TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Sport

Sport

• 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
Gabanu
în 26 Mai 2021 | Gabanu întreabă:

Eu nu le înțeleg pe astea care vin la sala mai mult dezbrăcate decât îmbrăcate.Inteleg, te simți comod in colanți, însă am văzut- o pe una într- un fel de lenjerie sexy și doar cu sutien...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Mihaiflorin14327
în 25 Mai 2021 | Mihaiflorin14327 întreabă:

Salut TPU! Puteti sa-mi explicati cum pot sa-mi fac un program de exercitii, cate sa fac, cate repetari, pauze etc?

2
Răspunde Raportează
yungandreigawd
în 25 Mai 2021 | yungandreigawd întreabă:

Pot sa ma dau fara probleme pe skate daca am 45kg?

5
Răspunde Raportează
StrongHeart
în 25 Mai 2021 | StrongHeart întreabă:

Ce părere aveți despre Muhammad Ali?

10
Răspunde Raportează
aleee5262
în 25 Mai 2021 | aleee5262 întreabă:

Vreau sa ma apuc si eu de fotbal si sunt cam dezorientata cu detalii. Pt cine face, dupa cate antrenamente o sa am meciuri? Este un sport scump?

7
Răspunde Raportează
herns
în 25 Mai 2021 | herns întreabă:

Daca faci sala si nu mananci nimic, bei doar shake-uri, 6-7 pe zi, pui masa musculara? Lasand la o parte faptul ca nu ai energie

8
Răspunde Raportează
Andredrei
în 25 Mai 2021 | Andredrei întreabă:

Salut, am 21 de ani si merg de 2 luni la sala. Am mai fost in anii precedenti cateva luni dar nu mare lucru. Caut un antrenament care sa imi ofere o crestere in greutate si masa musculara. Momentan am...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
RAY
în 25 Mai 2021 | RAY întreabă:

Cine mai e la slabit?

2
Răspunde Raportează
RaduZ20
în 25 Mai 2021 | RaduZ20 întreabă:

Este suficient o cupă de creatină pe zi pentru antrenamente?

6
Răspunde Raportează
SacuiuRobert926
în 25 Mai 2021 | SacuiuRobert926 întreabă:

Salut, nu stiu ce s- a intamplat, dar observ ca pasii in exces nu mai au efect, ca au avut inainte efect, gen zilnic fac cel putin 10000 in unele zile 20000 de pasi si grasimea de pe fund(scuze ca ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
MaryTalent
în 25 Mai 2021 | MaryTalent întreabă:

Salutare grup, am și eu o curiozitate și vreau să mă ajutați! Am 17 ani 1.73m 66- 68kg și vreau să mă apuc de sală. Dar vreau sa iau anapolon sau danabol! Cu ce se pot combina? Agravează daca...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
Leutxr
în 25 Mai 2021 | Leutxr întreabă:

Salut, mă doare burta de la whey și nici cu proteinele vegetale nu mă impac. As vrea sa iau din carne însă cei de la myprotein mi- au spus că proteina lor e făcută din piele de bovina.Este nutritiva...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Hehehahah
în 24 Mai 2021 | Hehehahah întreabă:

Salut! Săptămâna asta am mers mult pe trotineta (normala, NU electrică), am făcut diverse sărituri... Într- adevăr de la înălțimi și mai măricele, iar azi am o febră musculară f mare ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Norverui
în 24 Mai 2021 | Norverui întreabă:

Sunt baiat slabanog cu grăsime în jurul taliei. Am incercat și sala, cardio, deficit caloric, tot am. Spuneți- mi niste exercitii pentru fese ca sa pot egaliza aspectul acolo. Bench press ți le ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
AnonimGuy264
în 24 Mai 2021 | AnonimGuy264 întreabă:

Salut TPU. De o luna m- am apucat de sala insa rezultatele nu sunt foarte vizibile din cauza alimentatiei pe care o am. Sunt la liceu, dar nu stiu ce sa mananc la liceu, de obicei nu mananc nimic pana...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
RAY
în 24 Mai 2021 | RAY întreabă:

Cam cate zile de odihna aveti pe saptamana?

9
Răspunde Raportează
ZbarMario
în 24 Mai 2021 | ZbarMario întreabă:

Salut! Păreri despre biosterol si efectele negative?

2
Răspunde Raportează
GhitaAndrei2000
în 23 Mai 2021 | GhitaAndrei2000 întreabă:

Salut, vreau sa imi revopsesc bicicleta, dar nu stiu ce vopsea rezista mai mult. Vreau niste sfaturi inainte de a ma apuca de vopsit ceva, adica daca trebuie slefuit, daca trebuie sa dau 2 straturi de...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
adrianalbota1
în 23 Mai 2021 | adrianalbota1 întreabă:

Salut TPU! Ce bicicleta full suspension mi- ati recomanda? As vrea una cu frana pe ulei. Bugetul undeva sub 3000 de euro. Un montainbike si nu vreau downhill. Vreau ceva mai usor. Si as vrea sa aud parerea...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Ciocinta_Alexandru_1976
în 23 Mai 2021 | Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă:

Care dintre testele negative ANTI -COVID este/sunt necesare pentru a întra la fotbal pe stadioane?

1
Răspunde Raportează
Ciocinta_Alexandru_1976

Când o sa înceapă CAMPIONATUL EUROPEAN EURO 2020 o sa fiu plecat departe de casa în EGIPT. Întrebarea mea este urmatoarea: O sa pună LIVE meciurile de la EURO 2020 pe YOUTUBE?

5
Răspunde Raportează
Ciocinta_Alexandru_1976

1Care este părerea voastră, a meritat ITALIA sa castige EUROVISION 2021? 2 A meritat UNIVERSITATEA CRAIOVA sa castige CUPA ROMANIEI cu ASTRA GIURGIU?

7
Răspunde Raportează
Dzudzak
în 23 Mai 2021 | Dzudzak întreabă:

Eram la sala și o fată destul de atletica, s- a forțat atât de mult cu haltera, încât a tras o basina, nu m- am putut abține încât am inceput sa rad haotic, isteric, de se auzea până afara,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
andreeap200116
în 23 Mai 2021 | andreeap200116 întreabă:

Buna! De câte ori pe saptamana este indicat sa antrenezi un mușchi, fesierii de exemplu, fără sa ii supraantrenezi? Nu sunt începătoare in ceea ce privește Fitnessul, dar am primit multe răspunsuri...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ZbarMario
în 22 Mai 2021 | ZbarMario întreabă:

Salut! De ce apar vergeturile când faci sala? Și cum poți scapa de ele?

11
Răspunde Raportează
Invictusman
în 22 Mai 2021 | Invictusman întreabă:

Având în vedere ca Astra o retrogradat în liga a doua ce câștig poate avea dacă câștiga azi cupa României cu Craiova? Succede în preliminariile conference league sau?

2
Răspunde Raportează
Mihaiflorin14327
în 22 Mai 2021 | Mihaiflorin14327 întreabă:

Salut TPU! Vreau sa ma apuc de mma dar la mine in oras nu se practică si ar trebui sa fac naveta si nu am timp...stiti de unde pot invata? Sau daca o sa vorbesc cu un antrenor sa imi faca un program sa...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Hhhf
în 22 Mai 2021 | Hhhf întreabă:

Daca mănânc la 5.30 o masa copioasa apoi după 5 minute de mers pe jos,stau in autobuz o oră și jumătate pe scaun, e ca și când aș sta tolanit in pat?

4
Răspunde Raportează
Ciocinta_Alexandru_1976
în 22 Mai 2021 | Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă:

Pot sa fac în asa fel încât pe FLASHSCORE.RO sa îmi dea semnal telefonul, laptopul, tableta etc când e gol la meciurile adăugate în lista de meciuri favorite?

1
Răspunde Raportează
Zewww99
în 22 Mai 2021 | Zewww99 întreabă:

Buna ziua, TPU! Pe 20 iulie am admiterea la Facultatea de Educație Fizică și Sport, care consta intr- o probă sportivă. Întrebarea mea e următoarea : unde as putea merge să mă antrenez? ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ciocinta_Alexandru_1976
în 22 Mai 2021 | Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă:

În caz de egalitate de puncte (84) cine castiga Campionatul în LA LIGA (SPANIA ) dintre echipele Real Madrid și Atletico Madrid? Și care este criteriul principal de departajare după numărul de...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Hroske
în 22 Mai 2021 | Hroske întreabă:

De ce sunt atât de scumpe hainele de la myprotein? Sunt mai de calitate fata de cele de la Decathlon? A comandat cineva?

2
Răspunde Raportează
Hervula
în 22 Mai 2021 | Hervula întreabă:

Câți ani de sala îți trebuie sa arăți precum Hercule? L-am văzut pe unul pe net, mai mult de 23 de ani nu avea și exact așa arata

6
Răspunde Raportează
IonutValeriu
în 22 Mai 2021 | IonutValeriu întreabă:

Vreau sa imi cresc bratele, pieptul, spatele, nu doar sa am forta, cum fac? Am prieteni care fac sala de 2 ani si tot la fel arata, foarte putina diferenta, doar ca forta le- a crescut foarte mult....? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Oerrc
în 21 Mai 2021 | Oerrc întreabă:

Cum ar putea o fata slaba să facă sala încât să arate bine și să nu se umple de mușchi sau să i se vadă venele pe brațe?

3
Răspunde Raportează
09Ioana09
în 21 Mai 2021 | 09Ioana09 întreabă:

De o luna jumate am început sa mananc sănătos si sa merg la sala având antrenor. In cat timp pot scapat de double butt (fundul acela dublu)? Ma completează teribil.

3
Răspunde Raportează
GhostSura
în 21 Mai 2021 | GhostSura întreabă:

Pentru a antrena umerii, tractiunile cum trebuie sa le fac? Si dupa cat timp de antrenamente umerii se vor lati?

3
Răspunde Raportează
Ciocinta_Alexandru_1976
în 21 Mai 2021 | Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă:

Pe ce data o sa se joace Finala Super Cupei României 2021? CFR CLUJ vs Universitatea Craiova/ Astra Giurgiu?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Mai 2021 |

Salutare TPU, am o intrebare pentru suporteri, la voi in oras se poate merge la meciuri, avand in vedere ca Ministerul Tineretului si Sportului permite prezenta a 25% pe stadion? Multumesc si un week-...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Domexd
în 21 Mai 2021 | Domexd întreabă:

Daca fac 10 minute de mișcare zilnic are vreun efect benefic pentru corp sau trebuie in mod obligatoriu mai mult?

3
Răspunde Raportează
Ciocinta_Alexandru_1976
în 21 Mai 2021 | Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă:

Din ce tururi preliminare o sa înceapă echipele din România sezonul viitor drumul spre Grupele UCL. UECL?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Mai 2021 |

Salut TPU! Vreau sa imi iau o bicicleta si nu stiu ce sa imi iau, voi ce ziceti?(maxim 2500 daca imi recomandati altceva in afara de cele doua) 1.https://bellabike.ro/produs/bicicleta- scott- contessa-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Pitbull41
în 21 Mai 2021 | Pitbull41 întreabă:

Salut TPU, vin cu aceasta intrebare pentru ca nu stiu sigur ce sa fac. La mine in oras exista o echipa de fotbal in liga a 3- A numita Jiul Petrosani. In data de 15 Iunie se fac anumite selectii pentru...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
ZbarMario
în 21 Mai 2021 | ZbarMario întreabă:

Salut! Ce mușchi intra la genoflexiune?

12
Răspunde Raportează
ZbarMario

Salut! Ce mușchi intra la presa pentru picioare?

2
Răspunde Raportează
ZbarMario

Salut! Îmi puteți recomanda cele mai bune exerciții pentru biceps și spate?

4
Răspunde Raportează
ZbarMario

Salut! Cate serii și câte repetări sunt recomandate pentru un exercițiu la sala pentru a creste în masa musculara?

2
Răspunde Raportează
ZbarMario
în 20 Mai 2021 | ZbarMario întreabă:

Salut! Ce antrenament la sala recomandati?

9
Răspunde Raportează
ZbarMario
în 20 Mai 2021 | ZbarMario întreabă:

De ce transpir prea rau la sala?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Mai 2021 |

Chiar poti sa arzi calorii cu aceste aparate? Asa zicea la TV, avea un aparat de contorizat caloriile in mana micut si arata 220 kalorii arse la 15 min facute. https://m.emag.ro/aparat- vibromasaj-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • LpFlori
    trimisă acum 16 ore

LpFlori întreabă:

Bună ziua. Eu și soțul meu, tineri fiind, am dori să avem un venit în plus, și am vrea să facem o mică afacere sau un proiect, ceva, și nu știm de unde să începem, sau ce fel de afacere/...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă pe 21 Noiembrie

9PM întreabă:

Bai oameni buni au ajuns Rromii sa fie mai civilizați in societate ca românii! Ce se întâmplă de au ajuns românii în halul asta? Vad adolescenți români prosti care înjură grav prin tramvaie,...? (mai mult)
    15 răspunsuri
  • IlyesAlina
    trimisă pe 21 Noiembrie

IlyesAlina întreabă:

Stie careva dintre voi un medic neurolog bun in Baia Mare? si care sa lucreze cu CAS.
    13 răspunsuri
  • JohnnyBravo123
    trimisă acum 21 ore

JohnnyBravo123 întreabă:

Am 24 ani și nu am avut niciodată o iubită. Credeți că o să am cândva una sau o să rămân singur? Tata spune că decât să am o iubită care îmi mănâncă viața, mai bine singur.
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.889
  • Întrebări: 3.953.351
  • Răspunsuri: 17.655.454
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 34 minute
Ce zici de un quiz?
Tudor Chirila

Tudor Chirila

Esti un fan adevarat al lui Tudor Chirila? Hai sa vedem cat de bine te descurci la testul nostru!

Start quiz
Categorii
  • 652.026 Adolescenţi
  • 55.578 Afaceri & Financiar
  • 22.871 Artă şi Cultură
  • 72.823 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.485 Benzi desenate
  • 55.064 Carieră
  • 20.346 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.166 Conversaţii