Care e mai draguta miley sau selena? care gandeste ca mine fundita
Ce Intamplari amuzante sau mai intamplat pe la scoala voastra?! :D
Jucatzi jocu asta pana la capat va rog e ceva super tare! Nu tree sa iesi cu punctul din coloarea albastra! e fff simplu numa pana la lvl 3! :D:D http://www.maniacworld.com/maze_game.htm :)) e amuzand...? (mai mult)
s-a uitat cineva la emisiunea Paparazzi pe kanal d? A-ti vazut acea stire in care spune despre Andreea Tonciu ca este chilotareasa:))? Ma rog., cand au difuzat aceasta stire pe parcursul ei sa-u...? (mai mult)
Noi invatam diferite limbi la scoala : engleza, franceza, greaca, rusa etc. Dar exista tari in care se invata la scoala romana?
Iubitorii de paranormal, uitati-va aici, pana la capat, fara sa cititi comentariile. Ceea ce veti vedea va va da pe spate. Nu va uitati daca aveti probleme de inima si nu ma injurati dupa. Ceea ce veti...? (mai mult)
Se apropie sarbatorile si mi-ar face placere sa stiu care este colindul vostru preferat, vreau sa il ascult si eu... cel mai deosebit fundita:)
Metin 2 se poate baga pe telefon?
Care sunt cele mai gogonate minciuni care le-ati spus?
Ce perle de la scoala/liceu/facultate/teze/teste stiti? Dar sa fie noi:)...Sau niste intamplari amuzante:)) FUNDOI:))
Heey un pic de ajutor va rog:o3.care stiti informatica va rog ajuttima si pe mine cu niste teme ceva de microprocesor. daca sunteti pusi pe fapte bune lasati un id la mesaje.private va rog.sa va ajute mos...? (mai mult)
Bancuri? hai sa ne amuzam:))cele mai amuzante au funda:X
Haideti sa ne amuzam putin. Eram in statia de autobuz si deodata vine un baiat care arata foarte bine. Eu ma holbam la el cu ochii cat cepele, iar el mi-a zis: De aici va las pe voi sa continuati....? (mai mult)
Cine completeaza propozitia primeste fundita: esti cat-un metru si-o...
Zi si noapte, Stau de paza; N-am picioare Si tot umblu; N-am nici mana Si tot bat. Ghiciti
Ce fata ar refuza un baiat?
Imi place de un baiat si nu stiu cum sa aflu numele lui
Cine continua fraza:esti o dulcata si...
Azi mi s-a intamplat ceva super tare la scoala(ma rog, nu mie, ci unei colege). Eram la ora de franceza si o colega brafea profii. Atunci se apropie profa de ea si zice: Domnisoara, banuiesc ca nu te...? (mai mult)
Hey :o3 Joc Lady Popular de vreo 60 de zile! :x As vrea sa stiu daca la 100 de zile de joc primesti diamante sau altceva.; x Mss; xxx
Http://www.youtube.com/watch?v=XnUns1mxsWE Telecomandele e depasite :))
Ati vazut acest filmulet? http://www.youtube.com/watch?v=P9Fyey4D5hg Nu-i asa ca v-ar face placere sa aveti asa ceva? Eu sunt deja fan!
Fundita la cine raspunde corect! Care este cuvantul asta: biurckssoidnhewoks Fundita! cine se prinde
Http://muonline.com.lv/index.html Cre te bagi la mu? va cresc eu :) dati mesaj la mine cu numele vostru sau dati mesaj aici.Bye:*
Sal TPU As dori sa-mi schimb avatarul si n-am nici un fel de idei. Daca vreti sa ma ajutati ar trebui sa-mi dati o poza cu Sakura sau o poza draguta cu culori sau chesti din astea Poza care imi place...? (mai mult)
Care este animalutul votru preferat? Cui ii place acelasi animal ca si mie, dau fundite :D:D
Am si eu o intrebare :D. Cum sa fac sa imi revina marimea de pe TPU la loc?:)) Am apasat din greseala pe ceva de la tastatura. Stiu ca nu ma intelegeti asa ca sa va arat o poza http://i51.tinypic.com/2628bci.jpg....? (mai mult)
Care sunt cele 10 diferente? http://www.TPU.ro/utilizator/gqfi http://www.TPU.ro/utilizator/cwpt (oricum nu am inteles... or fi frati? colegi?)
Ce inseamna cand o persoana viseaza ca se saruta cu cineva? E adevarat ca inseamna ca doreste acea persoana pe ascuns?
am nevoie urgent de moduri de a ma preface bolnava. Maine am un test i, portant la fizica si la religie si nu stiu ce sa fac. Daca as chiuli m-as simti prea vinovata deoarece profa este de treaba? (mai mult)
Continuati poezia : Eu pe TPU doresc... Cea mai buna primeste funda
Ce poti face in gradina? :D Fundita!
vreau si eu faze amuzante de pe youtube.mersi
Cum se danseaza pe muzica rock? Adica un rocker cum danseaza? Chiar sunt curioasa...
Cum pot sa fac multi banii p Imvu!? Help.:d
Pai am niste intrebari pentru voi.Cine raspunde cel mai copilareste fundita: 1. Ce e tare si in mainile unei femei devine tare? 2. Ce are o femeie casatorita mai larg decat una singura? 3. Ce are o femeie...? (mai mult)
Ce nebunii/tampenii ati facut?
Am o problemaaa` maree` maree` de tot:|. Pe scurt, ... Sunt rockeritzi :>, ascult si metal :>, stiu toate trupelee` de genu` :x, nu ascult muzica usoara, nici de club, nici pop sau house, nici? (mai mult)
Cine stie ce am zis aici are funda: ovarb ia tagitsac!
Buna TPU ce teapa am tras la vanatoarea de vampiri nu arata gastigatori din decembrie :)) si m-am jucat in fiecare zi
Continuati poezia:un mar rosu eu doresc... Cel mai bun raspuns primeste un fundoi:))
de la un timp de 2 3 ori in timpu saptamanii am tulburari de somn. daca ma culc la 22:50 cum ma culc uneori nu pot sa adorm. uneori adorm 30 min si ma trezesc si adorm foarte greu si din cauza...? (mai mult)
Nu vreau sa par o idioata dinaia' da ce inseamna: -cocalar? -pitipoanca?
Care-i faza cu "nu stiu"?
Ce alte semne ascunse pentru messenger mai stiti? :) http://funnyblog.ro/semne-ascunse-yahoo-messenger-smileys/#more-11048
Mda cine stie glume?
Care nume va place mai mult: Sorina sau Mihaela? Si cum ati alinta o persoana cu aceste nume;;)? Dau fundita de sarbatori :">.
Continuati, nu neaparat in rime: Ma scol dimineata... Pentr. cel mai amuzant raspuns dau fundita fara explicatsii
Hei, TPU! :) Azi e ziua mea. Ajutati-ma sa zambesc. inveseliti-ma! xD
Intrebarea pentru fete: Ce ati face daca ati fi pentru o zi baiat? Intrebarea pentru baieti: Ce ati face daca ati fi pentru o zi fete?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
dosia26 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Al doilea razboi mondial
Cat de multe stii despre cel mai mare conflict din istoria umanitatii?