Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 24 Octombrie 2025 sunt:
Cine n-are ce face si ar vrea sa vorbeasca cu cineva?)) Ma ofer voluntar, vorbesc cu oricine si despre orice)) De asemenea, daca aveti ceva pe suflet si nu aveti cu cine imparti aceasta, scrieti-mi))
Salutare TPU ce părere aveți despre Passat b5.5 diesel
Va rog mult să mă ajutați să nu mai fiu atât de rușinoasă. Ideea e că plac un băiat, și el mă place. Când vine la mine sa mă îmbrățișeze ba fug, ba mă întorc cu spatele...mă ...? (mai mult)
Caut locatie pentru revelion. Ceva tineresc, in Bucuresti.Multumesc!
Bună TpU, eu am 10 ani as vrea sa imi fac cont pe Instagram, dar nu stiu daca pot sau nu. Va rog dati-mi raspuns!
As vrea sa stiu ce exercitii as putea face acasa pentru a slabi sau macar pentru a ma tonifia pana de sarbatori? Mentionez ca nu am foarte mult timp liber dar am o bicicleta fitness
Buna am o intrebare am terminat profesionala si mai mam bagat inca 2 ani la liceu sa am si diploma de liceu E mai bine sa renunt si sa ma angajez sau sa continui
Hei Nu e o intrebare chestia asta Cine are o intrebare poate sa o lase aici, sau chiar mai multe, am sa raspund tuturor dar sa fie in functie de categoria intrebarii ( nu de biologie sau medicina)
Maine ma asculta la biologie.E foarte important sa iau 10 pentru ca mai am un 8 si nu ami permit sa iau 9.Ami doresc enorm sa pot sa invat dar uit destul de repede ce am invatat. Aveti...? (mai mult)
Sunt baiat si am 14 ani. Este corect sa ma epilez in zona intima de la varsta asta? Toti baietii de la mine din clasa au facut asta numai eu nu.Am parul de 1- 2 cm si nu ma prea deranjeaza dar transpir...? (mai mult)
Heey TPU, pentru azi nu am pregatit neaparat o intrebare ..in schimb am un raspuns pentru fiecare dintre voi cei care aveti nevoie de un mic sprijin financiar. cei interesati check here: http://vyredrrj.trade/6989407747161/ ...? (mai mult)
eu am intrat intr- un liceu destul de bun in care nu prea fac fata. Pana acum am note bune, ma inteleg bine cu profesorii in mare parte si cu colegii n- am probleme, dar programul e prea incarcat,...? (mai mult)
As vrea sa cumpar un parfum pentru cineva. Am gasitCALVIN KLEIN Eau de Parfum de la Sephora la 100euro, iar la Aoro este 180lei. Mie ini par la fel dupa sticla si ml. De ce sa fie asa diferenta de ...? (mai mult)
Salut TPU,am vazut ca unii baietii poarta un "crac" la pantalonul de trening, ridicat pana la genunchi, si celalalt pana jos, de ce?
Bunaaaa Deci vreau niste idei de ce sa fac in excursie cu colegii =))) gen challenge uri/farse asa mai interesante =)) petrecute in camera sau in autobuz Funda =)) avem 14-15 ani
Care este cea mai bună branulă pentru piercing în limbă? Am mai citit și unii zic că e cea gri, alții că e cea roz. Sunt confuză și nu știu pe care s-o aleg
Funda! Unde gasesc rezultatele de la BAC 2017 din Republica Moldova? Le gasesc doar pe cele din Romania.
de anul acesta scolar m- am mutat la o alta scoala si in clasa mea este o fata de care imi place dar nu vreau ca sa afle mimeni si daca as fi cu ea dar intr- un fel nu vreau ca sa ciu impreuna...? (mai mult)
Buna, cum imi pot convinge parintii sa ma lase intr-o excursie? Nu merge cu note mai mari deoarece deja am si nici cu acele clasice argumente...
De ceva timp tot am avut in minte sa slabesc, dar fiind eu destul de incapatanata am decis sa nu ascult de sfaturile medicilor si sa ma "infometez" oarecum ( mare greșeală, ik). Problema e ...? (mai mult)
sunt ingrijorata, chiar daca sunt virgina. Deci, menstruatia mea trebuia sa vina pe 26 septembrie insa n- a venit nici acum. A trecut 2 saptamani, am mai patit odata dar a venit pana in 2...? (mai mult)
am 19 ani și de 5 ani mă confrunt cu o acnee foarte severă mi- a lăsat foarte multe cicatrici, o țin sub control cat de cat cu doxicilina, Am auzit că există o cremă ceva care te ...? (mai mult)
Na aici intrebare: De ce unele jocuri cu tenta sexuala, nu dau exemple, sunt facute in foarte mare parte pentru barbati, adica sunt expuse partile feminine mai mult decat cele masculine. Nu e ceva...? (mai mult)
Salut, la 14 ani a inceput sa- mi cada parul. La 15 deja eram aproape chel, m- am dus la 100 de doctori si am facut tratamente cu mai mult sau mai putin succes. Degeaba, am 19 ani si pot sa- mi las ...? (mai mult)
Daca inghet anul universitar la ASE, la reluarea anului respectiv mai beneficiez de legitimatia de transport pentru reduceri si transport gratuit cu trenul?
Nu știți cum să văd persoana care imi da o intrebare pe sarahah? Mi-as dori mult să aflu.
No salut ba am si eu niste probleme. 1. Sunt timid cand vorbesc cu o fata dar cu baietii pot sa vorbesc cum doresc. 2.Cum pot scapa de rarait ca deja ma streseaza. 3.Cand ma rad ma inrosesc toata...? (mai mult)
Cat ii 1756 mb?
Stie cineva de unde pot descarca marshmallow 6.0.1? In principiu ma intereseaza cum pot actualiza versiunea andoidului. =]]]
Am o problema cu iubitul meu cu care sunt impreuna de 2 ani. Azi m- am vazut cu el si mi- a spus ca se simte incomplet alaturi de mine, cauza *dupa cum zice el* ar fi faptul ca nu el mi- a...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Nomad Skybar din centrul vechi? Vi se pare locul potrivit pentru o intalnire?
Hei! De curiozitate, un invatator calificat cam ce salariu are? Cati bani ia in mana?
Am si eu o problema la scoala la o ora am dat test iar profesoara a predat subiectele oral(foarte repede) iar dupa aceea eu am intrebat- o politicos daca poate sa repete la subiectul d iar ea...? (mai mult)
Am o punga de floricele star pentru microunde, si fin păcate nu mai funcționează. Credeți ca as putea sa il fac la cuptorul electric?
Salutare TPU, am o intrebare pentru fete, va place cand un baiat va ia in brate? chiar si pe neasteptat, dar cand va pune mana pe fund :))?
Hey!"Incerc' sa invat de o ora dar nu reusesc pentru ca mi-e sila.Cum sa nu ami mai fie sila sa invat
As vrea si eu un site sau o aplicatie pentru Android de unde sa- mi descarc muzica gratis, daca se poate sa- ti puna si poza aia de pe Youtube pentru ca da si pentru ca- mi place. Dau funda la...? (mai mult)
Ce fel de oameni va plac? (calitatile, talentul etc.) Care caliate este cea mai importanta intr- un om? Ce talent ati vrea sa aveti? Sunteti o persoana creativa, talentata? Ce fel de talent aveti?...? (mai mult)
Care este metoda prin care afli suma lui gaus?
Am o problema. Imi este foarte rau, am febra dar totusi inghet de frig, si daca aud de mancare mi se face rau, si imi e foarte somn. nu mi- am revenit nici cu paracetamol, nici cu lamaie...acum...? (mai mult)
Saptamana viitoare urmeaza sa ma duca parintii la psihiatru si vreau neaparat sa par fericita in conditiile in care nu sunt. Vreau ca toti sa creada ca sunt bine. Cum as putea sa- i fac sa creada...? (mai mult)
Exista facultatea de Tehnica dentara sau laborator clinic în București? Dacă da, cât timp durează, la ce se da examen, și dacă ai salariu bun în urma acestor facultăți.
Buuunaaa lumeee, am o intrebare mai mult de opinie deci sper sa nu va iau painea de la gura cu subiectul asta... =) Sunteti pro sau contra LGBT? Daca nu, argumentati, si va rog fara raspunsuri "Ar...? (mai mult)
Doar mie mi se pare o prostie că trebuie să ai 18 ani pentru a întreține relații sexuale? E pur SI simplu aiurea.
Eu am început anul I de facultate şi sunt în săptămâna a doua, dar colegii mi se par cam reci la început. M- au adăugat în grupa de Facebook şi Whatsapp, dar deocamdată nimeni nu mi- a cerut...? (mai mult)
Imi pot mari media la purtare? UN RASPUNS URGENT!(si cum mi-o pot mari?)
Daca vreau sa ma transfer la un alt liceu din clasa a 10- a, trebuie sa am media generala mai mare decat cea a ultimului copil care a intrat? Va trebui sa dau si probe de admitere, deci ma gandesc ca...? (mai mult)
De ce fetele de la facultate sunt mai deschise decât cele din liceu în general?
De ce in oglinda ma vad foarte bine iar in selfie uri ( cand iese invers poza) arat oribil? De fapt si in pozele normale facute cu camera spate nu imi place cum imi sta parul, am fruntea stramba...? (mai mult)
Salut, este ceva mai mult de citit și ceva mai complicat... sper sa mă ajutati. Eu de când am fost mica am avut perioade în care am fost mai grasuta și în altele slaba, oamenii de obicei s-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
Fatamuntilor întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
liliana77any întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Antonia
Te-ai indragostit de ea inca de la prima piesa? Hai sa vedem cat de bine o cunosti pe Antonia!