)
Cine a mai cumparat de pe Wish? Daca cumpar ceva de pe wish de unde ridic coletul? (vreau mai multe informatii)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Qazws întreabă:
tonyc7 întreabă:
StoicAnalysis întreabă:
LarisaChe07 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...