Salut tpu.Deci am si eu o intrebare.Cum pot sa ma ingras? Si prin ingrasare nu ma refer la muschi ci ma refer la șunca fratilor sa fiu gras cat un butoi deoarece m- am saturat sa fiu tot la 50 de kg ca...? (mai mult)
Pentru voi, care ar fi programul scolar ideal? Poate sa invatati pe un yacht? Ce materii ar fi? Ce activitati fizice?
Va rog ajutor când iau telefonul de la ureche nu se mai aprinde ecranul pana când cel cu care vorbesc nu Închide ce se întâmpla?
Cat este radical din 5 înmulțit cu 2?
Marți am teza la engleza, îmi este frica, pentru ca fac si pregătire. Profa mi-a dat niste fise usoare, dar le am gresit. Ce ma fac?
Bună,va rog să îmi spuneți am cumpărat o crema pentru coșuri AKNEASOL și o soluție ALPHINA Emulsie Antiacnee, nu am multe coșuri. Îmi puteti zice cam în câte zile o să îmi treacă
Am 15 ani si cateva luni pana termin generala. Si am o problema. Nu stiu foarte sigur ce profil sa aleg. Imi place foarte mult romana, si sunt foarte bun la ea, imi place istoria extrem de mult,...? (mai mult)
Salut, știe cineva un tutorial care îmi poate explica binomul lui Newton(clasa a 10-a) In așa fel încât sa-l înțeleg? Dacă nu găsiți videoclip atunci sunt bune și explicații scrise.
Vreau sa imi fac un tatuaj si parintii mei nu sunt de acord. De la ce varsta imi pot face tatuaj si sa nu am nevie de acordul lor? Va rog nu-mi ziceti 18...
Cine ma poate ajuta si pe mine cu un playlist pentru masina? :D O zi buna!
Vreau niste rochii ieftine cat de cat si frumoase stiti cumva unde pot gasi?
Îmi place de un băiat și nu știu dacă și lui ii place. Când am venit la școala unde sunt el a fost primul care a vorbit cu mine și care m- a ajutat, dar acum nu prea mai vorbește cu mine....? (mai mult)
cum as putea sa ma imbolnavesc sau sa imi creasca temperatura foarte repede? Trebuie sa merg intr- un fel de excursie cu niste colegi in Anglia, iar chestia e ca nu ma cunosc cu niciunul din...? (mai mult)
am avut un baiat care a incercat sa ma cucereasca foarte mult timp, aproape un an si cand in sfarsit am zis ca sunt de acord, am avut o relatie de scurta durata si tot el a decis sa ne despartim...? (mai mult)
Ce fel de pastile ati luat pentru examen mai an 2 saptamani
Să zicem că un băiat iubeşte o fată. E îndrăgostit nebuneşte de acea fată, se văd mereu dar nici- o dată nu stau împreună. Care ar fi cel mai bun mod de ai arăta fetei că băiatul ține...? (mai mult)
Salut, stiu ca pare utopie pentru multi dar vreau sa stiu ce parere aveti sau poate unii deja au incercat ceva pastile pentru cresterea in inaltime? Nu vreau un raspuns gen "cresti cat iti e gena de la...? (mai mult)
Cum vi se pare meseria de ajutor de bucatar? Si in ce consta adica ce trebuie sa fac anume...ma angajez pentru prima data si na, vreau sa stiu daca e greu si daca ma pot adapta. Multumesc. Funda
Hei. La sfârșitul lunii merg cu clasa in Vales Prahovei. Vom vizita și Biserica Neagră. Am voie sa cânt la orga din biserica?
Când se va închide programul Disney channel și va apărea alt canal nou?
In fiecare dimineata cand ma trezesc simt zgomote jos langa burta pe dinauntru. si sincer nu prea am pofte de mancare care e problema ma puteti ajuta cu un raspuns?
Cati ani trebuie sa continui după o școală profesională, că să poți da bacul?
Ce inseamna sa fii pregatit pentru viata? Am nevoie de o explicatie cat mai mare posibila dau funda. Multumesc!
Buna TPU * scuzati categoria *! am o intrebare : Stau in Germania si o sa ma duc in vacanta de vara in Romania! Cine imi spune cand se ia vacanta de vara ( in Germania desigur ) Funda! Promit :)
Ce aplicatii pentru Android interesante si utile sunt? vreau sa imi enumera-ti cat mai multe daca se poate :D
Am 14 ani jumate și nu știu cum sa scap de o sarcină în 3 săptămâni. ce ar trebui sa fac?
Ce licee sunt în Constanta cu program de dimineata?
Am un iphone 7 plus care e putin julit prin colturi si vreau sa fac asigurare la el. Intrebarea mea este: daca platesc asigurarea, ei stiind ca telefonul e putin julit, si ii sparg ecranul...? (mai mult)
Stie cineva cum il cheama? Vreau sa vad tot tatuajul http://imgur.com/dToqMy6
am 17 ani si nu mi-am facut bulletinul pana acum pentru can am niste probleme grave. Vreau sa merg cat mai repede posibil dar as vrea sa stiu cat amenda. Ma poate ajuta cineva?
Sunt impreuna, aproximativ, cu cineva. Chestia e ca nu inteleg de ce atunci cand intreb ce legatura e intre noi el nu raspunde, dar se comporta de parca am fi un cuplu. Ce sa fac? Sa plec, sa...? (mai mult)
Cum ne dam seama ca un hamster pitic este femela sau mascul? Deci eu am 3 femele de hamster pitic si sora mea are un mascul pot sa imperechez hamsterul ei cu femela mea, oare se vor accepta?
vreau sa va povestesc un moment, acum o luna inainte de inceperea orelor ( dimineata) eram cu un coleg la chioscul din curtea scolii, eu stand la rand observ in stanga mea o fata care se uita...? (mai mult)
Cum pot filma fara nici un program. Daca nu pot ziceti- mi niste programe fara virusi si cat mai ieftine poate chiar gratis si fara sa mai instalez alte prosti ca sa reusesc sa instalez programul.Dau...? (mai mult)
Astazi am luat de la plafar renumitul ulei de ricin deoarece am auzit ca face minuni. Avand genele rare am vrut sa incerc sa ma dau putin pe gene.L- am lasat in jur de 3 ore apoi cand m- am spalat...? (mai mult)
Heiii! Deci: daca unchiul si matusa mamei mele au un copil, atunci eu si acel copil am fi verisori de gradul 2 sau acel copil ar fi unchiul/matusa mea? Am vorbit cu cineva despre asta si as vrea...? (mai mult)
Salut sunt din Constanta sunt a 8- a (dau examenul acum) ce parere aveti de liceul telecom? Pe ce domeniu sa merg? Exista tehnician : - de telecomunicatii - in automatizari - operator tehnica de calcul ...? (mai mult)
Cum sa bag o fata in seama si ce sa ii scriu/spun? Atat pe retele de socializare cat si față în față. O fata pe care deja o cunosc cat de cat.
De ce atunci cand cineva are nevoie de mine, le ofer tot si chiar imi pasa de ei, iar atunci cand eu am nevoie de cineva nu gasesc pe nimeni? Sincer m- am saturat de oamenii falsi. Eu sunt prea sincera...? (mai mult)
Hai TPU, stiti cand este urmatorul youmeet, si unde?
Salut dragi prieteni de pe TPU! Am o problema, problema mea consta in faptul că sunt îndrăgostit de o fata! eu am 17 și fata cam 16, ea a suferit cu ceva timp in urma de (hepatită A) asta nu este...? (mai mult)
Buna, TPU.Am o problemca cam ....delicata..sa spun asa..deci. Eu aveam un prieten, hai sa- l numim Alex adica.l- am cunoscut in parc, am tinut legatura etc etc.am fost tot mai buni prieteni, si el...? (mai mult)
Îmi place de un băiat cu doi ani mai mare foarte drăguț! Poate cineva să îmi de-a niste sfaturi?
Deci..am 15 ani. Si sunt constienta ca alcoolul nu face bine. Totusi cand mergi la o petrecere sau onomastica pur si simplu te destinzi si bei si tu ca restul. Ideea e sa bei cu măsura si controlat. Mama...? (mai mult)
Salur TPU! Am nevoie de ajutorul vostru URGEEEENT. Imi place de un baiat, si credeam ca si el ma place pe mine, ne intelegeam foarte bine, cand eram pusi in banca radeam si discutam de diverse chestii,...? (mai mult)
(Satanism) Bine acum ca v- am atras atentia scuzati- ma de acum de categoria asta dar asta e cea mai populara! Asa am 2 colegi satanisti si mi- au corupt si prietenul si am vrut sa vad ce e asa...? (mai mult)
Chiar si faptele mici pot contribui la " sanatatea omenirii"?
Poate sa imi dea cineva un site de unde pot sa iau tricouri largi, ca cele ale lui Cheloo? Multumesc in avans!
Cum as putea refuza o invitate la majorat? Nu am nimic cu acea persoana dar nu vreau sa ma duc.
Cati centimetri ar trebui sa aiba penisul unui adolescent de 14 ani, imediat 15 ani?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
farcry444 întreabă:
Kqnfiwbcin întreabă:
Al3xandra95 întreabă:
fsiena97 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Jocuri
GTA 5? League of Legends? CS? FNAF? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru!