Heei TPU! Cei din Bucuresti, care sunteti la scoala generala mihai viteazu nr 88, stiti daca se face festivitatea sambata? daca da, la ce ora? Funda:x
Nu inteleg care este faza cu Zenda(zenda.ro)...:) Adica ce este asta? O firma, o ...nu stiu cum sa ii spun. ceva gen Avon, Life- care doar ca are haine si asa? Si daca vreau sa comand ceva de acolo, cum...? (mai mult)
Ce sa fac daca o fosta prietena incepe sa ma barfeasca fara rost cu alta? Funda!
De cat trebuie sa comand la avon ca sa pot da comanda din catalogul de reprezentati? Funditaa. Vreau sa stiu sigur
scuzati categoria! stiti vreun program de descarcat, care pot sa pun o melodie de fundal la un filmulet? da sa se auda si ce spune aia in filmuletz, si in spate sa fie o melodie mai incetisor...? (mai mult)
vreau sa cumpar si eu bratari style (adica cu tepi) pentru rockeri. cine are vreo oferta... dar sa fie pana in 10 lei.
vreau si eu sa invat sa tatuez stiu cat de cat.DAR nu suficient Imi puteti da niste tutoriale cum sa tatuezi? MUltiumesc anticipat. FUnda+VOT!
Abia asteptati sa incepa scoala? De ce?
Buna dragilor..am si eu o nelamurire..dk mi-a reclamat cineva videoclipul pe youtube? ce nu am voie sa iau anumite melodii, si sa fac video cu poze?:|:| LOL
Ce se intampla daca inghiti mai multe fire de par de pisica? Sau daca le inhalezi? Scuze de categorie :D
Cat de curand as putea sa ma transfer de la o clasa normala (profil mate info) la cea cu informatica intensiv? Si care ar fi conditiile de transfer? (sunt clasa IX-a)
Cum scot o pata de pe blugi ramasa de la guma de mestecat? Mentionez ca am indepartat de tot guma:)
Ce parere aveti despre liceul dante alighieri?(vreau si argumente)
Cine ma poate ajuta, este o 'problema' legata de facebook; )). Chestia e ca eu nu prea ma pricep. Deci, pe peretele meu (cred ca asa se numeste), stiti ca apar pozele, imagninile care le postez,...? (mai mult)
as dori si eu niste statusuri noi, ceva pentru fete rebele, indiferente dar nu gen: copy - paste.
Cum se face publicitate prin poze pe facebook? Urgent!
Am un LG ks360 si am probleme cu bateria. Cand vorbesc la telefon sau ascult muzica sau orice altceva, se descarca bateria. Cand il pun pe masa si il las se incarca full.Stie cineva cum se ...? (mai mult)
Stiti melodii care sa aiba ca subiect o relatie terminata din cauza gurii lumii? Dau funda
: Saptamana viitoare am sa ma duc la un dermatolog sa vad ce pot sa fac cu acneea. Cam cati bani imi poate lua?!
Buna din nou uilizatori TPU. Am nevoie de raspuns urgent la urmatoarea intrebare.Ce inseamna plan astral? Multumesc, FUNDAA!
Scuze ca intreb aici dar vreau raspuns...un Vegetarian Lacto-ovo poate manca miere?
TPU! Am o problema, cineva mi- a blochat facebook-ul, cum as putea sa il deblochez? Multumesc, FUNDAAA!
Heyy am si eu nevoie de ajutor..cum sterg videoclipuri de pe youtube?
Ce se studiaza la chimie in clasa a 9a la profil mate-info (numele capitolelor ...etc) si ce trebuie sa stim din anii anteriori? Funda pentru primul raspuns complet :D
Cine ma poate ajuta cu informati despre un profesor/a de chitara care sa predea in Drobeta Turnu Severin....va rog sa-mi raspundeti...
imi place One Direction in special Harry Styles si m-am gandit sa fac un fan page, dar nu prea am idei pentru nume :(, ajutati-ma, cele mai bune idei primesc funda :)
Cine stie unde gasesc poze pentru facebook ca coperta? Ceva gen cu scrisuri in engleza { Gen " Nothing is imposible " }
Cum se numeste melodia? http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_769134&feature=iv&src_vid=3meGiNWBFFI&v=VKuimMXFIIA
Hi TPU.Am 13 ani peste 2 luni fac 14. Observ la sinul drept ceva tare.Adica cind palpez sinul drept simt ceva tare si simt mici dureri.Ma intreb asta este maturizarea sau altceva?
Cand vine Pariu Cu Viata in Sibiu? Si cat costa un bilet?
Hi TPU stie cineva cand se fac festivitaile de deschiere a noului an scolar la Colegiul Spiru Haret Ploiesti ( http://www.spiruh.ro/ )
Buna TPU. Un baiat ma place dar eu nu il plac adica nu ca nu- l plac imi pare simpatic si ma bucur ca ma place, dar nu sunt sigura de acest lucru. De cand l- am cunoscut din gura fostelor lui am auzit...? (mai mult)
Salut Pretenasii! Deci cum ziceam in restul intrebarilor mele ca imi place de o fata, cum sa intru in gasca lor...etc.Deci gasca aia s- a cam destramat si acum ea sta numai cu o fata si o vad cam rar ...? (mai mult)
am nevoie de un raspuns rapid :D Cerceii gen pirce-uri care se pun mai multi intr-o singura ureche cum se numesc, adica au vreo denumire speciala?
In ultimul timp am inceput sa imi urasc viata si mie mi se pare foarte ciudat adica nu mai am chef de nimic am inceput sa fiu ceva gen EMO daca ma intelegeti... ma puteti ajuta? Multumesc!:*
tup in primul rand scuzatimi categoria, dar este cea mai populata\ eu intru in clasa a 8a si imi puteti spune daca facem vaccin doare? si unde il facem? dau funda si vot,...? (mai mult)
Am o neclaritate: cate limbi straine trebuie sa cunosti ca sa devii translator?
Am si eu o "problema"... Mereu cand ma intalnesc cu vreo colega de clasa, ma intreaba:"si... ce mai combini?", "cu cine esti?", "cu cine vorbesti?".Nu stiu ce sa le raspund.Eu sunt o fata constiincioasa...? (mai mult)
As vrea sa imi cumpar o geanta pentru scoala. Trec in clasa a 7 a. Ce siteuri imi sugerati?
Hello TPU! Sper sa ma puteti ajuta. Vreau sa modific o poza facando alb negru dar sa pastrez un anumit element intro culoare tare dar nu gasesc un astfel de program. ceva de genul http://www.google.ro/imgres?q=indragostiti&num=10&hl=ro&sa=X&biw=1280&bih=783&tbs=ic:specific,...? (mai mult)
Cum demonstrezi cel mai bine persoanei iubite ca o iubesti? eu ca fata, lui el ca baiat, mie
FUNDAAA! Puteti sa imi spuneti sau sa imi dati site-uri cu tips-uri despre feng shui?
Ma poate ajuta cineva cu un grafic pentru elevii de servici de la scoala? Dau funda;)
De un an eu m- am mutat intr- un cartier nou, unde mi- am facut multi prieteni! Ieri, am aflat de la prietenii respectivi ca o fata(care locuieste chiar langa mine) nu ma suporta si ca a zis ca s-...? (mai mult)
Heii. TPU, am revenit cu o intrebare. In curand este ziua celei mai bune prietene ale mele si as vrea sa'i trimit un mesaj cu o urare dar si frumoasa si amuzanta. Ceva in genu:"Sa nu uiti momentele ...? (mai mult)
Salut, vreau sa va intreb cum sunt caminele de baieti in Hasdeu, ce conditii au? Multumesc!
Buna dragii mei se apropie ziu prietenului meu si nu am nici cea mai mica idee ce ii pot oferi.voi ce i- ati oferi partenerului sau ce i- ati oferit pana acum.va rog din tot sufletul sa ma ajutati si ...? (mai mult)
Deci vreau sa conserv intr-o sticluta niste sange. Cu ce il pot amesteca pentru a nu se coagula?
Stie cineva un deodorant foarte puternic contra transpiratiei? Urasc petele de pe haineFunda!
In toamna aceasta incep liceul, ce trebuie sa stiu la fizica (din anii anteriori-ce lectii; definitii; formule ...etc )? Primul raspuns complet primeste funda :D P.S.: Sunt la mate-info;)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
sebijr întreabă:
ElianaSc întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Mariaseicaru1963 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!