Vreau sa fac o pagina si nu stiu ce nume sa ii pun;)... Cele mai bune sugestii primesc funda.P.S: Sa nu existe pagini existente cu numele pe care mi-l dati;)
Exista vreo aplicatie pe android legata de BEATBOX?
Ce ficuri gen Yakuza boss' in love I/II si Tentatii periculoase mai stiti? Sa fie cat mai lungi si bune.
Hei! voi cu ce v-ati imbraca in prima zi de liceu!:)Nu prea imi plac fustele, asa ca ma gandesc la cv care s-ar potrivi cu pantaloni:)
vreau niste melodii de dragoste mai ritmate...gen andreea bala te joci cu mine, inna tu si eu. :)
Am pus o "like box" pe siteul meu, dar nu merge imi da eroare imi spune ca " E posibil să fi urmat o legătură expirată sau să fi scris greşit adresa. Pentru unele adrese contează diferenţele...? (mai mult)
pe scurt vreau sa imi schimb viata TOTAL! sunt din sibiu adica un sat din judetul sibiu.De la un timp am o 'pofta' de atentie din partea la toti fie buna sau rea, vreau sa fiu mai presus de toti...? (mai mult)
Heii Tpu..Am nevoi de o parere ..sunt cu fostul iubit al unei prietene de ale mele.ei bine cu ea a stat o zii dupa care nu am mai vorbit iar ea inca tine la el...el este cu 2 anii mai mare ca mine. Vreau...? (mai mult)
Pana la urma cand incepe scoala? Am auzit ca cica sambata v-a trebui sa mergem la scoala.
As vrea si eu niste idei de compunere despre importanta comunicarii care sa fie destinat publicarii pe Facebook. FUNDA! [va rog, am mare nevoie!]
Am un cont de SunPhoto si as vrea si eu niste ideei de conturi artistice sau pentru channeluri.;) :* :D Cele mai multe si mai frumoase si originale primesc fuunda!;) :*
OMG! Am vorbit cu mama si o sa- mi iau un retriever! Ea a zis ca la vara dar am vorbit eu cu ea si s- a pus la primavara! Chiar si asa mi se pare groaznic de mult! Si sincer asta am vrut toata viata "un...? (mai mult)
Buna seara vreau sa intreb ceva dau funda foarte urgent.Am cartela de cosmote am 2 euro pe ea si vreau sa pot vorbii in Italia ideea este ca nu stiu exact tarfiul pe minut din Romania- Italia si daca exista...? (mai mult)
Ce sa fac ca sa imi inving timiditatea? FUNDA!
Imi puteti da si mie statusuri pentru cea mai buna prietena mea? Multumesc anticipat. Cel mai bun raspuns primeste fundita :x.
Http://www.youtube.com/watch?v=lT67liGjZhw Deci inceputul acestei piese. pianul doar imi aduce aminte de o alta minunata melodie..si imi "sta pe limba" numele..cv gen "Na Na Nanananana na". Daca stie...? (mai mult)
In ultimul timp ma cert mereu cu mama, ba din cauza curatieniei, notelor, alte fleacuri. Intotdeauna striga la mine. Ma enervez repede si incep si eu sa strig la ea. Stiu ca nu e corect da r nu ma pot...? (mai mult)
Cum pot scapa de pistrui! puteti sa ma ajutati va rog! funda raspunsul castigator
Povestea este mai lunga deci v- as fi foarte recunoscatoare daca m- ati ajuta. Asadar: eu am fost prietena foarte buna cu o fata din clasa a 2- a pana acum. Niciodata nu ne- am barfit dar de ...? (mai mult)
Stiti cumva daca se mai fabrica ipod nano 8gb 5th (nu touch). Exact ca in poza asta : https://www.google.ro/search?hl=ro&safe=off&q=ipod%20nano%205th%20generation&um=1&ie=UTF- 8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=hIhPUJkGz7mEB9SdgYgJ&biw=1280&bih=900&sei=h4hPULZO0MSyBsjzgeAD ...? (mai mu
Buna T.P.U.Cum pot castiga bani muncind pe calculator? Mentionez ca am 13 ani si sunt fata.Multumesc anticipat.Dau funda:)
Ce sa fac daca la scoala sunt inconjurat de manelisti?
Voi cum va alintati iubitii? :> Cele mai multe porecle pentru alintat si cele mai dragute primesc fundita. :*
Heei :'d! Am nevoie de niste site-uri cu poze amuzante, care le-as putea posta pe pagina mea de facebook :). Cele mai multe FUNDITA
1.Salut vreau si eu un metin usor cu rate mai mari de 600! 2. Vreu ceva in genul lui mt2steel adica cresti usor faci bani repede multe de evoluat 3.Nu vreau mt2 stell revolution advenced...? (mai mult)
La ce numar trebuie sa sun sa aflu cat credit am pe Vodafone si ce numar am? Funda repede!
Vreau si eu niste melodii pe care sa le cant cu prietenele gen :taylor swift-you belong with me...dar asa, la vrajeala... aveti ceva idei? Multumesc si FUNDA!
Sal unde pot vedea antena1 live gratis funda plz
Ce parere aveti despre genele false? imi puteti explica cum se pot folosi sa invat de una singura sa le asez pe ochi
Eu am un telefon Samsung Galaxy 550. :) si, astazi am fost prin oras, si am prins Wi- Fi. m- am conectat, si apoi am intrat pe mess. dupa ce am iesit de pe mess, m- am uitat in agenda si ...? (mai mult)
Salut Pretenasii! Deci cum ziceam in restul intrebarilor mele ca imi place de o fata, cum sa intru in gasca lor...etc.Deci gasca aia s- a cam destramat si acum ea sta numai cu o fata si o vad cam rar ...? (mai mult)
La ce ajuta aparatul dentar? M-ar tenta si pe mine unul.dar nu prea am probleme de genul asta:))
Deci, pe vacanta am avut de citit- o carte, Portretul lui Dorian Gray, am citit- o, dar n- am inteles nimic din ea:)) Si imi e cam rusine sa zic asta dar pur si simplu nu m- o prins! Ati...? (mai mult)
Cum pot sa descarc aplicatii de pe Android Market pe smartphone-ul meu?
Care este importanta chimiei?
Acesta este contul iubitului meu.dar de data asta pun eu o intrebare. Am o impresie f ciudatacum ca as fi insarcinata adica nu stiu poate ma gandesc eu prea mult la asta.De cateva zile ma simt...? (mai mult)
Buna ma puteti ajuta..caut o tema a eseuli pe net si nu pot gasi...Care e importanta chimiei.
Unde pot gasi site-uri pentru editat cover la facebook cu fete desenate?
Caut o comedie cu un copil care avea in vizita un unchi sau un bunic mai in varsta si face tot felul de trasnai ..si in fine ..copilul ajunge intr.un parc de distractii cu tatal si vomita pe unii....? (mai mult)
De unde as putea sa imi cumpar extensii si de unde gasesc sa se potriveasca cu culoarea parului meu si cam cat costa?
Heii... mi+am luat casca si microfn si microfonul nu se aude... de ce?
am o problema, intotdeauna dupa ce mama vine de la sedinta cu parintii de la scoala trebuie iar sa ma doara capul, sa- mi fie rau, deoarece permanent diriginta cere bani, ba pentru reparatie,...? (mai mult)
vreau si eu conexiune la wireless.cum pot face rost? adica fara router. FUNDAAAA!
As vrea sa-mi fac un id nou! Imi puteti da niste idei mai interesante?
Demonstrati ca opera literara "Sobieski si romanii" de C. Negruzii apartine genului epic
In apa de la robinet exista spermatozoizi? Funda.
Vreau sa ma ajutati urgent in legatura cu o chestie :D. Deci vreau sa dau din mesajele mele unei prietene ca sa mai vorbesc si eu cu ea :). Adica eu mai cam 2200 de mesaje si sa ii dau 1000....? (mai mult)
( Scuzati Categoria). Vreau si eu sa stiu daca pot cauta persoane pe fb numai dupa unul din nume si orasul in care locuiesc, sau numai dupa oras. Va rog, imi trebuie urgent respuns al intrebare,...? (mai mult)
Hei TPU :) acum un an, am cunoscut un baiat. eu il stiam din vedere.e la scoala cu mine. deci, am inceput sa vorbim si prin decembrie a zis sa iesim, era o prezentare la un radio, si cativa prieteni...? (mai mult)
Imi dati niste siteuri cu imagini monster high va rog? Multumesc anticipat! [
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
sebijr întreabă:
ElianaSc întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Mariaseicaru1963 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Directia 5
Acordurile celor de la Directia 5 iti incanta urechile? Descopera cat de multe stii despre ei.