TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Shopping

Shopping

• 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
Jdjrjrjrdndnfn
în 28 Iunie 2019 | Jdjrjrjrdndnfn întreabă:

Buna TPU.Am facut o comanda pe Aliexpress dar am scris gresit adresa gen la County am scris comuna unde stau eu dar trebuia judetul, vanzatorul mi- a trimis comanda si nu mai pot sa o anulez... nu stiu...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Iunie 2019 |

Niste sfaturi pentru alegerea unor casti? Headphones nu earphones, normal. Nu mi-am mai luat niciodata si nu prea am idee la ce trebuie sa fiu atenta. Multumesc.

2
Răspunde Raportează
Ghita_Andrei_2002
în 28 Iunie 2019 | Ghita_Andrei_2002 întreabă:

Am comandat si eu niste adidasi Air Jordan 1 Low (cei rosii) si nu aveau pe masura 40 (eu port 39- 40) si am luat modelul de copii, este vreo diferenta dintre cei de copii si adulti? (Bineinteles...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Tataru_Ionut_2001
în 27 Iunie 2019 | Tataru_Ionut_2001 întreabă:

Ce părere aveți despre cel.ro? E un site de încredere, merita sa cumperi de la ei. Multi spun ca au primit produse de defecte si ca au probleme cu garanția voi ce parere aveti?

6
Răspunde Raportează
Anonym777
în 27 Iunie 2019 | Anonym777 întreabă:

Cam în cât timp ajunge o tableta comandata de pe quick mobile.ro(Am comandat prin FAN curier)?

1
Răspunde Raportează
Fox9
în 27 Iunie 2019 | Fox9 întreabă:

Cu ce firma de curierat livreaza calculator-ieftin.ro? Funda

1
Răspunde Raportează
Maris_Alexia_2000
în 27 Iunie 2019 | Maris_Alexia_2000 întreabă:

Cum ar trebui sa îmi aleg rechizite pentru clasa a 6 a mai simple și ce rechizite am nevoie?

2
Răspunde Raportează
eugen11
în 26 Iunie 2019 | eugen11 întreabă:

Am o intrebare legata de amazon.de, as dori sa- mi iau un laptop si am dat peste mai multe modele care au un pret foarte mic in comparatie cu ale marketplace- uri si nu stiu daca e teapa sau...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
X3RO
în 26 Iunie 2019 | X3RO întreabă:

A cumparat cineva ceva de la Prozis vreodata? Produsele sunt bune?

0
Răspunde primul Raportează
WithoutName123456789
în 26 Iunie 2019 | WithoutName123456789 întreabă:

Buna, am comandat ceva online, insa am gresit localitatea de expediere fara sa imi dau seama.Am sunat la site- ul de pe care am comandat, insa a fost prea tarziu deoarece comanda a fost preluata de Fan...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Iunie 2019 |

Cei care ati comandat de la CEL.ro Stiti ce ar trebui sa scriu la aici: https://imgur.com/a/NESdjZq

4
Răspunde Raportează
LollipopMasterYT
în 26 Iunie 2019 | LollipopMasterYT întreabă:

Vreau sa stiu daca cei de la Emag verifica ce este in coletul tau. Vreau sa imi comand o tigara electronica chiar daca am aproape 17 ani si vreau sa stiu daca o sa verifice ce este in colet si la cine ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Iunie 2019 |

Ce sa fac daca mi- a intarziat o comanda de pe Amazon UK? Am dat- o pe 20 iunie. "Was expected by Tuesday, 25 June We're sorry your parcel is late. Please contact Amazon for the next steps." Este...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
simonalenuta
în 25 Iunie 2019 | simonalenuta întreabă:

A returnat cineva produse de pe bon prix? V-ati primit banii înapoi? Si daca da, cât a durat?

1
Răspunde Raportează
User342
în 25 Iunie 2019 | User342 întreabă:

Buna,am comandat de pe Vogue Fashion, am cerut sa returnez produsul si mi s-a spus ca dupa ce trimit produsul mi se vor trimite banii in 14 zile dupa ce vor primi produsul.Ma puteti ajuta?

2
Răspunde Raportează
10M?d?linR?zvan
în 25 Iunie 2019 | 10M?d?linR?zvan întreabă:

Ma ajuta cineva cu un site cu lucruri second hand din Germania?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Iunie 2019 |

Stie cineva un site in care sa gasesc tricouri Ralph Lauren pentru copii/bebelusi?

4
Răspunde Raportează
Picu06
în 25 Iunie 2019 | Picu06 întreabă:

Dau coroană! Salut TPU! Vreau sa comand ceva de pe footshop, iar intrebarea mea este: când îmi vor aduce comanda (peste cât timp)? PS: In Romania

2
Răspunde Raportează
suzyjuicyy
în 25 Iunie 2019 | suzyjuicyy întreabă:

Azi de dimineata mama m- a vazut ca ma uit pe tumblr si m- a trimis sa cumpar cate ceva.M- am dus cu trotineta mea roz la magazinul de la colt si am cumparat: rosii, castraveti, doua role ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Domexd
în 25 Iunie 2019 | Domexd întreabă:

Unde as putea sa găsesc Kurtos Kolacs(colac secuiesc că la mare, știți voi) in orașul Galați?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Iunie 2019 |

Unde gasesc pe internet agende ieftin (maxim 50 lei), dar bune?

4
Răspunde Raportează
denisQ00
în 25 Iunie 2019 | denisQ00 întreabă:

Mi-am luat un PC de gaming de pe cel.ro luni seara si inca nu mi-a venit ( dupa o spatamana ). A mai comandat cineva pc de la ei si cat a durat?

3
Răspunde Raportează
cfrtobias
în 24 Iunie 2019 | cfrtobias întreabă:

Imi puteti zice parfum de barbati care rezista mult si se simte miros tare si dupa ce ma parfumez?

11
Răspunde Raportează
Moldoveanu15
în 24 Iunie 2019 | Moldoveanu15 întreabă:

A comandat cineva de pe eunavmaps(.)net? Sunt de incredere?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 Iunie 2019 |

Am o intrebare doar pentru cunoscători. Am făcut cateva comenzi pe AliExpress si au întârziat putin. Din acest motiv am cerut banii înapoi desi erau în tranzit produsele. Mi s- au dat...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
sopranaCadaverica
în 24 Iunie 2019 | sopranaCadaverica întreabă:

Vreau sa-mi iau un geamantan troler. Pentru doua persoane, cam cat de mare ar trebui sa fie? Cati cm?

5
Răspunde Raportează
Go4Win
în 24 Iunie 2019 | Go4Win întreabă:

Buna,caut un mtb (nou) sa fie pana in 1100 lei (și din străinătate dacă e)...sa fie hardtail (sau full suspension, dar cam imposibil in banii ăștia). Recomandări?

0
Nairda777
în 23 Iunie 2019 | Nairda777 întreabă:

Stie cineva niste site-uri bune unde imi pot lua un auto?

2
Răspunde Raportează
Inversio
în 23 Iunie 2019 | Inversio întreabă:

Salut, site-ul natino.ro au parfumuri originale? Vreau sa cumpar un parfum dar nu știu dacă e original. Am văzut acelasi parfum pe alte site-uri și are pretul dublu fata de natino

2
Răspunde Raportează
redtrr1
în 23 Iunie 2019 | redtrr1 întreabă:

Am dat azi o comanda si mi s- a mentionat ca va ajunge in 24- 48 h lucratoare. Problema e ca maine in jurul ore 10 am putina treaba si nu pot fi acasa, ce se intampla daca nu ridic comanda de la curier?...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Z3ndog3
în 22 Iunie 2019 | Z3ndog3 întreabă:

Daca o sa comand ceva de pe internet, un vape pen si nu am 18 ani o sa am voie sa il platesc si asa? De exemplu la fan curier

1
Răspunde Raportează
Inj3ct0r
în 22 Iunie 2019 | Inj3ct0r întreabă:

Salut, se gasesc figurine funko pop in magazinele din Romania? Daca da unde?

1
Răspunde Raportează
Sunshine123
în 22 Iunie 2019 | Sunshine123 întreabă:

Știe cineva dacă există posibilitatea să găsesc un produs într-un magazin fizic deși pe site spune ca produsul nu mai e pe stoc?

3
Răspunde Raportează
TheMadKing
în 22 Iunie 2019 | TheMadKing întreabă:

Daca cumpar un telefon de 200 dolari de pe Aliexpress taxele vamale le platesc odata ce cumpar telefonul?

2
Răspunde Raportează
Nahman
în 22 Iunie 2019 | Nahman întreabă:

fac volei si mi- as dori sa imi cumpar o pereche de adidasi de la Nike mai exact LeBron 15 si nu prea ii mai gasesc prin Romania si as vrea sa imi dati niste site- uri de pe care as putea sa...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
MelindaVictoria
în 22 Iunie 2019 | MelindaVictoria întreabă:

Am un voucher Rabla electrocasnice pentru o masina de spalat A++, dar eu as vrea sa cumpar una A+++. Exista vreo sansa sa pot sa iau una cu A+++ cu voucherul meu si sa dau vreo diferenta?

4
Răspunde Raportează
Aledkaba
în 21 Iunie 2019 | Aledkaba întreabă:

De ce nu pot anula o comanda de pe wish?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Iunie 2019 |

Salut, este ziua mamei mele in curând, iar eu ma aflu in Germania, stie cineva vreun magazin gen Emag ce accepta ca metoda de plată sofortuberweisung sau paypal? Vreau să-i fac o surpriză.

1
Răspunde Raportează
Marcus432
în 21 Iunie 2019 | Marcus432 întreabă:

Am nevoie de ajutor! Am avut o tableta, azi am gasit- o sparta si vai de capul ei pe dulap(unde am lasat- o) cred ca s- a umflat pana a crapat si rupt in 2. Daca o duc inapoi la media galaxy. Ce o sa...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DenisaRaluca3005
în 21 Iunie 2019 | DenisaRaluca3005 întreabă:

Puteți să-mi recomandați niste site-uri cu rochii cu spatele lung pentru adolescente? Dacă se poate să fie pe negru și drăguțe! Vă rog! Dau funda

4
Răspunde Raportează
Florina777
în 20 Iunie 2019 | Florina777 întreabă:

Mi-am luat adidasi noi si ma bat in parti, sa-i pastrez sau sa-i returnez? Multumesc

1
Răspunde Raportează
Domexd
în 20 Iunie 2019 | Domexd întreabă:

Cum îmi pot da seama daca niste adidași de la Nike sunt fake sau nu?

2
Răspunde Raportează
83838492029
în 20 Iunie 2019 | 83838492029 întreabă:

Știe cineva vreun magazin din care pot sa imi cumpar "hoop earrings" din aur/argint? Multumesc anticipat.

1
Răspunde Raportează
bmerry
în 20 Iunie 2019 | bmerry întreabă:

Parfumurile de pe elefant.ro sunt originale sau false? Mi se par foarte mari diferențele dintre preturile lor și cele de magazin.

3
Răspunde Raportează
LexTerOp
în 20 Iunie 2019 | LexTerOp întreabă:

Salut, a cumpărat cineva de Wish vreodata? Sunt de încredere?

4
Răspunde Raportează
yooshi
în 20 Iunie 2019 | yooshi întreabă:

Daca am cumparat online 2 perechi de pantaloni de la H&M iar una nu imi vine, pot sa o returnez si la un magazin H&M sau doar sa o trimit inapoi?

3
Răspunde Raportează
Curios2019
în 20 Iunie 2019 | Curios2019 întreabă:

Salutare fratilor! Pe site- ul Airaoft6 este la vanzare luneta semi- automata Dragunov. Dar este varianta stoc, fara sine pentru atasare de luneta si nici luneta originala nu au. Stiti cumva de unde pot...? (mai mult)

0
Vlad378975
în 20 Iunie 2019 | Vlad378975 întreabă:

Bună, pe site- ul eMAG scrie "Produsele comandate sunt rezervate in Showroom pentru 72 de ore de la primirea e- mail- ului de livrare. Dupa expirarea celor 72 de ore, este posibil ca pretul sa sufere...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
jujegeget
în 20 Iunie 2019 | jujegeget întreabă:

acești yeezy sunt fake? https://www.wish.com/share/9806eqxvyu

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Iunie 2019 |

Daca pe Pc Garage nu mai au un produs in stoc si as dori sa achizitionez produsul respectiv pot vorbi cu cei de la Pc Garage? Daca nu, imi puteti recomanda un alt site de unde sa imi cumpar produsul respectiv...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Qazws
    trimisă acum 21 ore

Qazws întreabă:

Salut! Domeniul public poate fi moștenit sau împroprietărit? Am o persoana la bloc care sustine ca are loc de parcare (pe domeniul public) si care sustine ca ar fi o moștenire de familie si suna ...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă pe 19 Noiembrie

tonyc7 întreabă:

Bună TPU. Dacă am pierdut buletinul si mi- am dat seama tarziu ca l- am pierdut, cam dupa 10 zile de cand l- am vazut ultima dată, ce se poate intampla cel mai rau in cazul în care găsitorul lui...? (mai mult)
    7 răspunsuri
  • StoicAnalysis
    trimisă acum 23 ore

StoicAnalysis întreabă:

Pentru cei care isi iau raspunsurile exclusiv din inteligenta artificiala: https://www.digi24.ro/stiri/sci- tech/lumea- digitala/avertismentul- sefului- google- nu- mai- credeti- orbeste- ceea- ce- ...? (mai mult)
    6 răspunsuri
  • CAtpu
    trimisă acum 14 ore

CAtpu întreabă:

Salut! Deci eu am o rana la picior de cate va zile ( ma taiat baba ) si ea a dezvoltat o crusta deasupra care e un fel de piele moarta si cand m- am dus la baie nu m- am sters bine la fund si acum mi- ...? (mai mult)
    5 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.836
  • Întrebări: 3.953.283
  • Răspunsuri: 17.654.902
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 54 minute
Ce zici de un quiz?
Lumea apelor

Lumea apelor

Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?

Start quiz
Categorii
  • 652.027 Adolescenţi
  • 55.576 Afaceri & Financiar
  • 22.871 Artă şi Cultură
  • 72.818 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.064 Carieră
  • 20.345 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.156 Conversaţii