Imi puteti spune ce jocuri gen VOLVO THE GAME 2009, BMW M3 CHALLENGE, LEXUS IS-F TRACKTIME...jocuri in legatura cu branduri de masini sau ceva de genu, sunt disponibile? Si daca nu va este greu imi puteti? (mai mult)
Ce faceti in acest moment in care raspundeti la intrebare? [cel ma iamuzant raspuns primeste funda] :D
Va zic o ghicitoare si cine stie rasp are o funda d la mine pentru el. Merge pe sub pamant, e mica de culoare maronie, spre rosu asa, are vreo 5 cm cam asa, si incepe cu "O".
Care sunt cele mai amuzante intrebari pe care le-ati citit de pe TPU?
Ce credeti ca reprezinta asta?=))) http://www.zedge.net/wallpapers/4512170/dirty-mind-wallpaper/
Voi cum copiati?=))
Buna! Vreau sa imi spuneti si mie bancuri cu rromi:D Cine imi spune cele mai multe are fundita:>!
Cand ai vorbit ultima data cu oglinda?
Ce porecle stiti pentru numele Bianca?
=)) hai ca ii tare... voi cum ati incercat sa kopiati la teste? :)) :> http://www.youtube.com/watch?v=xq9cH6QpkSU
Vreau sa merg maine la munte dar nu ma pot hotara intre Voineasa si Cheia. Voi unde ati alege sa mergeti? In care statiune sunt preturile mai mici si conditi favorabile?
Cum adica postu` ala de radio 'romantic fm' sau care era:-? tine tantarii departe, are o frecventa care tine tantarii departe?:)):))Zau ca nu m-am prins:D. Adica daca merg la iarba verde si pun radio ala...? (mai mult)
Hellou! Vreau sa imi spuneti cate un banc:X BAncul care imi plc cel mai mult primeste fundita:*
Poate fi ceva mai adevarat? http://lucruri-spontane.blogspot.com/2010/08/povestea-furtului-la-romani.html
Buna imi trebuie un banc amuzant care face pe toata lumea sa rada///dau fundoaie
Cine joaca cs si ce nume aveti?:D
Stie cineva vreun joc pe internet care nu trebuie descarcat si este interesant?
Care sunt cele mai ciudate nume pe care le-ati auzit :>?
Plsss... fundita pentru cel care ma ajuta cel mai mult.as vrea sa imi fac cont pe lady popular dar imi este frica ca desi inregistrarea pe site e gratuita pe parcurs va trebui sa platesc cu bani adevarati.asa? (mai mult)
Plsss...am nevoie de ajutor.de ceva tmp am auzit de un joc numit lady popular dar habar nu am ce fel de joc e. ii rog pe cei care joaca sa imi zica. FUNDA
HI! Tipul asta: http://www.youtube.com/watch?v=JnnGfSata28& feature=fvw mi-a dat o idee si vreau sa o pun in practica.Nu vreau sa imi cumpar costumul ci vreau sa il confectionez chiar eu... din ce as putea? (mai mult)
Cum pot sa o enervez pe vecina de deasupra? in fiecare noapte/dimineata merge pe tocuri si avand doar gresie in casa se aude ingrozitor. am vorbit cu ea, frumos, mai putin frumos, nu vrea, deloc, e...? (mai mult)
Hi! Nu stiu cand ati ras ultima data cu pofta dar am gasit doua filmulete amuzante; unii poate l-au vazut insa celor carora le place le vor vizualiza din nou cu pofta...Nu e o intrebare...Credeti ca imi? (mai mult)
Vreau si eu diminutive pentru Andreea
Bei fratilor(urmez si eu exemplu lui Oauabei din "Morometii"), ce se intimpla pe site bei? Vad unele conturi ca dispar periodic de te face sa crezi ca au disparut pentru todeauna dupa care apar cind te...? (mai mult)
Stie cineva cum scot banii de pe Prizee?
Ce s-ar intampla daca ar durea lenea?
Http://www.fearnet.com/videos/b19953_last_exorcism_chat_roulette_2.html V-ati speriat?
Am vazut mai demult un utilizator care a scris pe TPU "Azi nimic", iar multi i`au raspuns "Spune`i ca azi nu s`a intamplat nimic, ca nu ai chef etc.". Defapt, ce inseamna "azi nimic"? Era intrebare,...? (mai mult)
Cum se num desenul ala care era mai demult pe minimax cu fata cu parul roscat prins in plete, rochita bleu cu sort si pistrui?
Care vi se pare cel mai amuzant banc pe care il stiti?
Mi-am instalat sims 3`ul p laptop.acolo nu am net deoarece n`am reusit sa-l fac sa mearga.totul bine si frumos si cand sa-i dau play imi zice ca trebuie sa verifice ownership`ul si sa ma asigur ca e conectat...? (mai mult)
Recent a fost efectuat un sondaj de opinie in Italia, in care intrebarea era: "Credeti ca sunt prea multi straini in tara?" Rezultatele au fost dupa cum urmeaza: 20% dintre respondenti au...? (mai mult)
Care sunt trasnaile voastre?
Cum vi se pare blogul meu http://forta-poli-tm.blogspot.com/ cum pot sa pun un clasament? a ligi 1? ce mai trebuie sa fac la iel? si o tema cu poli tm sau una violeta funda!
Cum vi se pare blogul meu http://forta-poli-tm.blogspot.com/ cum pot sa pun un clasament? a ligi 1? ce mai trebuie sa fac la iel? si o tema cu poli tm sau una violeta
Caracterizeaza in 3 cuvinte pe unul sau mai multi utilizatori TPU.
Exercitiu de gandire.Cine ghiceste raspunsul intrebarii are funda.:) Un om sta la etaju 10 al unui bloc, ia in fiecare zi liftu, coboara pana la parter, se duce la munca, isi face treaba, se intoarce...? (mai mult)
Ce lucruri amuzante vi s-au intamplat? Funda pentru cel mai amuzant.
Daca v-ati putea alege singuri numele, ce nume v-ati pune?
Hey! Care e cel mai ciudat nume pe care l-ati auzit?:)) :>
Sunt curios care a fost primul barbat care a descoperit "pestera femeii" si cum a facut-o, voi nu?:))
Pe ourworld am auzit in ultimul timp de un cod Playtest.Cum se floseste si ce este? fudista P. s:Am auzit de el de pe last cookie
Doi ciobani au oi. Unul ii spune celuilalt:"Da-mi o oaie sa am cat tine" Celalalt ii spune: "Da-mi tu una, sa am dublu cat tine" Cate oi au fiecare?
Cine are blog? ma ajuta si pe mine la ceva? va las id meu :D offdavid19
Ce pozne ati facut cand erati mici?
Hey. Care au fost cele mai amuzante intamplari din viata voastra?
Oare Raluca este blonda? (No offence, blondinelor de pe TPU, suntem la Trivia; ) ) Oare nu mai stie sa socoteasca? Eu, din 1804 de raspunsuri am 1836 considerate amuzante. Cum se poate? Sa te tavalesti...? (mai mult)
Ce ati face daca ati castiga la loto? Credeti ca s-ar schimba caracterul vostru, sincer?
Daca ati putea alege o vedeta cu care sa petreceti o zi, pe cine ati alege, de ce si ce ati face?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cele 7 minuni ale lumii antice
Verifica-ti cunostintele despre cele mai mari realizari ale lumii antice