Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 11 Octombrie 2025 sunt:
Elvetia a fost din totdeauna visul meu. Mereu mi.am dorit sa pot locui in Elvetia iar dupa ce am si vizitat.o sentimentul s- a amplificat. Sunt mica, trec pe clasa a 10. a deci nu ar fi inca posibil....? (mai mult)
Deci am o problema mare și nu știu ce să fac. Sunt pe profilul științe sociale și mă bagă in depresie. Jur. Nu mai înțeleg nimic. În generală cea mai mică medie generala a mea a fost 8, ...? (mai mult)
A dispărut kent hd alb?
Deci Am cunoscut o fata...nu- i bai ne intelegeam foarte bine. Vorbeam in fiecare zi tot felul de chestii(pe mess, ca nu putem sa ne intalnim in fiecare zi deoarece distanta
Cat costa cazarea pe luna la caminele de la politehnica Bucuresti?
Hey Voiam sa cer o parere Eu m- am mutat acum 2 ani in alt oras dar inca ma mai duc o data la 2 saptamani acolo si e un baiat de acolo pe care il cunosc de vreo 10 ani si mereu am fost prieteni dar nu...? (mai mult)
Hei! Cum pun pe Facebook "emoticonul"ăla ( e un fel de dreptunghi ) care este alb inaintru și are contur negru plss spuneți mi
Well. imi cam pun semne de intrebare. De ceva vreme nu prea am dat importanta acestui lucru, insa din ultimul timp sau cu ceva intamplari din trecut, am inceput sa- i dau. Este ceva ciudat daca nu...? (mai mult)
Daca vreau sa merg la facultatea de drept administratie publica oradea pot sa devin secretara ca meserie?
Cum imi pot pune piercing in limba sau nas fara sa stie mama? Eu as vrea mai mult in limba, dar in nas e mai simplu.Acul ala cu care faci gaura cred ca il gasesti la farmacie.Mama a zis ca ma omoara daca...? (mai mult)
Cum va simtiti stiind ca asta e ultima zi pana incepe din nou scoala?
Hei! Am 13 ani si imi place de un baiat de 18 ani care nu este din București... M am vazut cu el de câteva ori si a inceput s mi placa de el foarte tare. Cred ca si el ma place fiindcă imi tot da inimioare...? (mai mult)
Unde pot găsi autobiografia lui Zayn tradusă în română?
Am nevoie de ajutor și urgent. Am 2 conturi de Facebook. Vreau pe al doilea sa l șterg și nu știu cum. Dau fundiță.
Sunt insarcinata si eu si tatal copilului ne- am gandit ca daca e baiat se va numi Arthur.De ce? Pentru ca a fost conceput in Anglia si e nume de rege. Vrem sa aducem un fel de...tribut sa- i ...? (mai mult)
Sunt noua aici, asa ca am venit pentru a- mi spune povestea si a fii inteleasa de cineva, pentru a primi sfaturi... In urma cu 4 luni, am cunoscut un tip, el este de etnie roma, iar eu romanca,...? (mai mult)
Era mai devreme un domn care incerca sa para ca stie engleza spunand ca afirmatia "Just tell me the true" este corecta. Vreau sa- i demonstrez ca cea corecta este "just tell me the truth", ...? (mai mult)
Cum sa ma bag in seama cu o fata
Salut frațiilor am și eu o întrebare" ce să fac pentru a putea uita o fată, să o șterg din viața mea pentru că am iubit-o iar acum ea nu mă mai iubește"? Fundă.
Voi ce prostii ați făcut când erați la școală sau liceu
Hei, acum câteva minute am auzit pe mama mea care vorbea ca tatăl meu și spuneau despre mine ca sunt urata, ca arat ca o fantoma si tot felul de lucruri urate despre mine. Imi spune des mama mea ...? (mai mult)
Ce pot face daca niste baieti de vreo 2- 3 ani mai mari ca mine, imi tot cer bani de ceva timp incoace si ma ameninta ca ma bat. (nu le- am dat nici- un ban, si trebuie sa recunosc ca si eu sunt putin...? (mai mult)
am 13 ani. Unde pot lucra ca sa fac bani?
Hei am auzit ca daca te uiti prea mult la o persoana incepi sa semeni cu ea.Imi spuse- se cineva cand eream mic o poveste cu unul care se uita in fiecarr zi la statuie si a inceput sa semene cu ea.Voi ...? (mai mult)
Salutare, as vrea idei de nume pentru Youtube, smecher
Salut, sunt intr- o mare incurcatura. Mama mea este obsedata de medii si vrea sa imi iasa numai 10:00 dar mie anul acesta mi- a iesit 9:85 si am mintit- o ca am luat zece facad o diploma falsa in photoshop...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Garage Store? Am facut o comanda acum 5 zile si tot nu a ajuns, dar email-ul de confirmare tot l-am primit...
stie cineva un site bunicel gen matrimoniale? Inafara de de Facebook, Instagram sau altele. De preferabil, sa nu fie acel tip de site cu cocalari sau perversi/perverse :)) Ma rog, sa fie...? (mai mult)
Am fost invitat la majoratul unui prieten si pot sa merg cu prietena mea. E primul majorat de acest gen. Eu pun bani si pentru prietena mea si se pun in acelasi plic si se scrie numele amandurora? ...? (mai mult)
Cum pot sa vad daca cineva e online pe Instagram?
Cum iau metroul de la apărătorii patriei ca să ajung la spital la victor babeș
Urgent! M-a tuns frizerul prea scurt si poimaine incepe scoala. Idei sa creasca macar 1mm?
Cum aș putea să- mi conving mama sa ma lase sa ma mut la un liceu mai "departe" de casă? De fapt liceu nu e asa de departe, e doar la jumătate de oră de casa, dar mama consideră că e...? (mai mult)
Hey guys! Am o problemuță. Anul acesta la mare am cunoscut un tip, intr- un fel sau altul am inceput sa ne tinem de mana si dulcegării de genul. Cand am ajuns acasa am vorbit cu el, noi fiind dib...? (mai mult)
Buna, Am o problema si o incadrez la aceasta categorie deoarece consider ca e o problema a adolescentilor. Pe scurt.Nu prea consum produse lactate.Motivul: acnee...in fine nu mai e chistica ci e putin...? (mai mult)
Heii cum a fost la voi primul sarut :)? Eu inca nu l-am avut. Povestiti-mi )) Funda
Hey E ceva ce nu am inteles... De ce plange Draco in baie in Harry Potter si printul semipur?
Sunt clasa XI- a si doresc sa dau la facultatea de medicina pe langa asta trebuie sa iau si nota buna la Bac si sa- mi i- au si permisul de conducere. Sa invat de acum la medicina sau sa din clasa...? (mai mult)
Cum fac o fata sa ma placa? E o intrebare atat de simpla dar atat de grea pentru mine
Hei TPU,am nevoie de versuri rap,vreo idee de unde sa iau? ( Am compus o piesă și vrr sa o pun pe muzica sa vad daca merjem, lasati-mi un LinkedIn în comun plastic e urgent).
Am o intrebare serioasa. intr- un fel sau altul. :) Deci eu am un telefon de trei ani si jumatate, nici contactele nu le mai gaseste, decat daca astept aprox 2 minute, e oribil, nici nu ...? (mai mult)
Salut tuturor! Eu sunt Eduard. Am terminat clasa a 12. a, am luat bac- ul, a trecut un an si eu nu m- am inscris la nicio facultate. :( Am nevoie de ajutor in a ma decide ce sa urmez. Sunt din provincie,...? (mai mult)
Ce cataloage stiti la care as putea fi reprezentant? Gen: oriflame,avon,lady's, yves rocher...
Cine imi explica cum e cu pariurile sportive la fotbal? De pe real bet? Ce reprezinta 1_X_2_1X_2X_12? Si cifrele de sub ele
Am o întrebare. îmi place mult un băiat... Și el mă face tot timpul slabă. Dar are momente când mă i- a îmbrațe, vb cu mine se uită în ochii mei. Dar sunt momente când nici nu mă bagă...? (mai mult)
Cum stiu ca am dereglare hormonala?
Buna tuturor. As vrea sa stiu daca sa imi termin studiile(sunt in clasa a xii- a) si sa emigrez(ma refer sa stau cativa ani sa fac facultate si apoi sa plec) sau sa plec imediat cum termin definitiv cu...? (mai mult)
Bună.Eu acum trec în clasa a 9a(mate- info).As vrea sa știu cum este matematica, adică este asemănătoare cu cea din gimnaziu sau fac altceva? Și cam care ar fi noțiunile de bază ale matematicii...? (mai mult)
Hei TPU, am nevoie de muzica rap fara versuri. Am compus ceva și vrr sa vad daca merje pus pe muzica. Lasati-mi în comun un LinkedIn. E ceva urgent. Mulțumesc!
Hei, neata! Ceva intamplari amuzante care vi s-au intamplat la scoala? :D Funda la cele mai amuzante.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cipi1212 întreabă:
angel6lust întreabă:
Alexia87991 întreabă:
Marianjdjjsd întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Skins
Ai urmarit si tu serialul Skins UK? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat!