Hei. De 3 săptămâni locuiesc in UK. Și nu știu pa perfecție engleză, dar știu. Și învăț. Și îmi este frica. Adică deja gândurile mele și visele sunt in doua limbi. Și romană și engleză....? (mai mult)
Dupa ce inghit fumul de la tigara pe care o fumez, ma simt ametita, ca de pe alta lume.Dar asta se intampla intodeauna dupa ce am tras si am inghitit tot fumul.Am 15 ani si prima tigara am tras-...? (mai mult)
Fetelor, ce parere aveti despre baietii mai inalti (1, 87 minim). Eu am tot atat, 16 ani, 69 kg. Astept parerile voastre.
Hei. Cat sunt 2 m2: 2 m lungime si 2m latime?
Bă, știți că pe Facebook poți să îți pui facultatea, liceul etc. La gen am spus că sunt neutră laughing. Vreau niște idei de rahat, dar care să fie și bune, în același timp... De ...? (mai mult)
Chiar am nevoie de acest rezultat. Cati m2 are Romania daca stim ca suprafata Romaniei este de 238397 km2. Spuneti-mi si cum ati calculat. Merci
Oare cum ar fi daca repetentia ar fi fost pedepsita cu moartea prin tortura?=))
Mă cheamă Vasile şi Romică, nişte nume de tot răsul, voi ce părere aveții? Mereu îmi învinovățesc părinți că si-au bătut joc de mine, mereu îmi este ruşine să mă prezint.
Ce site-uri de haine imi recomandati? Sa se potriveasca marimile si sa fie de incredere.
Cum stiu daca sursa pe care vreau sa o cumpar pentru pc e compatibila cu el?
E normal ca un bebelus(baiat)de patru luni sa aiba 7, 5 kg?
Ma intrebam daca stiti vreun site in care as putea vinde niste lentile de la o pereche de ochelari. Au dioptria: la ochiul S:-1, 75 cu SF de -0, 50 si la ochiul D:-0, 50 cu AX de 37.
Ce faze amuzante vi s- au intamplat la scoala? La noi e super amuzant! Cand eram in clasa a 5- a mergeam in excursie cu alta clasa de a 6- a si in autocar la un moment dat se facusera liniste deplina si...? (mai mult)
As vrea sa fac un ban in vara asta. M-am gandit ca cel mai ssimplu e sa vand limonada in parc. Ce fel de autorizații imi trebuie si cat costa?
Buna, am 14 ani si sunt foarte tare certata cu mama mea. De cand a inceput vara ne certam mereu, dar azi dimineata ne am certat foarte tare, si nu ne am mai vorbit. In seara asta vreau sa dorm la o ...? (mai mult)
Ce joburi de vara poti gasi daca ai 14 ani? Am vazut alte fete cum serveau la localuri la noi in oras. Parintii sunt de acord. Chiar ei au venit cu ideea. In acest caz cum ar trebui sa ma adresez...? (mai mult)
sunt baiat am 15 ani si 7 luni si 1.66-1.67 cati cm pot sa mai cresc pana la 18 ani?
Am 14 ani si trec clasa a 8- a, dar nu am idee la ce liceu vreau sa intru după. Ma pricep la limba engleză si am început sa studiez limba japoneza, dar fără cursuri sau ceva si de ...? (mai mult)
Cati ani aveti si ce greutate aveti?
A cumparat cineva buchete mari(ex:101) de trandafiri de la florarii din Bucuresti? Cat a costat si de la ce florarie?
Salut TPU am o problema de câteva zile imi ies pe mine niste mici umflaturi ca muscatura de tantar si ma mănâncă rau de tot cine sa confruntat cu asa ceva?
Ce as putea face pentru a imi imbunatati conditia fizica? M- am reapucat de sala de cateva saptamani, dar cel mai mult as vrea sa pot alerga mult. Dupa 2- 3 minute de alergat usor in aer liber deja...? (mai mult)
Buna anul acesta am dat bacul si m- am inscris la facultate la ASE pe specialitatea economie si comunicare economica si la UNIVERSITATEA pe specializarea Marketing intrebarea mea este ce parere aveti despre...? (mai mult)
ce parere aveti despre statiunea Mangalia, cum e plaja? Asta ma intereseaza in principiu....restul vad eu acolo!
Hey. Mi-a venit ciclul si nu stiu cum sa-i spun mamei.
Salutare TpU! Am o problema am colega de clasa care ma tradat de multe ori si nici nu mai stiu ce sa fac cu ea intaodeuna cand ii dadeam a doua sansa ma trada si nu inteleg sa o iert? Nu pot decide!...? (mai mult)
De 3- 4 ani pe penis, mai exact in partea din spate si in jurul capului, mi- au aparut niste bubite mici si albe care nu ma dor, nu imi provoaca mancarimi dar sunt deranjante.Si pe testicule...? (mai mult)
Salut.Este vreunul boboc (A trecut pe a9a) la liceul Ion C. Brătianu Pitesti pe profilul Mate Info Intensiv?
Salut fam. TPU Am si eu o problema si oricat as incerca sa gasesc pe vechiul "prieten" Google nu gasesc... Deci in octombrie o sa imi plimesc varsta de 18 ani frumosi, dar problema e ca vreau sa plec...? (mai mult)
Deci am 1.62m și 47 kg.Duminica plec la mare și sunt stresata de faptul ca nu as arata bine la plaja. Sunt prea grasa la înălțimea mea?
Ok, situația ăsta mă face sa rad și mă sperie în același timp.Eu sunt în bloc cu o fata de 15 ani și suntem perete- n perete. Părinții ei sunt plecați în vacantă și ea e singura. Și din...? (mai mult)
Salut, TPU. Am nevoie de ajutor, as aprecia foarte mult gestul. Aproape acum doua zile i- am spus crush- ului ca e crush, dar m- a lasat cu seen. Tin sa mentionez ca baiatul respectiv m- a placut o ...? (mai mult)
pe 26 am fost admis pa facultatea de psihologie din cadrul universități ecologice, pana când trebuie sa semnez contractul de studii și sa plătesc taxa? Eu am întrebat ieri pe 27 și ...? (mai mult)
Daca am vreo nelamurire, pot pune intrebare pe e-mail spre Facultatea respectiva?
Sunt la Universitatea din Brasov. Am fost intial pe un loc la taxa, dupa care, acum in faza a 2-a, am urcat pe un loc bugetat. Pana cand pot depune cerere pentru restituirea banilor?
Bună, oare asa sa fie? Ce nu te omoară te face mai puternic? Eu simt că mor dar nu mai am puteri. Am nevoie de sfaturi și de păreri. Prietenul meu, bine, acum pot spune fostul
Iubesc mult de tot un baiat, de 2 ani ne tot intalnim insa nu am reusit sa fac un cuplu cu el! El ma cauta doar cand are el chef iar eu de fiecare data ies fiindca u pot sa stau fara sa l vad! ...? (mai mult)
Daca A e B... B e A?
Am o problema cu instagramul de câteva zile. Nu pot vedea videoclipurile puse de unele persoane la poveste. Nu se încarcă. Am dezinstalat si instalat aplicația de câteva ori, am dat si unfollow apoi...? (mai mult)
Daca nu trec bacul Primesc atestatul precum ca am facut a cea meserie?
Nu radeti, va rog. As vrea sa stiu daca pot cumva, in orice fel, sa imi maresc talpa piciorului. pentru ca port cam 35. La ghete, pantofi de ocazie imi vin 35- 36(dar acolo e si calapodul mai mic)....? (mai mult)
Vrea cineva sa vb la Tel?
Am 16 ani, arat de 18-19 si nu am sâni deloc. Ajutati-ma! Sa ma consult cu un medic, poate am ceva probleme, sau sa mai astept minuni de la natura?
Vă rog, dau fundă pentru persoana care ştie autorul următoarei poezii(scuze pentru categorie, doar că o caut de mult timp şi nu mai ştiu unde am citit- o ): Te- am întrebat într- o seară de...? (mai mult)
Masturbarea este un păcat?
Sall! E cineva la liceul de arhitectura si lucrari publice Ion N Socolescu din Bucuresti? Din pacate...am intrat la constructii, instalatii si lucrari publice (e o poveste lunga, nu- i din cauza mediei)...? (mai mult)
Am strans si eu in 2 ani 850 lei. Preferam sa nu ies la un suc ca sa imi strang bani pentru a imi lua un telefon. Banii i- am avut pusi intr- o carte. Locuiesc cu mama si tara (am 15 ani dar nimeni...? (mai mult)
Astăzi am stat cu niste baieti si cu niste fete, pe care nu- i cunosteam asa de bine si am vorbit cat de cat cu ei. Daca sunt singura, sunt timida si abia daca o sa le mai vorbesc si a doua oară...Cum...? (mai mult)
Heei...m- am certat cu prietena mea si de ieri n- am mai vorbit.Ea este incapatanata si sigur asteapta sa- i dau eu primul mesaj, dar parca nu as vrea, as astepta sa- mi de- a ea, voi ce spuneti sa fac?...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor eu am 12 ani si sunt dezvoltata la corp sunt inalta si sunt de multe orisunt atinsa in locuri care nu ar trebui este foarte greu nu credeam mai inainte ca o sa mi se intample...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Al3xandra95 întreabă:
tonyc7 întreabă:
rusutureadenisa întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Rihanna
Te consideri un fan adevarat Rihanna! Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!