TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Shopping

Shopping

• 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
Alexandratrifan
în 12 Iulie 2023 | Alexandratrifan întreabă:

Buna! Am un verisor și mereu ma bate la cap ca vrea o palarie de cowboy, ma poate ajuta cineva sa găsesc una ca aceasta pe un site Romanesc care sa îmi vina in câteva zile deoarece ziua lui este sâmbăta...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Eleonora180
în 11 Iulie 2023 | Eleonora180 întreabă:

Bună ziua! Am o intrebare. Am făcut o comandă de pe notino de duminica, atunci a fost procesată si a trimis- o in depozitul sameday unde pe site scria ca astăzi, marți ajunge comanda ..Inca nu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Iulie 2023 |

Hey TPU, am cumparat acum cateva minute bilete la barbie pe cinemacity si problema este ca mi-au luat banii, dar sesiunea a expirat, deci n-am primit niciun bilet. Ce sa fac?

4
Răspunde Raportează
nusezicemarlane
în 10 Iulie 2023 | nusezicemarlane întreabă:

Am dat comanda Joi cu DPD de un articol vestimentar, vineri am primit mesaj cu AWB- ul si imi zice ca este "In tranzit" Sambata primesc sms cu" In data de 10.07 se va livra coletul", dar astazi nu am...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Awina
în 9 Iulie 2023 | Awina întreabă:

Buna! Doresc sa comand o rochie de pe Shein. A mai comandat cineva? Produsul care vine e ok? Arata ca in poza de pe site? Cam in cat timp vine?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Iulie 2023 |

Am vazut de multe ori in magazine felii de carne subtiri pe care scria "peride". Nu gasesc nimic pe google, oare la ce se refera sau e scris gresit? Sunt foarte subtiri aproape transparente si crude

4
Răspunde Raportează
Aleee23451
în 9 Iulie 2023 | Aleee23451 întreabă:

Buna. Aș vrea sa dau o comanda la eMag in valoare de 400 de lei. Dar când am vrut sa finalizez comanda, nu am avut posibilitatea de a alege ramburs la curier, am avut de ales între card online sau...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
newaccountbye
în 9 Iulie 2023 | newaccountbye întreabă:

A comandat cineva de pe "warsaw sneaker Store "? Cum vi se par produsele?

4
Răspunde Raportează
OYZ69
în 9 Iulie 2023 | OYZ69 întreabă:

Buna. Imi cautam zilele trecute niste haine cand dau peste urmatoarele site- uri (care mi se par evident false) vloneromania.com, balmainromania.com, balenciagaromania.com. Preturile sunt foarte mici,...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Feitan
în 9 Iulie 2023 | Feitan întreabă:

Salut TPU, de unde pot sa imi cumpar Ushanka in Bucuresti?

0
Răspunde primul Raportează
Ionutdragun
în 8 Iulie 2023 | Ionutdragun întreabă:

Bună, recent am comandat de pe CEL.ro un telefon, faza e ca eu am plătit cu cardul și când am încercat prima data sa plătesc cu cardul m- a scos de pe pagina și pur și simplu comandat nu a mai...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Cristina2003iuliana20
în 8 Iulie 2023 | Cristina2003iuliana20 întreabă:

Buna. Am dat o comanda pe SHEIN acum o luna si cei de la fan courier mi-au pierdut coletul, ma amâna de pe o zi pe alta ca vor reveni cu informații noi. Ce pot face in aceasta situatie?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Iulie 2023 |

Salut! Care e faza cu aplicația AliExpress? Tot îmi apare reclama și am instalat- o in sfârșit. Am văzut că se găsesc produse de skincare cum ar fi La Roche Posay etc. Aplicația este chinezească...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Emanni
în 7 Iulie 2023 | Emanni întreabă:

Buna! Trebuie sa primesc un colet de la fan curier, iar eu nu mai sunt la adresa pe care am dat o. Știe cineva daca mi o poate aduce in altă locație (unde mă aflu în prezent )? Oare trebuie sa palatesc...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ImDarkRaul4566
în 7 Iulie 2023 | ImDarkRaul4566 întreabă:

Salut TPU! Este ok daca gust ceva din magazin și apoi plătesc? Nu cred că este vreo problema cu asta daca am platit! Mulțumesc

8
Răspunde Raportează
Mihai0101
în 6 Iulie 2023 | Mihai0101 întreabă:

Vreu parerile voastre despre "pc house" ati comandat desktop sau laptop de la ei sunt seriosi?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Iulie 2023 |

Buna TPU! Astăzi am fost sunat de curier ( fan Courier) pentru un colet, însă nu am fost acasă, eram la spital și nici nu aveam suficient semnal să îl înțeleg bine. Întrebarea mea este următoarea,...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
newaccountbye
în 6 Iulie 2023 | newaccountbye întreabă:

Buna ziua, TPU! Știți cumva dacă vor fi reduceri in perioada 20 Iulie in City Park Mall din Constanta?

3
Răspunde Raportează
Dianakk15
în 6 Iulie 2023 | Dianakk15 întreabă:

Buna! Am făcut o comanda pe SHEIN și mi-au ajuns doar jumătate din produse. Exista posibilitatea ca celelalte produse sa vina ulterior? Mersi

3
Răspunde Raportează
maria13ioana
în 6 Iulie 2023 | maria13ioana întreabă:

Salut! As dori sa ii cumpar iubitului meu un extinctor mini- bar drept cadou de ziua lui, dar nu stiu de unde. Ma puteti ajuta? Nu stiu de pe ce site sa cumpar, daca este cineva care si- a cumparat unul...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AnamariaCetatean
în 6 Iulie 2023 | AnamariaCetatean întreabă:

Cât costă o rambursare SHEIN?

1
Răspunde Raportează
Aoxkajcjw
în 6 Iulie 2023 | Aoxkajcjw întreabă:

Salut, am o problema cu google play. Când dau să cumpăr vreo oferta dintr- un joc imi zice sa vad daca e selectată țara corectă și am verificat e pe Romania dar tot nu mă lasă, a mai avut cineva...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AnamariaCetatean
în 6 Iulie 2023 | AnamariaCetatean întreabă:

Bună! Am greșit codul Postal pe SHEIN și îmi arată Address erorr și din astea. Ce pot face? O să îmi vina comanda fără sa fac nimic?

6
Răspunde Raportează
gladiatoru5000
în 5 Iulie 2023 | gladiatoru5000 întreabă:

Salut, as dori sa achitionez o trotineta de pe olx..de la Târgoviște la Botoșani ..cat m-ar ajunge curierul?

2
Răspunde Raportează
GabrielGL
în 5 Iulie 2023 | GabrielGL întreabă:

Salut TPU. Vreau sa imi montez un aer conditionat, DPi ca e 8000-16000 in ce consta am o casa (living de 110 m 3 ) care ar fi recomandat...mersi

11
Răspunde Raportează
Flr_Alex_1995
în 5 Iulie 2023 | Flr_Alex_1995 întreabă:

Salut, am achizitionat acum o saptamana o camera auto fata /spate din altex, aceasta s-a deformat din cauza ca se incingea plus faptul ca se incingea la soare, am sanse sa o pot da retur?

2
Răspunde Raportează
AiEnmaa
în 5 Iulie 2023 | AiEnmaa întreabă:

Buna! As dori sa comand ceva de pe un amazon din Europa, oricare dintre filialele din UE. Din ce am citit, in mod normal nu ar trebui sa platesc TVA de aducere in tara daca se livreaza dintr- un depozit...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Miruna9090
în 5 Iulie 2023 | Miruna9090 întreabă:

Am facut o comanda de pe shein dar am pus din greseala alt cod postal, insa adresa in sine este corecta, imi va veni coletul?

14
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Iulie 2023 |

Știe cineva dintre voi vreo firmă de amanet în București, indiferent de zonă sau cartier whatever, unde pot să vând/amanetez un calculator de gaming, cu tot cu unitate centrală și monitor ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Catalin_Zamfir_1976
în 4 Iulie 2023 | Catalin_Zamfir_1976 întreabă:

E de incredere LUNZO.ro? Comanda data pe 30 mai si nelivrata pana pe 4 iulie...

20
Răspunde Raportează
mateia320
în 4 Iulie 2023 | mateia320 întreabă:

De unde va cumparati haine online?

4
Răspunde Raportează
Eduard184
în 4 Iulie 2023 | Eduard184 întreabă:

Salut, am luat un produs pe de Aliexpress, am primit email "Order *** has shipped" intrai in app si mi- a aparut "confirm receipt" eu crezui că e confirmare ca sal aducă. Dar de fapt e de primire. ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Aleeexaaandraaaa
în 3 Iulie 2023 | Aleeexaaandraaaa întreabă:

Buna! Am nevoie urgent sa știu ce fac dacă mi-am dat comanda de pe shein și am pus din greșeala codul postal greșit, dar județul și satul l-am pus corect, o sa-mi vina comanda?

3
Răspunde Raportează
IulianBuruv
în 3 Iulie 2023 | IulianBuruv întreabă:

Buna,stiti cumva vreun magazin fizic din Bucuresti care are pierceuri false? De preferat septum magnetic

2
Răspunde Raportează
AleXoNe09
în 3 Iulie 2023 | AleXoNe09 întreabă:

Daca imi dau comandă de o pereche de adidași și la ramburs nu este ce am comandat (deschid coletul de față cu curierul), ii pot da pachetul inapoi curierului si sa mai plătesc nimic?

2
Răspunde Raportează
christian90
în 2 Iulie 2023 | christian90 întreabă:

***Cumparaturi din UK. Pentru cine a cumparat recent din UK, ati platit ceva in plus pe langa suma afisata pe site? Dupa checkout, cand ati completat adresa si toate cele pentru a calcula costurile ...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
anonim_4396
în 2 Iulie 2023 |

Salut TPU. Ce părere aveți despre dwyn shop ca magazin online?

1
Răspunde Raportează
UmbraDeVulpe
în 2 Iulie 2023 | UmbraDeVulpe întreabă:

Daca esti din Romania si comanzi ceva de pe un site strain indiferent din ce oras esti iti vine comanda daca iti apar in ron produsele? Vreau sa comand de pe showtime

2
Răspunde Raportează
newaccountbye
în 2 Iulie 2023 | newaccountbye întreabă:

Știe cineva când vor fi reduceri la magazinele din AFI Cotroceni? Nu vreau sa bat drumul pana la București degeaba

2
Răspunde Raportează
Ionutlanlan
în 2 Iulie 2023 | Ionutlanlan întreabă:

Cine știe coduri de reducere pe eMAG în luna iulie?(care chiar merg )

2
Răspunde Raportează
Akahskbw191ut2
în 2 Iulie 2023 | Akahskbw191ut2 întreabă:

Am tot auzit de programul rabla și sunt interesata. Eu am un laptop și din câte am înțeles dacă îl dau primesc în voucher de 500 de lei. Laptopul pe care îl dețin este stricat, nu se mai aprinde,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Cretescudaniela
în 1 Iulie 2023 | Cretescudaniela întreabă:

Buna, nu mi- am primit inca comenzile de pe Shein pentru ca mi- am gresit nr.de tel.si am sunat pe nr.care l- am pus la comenzi si mi- a raspuns o doamna din Onesti si i- am explicat situatia cum s- a...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Darius773
în 30 Iunie 2023 | Darius773 întreabă:

Daca comand de pe un site de pe strainatate si acel produs costa in dolari cand vine livrarea se poate plati in lei?

3
Răspunde Raportează
ooctaviann
în 30 Iunie 2023 | ooctaviann întreabă:

Salut tuturor! Am si eu o problema si cred ca m- ati putea ajuta cu o rezolvare. Am dat acum cateva zile o comanda pe ebay, din UK. In comanda am notat Nume complet, Oras, Cod Postal, Strada si Nr....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Kevin0876
în 29 Iunie 2023 | Kevin0876 întreabă:

Salut. Aveti idee cam cat ar trebui sa platesc pentru livrare in cazul in care mi-as cumpara o consola tip handheld cu windows (e vorba de un Loki) din SUA in valoare de 500 de dolari?

1
Răspunde Raportează
Mara6392
în 29 Iunie 2023 | Mara6392 întreabă:

Bună! Oare știți niște magazine cu produse coreene în Cluj-Napoca?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Iunie 2023 |

Acum 2luni am comandat o pereche de căști de pe AliExpress, aceastea trebuiau să ajungă la mine acasă în urma cu 1luna deoarece am platit Fast Shipping, pachetul este in Romania respectiv in transit...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
OlteanAnca
în 29 Iunie 2023 | OlteanAnca întreabă:

Buna. Care este teapa, cumparatorul a comandat prin olx, am completat datele (de ridicare, plata ramburs)? Ce ar avea de castigat in afara ca, sa zicem nu ridica coletul? Ar fi de suportat costul...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
CosmyCool
în 28 Iunie 2023 | CosmyCool întreabă:

Salut, îmi puteți spune dacă a comandat cineva produse de pe fashiondrop.ro dacă sunt originale.Prețul lor de baza îl arată la fel ca și pe site- urile oficiale internaționale doar ca au multe...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
maphiotul
în 27 Iunie 2023 | maphiotul întreabă:

Salut. Ati vazut pe undeva la noi de cumparat apa minerala Vichy Catalan? Mersi:)

6
Răspunde Raportează
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • farcry444
    trimisă acum 10 ore

farcry444 întreabă:

Care este cel mai bun presedinte dupa revolutie fara niciun dubiu? Incep eu: Traian Basescu Urmati voi: ?
    11 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 5 ore

9PM întreabă:

Buna seara dragilor Care dintre voi v- a?i confruntat cu hemoroizi? Sau mai exact hemoroid trombozat? Cred c? trec prin a?a ceva, nu prea n?eleg de la ce o ap?rut precis de?i am citit putin despre...? (mai mult)
    4 răspunsuri
  • SuperGlue
    trimisă acum 7 ore

SuperGlue întreabă:

Ma gndeam sa iau un Matiz, ce alte variante mai g?se?ti tot asa cele mai ieftine posibile euro 4? Gen cele mai mici costuri de ntre?inere posibile!
    4 răspunsuri
  • AlexAmariei
    trimisă acum 6 ore

AlexAmariei întreabă:

Salut! Sper sa nu deranjez pe nimeni cu aceasta postare si imi doresc sa gasesc aici o parere, un sfat, o recomandare, pe aceasta cale vreau sa le multumesc anticipat celor care isi vor aloca din timpul...? (mai mult)
    3 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.608
  • Întrebări: 3.952.982
  • Răspunsuri: 17.652.822
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 43 minute
Ce zici de un quiz?
Tu stii sa scrii corect?

Tu stii sa scrii corect?

Esti un grammar nazi si nu iti scapa nimic atunci cand vorbim despre gramatica? Atunci, te provocam sa obtii 100 de puncte la testul nostru!

Start quiz
Categorii
  • 652.007 Adolescenţi
  • 55.569 Afaceri & Financiar
  • 22.869 Artă şi Cultură
  • 72.797 Auto & Moto
  • 144.233 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.053 Carieră
  • 20.342 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.119 Conversaţii