TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Sport

Sport

• 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
Vlad690
în 13 Ianuarie 2023 | Vlad690 întreabă:

Airsoft Salutare am și eu o replica fn spr a5m a2 https://www.airsoft- cluj.ro/replica- sniper- fn- spr- a2- cybergun.html Nu știu ce upgarde as putea sa ii fac. Nu știu cu ce platforma e compatibila ...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
raMLesS
în 12 Ianuarie 2023 | raMLesS întreabă:

Urasc din tot sufletul sa- mi antrenez picioarele, am un program de antrenament bine pus la punct, dar dupa ziua de picioare, regret decizia facuta si asta pentru ca 2- 3 zile de la antrenament, sunt...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Ianuarie 2023 |

Bună...stiu e o întrebare mai ciudată, maine dau un fel de pregătire la o probă de sport(proba e miercurea viitoare) include 15- 20 de flotări, iar eu de abia dacă pot face un sfert dintr- o flotare...adica...? (mai mult)

22
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Ianuarie 2023 |

Salut TPU, vreau sa ma apuc de kickbox dar vreau înainte cu o luna sa fac niște exerciții care m- ar ajuta la acest sport. In trecut n am fost cel mai bine pregătit fizic și in prima ședință de...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
ciuciuca69
în 11 Ianuarie 2023 | ciuciuca69 întreabă:

Exista evenimente de box sau wrestling in Brasov? Si daca exista de unde as putea sa cumpar bilete?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Ianuarie 2023 |

Salut, am 16 ani si de mic vreau sa ajung fotbalist, treaba e ca eu sunt destul de bun chiar, dar din pacate parintii nu ma sustin si nu prea ar vrea sa ajung fotbalist dar nu asta e problema. Problema...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Laurentiu288283
în 10 Ianuarie 2023 | Laurentiu288283 întreabă:

Salut TPU... Am și eu o bicicleta și când schimb viteza pe foaia 2 3 îmi învârte în gol... Pe prima foaie "foaia mica" merge perfect ma poate ajuta cineva?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Ianuarie 2023 |

Am 16 ani si de mic voiam sa ajung fotbalist, eu ma antrenez in fiecare zi si sunt destul de bun.La mine in oras este un club de fotbal dar nu ma gandesc sa merg deoarece sunt neseriosi acolo cu totii...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Ianuarie 2023 |

Salut! Am 16 ani si treaba e ca sunt destul de slab, am undeva la 55 kg si 1.75, si de cateva zile m- am apucat de sala, eu fiind foarte slab credeti ca e bine sa ma apuc acum? Sau ar trebui sa ma mai...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Anonimus12368j8
în 9 Ianuarie 2023 | Anonimus12368j8 întreabă:

Salut, am 15 ani 1.73 cm și 54 kg și as vrea sa ma apuc de sala, îmi puteți da niște sfaturi? Sau dacă nu este voie la vârsta asta?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Ianuarie 2023 |

Va salut, fac sala si am incercat tipurile de antrenament si full body si pe grupe si PPL, cel mai eficient mi se pare cel pe grupe, dar parca nu ma satisface, aveti vreo idee de un PPL bun? Sau de...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
croissant
în 9 Ianuarie 2023 | croissant întreabă:

Ce părere aveți despre world class pro sau contra?

2
Răspunde Raportează
Arnsja
în 9 Ianuarie 2023 | Arnsja întreabă:

Buna ziua, îmi puteți recomanda sali de fitness in București cu prețul sub 150 per luna abonament?

1
Răspunde Raportează
Bariel
în 9 Ianuarie 2023 | Bariel întreabă:

Salut, practic calisthenics si de o perioada simt un tendon de la cotul stang cum "fuge" la fiecare repetare cand fac exercitii. Nu doare aproape deloc dar se simte foarte ciudat. Ati patit asa ceva, ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
regecaisa
în 9 Ianuarie 2023 | regecaisa întreabă:

Salutare, probabil e o întrebare mai proasta și ce? Până la urmă încercarea moarte n- are. Doresc să- mi schimb puțin rutina, mi- aș cumpără gantere sa mai fac exerciții acasă, merita?...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Zinv
în 8 Ianuarie 2023 | Zinv întreabă:

Salut, ashwagandha-ul este considerat steroid/steroid anabolic?

2
Răspunde Raportează
FaneVancica
în 8 Ianuarie 2023 | FaneVancica întreabă:

Salutare! Am văzut ca mulți recomanda sa luam creatina cu dextroza sau cu un shake proteic. Eu seara iau 5 g de creatina apoi iau o pastila efervescenta cu aroma de fructe care conține vitamine si minerale(supradyn)....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
CelCareRamaneInUrma
în 7 Ianuarie 2023 | CelCareRamaneInUrma întreabă:

La muay thai daca esti prins de adversar si iti da genunchi la corp, care e cea mai buna forma de aparare? Stiam ca poti sa te aperi cu mainile, dar daca te aperi cu mainile in zonele respective iti lasi...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
sungie
în 7 Ianuarie 2023 | sungie întreabă:

Caut diferite păreri fiindca am nevoie de ajutor, bine mai mult niște pareri.Am 13 ani și vreau sa mă reapuc de karate la un club diferit. Duminică ma voi duce la clubul respectiv, dar îmi este ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonimus1127
în 6 Ianuarie 2023 | anonimus1127 întreabă:

Ce aparate trebuie să folosesc la sala de fitness pentru a scăpa de kilogramele în plus?

6
Răspunde Raportează
Yxm
în 6 Ianuarie 2023 | Yxm întreabă:

Pot să încep să joc tenis la 17 ani?

4
Răspunde Raportează
___coin
în 6 Ianuarie 2023 | ___coin întreabă:

Câți km trebuie sa alerg pe zi?

3
Răspunde Raportează
CelCareRamaneInUrma
în 6 Ianuarie 2023 | CelCareRamaneInUrma întreabă:

Poate sa- mi spuna si mie care e faza cu bulk si cut? deci cand faci bulk mananci calorii mai multe cu un anumit nr de proteine si cand faci cut pastrezi acelasi nr de proteine dar scazi doar caloriile?...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Ianuarie 2023 |

Oamenii aceștia care escaladează cele mai înalte clădiri din lume o fac pentru nevoia de adrenalină sau ca să devină populari pe rețelele de socializare? https://youtu.be/sjWVCIwVAIY Înțeleg...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Ianuarie 2023 |

Buna TPU. As vrea sa imi cumpar o pereche de poante pentru incepatori, dar sa nu fie mai mult de 300 de lei. Ce site-uri imi recomandati? Nu Decathlon ca mai am o pereche si nu prea sunt bune

2
Răspunde Raportează
Ade4ever2389
în 6 Ianuarie 2023 | Ade4ever2389 întreabă:

Buna TPU. Am o pasiune si anume baletul. Am vazut acum doi ani o fata, Bianca Badea care face balet de la 3 ani si de atunci m- am indragostit de acest sport. Si pe Roblox ma joc jocuri cu balet si imi...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Nomic
în 6 Ianuarie 2023 | Nomic întreabă:

Buna! Ma puteti ajuta cu o reteta de slabit.Parinti mei zic ca e ok sa am atatea kilograme la varsta mea.Dar mie mi se pare ca sunt grasa la picioare fata si burta

7
Răspunde Raportează
Elena3110
în 6 Ianuarie 2023 | Elena3110 întreabă:

O sa ma apuc de sala peste câteva zile pentru a slabi si a arata mai bine, am adunat grasime pe picioare si nu îmi place, o sa slăbesc daca ma țin cateva luni de sala? plus dieta bineinteles Am ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Anyaz
în 5 Ianuarie 2023 | Anyaz întreabă:

Salut TPU. Stie cineva o echipa de fotbal feminin aproape de/in sectorul 6? Majoritatea pe care le-am gasit ori s-au desfintat recent, ori sunt neserioase.

0
Deooo
în 5 Ianuarie 2023 | Deooo întreabă:

Salut, nu stiu daca mai are cineva o problema asemanatoare, dar cand ma duc la sala si fac piept, simt ca imi lucreaza doar partea stanga a pieptului, la partea dreapta nu simt nimic. Vad ca asa se...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
BeingSelfless
în 5 Ianuarie 2023 | BeingSelfless întreabă:

Când mă duc la sală, este obligatoriu să port haine de sport? Majoritatea timpului studiez la facultate, port blugi și alte haine, și nu am timp să mă schimb în hainele de sport. Ar fi ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
raytssj12
în 5 Ianuarie 2023 | raytssj12 întreabă:

Salut, practic karate shotokan, nu de mult timp. Am peste 13 ani atata va spun nu dau varsta reala:) asa, in cat timp pot lua o centura? Sa zicem ca eu vreau sa ajung la centura neagra in 4- 5 ani sau...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Popnadin12351221
în 4 Ianuarie 2023 | Popnadin12351221 întreabă:

La Serious Mass se ia două cupe pe zi sau doar una?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Ianuarie 2023 |

Există un program sau aplicație/site unde pot urmări meciurile de fotbal din prima liga a Arabiei Saudite in special ale echipei Al Nassr? (cu comentarii români dacă se poate)

4
Răspunde Raportează
Cineva153893
în 3 Ianuarie 2023 | Cineva153893 întreabă:

Buna ziua.Am o intrebare. Am căstigat un pariu sportiv la casapariurilor și când am scos banii, femeia nu a returnat billetul căstigător, a zis că trebuie să- l pune deoparte. Este si cazul altor...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Toni1p000
în 2 Ianuarie 2023 | Toni1p000 întreabă:

Salut. Am nevoie de un răspuns. De azi am decis sa slăbesc fac. Fac flotări abdomene stau în Poziția scândură fac genoflexiuni. Dar am gușă oare ce exerciți trebuie sa fac sa scap de ea? Sau ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
David83729
în 1 Ianuarie 2023 | David83729 întreabă:

Buna, am facut inot de performanta de la 3 pana la 11 ani dupa care am facut o pauza de 3 ani. In prezent am 14 ani 80 de kg si 1, 83 si fac inot de 3 luni. Imi doresc foarte mult sa merg la concursuri...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Mihutsamuel
în 31 Decembrie 2022 | Mihutsamuel întreabă:

Aș vrea să ba bag și eu la scanderbeg, ce trebuie sa fac? Detalii

8
Răspunde Raportează
mafteiherohero
în 30 Decembrie 2022 | mafteiherohero întreabă:

Nu inteleg sportul iti ia energie sau iti da energie? explicati procesul daca cunoasteti sa inteleg si eu.

5
Răspunde Raportează
ZeulMuschilor
în 30 Decembrie 2022 | ZeulMuschilor întreabă:

Am descoperit niste proteine shake pentru lean bulk problema este ca, contine 45g zahar pe portie si eu as consuma 2 portii pe zi. Imi va afecta muschii intr-un mod negativ mai tarziu?

16
Răspunde Raportează
VladStiurligaiu
în 30 Decembrie 2022 | VladStiurligaiu întreabă:

Ce beneficii are sportul asupra creierului? dar yoga? ce se intampla asa miraculos? ca tare sunt curios si ce procentaj e ca daca faci sport nu faci depresie?

6
Răspunde Raportează
ZeulMuschilor
în 29 Decembrie 2022 | ZeulMuschilor întreabă:

Salut, ma trezesc la 6 dimineata, fac un dus cu apa foarte rece mai tarziu mananc si apoi merg la sala, stau 3 ore 5 zile pe saptamana si am grija sa dorm minim 8 ore pe noapte imi cantaresc mereu mancarea...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Fitnesero12
în 29 Decembrie 2022 | Fitnesero12 întreabă:

Salut natiune. Am o intrebare legata de slabire de arderea grasimii. Ce incerc eu sa realizez este definirea musculara si raman la un deficit de 500 de kalorii pe zi ca vreau sa pastrez cat mai bine masa...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
CelCareRamaneInUrma
în 29 Decembrie 2022 | CelCareRamaneInUrma întreabă:

Este adevarat ca daca primesti o lovitura la ficat nu simti durere si nici ameteala, dar iti amortesc picioarele si te duci jos? Stiu ca Doroftei a spus asta intr- un interviu si am mai auzit- o pe Youtube...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
LordCristobal
în 27 Decembrie 2022 | LordCristobal întreabă:

Salutare dragi prieteni! Care ar fi opinia voastra daca un campionat mondial de fotbal s- ar desfasura in Kazahstan? Kazahstan e o tara musulmana care nu are legi asa stricte precum Qatar si are in fiecare...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
mariusm999
în 27 Decembrie 2022 | mariusm999 întreabă:

Ma pot apuca de sala de la varsta de 14 ani?

22
Răspunde Raportează
CelCareRamaneInUrma
în 27 Decembrie 2022 | CelCareRamaneInUrma întreabă:

De ce la Muay Thai se tine garda sus?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Decembrie 2022 |

Am inceput sa fac flotari din genunchi si le fac cam de 2 saptamani si tot nu sunt obisnuit cu ele, gen le fac eu gresit cumva? Dar totusi e ciudat

4
Răspunde Raportează
antonia9206q
în 27 Decembrie 2022 | antonia9206q întreabă:

Buna TPU, eu am grasime(colacei)in gurul abdomenului. Daca incerc sa mananc alimente cu mai putine calorii stomacul se va hrani cu grasimea ce o am depozitata pe corp.Cum sa fac sa scap de ea, mentionez...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
CelCareRamaneInUrma
în 27 Decembrie 2022 | CelCareRamaneInUrma întreabă:

Https://www.youtube.com/watch?v=f7mWR5o6YVM&ab_channel=ONEChampionship Cum vi s- a parut Andrei Stoica in meciul asta? Ca luptator nu mi se pare rau deloc, dar cred ca ar trebui sa incerce un nou...? (mai mult)

0
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • politistfaraimaginatie
    trimisă pe 17 Noiembrie

politistfaraimaginatie întreabă:

Ce e mai bine, jandarm,politia romana, frontiera sau pompier, avand in vedere urmatoarele aspecte : - salariu -atributii -stres/munca (sunt foarte lenes, vreau munca cat mai putina) -program
    11 răspunsuri
  • Șachi
    trimisă acum 12 ore

Șachi întreabă:

Avem șanse să câștigăm cu 3-0? Știți la ce mă refer și de ce întreb asta.
    10 răspunsuri
  • Anonimul151
    trimisă pe 17 Noiembrie

Anonimul151 întreabă:

Am o problemă, destul de serioasă, în legătură cu școala de șoferi. Vineri, m- am întâlnit cu patronul scolii de șoferi pentru a- mi da dosarul, pentru că luni aveam programare. A ...? (mai mult)
    6 răspunsuri
  • missara21
    trimisă acum 19 ore

missara21 întreabă:

Buna tuturor! Sunt internată la spital Fundeni și urmează să sufăr o nefrectomie. Aș avea nevoie de puțin ajutor, nu m- am mai întâlnit cu astfel de situații, nici cu operația in sine și ...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.786
  • Întrebări: 3.953.229
  • Răspunsuri: 17.654.458
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 35 minute
Ce zici de un quiz?
Drop Dead Diva

Drop Dead Diva

Cunosti povestea fotomodelului ce s-a trezit peste noapte in corpul unei avocate super inteligente, insa cu cateva kilograme in plus? Hai sa vedem cat de bine iti mai amintesti de Drop Dead Diva!

Start quiz
Categorii
  • 652.026 Adolescenţi
  • 55.572 Afaceri & Financiar
  • 22.870 Artă şi Cultură
  • 72.813 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.063 Carieră
  • 20.345 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.148 Conversaţii