Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 4 Noiembrie 2025 sunt:
Cine imi poate face o critica la: https://www.wattpad.com/story/106704502- abordarea- paranormalului Stiu, stiu: ~cea mai nasoala poveste din univers ^^ ~naspa ~n- are logica ~n- are inteles ...? (mai mult)
Stiti vreun film de dragoste la care sigur sigur plang(sunt fata)? Ca de exemplu am plans la: "A walk to remember", "Titanic", "If i stay", "The notebook" etc
Știe cineva dacă pot găsi cartea Octopussy de Cristina Boncea în format pdf?
Ok. nu stiu cum sa incep. vreau sa fac un sport unde alerg mult, sunt o persoană cu multă energie si chiar vreau sa o folosesc la ceva :)) Problema este ca nu stiu ce sport as putea face. As vrea sa...? (mai mult)
Ce tigari de culoare rosie preferati?
Am 15 ani si am luat 5 pastile paracetamol. dupa am mancat iaurt.o sa se intample ceva rau?
Cum pot face lyrics pe o melodie cu programul VideoPad? Ce pasi trebuie sa urmez? Multumesc
am revenit cu o noua problemă. Eu am aproape 15 ani si stau intr- un oras foarte foarte mic. Un băiat de 12 care sta intr- un sat la 3 km de oras ( Unde stau si bunicii mei) a zis la tot satul...? (mai mult)
Mi- am cumparat o pereche de Adidas superstar fake si ma intrebam care sunt semnele mai evidente ca sunt fake? Adica semne pe care cineva le poate observa stand langa mine de exemplu. Mentionez ca sunt...? (mai mult)
Am un Iphone 6S si la frig, in general, si cand bateria e sub 30% se inchide, incerc sa il aprind si se inchide iar. Ati mai patit? Care ar fi problema?
Am o prietena cam ciudata, da ochii peste cap cand e vorba sa ma astepte. E genul facem doar ce vreau eu iar daca vreau sa- i propun si eu ceva nu ma asculta. Are 2 fete am incercat sa- o accept asa ...? (mai mult)
Pentru o ocazie speciala am nevoie de un vin foarte bun rosu. Ce imi recomandati?
Ce aplicatii stiti unde sa mi gasesc o prietena?(14-18 ani) ceva gen Jaumo?
Bună Cum pot face un video cu versuri pe o melodie? ( cum sunt piesele de pe Youtube cu versuri) Mulțumesc
Heii, ma puteti ajuta spunandu mi ce pot sa fac sa mi mai creasca piciorul macar putin? N as vrea nici sa arat ca un clown cu lopeti in picioare, dar nici sa rada ceilalti de mine ca am picioare de bebelus...? (mai mult)
Este bine sa folosesc culori acrilice pe textile? Desenul va fi la fel de frumos dupa spalarea hainelor?
Salut,am 13 ani si doresc sa slabesc. Sunt destul de gras pentru varsta mea(pot sa spun ca am cam 1.60-1.65 si 70 kilograme), cum pot sa slabesc cel mai repede?
Cum as putea scapa de cosurile de la pubertate? Cum ati scapat de ele? Ati folosit ceva creme sau ati asteptat ca excesul de sebum sa revina la normal. Funda!
De o saptamana mi se tot zbate ochiul stang si rareori si dreptul. de paste n- am plecat nicaieri de teama sa nu patesc ceva deoarece cum m- am trezit a inceput sa se tot zbata. i- am inchinat aproape ...? (mai mult)
Hei, va rog putin ajutor, am un Samsung s6 edge, si si- a facut singur resetare, si am pierdut cateva mii de poze si alte date, i s- a mai intamplat cuiva? le pot recupera? De unde pot sa stiu daca...? (mai mult)
Suntem 2 tineri care ne ocupam cu rezolvarea cazurilor paranormale. Unul dintre noi este medium iar celalalt are capacitatea de a simti energiile din casa. Daca doriti sa va ajutam, puteti sa ne...? (mai mult)
Voi pune o intrebare importanta pentru mine, deci va rog tratati cu seriozitate.Sunt clasa a- X- a, pe profilul mate- info intensiv informatica.Ma descurc liniar la majoritatea materiilor.Acum,...? (mai mult)
Hristos a înviat! Ce faceți? Am o întrebare. De fapt am nevoie de o părere. Termin clasa a XII a anul acesta și doresc să dau mai departe. M- am gândit la UMF din Iași, la Tehnică Dentară sau...? (mai mult)
Imi spune si mie cineva un server de cs 1.6 cu respawn sau deathrun?
Pls, am nevoie de ajutor! Ce inseamna schimb de membrii(pe Facebook)?
Stiti trendul cu vopsirea gecilor de jeans! Vreau sa-mi fac si eu una singura! E ok daca folosesc culori acrilice? Ce modele imi recomandati?
Este bine sa folosim culori acrilice pe textile? Desenul va fi la fel de frumos dupa spalarea hainelor?
Vă rog să mă ajutați! Ce aș putea să fac dacă îmi vine menstruația în cea mai importantă zi din viața mea? Sunt a XII- a și îmi va veni menstruația în săptămâna cu banchetul și...? (mai mult)
A facut cineva testul Clifton pentru descoperirea punctelor forte?
Luna aceasta fac cununia civila.As avea nevoie de un fotograf din Iasi.Am cautat ceva pe net dar au pret uri foarte ridicate.Daca stiti voi pe cineva mi-a-ti face o mare bucurie. multumesc!
Deci acum câteva luni, m- am împrietenit cu un băiat care acum e la aceeași școală cu mine. si atunci vorbeam foarte mult si acum în prezent nu mai vorbeam. Acum are prietenă si l- am întrebat...? (mai mult)
TPU! Cineva mi-a spus ca pot gasi lista candidatilor respinsi/admisi la proba traseului pentru permis auto. Stiti unde pot gasi asta? Eu am cautat si nu am gasit deloc.
Cât timp trebuie să priveşti o persoană, pentru a-i memora chipul definitiv?
Am o mică mare problema. Sunt în clasa a8- a și părinții mei au așteptări mari de la mine în legătură cu examenul, însă eu știu cât pot și ce pot însă ei nu vor sa înțeleagă...? (mai mult)
Vreau si eu sa stiu daca e posibil sa imi micsorez labiile natural, adica fara operatii. Am auzit de piatra vanata sau sare de lamaie. Vreau sa stiu daca e posibil.
Daca mi-a fost blochat un cont de Facebook ca sa trimit poza cu un document, dupa ce am trimis poza cand il deblocheaza?
Salut.Am un Orange Dive 71 si as vrea sa il vand.Are ecranul spart dar merge foarte bine.Cat sa cer pe el?
Salut, maine imi pun aparat dentar fix si vreau sa va intreb daca stiti cum se monteaza, sau cam cat timp ar dura montarea pentru ca sincer sa fiu imi este cam frica :DD Am 14 ani :D
Ce parere are societatea de fetele cu breton? Aud adesea feed-backuri si comportari de genul uite-o si pe aia ce urata si ce proasta din cauza acestui aspect. Multumesc!
Ofer funda! Stiu ca exista un test ADN care iti zice ce fel de stramosi ai avut.Adica nemti, francezi chiar si din Africa.As dori mai multe detalii despre acest test ADN.Si se poate face si in Romania?...? (mai mult)
mi- am cumparat un laptop Asus de curand si mi sa instalat automat Endless in loc de Windows si nu pot sa il dezinstalez si sa bag Windows. Nu pot sa instalez nici un fel de aplicatii si jocuri,...? (mai mult)
Sunt un om singur si cand spun singur nu e exagerez. Am doar 2 colegi cu care mai vorbesc si pe perioada vacantelor mai rar. Majoritatea timpului mi l petrec in casa, citind, la calculator...? (mai mult)
Ce inseamna FZ?
Stie careva cum pot intra in jocul Blue Whale? Nu vreau raspunsuri gen "Sa nu cumva sa te joci" sau "ai probleme la cap". Tin sa va anunt ca e doar curiozitate, n-o sa ma sinucid
Voiam sa va intreb daca stiti voi fetele, cum sa va creasca sanii mai repede, nu ca sa atrag baieti ci pentru ca isi bat fetele joc de mine (si adultii) si nu mai suport. Apropo am sub 14 ani
Ce anime imi recomandati? Unul sa fie asemanator cu Death note. :-)
Eu sunt acum in clasa 11 si imi doresc foarte mult sa aplic pentru academia militara de la Bucuresti sau Sibiu, dar nu stiu prea multe cu toate ca am citit aproape tot de pe internet. Daca este ...? (mai mult)
De unde pot să cumpăr slime online?
Am avut tangenta cu niște ciori și ai mei dau vina tot pe mine. Mi au luat și telefonul. Și ăia încă își bat joc de mine. Vor veni mâine la școală sa vedem ce se poate rezolva. Dar tot...? (mai mult)
TPU! Inainte cu doua saptamani sa intram in vacanta i- am facut semn unei colege ca vine baiatul de care ii place si atunci intra si un baiat de a 8- a in clasa si mi- a facut cu mana ( baiatul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Richard2003 întreabă:
GamingSoloInRetea întreabă:
UnAltVirginTristȘiDisperat întreabă:
Neagracaceara întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Numeste preparatul!
Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.