Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 11 Octombrie 2025 sunt:
Buna dacă iau Paracetamol plus amestec cu alte medicamente gen supradoza pot murii sau ajung doar la spital, am 22 de ani
Salut,Kent nanotec negru este tare pentru începători?
Hey! îmi puteți spune vă rog dacă Klaus din Jurnalele vampirilor se vă intoarce înapoi în Mystic falls
Bună seara, am o nuntă mâine seară și m- am gândit să mă îmbrac cu niște Nike uri albe, pantaloni negri puțin rupți + un tricou alb, ceilalți se îmbracă la costum din câte am înțeles...? (mai mult)
Cum îmi pot enerva fratele mai mare? Dau funda;))
Bună ziua! Dacă am 15 ani trebuie să cumpăr un bilet de tren pentru adulți sau copii? (nu am carnetul vizat, de aceea intreb)
Deci eu de ceva vreme pe afara ies doar cu un tricou si o bluzita si se pare ca si la temperatura de 1 grad pot sa tolerez frigul, ca de exemplu si azi dimineata 1 grad a fost afara si doar asa putin ...? (mai mult)
Exista o limita de absențe pentru care nu mai ești primit în evaluarea națională în clasa a 8?
Buna voi credeti in prezicerile anului 2024? Am vazut pe net ca scrie ca Baba vanga a prezis ca va fi un cutremur si vom muri toti :( oare chiar e adv? si va fi o boala care iti afecteaza creierul? cine...? (mai mult)
Salut,recomandati mi niște țigări bune de început, adică sa nu mi se facă rău de la ele ca sunt prea tari sau sa tușesc ca ***. Multumesc!(nu vreau răspunsuri :lasale )
Salut, de ceva timp fumez vape(veeba- veev 20mg/ml nicotina)si vreau sa va întreb dacă este mare diferența dintre dunhill alb si vape.Nu as vrea sa îmi iau ceva tare…(nu vreau răspunsuri de genu;...? (mai mult)
Ce temperatura trebuie sa fie in incaperea in care esti ca sa iti scada imunitatea? Temperaturile de 22- 24 de grade pot sa scada imunitatea sau sunt ok aceste temperaturi? Ca si eu la munca numai la temperaturile...? (mai mult)
Cum fac sa am polutie nocturna? Dau funda
Salut TPU! Imi place de o colega din clasa a 10- a. Acum fiind a 11- a. In clasa a 9- a eram prieteni, oarecum, radeam, glumeam. Dar din clasa a 10- a parca totul s- a dus de rapa pur si simplu :(....? (mai mult)
Știe cineva grupuri de whatsapp pentru anxioși?
Buna ziua! Lecitina ajuta sa ai o memorie mai buna?
E adevarat ca yoga e de la diavol? Daca nu, atunci de ce se spune ca e de la diavol?
Buna! Locuiesc in sapania de 5 ani si sunt in ultimul an de liceu. Ma gandeam sa merg la facultate in Romania mai exact UMFCD. Credeți ca e o idee buna? Care sunt cerințele pentru a da admitere in romana...? (mai mult)
Acum am 17 ani dar acum 2 ani și ceva am trecut printr- o despărțire (ea s- a despărțit de mine) și am suferit super mult. Acum nu mai sufăr după ea dar simt în fiecare zi nevoia de afecțiune...? (mai mult)
Salut! Am o mica problemă. M- am cunoscut cu o fata la locul de muncă, a venit doar o zi, a doua nu a mai venit. Când m- a văzut i- am căzut cu tronc, practic din prima m- a plăcut și deja dădea...? (mai mult)
Salut TPU! Sunt baiat, in decembrie implinesc 19 ani, iar intrebarea mea este daca mai am sanse de a creste in inaltime. Am inaltimea de 168cm. tatal meu este cu un cap peste mine are 180cm, iar mama...? (mai mult)
Este cineva din Timișoara asta de aici, vreau sa caut prietenii noi și sa discutam
Trăim într- o lume în care peste jumătate din populație e curajoasă (=extrovertită, vorbăreață, tupeistă), și un procent scăzut e timidă, în adevăratul sens al cuvântului. Și totuși,...? (mai mult)
Am observat că în societate persoanele introvertite, în adevăratul sens al cuvântului, sunt catalogate ca fiind inferioare oamenilor. Sunt judecate și folosite într- un mod atât de crunt, încât...? (mai mult)
Sunt in a 8 a si am o problema cu 2 colegi, nu stiu de ce dar de vreo 2 saptamani, zilnic, vin la mine in pauza, ma apuca de maini si incep sa imi dea palme peste cap, stiu ca nu pare mare lucru, ...? (mai mult)
Salut, multa lume se plange in baie ca miroase a tigara electronica si as vrea sa stiu daca vape e mai eficient de luat si la scoala acum cu restrictiile, care sunt foarte multi fumatori se ascund in...? (mai mult)
Salut! Pot găsi pe undeva lalele galbene in această perioadă a anului?
AM O INTREBARE. URGENT. La profilul st sociale în liceu pana în ce clasa se face chimie, fizica, mate, bio va rogggg urgent, dau funda?
Deci, vine fratele lui prietenul lul prietena mea si zice "Da cine- i asta"? 'Ai grija daca o atingi" "Iti plac fetele" si dupa i- am zis "ce ma, ca suntem colegi si ea la fel o zis dar se vedea ca era...? (mai mult)
Salut...vreau un sfat. Deci vine fratele lui prietenu lu prietena mea si zice "Da cine i asta"? 'Ai grija daca o atingi" "Iti place fetele" si dupa i- am zis "ce ma ca suntem colegii si ea la fel o...? (mai mult)
Daca golesc (nu șterg) o conversație pe WhatsApp se va goli și pentru cealaltă pers?
Toata ziua simt am oboseala cronica. Ma simt ametita zilnic, simt ca as cadea din picioare si la scoala mereu pun capul pe banca in pauza si la unele ore. Efectiv sunt atat de obosita incat nu ma pot ...? (mai mult)
Eu am 17 ani și îmi place de o fată de 22 ani. Puțin cred ca e reciproc pentru ca eram în mașină cu ea și mai o fată și ea a spus "eu tot singură sunt" și mai desena și inimioare e panoramicul...? (mai mult)
Salut, Am nevoie urgent de raspuns! Sunt in clasa a 7- a si sunt curioasa, daca acum ca tot sunt modula am cum sa ma transfer la pedagogic in timpul anului scoalar? Spre exemplu daca vreau sa fac fisa...? (mai mult)
Buna.Deci e o situatie mai complicata. Eu sunt a 9 a si stau la camin cu 2 fete, iar una dintre ele e din satul unde stau si e a 12 a si mama a vrut sa stau cu ea ca o crede cuminte si pot sa merg ...? (mai mult)
Salutare, am si eu nevoie de ajutor cu un sfat, unei fete ii place de prietenul meu dar el nu este atras de ea, dar eu sunt si nu stiu ce sa ii scrie prietenul meu ca sa o facem sa vorbeasca cu mine.Rog...? (mai mult)
Ce ma fac daca îmi e frica de ascultare la mate? Maine am ascultare ca n am nota și chiar dacă știu toată lecția pe derost când ma scoate în fata clasei efectiv uit tot și în plus nu ajuta faptul...? (mai mult)
Ce înseamnă mps?
Buna familie, am o noua întrebare cum sa faci sa nu mai enervezi persoane? Am nevoie de sfaturi.
Buna! Pentru maine am de pregatit pentru scoala o melodie pentru engleza si urmeaza sa o pun in fata clasei apoi vom face exercitii pe baza ei si nu stiu ce melodie sa fie. (fara injuraturi si sa nu fie...? (mai mult)
Ce trebuie sa faci ca sa nu ajungi niciodata sa fii rapit? Ca acum si daca e ziua si sunt oameni tot se mai intampla, nu? Adica sunt care fac si asa... Ce trebuie sa faci atunci? Ca sa nu ti se intample...? (mai mult)
Ajutor. Cine invata/a învățat Ila balcescu Braila. Unde găsesc revista scolii, este online?
Nu ma pricep sa fac poze si unul din regretele mele e ca am calatorit destul de mult si nu am foarte multe amintiri foto, as fi vrut sa ii fac iubitei un colaj cu pozele noastre din calatorii, dar sunt...? (mai mult)
Bună ziua, am un nepot care a învățat în Anglia până acum, este clasa a XI - a la un liceu similar cu filologia la noi. Nu știm la ce să ne așteptăm. Îmi poate cineva da un site pe care să...? (mai mult)
Am o întrebare... Dacă mi-am făcut dropp fade mai pot face parul creț sau trebuie aștept sa crească suficient și în lateral?
Buna. Am o problema. Acum 2 zile (duminica) am fost intr- o gara si am mancat KFC. Mancarea nu era prea buna intr- adevar, dar am mancat- o. Imediat dupa aceea a inceput sa ma doara stomacul si sa am ...? (mai mult)
Buna, daca exista persoane care au patit ca mine va rog sa ma ajute, dau funda! De doua luni mi- au aparut bubite si roseata in zona intima (sunt fata) nu mi- a venit nici macar menstruatia. Nu am ...? (mai mult)
Salut. Daca platesc taxa de preschimbare permis auto de 89 lei pe ghiseul. ro imi mai trebuie o dovada cand ma duc cu fisa medica si cererea la politie? Adica este plata inregistrata pe numele meu?
Niste modalitati prin care se poate creste toleranta la frig?
Atunci când dă-i examen se pune și mediile din clasa 5 până a 8? Contează? Sau doar nota de la examen îți va alege liceul sau pot să îl aleg eu? Îmi dă variante?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexia87991 întreabă:
Marianjdjjsd întreabă:
Cipi1212 întreabă:
Bogdan80 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fotbal
Pele? Maradona? Hagi? Dar cate stii de fapt despre sportul tau favorit?