Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 14 Noiembrie 2025 sunt:
Știe cineva un site de cumpărat followeri pentru insta? Nu vreau sa cumpar multi, 100-200 maxim, știe cineva un site de încredere?
Bună! De unde cumpar un evantai profesional, din ăla cu ciucuraș in București? Știe cineva?
Buna ziua, de unde as putea sa cumpar un cadou pentru nunta?
Buna, unde gasesc cadouri pentru botez?
Buna. Stie cineva site-uri din Turcia? Caut haine firmate la preț ok. Mulțumesc
Buna TPU, am o întrebare, ce as putea comanda online știind ca nu am buget dar nici prea scump nu ar trebui? A, și stau și la țară
Buna! Ce părere aveți despre magazinele outlet (cele online)? Merita? In special siteul outletmag.ro Astept părerile voastre, multumesc!
Se poate alege un produs de pe sizzer.ro in funcție de oraș? Nu dau de funcția asta
A comandat cineva de pe Shein? Daca da, în cât timp va ajuns comanda, au fost ceva probleme cu produsele pe care le- ati comandat? Eu ma cam tem sa comand având în vedere ca trebuie sa plătesc cu...? (mai mult)
Comerciantii de legume din piata pun ce au mai frumos in fata, iar in spate produse de calitate mai slaba. Intrebarea ar fi: de ce se intampla lucrul asta? Inteleg ca nu toate legumele pot fi perfecte,...? (mai mult)
Buna! Am comandat o carte de pe libris pe data de 26 iunie iar pe 27 iunie am primit un email in care mi se spunea ca:Comanda ta cu numărul este gata de expediere și urmează să fie preluată de către...? (mai mult)
La pantaloni scurt in general, la 1.70, 63 de kg si 16 ani, se potrivestea marimea 30? Nu stiu cum sta treaba cu marimile de genul
In cat timp v-a venit comanda de la hm? Pe site zice 2-5 zile se respecta sau nu?
Salut Pe olx, dacă public un anunț gratuit se va păstra 30 de zile nu? Apoi după ce se expiră sau trec acestea 30 de zile, îl pot publica următoarea lună să fie tot gratuit? Sau după ...? (mai mult)
Vreau sa cumpăr ceva de pe joom dar nu stiu exact dacă vine cum trebuie. Vreau sa iau niște coliere...Coletul se livrează direct la adresa scrisa sau la posta vamala? Adica am citit undeva ca nu se...? (mai mult)
Buna TPU! Stie cineva daca in Brasov exista locuri din care poti cumpara vinyl-uri la mana a doua?
Oare pcgarage face refunduri la componente arse, stricate?
Trebuie sa returnez niște perechi de încălțăminte cumpărate online de la Anna Cori și as prefera sa fac returul într- un magazin iar cele mai apropiate sunt la Sibiu și Ramnicu Valcea, știți...? (mai mult)
Se aproprie ziua amicii mele iar eu doresc sa ii daruiesc un cadou de mare pret, mai exact, un articol vestimentar cu Seonghwa de pe olx dar problema este ca nu gasesc nici macar un anunt care sa aiba...? (mai mult)
Vine ziua amicii mele şi doresc să îi achiziționez un articol vestimentar cu Seonghwa de pe olx.ro doar că am o mică mare problemă, nu apare nici un anunț cu articole vestimentare cu Seonghwa....? (mai mult)
A comandat cineva de pe wish? Care este calitatea produselor m-ar interesa niște lansete 15 $ 4 bucăți.
Salut TPU! Eu am achiziționat un card cadou de la Carrefour si a fost gratis. Eu nu il folosesc la nimic doar se aspect. E vreo problema? Trebuie sa fac ceva?
De ce nu dau la bucata aia din dragon?
Salut, îmi poate trimite cineva o poză cu un costum tuxedo rupt? Știu ca probabil sună ciudat, dar am o problemă și trebuie rezolvată. Mulțumesc in avans.
Unde pot gasi cartea Marea Resetare sa o comand in format fizic? (nu pdf)
Salut TPU! Dacă am pus laptop-ul în ghiozdan cu cărțile și se sparge după. Mai are garanție? Cel puțin pe site asigura ca e foarte portabil
Hei, am făcut o comanda la bershka de 3 milioane și de obicei primeam un sms cu un cod pe care trebuia sa îl inserez în aplicație, însă de data asta nu a mai trebuit sa inserez niciun cod și ...? (mai mult)
Buna TPU! Nah, nu am stiut la ce categorie sa pun.Eu ieri seara la 23 am dat comanda de o coronita cu flori pentru scoala ca am terminat si anul asta cu media anuala 10.Azi mi- am mai luat una de la un...? (mai mult)
Unde pot gasi cartea Marea Resetare sa o comand on-line?
Stie cineva de unde pot cumpara Canis Canem Edit pentru PS2? Gen e Bully scholar ship edition doar ca e varianta de PS2, prefer sa il cumpar din Romania
Buna ziua. Îmi puteți spune câteva magazine din București unde pot găsi haine foarte ieftine SH sau Noi? Mulțumesc
Părere la GRID Sneakers? Nu i-am mai vazut pana acum pe piata si nu stiu cat de legit au produsele.
Mai exista trening-uri Nike / Adidas din fâș? Daca da, de unde pot lua?
Salut, stiti site-uri de unde pot comanda haine ieftine? Nu tin sa fie din Romania neaparat, de oriunde.
Salutare! Imi poate explica cineva care e faza cu 1 iulie si posta vamala? Am inteles ca e vorba de supunerea unui cost tva in cazul tururor coletelor care vin din afara Uniunii Europene, dar stiti...? (mai mult)
Buna, TPU! Am nevoie urgenta sa cumpar un pat pentru o persoana. Va fi folosit 3, 4 luni asa ca nu as dori sa dau mai mult de 400 de lei pe el. Am mai vazut astfel de paturi, dar nu sunt sigura daca...? (mai mult)
Am făcut o comanda și trebuia sa ajungă pana acum dar nu a ajuns, iar la statusul comenzii scrie "redirecționat". Ce inseamna? Mai sunt șanse sa primesc coletul?
Pot plati cu Libra Pay daca eu am card Visa de la BCR? Sau trebuie sa imi deschid cont la Libra sau cum?
Locuiesc într- un oraș mic și nu avem posta vamala. As vrea totuși sa comad online de pe site- uri chinezești gen joom, dar sa vina la posta sau prin curier, acasă, deci sa nu se oprească la ...? (mai mult)
Buna! Un site unde pot cumpara echipament sportiv 100% bumbac? Multumesc anticipat
Salut. Unde mi-as putea gasi hanorace, dar sa fie mari si subtiri?(eu am in jur de 1, 83 si 110kg si vreau pentru sala, tocmai de asta caut sa fie largi si subtiri). Multumesc anticipat!
Bună ziua! Am trimis un colet prin nemoexpress acum 2 zile. Mi- au dat o hartuita cu awb ul și cred ca mi- a picat din buzunar pentru ca nu îl mai găsesc. Problema e ca, coletul nu a ajuns și cei...? (mai mult)
Salut TPU! Aveti idee pe unde pot sa gasesc mai multe sh sau magazine de haine prin Bucuresti la un pret decent?
As dori sa stiu de unde pot cumpara un tricou de la o firma de bere, spirtoase(pe scurt orice firma ce comercializeaza alcool)
Cand comandati haine de pe net, cum faceti masuratorile incat sa vi se potriveasca ca exista mai multe tipuri de marimi in functie de tarile de origine? Sau de unde va luati haine? Am luat la rand toate...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi lichid pentru tigari electronice in Tulcea?
Salut, Vreau sa cumpar niste produse in rate de la Flanco, cât este dobanda? Valoare produse 5.000 lei in 24 de rate.
Ati cumparat casti de pe Sinsay? Daca da, ce imi puteti spune despre calitatea lor?
Doua intrebari va rog neaparat. - cum pot cumpara de pe eMAG in rate cu buletinul si ce trebuie sa am? - daca cumpar un laptop la reducere pretul redus este 2.299 (dar nu permanent) o sa platesc rata...? (mai mult)
Unde gasesc solutie de inegrire pentru aluminiu? Cum este Birchwood Casey Superblue (pe care nu il gasesc in Romania) Stiu ca se foloseste pentru re- inegrirea armelor de pe care s- a zgariat anodizarea! ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alin5644466 întreabă:
justnme04 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Anisoara4 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sore
Ai urmarit-o cu sufletul la gura in serialul Pariu cu viata? Ii stii toate melodiile pe de rost? Hai sa vedem cat de multe stii despre Sore!