TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 1236
  • 1237
  • 1238
  • 1239
  • 1240
LifeWithoutSense
în 3 Mai 2017 | LifeWithoutSense întreabă:

Salut tpu.Deci am si eu o intrebare.Cum pot sa ma ingras? Si prin ingrasare nu ma refer la muschi ci ma refer la șunca fratilor sa fiu gras cat un butoi deoarece m- am saturat sa fiu tot la 50 de kg ca...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Anonim2796
în 3 Mai 2017 | Anonim2796 întreabă:

Pentru voi, care ar fi programul scolar ideal? Poate sa invatati pe un yacht? Ce materii ar fi? Ce activitati fizice?

3
Răspunde Raportează
Melinte_Mihai_Ghidus_1995
în 3 Mai 2017 | Melinte_Mihai_Ghidus_1995 întreabă:

Va rog ajutor când iau telefonul de la ureche nu se mai aprinde ecranul pana când cel cu care vorbesc nu Închide ce se întâmpla?

1
Răspunde Raportează
iloveteenwolf
în 3 Mai 2017 | iloveteenwolf întreabă:

Cat este radical din 5 înmulțit cu 2?

5
Răspunde Raportează
Elena20022903
în 3 Mai 2017 | Elena20022903 întreabă:

Marți am teza la engleza, îmi este frica, pentru ca fac si pregătire. Profa mi-a dat niste fise usoare, dar le am gresit. Ce ma fac?

3
Răspunde Raportează
Brezoczki_Tony_1998
în 3 Mai 2017 | Brezoczki_Tony_1998 întreabă:

Bună,va rog să îmi spuneți am cumpărat o crema pentru coșuri AKNEASOL și o soluție ALPHINA Emulsie Antiacnee, nu am multe coșuri. Îmi puteti zice cam în câte zile o să îmi treacă

4
Răspunde Raportează
Blackfyre
în 3 Mai 2017 | Blackfyre întreabă:

Am 15 ani si cateva luni pana termin generala. Si am o problema. Nu stiu foarte sigur ce profil sa aleg. Imi place foarte mult romana, si sunt foarte bun la ea, imi place istoria extrem de mult,...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
123456FOREVER
în 3 Mai 2017 | 123456FOREVER întreabă:

Salut, știe cineva un tutorial care îmi poate explica binomul lui Newton(clasa a 10-a) In așa fel încât sa-l înțeleg? Dacă nu găsiți videoclip atunci sunt bune și explicații scrise.

3
Răspunde Raportează
so0unDy2002
în 3 Mai 2017 | so0unDy2002 întreabă:

Vreau sa imi fac un tatuaj si parintii mei nu sunt de acord. De la ce varsta imi pot face tatuaj si sa nu am nevie de acordul lor? Va rog nu-mi ziceti 18...

6
Răspunde Raportează
Winners10
în 3 Mai 2017 | Winners10 întreabă:

Cine ma poate ajuta si pe mine cu un playlist pentru masina? :D O zi buna!

1
Răspunde Raportează
mezeicristina33
în 3 Mai 2017 | mezeicristina33 întreabă:

Vreau niste rochii ieftine cat de cat si frumoase stiti cumva unde pot gasi?

3
Răspunde Raportează
mariapenguin
în 3 Mai 2017 | mariapenguin întreabă:

Îmi place de un băiat și nu știu dacă și lui ii place. Când am venit la școala unde sunt el a fost primul care a vorbit cu mine și care m- a ajutat, dar acum nu prea mai vorbește cu mine....? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Alexei123
în 3 Mai 2017 | Alexei123 întreabă:

cum as putea sa ma imbolnavesc sau sa imi creasca temperatura foarte repede? Trebuie sa merg intr- un fel de excursie cu niste colegi in Anglia, iar chestia e ca nu ma cunosc cu niciunul din...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
cece1999
în 3 Mai 2017 | cece1999 întreabă:

am avut un baiat care a incercat sa ma cucereasca foarte mult timp, aproape un an si cand in sfarsit am zis ca sunt de acord, am avut o relatie de scurta durata si tot el a decis sa ne despartim...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Denisa_Alina_1978
în 3 Mai 2017 | Denisa_Alina_1978 întreabă:

Ce fel de pastile ati luat pentru examen mai an 2 saptamani

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Mai 2017 |

Să zicem că un băiat iubeşte o fată. E îndrăgostit nebuneşte de acea fată, se văd mereu dar nici- o dată nu stau împreună. Care ar fi cel mai bun mod de ai arăta fetei că băiatul ține...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Mai 2017 |

Salut, stiu ca pare utopie pentru multi dar vreau sa stiu ce parere aveti sau poate unii deja au incercat ceva pastile pentru cresterea in inaltime? Nu vreau un raspuns gen "cresti cat iti e gena de la...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Ofatacuvise
în 3 Mai 2017 | Ofatacuvise întreabă:

Cum vi se pare meseria de ajutor de bucatar? Si in ce consta adica ce trebuie sa fac anume...ma angajez pentru prima data si na, vreau sa stiu daca e greu si daca ma pot adapta. Multumesc. Funda

3
Răspunde Raportează
Vlad1928
în 3 Mai 2017 | Vlad1928 întreabă:

Hei. La sfârșitul lunii merg cu clasa in Vales Prahovei. Vom vizita și Biserica Neagră. Am voie sa cânt la orga din biserica?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Mai 2017 |

Când se va închide programul Disney channel și va apărea alt canal nou?

9
Răspunde Raportează
nesdfs
în 3 Mai 2017 | nesdfs întreabă:

In fiecare dimineata cand ma trezesc simt zgomote jos langa burta pe dinauntru. si sincer nu prea am pofte de mancare care e problema ma puteti ajuta cu un raspuns?

4
Răspunde Raportează
Darius_Pop_2001
în 3 Mai 2017 | Darius_Pop_2001 întreabă:

Cati ani trebuie sa continui după o școală profesională, că să poți da bacul?

2
Răspunde Raportează
jipaalexandru44
în 3 Mai 2017 | jipaalexandru44 întreabă:

Ce inseamna sa fii pregatit pentru viata? Am nevoie de o explicatie cat mai mare posibila dau funda. Multumesc!

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Mai 2017 |

Buna TPU * scuzati categoria *! am o intrebare : Stau in Germania si o sa ma duc in vacanta de vara in Romania! Cine imi spune cand se ia vacanta de vara ( in Germania desigur ) Funda! Promit :)

2
Răspunde Raportează
Florentin100000
în 3 Mai 2017 | Florentin100000 întreabă:

Ce aplicatii pentru Android interesante si utile sunt? vreau sa imi enumera-ti cat mai multe daca se poate :D

2
Răspunde Raportează
Muntean_Nicoleta_1977
în 3 Mai 2017 | Muntean_Nicoleta_1977 întreabă:

Am 14 ani jumate și nu știu cum sa scap de o sarcină în 3 săptămâni. ce ar trebui sa fac?

10
Răspunde Raportează
Biee19
în 3 Mai 2017 | Biee19 întreabă:

Ce licee sunt în Constanta cu program de dimineata?

2
Răspunde Raportează
VladCosmin007
în 3 Mai 2017 | VladCosmin007 întreabă:

Am un iphone 7 plus care e putin julit prin colturi si vreau sa fac asigurare la el. Intrebarea mea este: daca platesc asigurarea, ei stiind ca telefonul e putin julit, si ii sparg ecranul...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
BoGdAn_4279
în 3 Mai 2017 | BoGdAn_4279 întreabă:

Stie cineva cum il cheama? Vreau sa vad tot tatuajul http://imgur.com/dToqMy6

1
Răspunde Raportează
Vere?_Patricia_1999
în 3 Mai 2017 | Vere?_Patricia_1999 întreabă:

am 17 ani si nu mi-am facut bulletinul pana acum pentru can am niste probleme grave. Vreau sa merg cat mai repede posibil dar as vrea sa stiu cat amenda. Ma poate ajuta cineva?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Mai 2017 |

Sunt impreuna, aproximativ, cu cineva. Chestia e ca nu inteleg de ce atunci cand intreb ce legatura e intre noi el nu raspunde, dar se comporta de parca am fi un cuplu. Ce sa fac? Sa plec, sa...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Alexalexu5321
în 2 Mai 2017 | Alexalexu5321 întreabă:

Cum ne dam seama ca un hamster pitic este femela sau mascul? Deci eu am 3 femele de hamster pitic si sora mea are un mascul pot sa imperechez hamsterul ei cu femela mea, oare se vor accepta?

1
Răspunde Raportează
CosminDJ
în 2 Mai 2017 | CosminDJ întreabă:

vreau sa va povestesc un moment, acum o luna inainte de inceperea orelor ( dimineata) eram cu un coleg la chioscul din curtea scolii, eu stand la rand observ in stanga mea o fata care se uita...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Vasilescu_Victor_1976
în 2 Mai 2017 | Vasilescu_Victor_1976 întreabă:

Cum pot filma fara nici un program. Daca nu pot ziceti- mi niste programe fara virusi si cat mai ieftine poate chiar gratis si fara sa mai instalez alte prosti ca sa reusesc sa instalez programul.Dau...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Napotitan?
în 2 Mai 2017 | Napotitan? întreabă:

Astazi am luat de la plafar renumitul ulei de ricin deoarece am auzit ca face minuni. Avand genele rare am vrut sa incerc sa ma dau putin pe gene.L- am lasat in jur de 3 ore apoi cand m- am spalat...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Mai 2017 |

Heiii! Deci: daca unchiul si matusa mamei mele au un copil, atunci eu si acel copil am fi verisori de gradul 2 sau acel copil ar fi unchiul/matusa mea? Am vorbit cu cineva despre asta si as vrea...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
CristiRx8
în 2 Mai 2017 | CristiRx8 întreabă:

Salut sunt din Constanta sunt a 8- a (dau examenul acum) ce parere aveti de liceul telecom? Pe ce domeniu sa merg? Exista tehnician : - de telecomunicatii - in automatizari - operator tehnica de calcul ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
numesiprenume0
în 2 Mai 2017 | numesiprenume0 întreabă:

Cum sa bag o fata in seama si ce sa ii scriu/spun? Atat pe retele de socializare cat si față în față. O fata pe care deja o cunosc cat de cat.

1
Răspunde Raportează
VibeTrix
în 2 Mai 2017 | VibeTrix întreabă:

De ce atunci cand cineva are nevoie de mine, le ofer tot si chiar imi pasa de ei, iar atunci cand eu am nevoie de cineva nu gasesc pe nimeni? Sincer m- am saturat de oamenii falsi. Eu sunt prea sincera...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Doina_Muntean_1971
în 2 Mai 2017 | Doina_Muntean_1971 întreabă:

Hai TPU, stiti cand este urmatorul youmeet, si unde?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Mai 2017 |

Salut dragi prieteni de pe TPU! Am o problema, problema mea consta in faptul că sunt îndrăgostit de o fata! eu am 17 și fata cam 16, ea a suferit cu ceva timp in urma de (hepatită A) asta nu este...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
antoniaidk
în 2 Mai 2017 | antoniaidk întreabă:

Buna, TPU.Am o problemca cam ....delicata..sa spun asa..deci. Eu aveam un prieten, hai sa- l numim Alex adica.l- am cunoscut in parc, am tinut legatura etc etc.am fost tot mai buni prieteni, si el...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
MariaAlexandra2017
în 2 Mai 2017 | MariaAlexandra2017 întreabă:

Îmi place de un băiat cu doi ani mai mare foarte drăguț! Poate cineva să îmi de-a niste sfaturi?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Mai 2017 |

Deci..am 15 ani. Si sunt constienta ca alcoolul nu face bine. Totusi cand mergi la o petrecere sau onomastica pur si simplu te destinzi si bei si tu ca restul. Ideea e sa bei cu măsura si controlat. Mama...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Mai 2017 |

Salur TPU! Am nevoie de ajutorul vostru URGEEEENT. Imi place de un baiat, si credeam ca si el ma place pe mine, ne intelegeam foarte bine, cand eram pusi in banca radeam si discutam de diverse chestii,...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
GraveDigger91
în 2 Mai 2017 | GraveDigger91 întreabă:

(Satanism) Bine acum ca v- am atras atentia scuzati- ma de acum de categoria asta dar asta e cea mai populara! Asa am 2 colegi satanisti si mi- au corupt si prietenul si am vrut sa vad ce e asa...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
HarukoMariusDaniel
în 2 Mai 2017 | HarukoMariusDaniel întreabă:

Chiar si faptele mici pot contribui la " sanatatea omenirii"?

2
Răspunde Raportează
awsgad
în 2 Mai 2017 | awsgad întreabă:

Poate sa imi dea cineva un site de unde pot sa iau tricouri largi, ca cele ale lui Cheloo? Multumesc in avans!

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Mai 2017 |

Cum as putea refuza o invitate la majorat? Nu am nimic cu acea persoana dar nu vreau sa ma duc.

3
Răspunde Raportează
Tiger7777
în 2 Mai 2017 | Tiger7777 întreabă:

Cati centimetri ar trebui sa aiba penisul unui adolescent de 14 ani, imediat 15 ani?

3
Răspunde Raportează
  • 1236
  • 1237
  • 1238
  • 1239
  • 1240
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • farcry444
    trimisă acum 10 ore

farcry444 întreabă:

Ce masina ati alege pentru 45. 000CHF?
    17 răspunsuri
  • Kqnfiwbcin
    trimisă acum 13 ore

Kqnfiwbcin întreabă:

Tricoul in blugi sau peste? Vou? cum va place mai mult sau cum purta?i mai des?
    9 răspunsuri
  • Al3xandra95
    trimisă acum 16 ore

Al3xandra95 întreabă:

n Sfntul Altar de la noua Catedral? din Bucure?ti se va intra doar azi sau se mai poate intra ?i de mine? Mul?umesc!
    9 răspunsuri
  • fsiena97
    trimisă acum 12 ore

fsiena97 întreabă:

Buna, de cateva zile ma tot uit la ore duble 1111 sau 1212 sau 0101. Nu prea cred in semne de la univers, da stie cineva ce inseamna orele astea? Mersi!
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.245
  • Întrebări: 3.952.420
  • Răspunsuri: 17.649.648
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 52 minute
Ce zici de un quiz?
Jocuri

Jocuri

GTA 5? League of Legends? CS? FNAF? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru!

Start quiz
Categorii
  • 651.975 Adolescenţi
  • 55.554 Afaceri & Financiar
  • 22.866 Artă şi Cultură
  • 72.758 Auto & Moto
  • 144.229 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 55.027 Carieră
  • 20.336 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.027 Conversaţii