TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Sport

Sport

• 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
sabin89
în 7 Noiembrie 2020 | sabin89 întreabă:

CFR Cluj a bătut ŢSKA Sofia cu 2- 0 la ei acasă, la Sofia. Deci suntem mai buni. AS Roma nu a reuşit decât un egal cu ŢSKA, acasă la Roma. Deci, era de aşteptat ca CFR să bată AS Roma. Dar...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
Stefan33Pavel
în 6 Noiembrie 2020 | Stefan33Pavel întreabă:

Buna seara, numele meu este Stefan. Vreau sa pun si eu in bilet la fotbal si nu stunt sigur de niste meciuri Portugalia- franza 2 Elvetia- Spania 2 Moldova- Grecia pauza final 2/2 Germania- Armenia...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Stefan33Pavel
în 6 Noiembrie 2020 | Stefan33Pavel întreabă:

Pe 15 joaca Belarus cu Lituania, ce parere aveti despre acest meci?

7
Răspunde Raportează
CraigThunderSs
în 6 Noiembrie 2020 | CraigThunderSs întreabă:

Știe cineva dacă sala de sport de la școală Nicolae Titulescu, Caracal are și vestiare?

1
Răspunde Raportează
alexandrualex145
în 6 Noiembrie 2020 | alexandrualex145 întreabă:

Salut.Stie cineva de ce ma doare spatele la exercitiile pentru abdomen? Unde gresesc?

9
Răspunde Raportează
StefanFlorea
în 6 Noiembrie 2020 | StefanFlorea întreabă:

Am 14, fac sala dea aproape un an, a mai fost pauza cu carantina dar mda... eu martea fac spatele, la final fac si deadlift, doar o data pe saptamana, pot ridica maxim o repetare cu vreo...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AlexAL275
în 5 Noiembrie 2020 | AlexAL275 întreabă:

Eu în fiecare zi mă duc la alergat și mă gândeam ca de mâine în loc de pantaloni lungi să- mi iau unii scurți cu un tricou și o bluză de trening. Ce ziceți? Merge pe vremea asta?...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
George628zz
în 5 Noiembrie 2020 | George628zz întreabă:

pentru ca orasul meu a intrat in scenariul roșu vreau sa slăbesc. Dacă nu mai mănânc dupa 7 si fac abdomene, ma ajuta sau ce trebuie sa fac?

15
Răspunde Raportează
BlackWolfPB
în 5 Noiembrie 2020 | BlackWolfPB întreabă:

Salutare tuturor! Vreau sa ma apuc de o perioada mai lunga de slăbire, dar as vrea sa imi pastrez masa musculara, ce părere aveți, mași putea menține?

3
Răspunde Raportează
cfrtobias
în 5 Noiembrie 2020 | cfrtobias întreabă:

Cum se poate ca un jucator sa fie la nationala mare si dupa sa mearga la cea mica? Nu e ori cea mare ori cea mica?

4
Răspunde Raportează
JoahBeck
în 5 Noiembrie 2020 | JoahBeck întreabă:

Salutare. ATI putea va rog sa-mi scrieți niște preparate sănătoase în vitamine cât și proteine pentru sport? Și niște shakeuri făcute în casa? Totodată sanatoaste. Multumesc!

1
Răspunde Raportează
JoahBeck
în 5 Noiembrie 2020 | JoahBeck întreabă:

Salutare. Am 16ani înălțime 1.85, 70kg Ma puteți ajuta cu o dieta care nu necesita foarte mulți bani având în vedere ca stau la sat? Am legume. Am fructe. Sport fac în fiecare zi 3h. Stop...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Felep03
în 5 Noiembrie 2020 | Felep03 întreabă:

Am 16 ani si fac sala de 4 luni. Observ o anumita crestere in toate grupele musculare, dar pieptul nu imi creste deloc. O zi de piept decurge cam asa: Impins cu bara din orizontal: 4serii...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
RAY
în 4 Noiembrie 2020 | RAY întreabă:

As vrea sa vad meciuri de contact intre un sportiv mic de inaltime vs alti mai inalti.

3
Răspunde Raportează
Afsdghvcs
în 4 Noiembrie 2020 | Afsdghvcs întreabă:

Hei TPU, e bine daca înlocuiesc dulciurile cu batoane proteice, nu și mâncare, vreau sa zic daca la 3 luni de sala e bine sa le iau?

2
Răspunde Raportează
Bogdan1205
în 4 Noiembrie 2020 | Bogdan1205 întreabă:

Pot face sala daca am 15 ani si 8 luni si o greutate de 55 de kg? Imi afectează cu ceva, gen creșterea, coloana?

11
Răspunde Raportează
Liviu321
în 4 Noiembrie 2020 | Liviu321 întreabă:

Ce părere aveți despre cantarele cu analizator corporal? Credeți că sunt o investiție bună în sensul în care acestea indică cat de cat corect sau sunt doar strategii de marketing?

6
Răspunde Raportează
belcatalin
în 3 Noiembrie 2020 | belcatalin întreabă:

Bun gasit. Am o bicicleta care are 3 viteze si care se schimba din interiorul butucului rotii din spate. Acum de cateva zile cand schimb viteza a 3 a, cea mai mare adica, scapata si nu pot pedala prea...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
AlexAL275
în 3 Noiembrie 2020 | AlexAL275 întreabă:

E o întrebare banală, dar cred că majoritatea habar n-au : Cum se respiră corect?

6
Răspunde Raportează
AlexAL275
în 3 Noiembrie 2020 | AlexAL275 întreabă:

Aș vrea ca de mâine să mă apuc de alergat. Are ceva dacă alerg în adidași din piele și nu de pânză? Luna aceasta nu am posibilitate să- mi mai iau alta pereche deoarece în ultima...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
ReutLucian2325
în 2 Noiembrie 2020 | ReutLucian2325 întreabă:

Salutare...deci am 16 ani si de mic imi doresc sa joc fotbal insa nu am avut posibilitatea, de ceva timp m- am mutat in Bucuresti si voiam sa stiu daca ma mai pot apuca? Eu mai jucam fotbal doar la scoala...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
dilia
în 2 Noiembrie 2020 | dilia întreabă:

Exista undeva unde ma pot inscrie ca amator sa joc volei? In competitii organizate?

1
Răspunde Raportează
Florin9Florin9
în 2 Noiembrie 2020 | Florin9Florin9 întreabă:

Ce credeți că se va întâmpla în meciul Barcelona - Juventus?

11
Răspunde Raportează
alex80
în 2 Noiembrie 2020 | alex80 întreabă:

Credeti ca fetele pot juca fotbal? Stiu ca sunt echipe si de fete, insa pot fi ele la fel de bune ca baietii? Pot castiga ele sume mari la fel ca marii fotbalisti? Voi ce credeti?

8
Răspunde Raportează
bogdanandrei_9660
în 2 Noiembrie 2020 | bogdanandrei_9660 întreabă:

Daca vrei sa ajungi bun jucator de fotbal conteaza foarte mult inaltimea?

3
Răspunde Raportează
Carcel3000
în 2 Noiembrie 2020 | Carcel3000 întreabă:

Sunt fata am 60 de kg fac sala de câteva zile nu sunt chiar asa grasa, vreau sa știu de ce nu transpir. Înseamnă că fac degeaba la aparate dacă nu transpir?

1
Răspunde Raportează
Gabriel_Ianis_2000
în 2 Noiembrie 2020 | Gabriel_Ianis_2000 întreabă:

Se mai practica kendama in Romania?

2
Răspunde Raportează
Ionut_5383
în 2 Noiembrie 2020 | Ionut_5383 întreabă:

Se gasesc la noi in Romania bate de baseball? Dar sa fie pentru baseball nu din alea de bataie cu am mai vazut.

1
Răspunde Raportează
SensaKi
în 31 Octombrie 2020 | SensaKi întreabă:

Am o problema cu schimbatorul de viteze la bicicleta.Cand vreau sa schimb viteza(de la greu la usor) trebuie sa imi dau toata forta ca sa invart acel instrument de pe ghidon (cel mai greu se...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Laurentziu1234
în 30 Octombrie 2020 | Laurentziu1234 întreabă:

Exista in Bucuresti un magazin la care se vand incarcatoare pentru bateriile de la bicicletele electrice? Vreau sa merg personal nu sa comand pentru ca nu am chef acum sa explic de ce

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Octombrie 2020 |

Ce aplicații gratuite pentru sport folosiți/recomandați? (Android)

7
Răspunde Raportează
RAY
în 30 Octombrie 2020 | RAY întreabă:

Daca vrem sa slabim trebuie sa facem restrictie din rata metabolica sau slabim doar din ce facem sport?

7
Răspunde Raportează
Bogdan1205
în 29 Octombrie 2020 | Bogdan1205 întreabă:

Am 15 ani si am o inaltime de 168-170 pe acolo. Parintii mei au 177 tata si 165 mama. Eu fac Basket de la 13 ani. Exista sansa sa cresc macar 190?

5
Răspunde Raportează
RAY
în 29 Octombrie 2020 | RAY întreabă:

Dragi fanatici de fotbal, de ce este mingea de fotbal rotunda? De ce sare mingea in sus dupa ce atinge solul? Ce anume cauzeaza asta? Ce forte actioneaza asupra unei mingi in aer?

5
Răspunde Raportează
R4ulTripon
în 29 Octombrie 2020 | R4ulTripon întreabă:

Ce se va intampla cu o persoana foarte slaba care foloseste pudra proteica, timp de un an sa zicem, fara sa faca si niste exertitii fizice?

6
Răspunde Raportează
otiliamatache
în 29 Octombrie 2020 | otiliamatache întreabă:

In scnenariul rosu salile de sport sunt inchise?

2
Răspunde Raportează
mihai_moraru
în 29 Octombrie 2020 | mihai_moraru întreabă:

Care sunt diferentele intre fotbalul american si rugbyul nostru?

2
Răspunde Raportează
IoanaMihaela5267
în 28 Octombrie 2020 | IoanaMihaela5267 întreabă:

Poti de la kick boxing sa faci cheaguri de sange la cap daca primesti repetat picioare sau pumni duri?

8
Răspunde Raportează
Catalintoader2
în 28 Octombrie 2020 | Catalintoader2 întreabă:

Salut TPU,mi-am luat un peste pangasius, n-am gustat in viata mea acest peste si vreau sa va intreb daca este bun acest peste?

12
Răspunde Raportează
AlexAlxAlex
în 28 Octombrie 2020 | AlexAlxAlex întreabă:

Salut, daca o persoana trebuie sa stea in izolare 2 saptamani si are abonament lunar la ceva, sa zicem la sala, din punct de vedere legal, sala trebuie sa ii intrerupa abonamentul sau e doar daca...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anonim24122004
în 28 Octombrie 2020 | Anonim24122004 întreabă:

Am facut acum cateva luni 100 de genoflexiuni pe zi timp de cred ca o luna jumatate si am mancat corespunzator si mi- am dezvoltat masa musculara nu cine stie ce dar na am vazut acum genuflexiuni bulgaresti...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Catalintoader2
în 28 Octombrie 2020 | Catalintoader2 întreabă:

Salut TPU,cate calorii are orezul(o lingura de ulei de masline,ceapa, delicat) per 100g?

12
Răspunde Raportează
paterfamilias
în 28 Octombrie 2020 | paterfamilias întreabă:

Ce exercitii simple sa faci ca sa te ajute sa iti dai drumul la inot? Pozitia e una rigida si as vea sa mai fac acasa exercitii care sa ma ajute mai mult la maini, picioare, la rotatia lor, etc.

1
Răspunde Raportează
Hehehahah
în 27 Octombrie 2020 | Hehehahah întreabă:

Am o casca de enduro/motocross. E normal ca atunci când casc sau râd să îmi joace foarte puțin casca pe cap?

2
Răspunde Raportează
Gabymrc
în 27 Octombrie 2020 | Gabymrc întreabă:

Am 13 ani si recent m- am apucat de box si as vrea sa stiu daca boxul ma ajuta sa ma inalt sau nu. Si daca nu ma ajuta ce as putea sa fac sa ma inalt in afara de a ma apuca de alt sport? Dau...? (mai mult)

26
Răspunde Raportează
gamingp41
în 27 Octombrie 2020 | gamingp41 întreabă:

Îmi place mult MMA și vreau sa știu dacă pot trai doar din asta. Adică sa nu fac alt job... Se câștigă bani din MMA?

2
Răspunde Raportează
Alexa109
în 26 Octombrie 2020 | Alexa109 întreabă:

Daca mă voi duce la volei si am 14 ani si 1.60 mai ma înalț? Dau funda

3
Răspunde Raportează
Paunescu_Alex_1999
în 26 Octombrie 2020 | Paunescu_Alex_1999 întreabă:

Salut, azi m-am apucat de sala si inca sunt ok, nu am foarte mare febra musculara insa maine dimineata o sa am, stiti vreun remediu? Ceva sa nu fie asa rau?

4
Răspunde Raportează
Unculturist
în 26 Octombrie 2020 | Unculturist întreabă:

am o întrebare. De curând am găsit pe internet un program de fitness numit piept 3D pe siteul numit antrenorulmeupersonal. Întrebarea mea este daca ați achiziționat unii din voi acest...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Paunescu_Alex_1999
în 26 Octombrie 2020 | Paunescu_Alex_1999 întreabă:

vreau sa ma apuc de sala si mi- am comandat de la Genius nutrition creatina monohidrata, stie cineva cum se consuma? Stiu ca se ia 5 grame pe zi dupa antrenament dar cum se ia? Se dizolva ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Ion1989
    trimisă pe 24 Noiembrie

Ion1989 întreabă:

A comandat cineva mancare online? In cat timp a venit comanda? Cu ce a venit comanda? Prin glovo? Ati platit transportul?
    18 răspunsuri
  • Alin5644466
    trimisă pe 24 Noiembrie

Alin5644466 întreabă:

Salutare, as dori sa stiu ce politisti sunt la examenul auto Pitesti si care e de treaba, cum arata aspectul si care sunt de treaba
    18 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă pe 24 Noiembrie

Ion1989 întreabă:

Cu ce poti sa faci niste gauri intr-o teava de fier si in peretii de la o casa?
    16 răspunsuri
  • JohnnyBravo123
    trimisă pe 24 Noiembrie

JohnnyBravo123 întreabă:

Eu cred că e mai ușor să îți faci o relație ca femeie decât ca bărbat. Ca bărbat trebuie să ai casă, mașină, serviciu bun, sixpack. Dacă ești femeie și ai 100kg și lucrezi la Profi,...? (mai mult)
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.964
  • Întrebări: 3.953.448
  • Răspunsuri: 17.656.197
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 30 minute
Ce zici de un quiz?
Anatomia lui Grey

Anatomia lui Grey

Atentie, SPOILERE! :-) Daca n-ai ajuns la ultimele sezoane, poate ca ar fi bine sa fugi de quiz-ul asta. Ai putea afla multe lucruri prea interesante.

Start quiz
Categorii
  • 652.029 Adolescenţi
  • 55.588 Afaceri & Financiar
  • 22.871 Artă şi Cultură
  • 72.828 Auto & Moto
  • 144.238 Beauty & Fashion
  • 16.485 Benzi desenate
  • 55.071 Carieră
  • 20.347 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.181 Conversaţii