TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 4995
  • 4996
  • 4997
  • 4998
  • 4999
NedelcuIonutt
în 11 Septembrie 2012 | NedelcuIonutt întreabă:

Vreau sa fac o pagina si nu stiu ce nume sa ii pun;)... Cele mai bune sugestii primesc funda.P.S: Sa nu existe pagini existente cu numele pe care mi-l dati;)

2
Răspunde Raportează
VioConstantin
în 11 Septembrie 2012 | VioConstantin întreabă:

Exista vreo aplicatie pe android legata de BEATBOX?

2
Răspunde Raportează
R0CA19
în 11 Septembrie 2012 | R0CA19 întreabă:

Ce ficuri gen Yakuza boss' in love I/II si Tentatii periculoase mai stiti? Sa fie cat mai lungi si bune.

0
Răspunde primul Raportează
crazyblue
în 11 Septembrie 2012 | crazyblue întreabă:

Hei! voi cu ce v-ati imbraca in prima zi de liceu!:)Nu prea imi plac fustele, asa ca ma gandesc la cv care s-ar potrivi cu pantaloni:)

4
Răspunde Raportează
SweetyღGirl
în 11 Septembrie 2012 | SweetyღGirl întreabă:

vreau niste melodii de dragoste mai ritmate...gen andreea bala te joci cu mine, inna tu si eu. :)

2
Răspunde Raportează
Aly07
în 11 Septembrie 2012 | Aly07 întreabă:

Am pus o "like box" pe siteul meu, dar nu merge imi da eroare imi spune ca " E posibil să fi urmat o legătură expirată sau să fi scris greşit adresa. Pentru unele adrese contează diferenţele...? (mai mult)

0
SpigiBb
în 11 Septembrie 2012 | SpigiBb întreabă:

pe scurt vreau sa imi schimb viata TOTAL! sunt din sibiu adica un sat din judetul sibiu.De la un timp am o 'pofta' de atentie din partea la toti fie buna sau rea, vreau sa fiu mai presus de toti...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
eleee
în 11 Septembrie 2012 | eleee întreabă:

Heii Tpu..Am nevoi de o parere ..sunt cu fostul iubit al unei prietene de ale mele.ei bine cu ea a stat o zii dupa care nu am mai vorbit iar ea inca tine la el...el este cu 2 anii mai mare ca mine. Vreau...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Raawr
în 11 Septembrie 2012 | Raawr întreabă:

Pana la urma cand incepe scoala? Am auzit ca cica sambata v-a trebui sa mergem la scoala.

4
Răspunde Raportează
Pandaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
în 11 Septembrie 2012 | Pandaaaaaaaaaaaaaaaaaaa întreabă:

As vrea si eu niste idei de compunere despre importanta comunicarii care sa fie destinat publicarii pe Facebook. FUNDA! [va rog, am mare nevoie!]

1
Răspunde Raportează
sophiieo1
în 11 Septembrie 2012 | sophiieo1 întreabă:

Am un cont de SunPhoto si as vrea si eu niste ideei de conturi artistice sau pentru channeluri.;) :* :D Cele mai multe si mai frumoase si originale primesc fuunda!;) :*

1
Răspunde Raportează
anca29
în 11 Septembrie 2012 | anca29 întreabă:

OMG! Am vorbit cu mama si o sa- mi iau un retriever! Ea a zis ca la vara dar am vorbit eu cu ea si s- a pus la primavara! Chiar si asa mi se pare groaznic de mult! Si sincer asta am vrut toata viata "un...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
danaalin2002
în 11 Septembrie 2012 | danaalin2002 întreabă:

Buna seara vreau sa intreb ceva dau funda foarte urgent.Am cartela de cosmote am 2 euro pe ea si vreau sa pot vorbii in Italia ideea este ca nu stiu exact tarfiul pe minut din Romania- Italia si daca exista...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
gabytza8
în 11 Septembrie 2012 | gabytza8 întreabă:

Ce sa fac ca sa imi inving timiditatea? FUNDA!

2
Răspunde Raportează
Kidoo27
în 11 Septembrie 2012 | Kidoo27 întreabă:

Imi puteti da si mie statusuri pentru cea mai buna prietena mea? Multumesc anticipat. Cel mai bun raspuns primeste fundita :x.

2
Răspunde Raportează
djbdkjfkdjfkjdkfdfkdsvhfsdhbvbhjvgbdsfg
în 11 Septembrie 2012 | djbdkjfkdjfkjdkfdfkdsvhfsdhbvbhjvgbdsfg întreabă:

Http://www.youtube.com/watch?v=lT67liGjZhw Deci inceputul acestei piese. pianul doar imi aduce aminte de o alta minunata melodie..si imi "sta pe limba" numele..cv gen "Na Na Nanananana na". Daca stie...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Septembrie 2012 |

In ultimul timp ma cert mereu cu mama, ba din cauza curatieniei, notelor, alte fleacuri. Intotdeauna striga la mine. Ma enervez repede si incep si eu sa strig la ea. Stiu ca nu e corect da r nu ma pot...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
cosminutza2000
în 11 Septembrie 2012 | cosminutza2000 întreabă:

Cum pot scapa de pistrui! puteti sa ma ajutati va rog! funda raspunsul castigator

1
Răspunde Raportează
Teoteoteo
în 11 Septembrie 2012 | Teoteoteo întreabă:

Povestea este mai lunga deci v- as fi foarte recunoscatoare daca m- ati ajuta. Asadar: eu am fost prietena foarte buna cu o fata din clasa a 2- a pana acum. Niciodata nu ne- am barfit dar de ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
onFire
în 11 Septembrie 2012 | onFire întreabă:

Stiti cumva daca se mai fabrica ipod nano 8gb 5th (nu touch). Exact ca in poza asta : https://www.google.ro/search?hl=ro&safe=off&q=ipod%20nano%205th%20generation&um=1&ie=UTF- 8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=hIhPUJkGz7mEB9SdgYgJ&biw=1280&bih=900&sei=h4hPULZO0MSyBsjzgeAD ...? (mai mu

0
ShadowGhost
în 11 Septembrie 2012 | ShadowGhost întreabă:

Buna T.P.U.Cum pot castiga bani muncind pe calculator? Mentionez ca am 13 ani si sunt fata.Multumesc anticipat.Dau funda:)

23
Răspunde Raportează
sebi1dinei
în 11 Septembrie 2012 | sebi1dinei întreabă:

Ce sa fac daca la scoala sunt inconjurat de manelisti?

8
Răspunde Raportează
Rawwwrrrr
în 11 Septembrie 2012 | Rawwwrrrr întreabă:

Voi cum va alintati iubitii? :> Cele mai multe porecle pentru alintat si cele mai dragute primesc fundita. :*

6
Răspunde Raportează
Rawwwrrrr
în 11 Septembrie 2012 | Rawwwrrrr întreabă:

Heei :'d! Am nevoie de niste site-uri cu poze amuzante, care le-as putea posta pe pagina mea de facebook :). Cele mai multe FUNDITA

4
Răspunde Raportează
Cristian_Ion_1995
în 11 Septembrie 2012 | Cristian_Ion_1995 întreabă:

1.Salut vreau si eu un metin usor cu rate mai mari de 600! 2. Vreu ceva in genul lui mt2steel adica cresti usor faci bani repede multe de evoluat 3.Nu vreau mt2 stell revolution advenced...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
OmNom
în 11 Septembrie 2012 | OmNom întreabă:

La ce numar trebuie sa sun sa aflu cat credit am pe Vodafone si ce numar am? Funda repede!

5
Răspunde Raportează
MarrieMarie
în 11 Septembrie 2012 | MarrieMarie întreabă:

Vreau si eu niste melodii pe care sa le cant cu prietenele gen :taylor swift-you belong with me...dar asa, la vrajeala... aveti ceva idei? Multumesc si FUNDA!

2
Răspunde Raportează
bobi595
în 11 Septembrie 2012 | bobi595 întreabă:

Sal unde pot vedea antena1 live gratis funda plz

2
Răspunde Raportează
Si_ATat_theo_1997
în 11 Septembrie 2012 | Si_ATat_theo_1997 întreabă:

Ce parere aveti despre genele false? imi puteti explica cum se pot folosi sa invat de una singura sa le asez pe ochi

1
Răspunde Raportează
Anna_8414
în 11 Septembrie 2012 | Anna_8414 întreabă:

Eu am un telefon Samsung Galaxy 550. :) si, astazi am fost prin oras, si am prins Wi- Fi. m- am conectat, si apoi am intrat pe mess. dupa ce am iesit de pe mess, m- am uitat in agenda si ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
JonD
în 11 Septembrie 2012 | JonD întreabă:

Salut Pretenasii! Deci cum ziceam in restul intrebarilor mele ca imi place de o fata, cum sa intru in gasca lor...etc.Deci gasca aia s- a cam destramat si acum ea sta numai cu o fata si o vad cam rar ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
CrazzyBoyxD
în 11 Septembrie 2012 | CrazzyBoyxD întreabă:

La ce ajuta aparatul dentar? M-ar tenta si pe mine unul.dar nu prea am probleme de genul asta:))

6
Răspunde Raportează
MrRava13
în 11 Septembrie 2012 | MrRava13 întreabă:

Deci, pe vacanta am avut de citit- o carte, Portretul lui Dorian Gray, am citit- o, dar n- am inteles nimic din ea:)) Si imi e cam rusine sa zic asta dar pur si simplu nu m- o prins! Ati...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
τττ
în 11 Septembrie 2012 | τττ întreabă:

Cum pot sa descarc aplicatii de pe Android Market pe smartphone-ul meu?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Septembrie 2012 |

Care este importanta chimiei?

7
Răspunde Raportează
Nemoo
în 11 Septembrie 2012 | Nemoo întreabă:

Acesta este contul iubitului meu.dar de data asta pun eu o intrebare. Am o impresie f ciudatacum ca as fi insarcinata adica nu stiu poate ma gandesc eu prea mult la asta.De cateva zile ma simt...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Septembrie 2012 |

Buna ma puteti ajuta..caut o tema a eseuli pe net si nu pot gasi...Care e importanta chimiei.

1
Răspunde Raportează
AlexaXoXo555
în 11 Septembrie 2012 | AlexaXoXo555 întreabă:

Unde pot gasi site-uri pentru editat cover la facebook cu fete desenate?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Septembrie 2012 |

Caut o comedie cu un copil care avea in vizita un unchi sau un bunic mai in varsta si face tot felul de trasnai ..si in fine ..copilul ajunge intr.un parc de distractii cu tatal si vomita pe unii....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Si_ATat_theo_1997
în 11 Septembrie 2012 | Si_ATat_theo_1997 întreabă:

De unde as putea sa imi cumpar extensii si de unde gasesc sa se potriveasca cu culoarea parului meu si cam cat costa?

3
Răspunde Raportează
AliceIDK
în 11 Septembrie 2012 | AliceIDK întreabă:

Heii... mi+am luat casca si microfn si microfonul nu se aude... de ce?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Septembrie 2012 |

am o problema, intotdeauna dupa ce mama vine de la sedinta cu parintii de la scoala trebuie iar sa ma doara capul, sa- mi fie rau, deoarece permanent diriginta cere bani, ba pentru reparatie,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
sweetgirl68
în 11 Septembrie 2012 | sweetgirl68 întreabă:

vreau si eu conexiune la wireless.cum pot face rost? adica fara router. FUNDAAAA!

2
Răspunde Raportează
TheGeor19
în 11 Septembrie 2012 | TheGeor19 întreabă:

As vrea sa-mi fac un id nou! Imi puteti da niste idei mai interesante?

4
Răspunde Raportează
cosminutza2000
în 11 Septembrie 2012 | cosminutza2000 întreabă:

Demonstrati ca opera literara "Sobieski si romanii" de C. Negruzii apartine genului epic

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Septembrie 2012 |

In apa de la robinet exista spermatozoizi? Funda.

8
Răspunde Raportează
Catalyn13Barcelona
în 11 Septembrie 2012 | Catalyn13Barcelona întreabă:

Vreau sa ma ajutati urgent in legatura cu o chestie :D. Deci vreau sa dau din mesajele mele unei prietene ca sa mai vorbesc si eu cu ea :). Adica eu mai cam 2200 de mesaje si sa ii dau 1000....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
igrec005
în 11 Septembrie 2012 | igrec005 întreabă:

( Scuzati Categoria). Vreau si eu sa stiu daca pot cauta persoane pe fb numai dupa unul din nume si orasul in care locuiesc, sau numai dupa oras. Va rog, imi trebuie urgent respuns al intrebare,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
IANAaaaa
în 11 Septembrie 2012 | IANAaaaa întreabă:

Hei TPU :) acum un an, am cunoscut un baiat. eu il stiam din vedere.e la scoala cu mine. deci, am inceput sa vorbim si prin decembrie a zis sa iesim, era o prezentare la un radio, si cativa prieteni...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DenisaS23
în 11 Septembrie 2012 | DenisaS23 întreabă:

Imi dati niste siteuri cu imagini monster high va rog? Multumesc anticipat! [

2
Răspunde Raportează
  • 4995
  • 4996
  • 4997
  • 4998
  • 4999
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • sebijr
    trimisă acum 14 ore

sebijr întreabă:

Salutare TPU. Sebastian sunt eu, și am 25 de ani recent am înplinit. Cred că mie de ajuns să mai mă obosesc să tot caut, să tot cer și să tot întreb: Ieri, am fost la Cluj la o agenție ...? (mai mult)
    25 răspunsuri
  • ElianaSc
    trimisă acum 23 ore

ElianaSc întreabă:

Care credeti ca ar fi un pret corect pentru un apartament de 50 mp in bloc vechi, dinainte de cutremur: A. In stare rea, adica necesitand renovare totala. B. In stare locuibila, dar care mai necesita...? (mai mult)
    17 răspunsuri
  • VulpeaDinUmbra
    trimisă acum 11 ore

VulpeaDinUmbra întreabă:

Voi ce parere aveti despre ideea asta cum ca orice boala indiferent despre care e vorba vine din interior adica de la mintea ta si nu invers de la exterior?
    12 răspunsuri
  • Mariaseicaru1963
    trimisă acum 11 ore

Mariaseicaru1963 întreabă:

Mi s au astupat găurile pentru cercei din urechi... Cum le pot sau cu ce le pot destupa? Am încercat cu cercelul, cu acul... Nu merge! Ce pot face, vreau sa port cercei, după ce nu am mai purtat ...? (mai mult)
    4 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.188
  • Întrebări: 3.952.348
  • Răspunsuri: 17.649.178
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 48 minute
Ce zici de un quiz?
Directia 5

Directia 5

Acordurile celor de la Directia 5 iti incanta urechile? Descopera cat de multe stii despre ei.

Start quiz
Categorii
  • 651.965 Adolescenţi
  • 55.552 Afaceri & Financiar
  • 22.865 Artă şi Cultură
  • 72.754 Auto & Moto
  • 144.226 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 55.024 Carieră
  • 20.335 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.012 Conversaţii