Daca am dat cancel la o comanda pe care am pus-o tot astăzi pe AliExpress in cate zile voi primi banii pe card?
Bună, am si eu o dilema. Site-ul adidasshopromania.net este în regula?
Vreau și eu un site de unde pot avea o gama larga de tatuaje temporare. Mulțumesc!
A comandat cineva de pe Gotica? Calitatea e ok? (Imprimeul sa nu dispara dupa prima spalare)
Credeti ca am sanse sa vand un pickup rusesc Akords cu doar 50 lei? Nu are boxe.
Mai este la altex Hunedoara, mp4 player? Vreau sa cumpar pentru mama mea, ca cel vechi s-a stricat. Multumesc anticipat.
Cam în cât timp ajung produsele de pe joom?
Ce parere aveti de site-ul shoes-sport.eu. E de încredere?
Am vazut ca pe siteul Joom este o categorie de produse cu 0.10 Ron..as vrea sa aflu mai multe despre aceasta metoda.
A comandat cineva de pe Joom? Sunt de incredere? Am inteles ca plata se face si prin Paypal(este un card Paypal?) si cica iau taxe la vama si se pune TVA, este adevarat?
A mai comandat cineva de pe Wish? Se mai plătesc ceva taxe vamale, sunt scumpe taxele?
URGENT! Am dat o comanda acum cateva minute de pe Emag mai apoi am sesizat că adresa era pusă alta (pusa automat din cont). Cum pot modifica comanda? M- am interesat si mi se zicea ca sun la nu stiu ...? (mai mult)
A comandat cineva de pe airforceromania? Este ok?
Vreau sa stiu daca ati folosit StockX si cam cat costa sa aduc o pereche de adidasi in Romania si ce parere aveti despre platforma?
Ce parere aveti de garantiile de la Emag...se pot duce in service sau...Adica daca iau un telefon online si se strica in garantie vin sa-l ia si sa-l repare?
Salut, unde pot gasi un magazin de haine second hand de firma (gen adidas, nike) la preturi decente (sub 50 de lei o bluza de exemplu) in Bucuresti? Preferabil in dristor 2 multumesc anticipat dau...? (mai mult)
intrebarea mea este legata de altex, ideea este ca recent mi s- a stricat xbox- ul meu ce l- am cumparat de pe altex cu garantie, garantia am pierdut- o. Pot sa obtin garantia de pe contul...? (mai mult)
Unde găsesc converse originale all star in București?
Cand ajunge coletul daca la urgent cargus scrie asta,, 28.03.2019 00:22 Expediere in tranzit"
Stie cineva un site de unde pot cumpara haine playboy simple, nu colectii si sa livreze si in Romania? CAUT URGENT DAU FUNDA+++
Salut, doresc sa imi cumpar un calculator pe piese online, dar eu nu detin un card de credit nici parintii mei.Este vreo metoda sa dau comanda si sa platesc cand vine la usa? Comand piesele de pe eMAG...? (mai mult)
Eu am comandat un colet de la aliexpres si mi-am pus un nikname in loc de numele adevarat.Se poate sa mai ridic coletul chiar daca numele nu e bun si am toate dovezile posibile ca is eu?
Salut,careva se ocupa cu basketul la nivel inalt? Sau priveste NBA sa am cu cine vorbi? =] Vreau sa imi iau incaltaminte Jordan dar nu ma pot decide intre XXX sau XXXII
Ce mărime la trening ar trebui sa îmi iau la 75 de kg și 1.71 înălțime?
Salut, am o boxa jbl flip 4 și când a venit am încercat-o puțin și i-am dat drumul. Iar acum tine maxim 2 ore in loc de 10. Ce sa fac?
Idei de cadouri smart si utile pentru iubit? Fara stupiditati siropoase please.
Stie cineva vreun magazin online de țesături en-gros?
Salut,cineva din Brasov? Am castigat cateva pachete 1+1 la pall mall si am intrebat la benzinaria de la coresi de unde pot sa le iau si m-au trimis in craiter, stie cineva mai exact unde? Multumesc
Aveți idee unde pot găsii adidași care se fac role! Nu din aceia cu rotila! Gen se fac role! Dacă nu știți la ce ma refer va pot da mesaj cu poza!
Salut, am niste adidasi ADIDAS TUBULAR SHADOW BLACK, i-am cumparat de pe SPORTSELECT daca sunt fabricati in China sunt fake-uri sau aolo se fabrica acesti adidasi?
Pentru cei care au returnat produse de la eMAG si a trebuit sa vina curierul acasă in cate zile vine si cat dureaza pana cand ti se vireaza banii in cont? Cand vine curierul si ii dam pachetul trebuie...? (mai mult)
Salut. Ce inseamna ca un produs e resigilat? Adica produsul a mai fost folosit de altcineva?
Se apropie ziua de naștere a mamei mele si isi doreste foarte mult un trening, dar nu din acela foarte sport, ceva casual.Problema e ca este putin mai plinuta, in jur de 80 kg si nu prea ...? (mai mult)
Salut, stie cineva un site de unde pot cumpara adidasi si haine replici, gen supreme, balenciaga, dau funda!
Coletele trimise de PostNL ajung la posta vamala sau de cartier?
De pe ce site-uri vă cumpărați teniși Converse?
Buna, recent am comandat online de pe site- ul CEL.RO un telefon Samsung galaxy s9, cutia telefonului avea sigiliul original taiat si peste aplicat un alt sigiliu fals, de asemenea nu a venit invelit...? (mai mult)
A mai comandat cineva încălțăminte de pe benaza.ro? Imi puteți spune daca este un site de încredere si daca sunt Ok?
Mi- au venit vineri niste haine de la h&m si sunt nemulțumită de vreo 3 produse pe care as vrea sa le returnez. A mai returnat cineva haine și dacă daca cat a durat tot procesul de expediere...? (mai mult)
Salut, imi puteti recomanda un tutun asemanator cu cel din tigarile PallMall Negru? Din 80 de grame de tutun cate tigari imi pot rula?
A mai comandat cineva haine barbatesti de pe siteul HERA? Am vazut ca au anumite articole si chiar as fi interesat, si as dori cateva sfaturi, daca a mai comandat cineva de pe acest site... ...? (mai mult)
Unde pot găsi caiete cu pagini parfumate în București?
Ce magazine de tip Dedeman cunoasteti? Adica sa cumpar bai, etc.
Ce părere aveți de epantofi.ro? Au încaltaminte originala? Am citit câteva review- uri precum ca nu îți trimite mărimea potrivită la încaltaminte, ba este mărime mică ba mare. Cum as putea ...? (mai mult)
Un site de vanzari auto din Japonia poate sa imi spuna si mie? Vreau doar sa ma uit, dau funda!
Cat înseamnă 16, 79€ in lei?
îmi puteți spune site uri cu haine outlet ieftine? Dau funda
As dori sa cumpar un Playstation 4 si vreau sa il achizitionez de pe gamerland. Ce parere aveti de acel site, este unul de incredere? Multumesc anticipat!
Hey TPU! Vreau să comand o carte de pe Emag. Atungi când mi se aduce coletul eu trebuie să fiu neapărat cel ce îl ridică? Sau poate şi cineva din familia mea de exemplu să- l ridice? Mulțumesc...? (mai mult)
Cum se poate sa fie la tricouri xxl si la Cluj pe tricouri sau unde am mai luat sa fie tot asa si la comanda sa fie M aceeeasi marime?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
paletedestele23 întreabă:
LuigiMangione întreabă:
Bogdan80 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mitologie greaca
Cunoasterea Mitologiei Greciei Antice este primul pas catre o cultura generala solida. Hai sa vedem cat de bine stai!