Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 21 Ianuarie 2026 sunt:
Buna TPU :). am o intrebare. iar legata de acel baiat. de cateva zile nu stiu ce are si nu mai avem subiecte de discutie si incepe sa ma faca in toate felurile si sa ma jigneasca si tot ce a zis sa ii...? (mai mult)
Ce inseamna jonquil, va rog ajutati-ma, mersi
Cine se uita la narcisa salbatica si ii pare rau ca se gata? am citit pe un site unde scria ca acum in toamna incepe sezonul 3 ca sezonul 2 a fost dupa ep. 50 si ceva adevarat sau vrajeli multumesc mult...? (mai mult)
Daca intr-o zi fac 50 de puncte in cate zile o sa fac 1500 de puncte?
Ce bloguri cititi? Daca aveti blog lasati aici linkul.
Pleease raspundetiiiii imi tot cade lantul de la bicicleta si eu nu pot sa il pun la loc
De ceva vreme caut un medalion pe net, l-am avut dar l-am pierdut si acum vreau sa-l cumpar din nou.Se numea parca roata lui Triskelion si arata ceva in acest gen, http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/45/Triskelion-spiral-threespoked-inspiral.png&...?
Buna TPU am castigat o tabara la poiana zanelor in bistrita-nasaud la concursul cangurul matematic. Cine mai merge acolo? Eventual o fata de a 4-a sa stea cu mine in camera ca eu nu cunosc pe nimeni.
Pot afla un numar de telefon dupa adresa de mess?
Cine imi poate povesti filmul The Human Centipede? :D. As fi foarte recunoscatoare, am vazut trailer`ul si mi`e cam frica sa ma uit, dar povestit? Nu e nevoie de multe detalii, si dau funda si vot :*
Ce e mai benefic:jurnal online sau real?
Hei TPU, pe Orange PrePay, cum poti sa activezi accesul Wap? Unde poti vedea horoscop, meteo etc. la OrangeInfo. Mi-am pierdut manualul de instructiuni si nu-mi mai amintesc, imi amintesc ca trebuia...? (mai mult)
Cine imi poate da un sait bun de pe care pot lua un flash player bun care sa mearga pe programul opera si sa mearga foarte bine pe site-ul webkinz(pe cel care il am acum la vreo 5 jocuri de pe webkinz ma...? (mai mult)
Hey! Sunt pe abonament la cosmote si as vrea sa'mi dezactivez casuta vocala. Cum as putea sa o scot? fundita pentru cel mai bun rasp!
Pe facebook, cum as putea sa-mi fac prietenii mai interesati de pozele mele? In cat sa si comenteze sau macar sa dea 'like'. Cei care se uita la pozele mele sunt doar verisoarele mele, dar vreau sa vada...? (mai mult)
Salut tuturor am o intrebare: am un prieten care ma tot cheama afara, este cel mai bun prieten si nu pot sal refuz nici sa-l mint(caci nu functioneaza)help!
spuneti-mi si mie cum pot sa fac o rata pentru un aparat foto nikon coolpix p90, sau l110 sau l100.Si mai ales unde pot s-o fac. Un link mi-ar fi de ajutor.Mersi.
As vrea sa-mi dati si mie idei pentru a compune poezii si compuneri (mai exact titluri).
Am reinstalat yahoo si winamp si la winamp programul pentru status cu muzica si cand schimb melodia mie sus imi arata ca s-a schimbat dar cand dau la id meu nu s-a schimbat cand dau sa imi bage status...? (mai mult)
Va rog ajutati-ma, pe Orange PrePay, cum poti sa activezi accesul Wap? Unde poti vedea horoscop, meteo etc. la OrangeInfo. Mi-am pierdut manualul de instructiuni si nu-mi mai amintesc, imi amintesc...? (mai mult)
Era o data un serial de comedie romanesc pe kanal d cu fosti costel americanu nea popa de la bloc dar numai stiu cum se numea cine ma poate ajuta?
Mai demult erau niste desene cu un robot venit de pe alta planeta si 2 adolescenti l`au modificat punandu-i o masina in loc de cap si l-au vopsit, tin minte si ca avea un abtipild cu o bila de biliard...? (mai mult)
Ce mp3 imi recomandati?/sa aiba memorie, sa fie bun, dar nu foarte scump...adica pana in 130 ron
Mmm, vreau sa vad o drama. Ce'mi recomandati?
Pentru cei de-a 8-a, cum vi s-a parut subiectul de la romana?
In iulie plec cu matusa mea in Italia. Eu am 15 ani si nu am pasaport. E neaparat sa imi fac sau pot sa plec cu buletinul si cu procura din partea parintilor? Multumesc:*!
Puteti sa-mi recomandati niste carti, ex autori:l.g.smith sau stephenye mayer, sau ce carti va plac voua, multumesc!
De unde pot cumpara plastelina fimo din Galati(de la ce magazin?) Dau funda urgent!
Dati-mi idei unde as putea sa plec o zi in excursie prin Romania.Stau in Bucuresti si nu as vrea sa fie f departe, maxim 400 km.Multumesc si funda pentru cea mai buna idee :*
Cine imi da un download la filmul romanesc Ursul? dau funda;)
Vara asta mi-am propus sa ma tund si sa ma vopsesc din nou bruneta eu sunt satena mai deschis.Pana acum cand m`am vopsit mi s`a luat imediat dupa 2-3 saptamani si in reclame scria ca tine 8 saptamani:|....? (mai mult)
Cine stie cum se numeste melodia asta? scuze clipul vreau doar sa stiu cum se numeste melodia: http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/809436/Show-incendiar-Cruduta-si-Natasha-s-au-mangaiat-pe-sani-la-Un-show-pacatos/ funda:) multumesc...? (mai mult)
Ce carti din literatura fantasy imi puteti recomanda? Ofer funda...
Vreau si eu statusuri gen: as fi renuntat la tot pentru tine! tu ai renuntat la tot, dar si la mine sau calcati pe orgoliu si raspuns la intrebare: daca te-as calk si eu pe inima ce ai zice, doare? dau...? (mai mult)
Ce pot face eu toata vacanta mare? Am 12 ani si sunt certata de o luna cu vecina mea care s-a mutat la noi acum 2 ani si de atunci am fost cele mai bune prietene dar cearta asta dureaza de mult. Ma rog...? (mai mult)
Cine ma ajuta la o tema? am de facut 4 propozitii cu cuvintele carte, jocuri, marginea si panglica care sa fie parti secundare de propozitie
Hey...Am o problemutzza:In vara asta merg cu tata la Paris cu avionul [cred] si imi e cam frica sa merg cu avionul sa nu se prabusacasa. Cine poate sa imi spuna un mod de a nu am mai fi frica?
Ce faceti in timpul vostru liber ?
AJUTOR! Cum pot sa o conving pe mama sa ma lase la o petrecere in pijamale?
Care este activitatea voastra favorita in timpul liber si de ce?
Cine stie vreun site cu tot filmul Twilight? Funda :X:X
Ce site-uri cu jocuri stiri? Jocuri fa FARMERAMA sau jocuri in care ai o familie, o casa si trebuie sa-i ingrijesti. geva de genul asta. FUNDAA la cel mai fain joc + VOT
Dati-mi versurile de la Macarena in spaniola, funda
Hey! stiti vreun site unde te invata sa-ti faci bratari din ata? multumesc mult
Am intrat in sfarsit in vacanta. Ce carte de gen aventuri sau film imi recomandati?
$$FUNDITA$$ Bna.TPU.Deci. Am o problema la FaceBook. Am intrat la un prieten pe FaceBook sai vad id-ul(era in lista la prieteni). Am dat la INFO. Dupa am dat jos la Contact Information.Si imi aparea : Screen...? (mai mult)
Stiti vile sau pensiuni la costinesti cu baie proprie si camera cu 4 locuri ceva mai ieftina (pana in 100-120 ron) :D funda
Hey TPU! http://www.youtube.com/profile?annotation_id=annotation_205369&feature=iv&user=megannicolesite#p/u Crezi ca Megan Nicole poate ajunde un superstar?
Am un Samsung C6112. Il am de ceva timp, insa nu am jocuri pe el. Cand l-am cumparat avea cateva jocuri dar erau doar demo-uri. Vreau sa imi bag niste jocuri pe el si nu am nici o idee. As vrea...? (mai mult)
Vreau si eu niste statusuri pentru fete fitoase.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
Xena20 întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?