S- a despartit prietena mea de mine pentru ca nu ii aratam ca si eu o iubesc pe ea. Mi- a spus ca sunt rece si numai asta simte din partea mea. Ne pupam cand ne intalneam si cand plecam, ne tineam...? (mai mult)
Este normal sa mi se faca rau daca trag din tigara si numai de 1- 2 ori? Tin sa mentionez ca pana acum am fumat extrem de putin si extrem de rar (si a fost si o pauza de cam un an la mijloc). Ma...? (mai mult)
am o problema, deci la scoala imi transpira mainile si dupa ma trezesc cu ele negre de mizerie, desi cand plec la scoala sunt curate, si mi se pune si mizerie sub unghii de la transpiratie,...? (mai mult)
Am avut cea mai proasta zi posibila. Avem o noua profesoara la Romana, deci..incepe ora, asteptam pana vina ea, vine. stam, radem..nu facem nimic, ne zice sa deschidem cartile. dupa iar stam si radem(de...? (mai mult)
Sall Sunt intr o scoala generala. Și cei mai mari ca mine sar la colegi mei si la mine la bataie cand noi nu le facem nimic. I- am spus si la profesoara dar degeaba sunt prosti aia. Astazi sareau ...? (mai mult)
E normal sa am iubita din clasa a 8-a?
Nu imi place liceul la care am intrat.Pot sa aduc de la psiholog ca sa ma transfere.
Am trecut clasa a- 9a si m- am mutat de la tara la oras. In ultima vreme sunt cam deprimat. Mie dor de familie de prieteni de fosti colegi. Acum sunt inconjurat de oameni pe care nici nu ii cunosc. Colegi...? (mai mult)
Luni am examenul de traseu pentru permis de conducere, ceva sfaturi prin care as putea scapa de emotii? exista pastile pentru asa ceva? Ma descurc de minune la condus, si fac toate manevrele...? (mai mult)
Cat e limita de inaltime la femei la politie? Eu am 1, 63 cm si as vrea sa dau la anul la politie.
Ce credeti de acele momente cand te uiti la o persoana (necunoscuta )si ea la tine de mai multe ori?
Uitati cum sta treaba: am realizat si eu recent unele lucruri cu privire la persoana mea, si anumr ca sunt intimidanta
O sa incep in curand facultatea, anul I si o sa stau la camin. Imi este foarte groaza intrucat eu sunt o persoana mai retrasa, foarte linistita deoarece sunt si putin mai diferita. Nu imi plac...? (mai mult)
Cine îmi recomanda un program de antrenamente, de dorit 3 sau maxim 4 zile pe săptămâna, ceva pentru definire, pentru slăbire, și la general ceva bunișor, care as putea folosi 2- 3 luni fără...? (mai mult)
Salut, anul acesta am trecut a 8- a si vreau sa ma gandesc din timp la ce optiuni de liceu am, prima ar fi Scoala Centrala la filologie, a doua ar fi Cantemir Voda tot filologie, care dintre aceste...? (mai mult)
Ce ar trebui să-mi repet pentru testul inital de la fizica (clasa a 9-a)?
E destul de ciudat la liceu... colegi noi... In fiecare zi am o senzatie foarte ciudata despre ce se va intampla a doua zi, adica nu stiu cum sa explic dar e ciudat, cu multe emotii si parca ai "fluturi...? (mai mult)
Imi recomanda cienva o ceara de par mai buna pentru baieti!?
Cum imi pot castiga increderea in sine? Ma cred frumos cateodata, urat cateodata. In oglinda ma deranjeaza urechile, iar in poze am pielea mai inchisa, ochii apropiati intre ei, etc, etc. si...? (mai mult)
Tocmai ce am trecut in clasa a 9- a, dar liceul la care merg este unul destul de prost si este destul de departe de mine (+ 20km). In conditiile acestea, este posibil sa ma mut la unul mai bun,...? (mai mult)
Va rog e urgent! Deci eu locuiesc la sat, si cusca cainelui meu e in fata casei, si acum stau intr- o camera de unde il aud foarte bine. de jumate de ora tot face, , Auuuu", , Hauuu" dar nu face...? (mai mult)
Heei puteti sa imi dati niste idei despre ce se va petrece maine la preselectiile petru balul bobocilor? Mersi
Hei TPU am o întrebare cum pot părea sâni mai mari fara sutien push up va rog un răspuns.
Se da examen la profesionala ECONOMIC Tg-mures?
Buna poate e o intrebare absurda dar am mereu coincidente cu numarul 22 cand ma uit undeva sau la ceas mereu ma uit la si 22 e vreun numar special ceva?
Am si eu o intrebare, astazi am fost cu un prieten catre casa. El a scos o tigara si mi- a spus daca vreau sau trag si eu, iar eu am spus ca as' vrea. Nu sunt fumator, nu am pus gura pe...? (mai mult)
Dau funda! Urgent! Am nevoie de un transp din Bucuresti - Nispurile de aur - retur 24.9- 2.10 Spuneți- mi unde găsesc, stiu ca dupa 15 nu mai merg autocarele in Bulgaria Am nevoie...? (mai mult)
Am o mica problema... as vrea sa stiu cum as putea sa reusesc sa fiu cu o fata de care imi place din liceu. Faza este ca eu sunt in Italia si ea este in Romania. ( sunt constient ca una dintre...? (mai mult)
Salut TPU, as vrea sa ma ajutati putin, o sa fie un mini- story deci sa incepem.Am trecut clasa a 8- a, inainte cam din a 5- a si inainte eram cel mai amuzant baiat si cel mai placut din clasa, insa ...? (mai mult)
Imi face si mie cineva o lista de note pentru Facebook? (fara crush)
Maine sunt preselectiile pentru balul bobocilor si sunt destul de agitata si chiar imi doresc sa reusesc sa intru in bal. Puteti sa imi dati niste sfaturi cum sa impresionez juriul de la preselectii...? (mai mult)
Fara niciun pic de modestie va spun ca sunt o persoana prea buna... In comparatie cu altii mie chiar imi pasa de cei pe care ii am in jurul meu. Acum un an a venit o colrga noua din alt judet (in a 11 ...? (mai mult)
Sall. Deci stiu ca e ciudat dar stiu ca toti trecem sau vom trece sau am trecut prin aceasta probleme. M- am indragostit foarte tare de profesoara de Romana. E foarte draguta si frumoasa. Toti o sa avem...? (mai mult)
Hey! Voi v- ați acomodat la noul liceu. Sunt boboacă și deja am doua zile la liceu și nu prea știu pe nimeni. Cunosc cinci fete cu care am fost colega și cu care fac și naveta dar nu suntem în ...? (mai mult)
Salut,am 15 ani si ma intrebam ce le place fetelor de varsta mea la baieti? Cum pot agata o fata?
Buna, vreau sa ma ajutati cu ceva... tatal meu nu ma lasa sa ies sa ma vad cu iubitul meu....asa ca din cauza asta o sa incerc sa sar pe geam sa ma vad cu el, dar nu stiu cum sa sar, e o inaltime de...? (mai mult)
Daca in "alfabetul cibernetic" daca exista asa ceva E se scrie 3 atunci cum se scriu restul literelor?
Salut.Îmi place de un băiat. Am iesit o data cu el si ne intelegeam bine pana i.am pus niste intrebari pe ask cum ca il plac si s- a prins ca sunt eu, dar nu am recunoscut, iar dupa asta ne.am certat...? (mai mult)
Sunt pe clasa a 8a si nu am cu cine sa ma sfatuiesc pe ce liceu sa ma duc. Nu imi place matematica. Limba romana si engleza imi place dar am niste profesori care sunt dezinteresati. Acum nu ...? (mai mult)
Deci mie imi place de o fata de la mine din clasa, doar ca nu stiu daca si ea ma place pe mine. Ea m- a ajutat sa trec la mate impreuna cu colega ei ceea ce m- a bucurat foarte tare. Dar cand la sfarsitul...? (mai mult)
Creșterea perușilor sau creșterea iepurior poate sa devină o afacere? se poate face o afacere din acestea?
Ce pot face sa ma imprietensec mai repede cu colegii de la liceu adica sa ma fac placut sa ma placa si fetele sa ma placa si baietii ca prieten intr- un cuvant sa devin popular? Si cum pot sa fiu...? (mai mult)
Cum a fost prima şi a doua zi de liceu? La mine super naşa... Am intrat în curtea şcolii unde am întâlnit 2 fete din clasa mea. Ne- am împlimbat până am găsit grupul şi pe dirigintă. ...? (mai mult)
A inceput scoala si dupa festitivitate am mers in clasa si ne- am pus in banci dupa ce a plecat diriga fata de care imi place mie a venit si mi- a spus ce de ce nu m- am pus langa ea si tot vroia...? (mai mult)
Băieți,voi de ce sunteți atraşi de sânii şi fundul unei fete?
Vreau sa imi cumpar un atv 125cc din banii mei. I- am intrebat pe parinti si au spus ca daca am bani sa fac ce vreau eu. Acum faza este ca nu mai sunt asa sigur daca mai vreau. Sa imi iau sau nu....? (mai mult)
Am o mica problema.Am 17 ani si nu stiu cum sa fac sa ma bag in seama cu un baiat.Chestia e ca pana la varsta asta mi- a placut de o gramada de baieti dar niciunul nu a stiut deoarece nu am avut ...? (mai mult)
Poți câștiga banii stand acasă?
Deci, nici nu stiu de unde sa inceeep! Sau cum sa va explic chestia asta, fiindca e foarte ciudattt! Deci, mi se intampla cateodata, sa vad ceva din trecut. haide- ti sa va explic printr-...? (mai mult)
Cum se poate face banii stand acasă pe internet?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
octav005 întreabă:
Manugabi întreabă:
Faranune2004 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Desperate Housewives
Ai fost si tu alaturi de nevestele disperate si de aventurile lor? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!