Dragi TPU-isti vreau sa va inveselesc aceasta seara...La ce va duce gandul aceasta imagine? Astept cele mai originale raspunsuri;):). http://img59.imageshack.us/img59/6862/dsc01560n.jpg :))
Se spune ca inotul slabeste.atunci balenele cu ce au gresit?:))
Care este cea mai penibila si amuzanta situatie din viata voastra?:X
Este posibil ca intr-un meci de fotbal, o echipa sa termina meciul cu 3-0, castigand, dar sa aiba doar 2 suturi pe poarta?:D
Voi credeti in Mos Craciun? Sau in zana maseluta?:))=))
Care e diferenta intre femeie si barbat la expresia a pune pofta in cui ofer fundita la raspunsu logic si haios
Dragi barbati, si frati in ale patimirii dupa, pileala.am auzit o poveste despre un tip care venind beat acasa a mancat, mancare de cartofi, cu tocatura pentru rate, drept salata. i-a placut, si...? (mai mult)
Ce amuzanti sunt unii, dau raspunsuri si zic la sfarsit "dam funda":|. Cati dintre voi va ganditi la funda cand dati raspunsul?
Cum a descoperit omul ca femeia da lapte? (pentru nou-nascut) Ce cauta?
Care este cea mai amuzanta reclama care a-ti vazut-o vreodata?:D
Sa fie de la astenia de primavara? Eu cand vreau sa fluier, ragai:((
Ce jocuri gen " THE MAZE " sau jocul acela cu diferente in care apare un demon stiti? sau faze pe youtube.com
Am auzit o stire ca cica Romania trece printr-o criza de piloti. Acum, stau si ma intreb si nu inteleg ceva. Daca nu prea avem piloti, n-ar trebui sa fim si-n crize de parasute? Sau procesul asta merge...? (mai mult)
Cine stie cum sa facut iluzia? sau e magie? http://www.youtube.com/watch?v=-Ft0RjJmTSo&feature=related
Vrei sa pierzi un prieten, incepi sa te plingi, povesteste-i tot ce te doare. Faceti asta sa scapati de cei care nu va mai plac?
Pentru cei care vor sa vada lumea din acelasi unghi rastalmacit, in special lumea Bacaului, dar nu numai, va invit sa urmariti urmatoarele filmulete de pe Youtube. http://www.youtube.com/watch?v=Z9yCNKMC-3g...? (mai mult)
Cine vrea sa cumpere o pereche de adidasi nike la senzationalul pret de 100 $ rog seriozitate, stocul este limitat. Pentru a prinde oferta speciala acceseaza urmatorul link http://www.money-for-you.net/nike.html...? (mai mult)
Era un site danez parca, in care uploada-ai poza ta si o incarca intr-un video in care arata fotografia cu tine si zicea in engleza ca esti cel mai important om din lume sau ceva asemanator. Stiti careva...? (mai mult)
Daca exista Irina Loghin, unde e Irina Logout?
Scrisoarea a III-a (parodie) Iată vine-un Jeep pe stradă, cu un girofar pe el, Baiazid stătea în dreapta şi rosti către şofer: "Sper ca Mircea să ajungă, să nu-ntârzie din nou. Ia...? (mai mult)
Am găsit un filmuleţ, pe mine ma amuzat teribil! http://www.yapfiles.ru/show/18068/55dab76a1e1d2d7784bf2330c619ebc4.flv.html Va place?
Crezi ca exista sau nu extraterestrii? ai aici un articol... http://frectii.com/ozn-uri-in-fagaras
Cam cat costa un bilet la concertul Hannah Montana?! Sau cand o sa fie unul?!
Va plac desenele animate? Care?
As dori si eu niste filmulete, glume, bancuri amuzante.Multumesc!
Am comandat un catalog de la Metropolitan si a fost pus pe 6 aprilie la posta din Bucuresti.De ce nu a sosit? Locuiesc in Galati.sunt asa nerabdatoare :((. Ce credeti ca s-a intamplat cu catalogul meu;...? (mai mult)
Este pur si simplu o problema de matematica... Nu inteleg de ce are continut irelevant?!? O repostez: Mama are cu 21 ani mai mult decat copilul sau si peste 6 ani copilul va fi de 5 ori mai tinar decit? (mai mult)
Cele mai amuzante poze (plus link-uri) iau fundita :)
N-ar fi minunat să avem o zi a nudismului, în care populaţia să nu mai fie obligată să poarte haine în public? Ce aţi face într-o zi ca asta, în care toată lumea ar umbla despuiată pe stradă?...? (mai mult)
Buna seara domnisoare: Rate, gaste si curcani, Am venit in seara asta, Sa va cumpar fara bani. Fiti seriosi, cati dintre voi o mai tineati minte?
Hey! Am si eu o intrebare poate ma puteti ajuta. Stiti de unde pot downloada counter-strike condition zero? Thx!
Cum sa-i raspund cuiva cand ma face proasta? Gen: "Fata esti proasta rau!" (Cand imi zice asa dupa ce am lovit-o s-au batut-o.) O replica inteligenta vreau de la voi. Cum le raspundeti voi?
Care credeti ca este cea mai idioata intrebare pusa pe TPU? Puteti posta mai multe linkuri :P.
Ce mai conteaza ca 1 mai pica sambata daca n-ai servici?
Ce leguma/legume NU va plac si de ce? Mie una nu-mi place spanacul, ruzicile, ridighile de cand eram mica
Cine se casatoreste cu mine? M-am plictisit sa fiu necasatorita =))
Vreau si eu niste programe de modificat poze, ori online ori de downloadat. Dau fundite;)
Mi-a atras gagică-mea atenţia că mereu stau prea mult timp pe veceu, şi acum e curioasă ce-mi ia atât de mult! Voi ce credeţi că fac eu pe veceu?! :D
Vreau si eu sa stiu bancuri mai noi.Cine ma ajuta?:D. Funda:D:D
Cn imi da cel mai comic filmulet de pe youtube primeste funda;), poate fi cu animale, cu oprice dar sa fie foarte amuzant;) mersi
De ce in pungile cu cornulete 7 Days sunt doar 5 cornulete? Nu ar trebui sa fie 7 precum denumirea produsului? Sau sambata si duminca nu se pune ca-n week end nu mancam?
Mă tot contrazic cu o prietenă (mi-e şi vecină) cât face 1985:0, 1. Vouă cât v-a dat?
Cele mai amuzante glume din vaita voastra. dar fara prostii!
Mi-am pierdut cardul cu intrebari.Nu l-ati vazut cumva pe aici?
Buna dimineata! Nu stiu ce se intampla cu mine de o vreme.Sunt foarte indragostita de un tip; )). Mereu scap oglinzile si se sparg, am citit intr-o revist ca daca spargi oglinda atuncia vei avea noroc...? (mai mult)
Ce parere ar avea o maimuta in legatura cu dezbaterile evolutionism/creationism de pe "Stiinta-Filosofie"TPU? O varianta ar putea fi urmatoarea: Reflectiile unei maimute Odata, o maimuta din neamul...? (mai mult)
E super tare emisiunea in puii mei fernando pe sisitem e foarte amuzant eu de fiecare data cand il vad mor de ras=)) cine mai urmareste emisiunea? vi se pare ca fernando e un personaj amuzant?:> mersi:-*...? (mai mult)
Deci eu am 2 intrebari: 1)Cine a inventat gaura la macaroana? 2) Cum se prescurteaza cuvantul "macaroana"? Scuze de intrebari dar sunt si eu curioasa
Ce filme recomandati unor copii de 10 ani?:D
Ce pot face sa nu mai fiu vorbareata[cred ca este o intrebare capcana :))]?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale acvatice
Te fascineaza lumea acvatica? Afla chiar acum cat de multe stii despre animalele care traiesc in ea!