A dat cineva din Romania comanda de pe site ul https://bayshop.com/ro/shop-us/store_www-shein-com pentru produse de la shein? Cum merge?
Buna! Care stie in ce perioade sunt reduceri foarte mari la Parndorf? Multumesc!
Bună, am o nelămurire, de ce pe Android pe google play când vreau sa fac o tranzacție îmi cere sa confirm ca sunt eu, dar tot cu același card pe IOS nu îmi cere nimic? Se face plata și atât...? (mai mult)
Salutare tuturor! Am o întrebare legata de vinerea neagra (Black Friday) Oare la care magazine vor fi reduceri mari (50%) așa precum in străinătate? La televizoare, laptopuri telefoane de top sau ...? (mai mult)
Nu merge cardul sodexo. Voi puneți intra în cont? Sunt nou la o firmă, bonurile încă nu le- a băgat, dar de ce nu merge să intru în cont? Îmi cere CNP și ID de pe spatele cardului. Când le...? (mai mult)
Buna ziua! As dori sa achizitionez un rucsac pentru un laptop de 15.6", care sa poata tine si anumite accesorii precum casti sau mouse si sa aiba loc si pentru niste caiete. Are cineva niste...? (mai mult)
La prima comandă pe Bershka mi- a apărut sa pun CNP- ul, după am dat mai multe comenzi la fel fiindcă nu mai îmi apărea sa pun CNP ul și după ce se procesa comanda îmi apărea ca, cosul de cumpăratul...? (mai mult)
Unde pot cumpăra o baterie pentru doogee X3?
Cum pot face rost de diferite produse de la firme? Spre exemplu am vazut pe litoral multe persoane care aveau diferite produse de la nivea sau bere. Oare ei le primeau gratuit? Pot face si eu rost de ...? (mai mult)
Buna TPU! Pentru ca de ceva timp am o adictie pentru online shopping, as dori sa va intreb daca stiti vreun site care imi poate lua produsele (hainele) din altă țară și mi le poate aduce aici în ...? (mai mult)
Am comandat ceva vineri si vine prin Dragon Star Curier. Pe awb imi arata ca a plecat coletul din Valcea de la firma expeditoare luni dimineata, luni dupa- amiaza era in depozit la Bucuresti. A doua zi...? (mai mult)
Daca vreau sa-mi cumpăr un telefon te la eMAG in rate pot sa platesc fara card? Adica sa ma duc lunar acolo sa platesc in lei?
Voiam să știu la ce magazin de haine găsesc tricouri sau hanorace cu personaje influente (Sankara, notorious big, sau alți artiști, dar și call of duty și alte minuni) dar sa nu fie online.
Buna,știți cumva un site unde pot găsi case de închiriat în Onesti(sau sat din Onești)? ps:pe OLX nu prea sunt.
Vreau sa fac o achiziție de pe olx, de o suma pana in 100 lei. Vânzătorul mi- a spus ca face doar cu plata in cont, adică sa- i transfer eu bani înainte sa- mi vina coletul cu motivul ca vineri ...? (mai mult)
Salut! Am dat si eu o comanda de un telefon de pe Emag si inca nu a venit comanda, sunt vreo 4 zile de cand am dat-o si ce pot sa fac?
Buna TPU. Am si eu o intrebare... De pe ce site pot cumpara un laptop sau unitate pc in rate? Fără să necesite sa am servici, venit lunar si fara sa dau avans înainte doar sa fac contract pe 24...? (mai mult)
Buna! Am o intrebare. Daca vreau sa returnez un produs de la Emag, trebuie sa platesc eu transportul pentru retur?
Salut, stie cineva unde pot gasi hanorace in stil tokyo revengers? (toman)
Daca comanzi de pe net niste vapy fara nicotina cand iti vine acasa trebuie sa fie cineva adult sa ai 18ani?
S-a deschis cinematograful din afi Brasov?
Am rămas in pana de idei in legătura cu outfiturile. Voi (fete) cum v- ati imbraca la un botez care are loc in aer liber lângă o piscina? Fără epica rochița cu sandale plsss. Puteți sa- mi dati...? (mai mult)
Bună! A mai cumparat cineva de pe acest site?(https://ro.outletshop2021.ru/) Oare preturile sunt adevarate? M- ar interesa sa cumpar aceasta bicicleta iar pretul nu mi se pare adevarat (https://ro.outletshop2021.ru/content?...? (mai mult)
Buna. Vreau sa stiu când se pune la loc aceasta piscina- https://www.dedeman.ro/iasi3/piscina- cu- cadru- metalic- bestway- 56405- dreptunghiulara- 400- x- 211- x- 81- cm/p/7050693 Sau ce înseamnă...? (mai mult)
Salutare, caut și eu un suport de telefon pentru bicicletă. Aveți idee unde găsesc un suport pentru un telefon așa "Telefon mobil iHunt S21 Plus 2021, Dual SIM, 16GB, 2GB RAM, 3G, Blue - eMAG.ro"...? (mai mult)
Dacă duc un telefon în garanție la Altex, pot cere direct înlocuirea acestuia cu un alt dispozitiv de alta marca + diferența în cash (dacă e nevoie)?
Salut TPU! Se pot găsi în magazine băuturi alcoolice de 70%? Sau doar de pe internet pot cumpăra?
Se poate plati cu cardul la pizza hut?
Buna TPU! Ce părere aveți despre tigara electronica Elf Bar?
Salut. Am comandat ceva si cand verific AWB imi apare urmatorul mesaj: Ultimul status al expeditiei: contactat; livrare ulterioara in data … E prima oara cand apare asa ceva de cand am comandat chestii...? (mai mult)
Salut TPU. Care este cel mai ȘMECHER / MESERIAȘ/ TARE/ MIȘTO lucru pe care îl pot cumpăra cu 10 ron?
Salut, am cerut returnarea unui produs la eMAG in data de 29 iulie, în aplicatie mi- au arătat că în data de 30 iulie vin sa o ridice (nu au mai ajuns). Cat trebuie sa astept? (Trebuie sa primesc...? (mai mult)
Bună, Îmi puteți recomanda o vopsea "Fosforescentă" bună vă rog? Mulțumesc
Este ziua prietenului meu și ma gândeam sa ne luam 2 perechi matching de converși, găsisem modelul acela basic negru la 250 dar nu îl mai gasesc. Îmi puteți recomanda siteuri unde sa ii gasesc...? (mai mult)
Bună, Știți de unde pot cumpăra multe pahare (Martini, Whiskey, cocktail etc)? Deschidem în curând un club și ne trebuiesc cel puțin 50 buc din fiecare. (Rm. Vâlcea) Mulțumesc frumos
Salutare! Știe careva un site legit de unde poti cumpara replici 1:1 (nike, jordan, yeezi)? Ca tot am vazut la unii pe olx si sunt curios de unde le tot cumpără. Dau funda
SOS Va rog din suflet... Unde in București pot cumpăra un evantai de calitate și cu ciucuraș as vrea, foarte de calitate, din lemn și țesătură adevărată, fără plastic și poliester? Magazin...? (mai mult)
Buna ziua! Vreau sa fac retur unui produs din Waikiki care era la reducere, se poate face retur la astfel de produse?
Știe cineva ce taxe sunt de plătit pentru a trimite un lanț de aur prin curier sau poștă?
Caut ușa de exterior (preferabil metal), pe dreapta, de maxim 200 cm x 80 cm, nu mă interesează dacă e la măna a doua sau nu, maxim 800 RON, Rog seriozitate. Dacă e mai mare de 80 lățime cm,...? (mai mult)
Salut! Vreau sa imi cumpăr un briceag, din ala foarte mare de 50 cm și tot caut pe net și nu găsesc aveți idee de unde imi pot cumpăra? PS sa aibă 50 cm.
Ce siteuri germane de anunturi stiti? Gen olx, publi24, okazii?
Buna Ziua, am o comanda pe altex de ex si nu a mai venit, daca dau sa recomand alta si stiu ca va veni un curier, ....cu cealalta comanda ce o sa se intample? O sa fie in depozitul curierului sau nu...? (mai mult)
Salut, o intrebare random: care e diferența dintre un mall palas, unul iulius și unul uvertura?
Buna seara, cu cardul bt direct card poti cumpara numai electrocasnice? Sau merge si la cumparaturi
Daca comand ceva ce vad la televizor telefonic, in cate zile vine comanda sau nu mai vine deloc?
Salut! Am o problema cu matreata iar mama mi-a luat un sampon de copii Vita Prim, ca cica a auzit ca e bun pentru adulti. Este adevarat? As vrea sa il returnez pentru ca a costat destul de mult.
Salut, astăzi trebuie să îmi vina un colet prin fan Courier și eu tot nu am primit sms cu numărul de telefon al livratorului, am primit doar awb ul, are ceva daca nu am primit sms de la fan Courier...? (mai mult)
Salut, pot cumpăra un produs în 3 sau 4 rate prin Oney de la Altex și în magazin fizic, nu doar în online?
Bună seara! Vreau și eu să dau comandă de un telefon, destul de ieftin :)) care sa aibă memorie pentru câteva aplicații, cum sunt, Facebook, Meseenger, whatsapp și ceva 2 jocuri, e pentru...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alin5644466 întreabă:
justnme04 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Anisoara4 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cenusareasa
Ai urmarit in copilarie povestea Cenusaresei si a pantofului de clestar pierdut? Cat de multe mai stii despre ea?