|

Hei. Am impresia ca toti râd de mine și de mersul meu,chiar și pe stradă.

Merg cu genunchii în "interior",iar presiunea se pune de la genunchi în jos,de multe ori mergând ma dor picioarele și am vorbit cu părinții, dar aceștia spun ca au văzut și mai rău...Sunt în clasa a 8 a, iar din clasa a 5 a merg asa, deoarece am sarit pe o saltea,am călcat strâmb, m-a durut piciorul, îmi venea sa leșin, apoi mi-a trecut.Nu am mai băgat în seamă, decât atunci când toți au început sa se comporte urat cu mine și sa ma porecleasca.Credeți ca din aceasta cauza merg asa? Ce ar trebui sa le spun părinților ca sa ma ducă la un doctor?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu cred ca nu ai o problema la picioare, ci doar te-ai invatat sa mergi asa si e greu sa iti schimbi mersul, dar nu imposibil. Incearca sa te concentrezi mai mult pe picioare atunci cand mergi, indoaie genunchii, uita-te si cum merg ceilalti si incearca sa faci la fel.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu cred că din cauză că ai sărit pe saltea deoarece am și o colegă în clasă cu aceeași problemă. Picioarele ei erau așa de cînd era mai mică, de asemenea și fratele meu a avut așa cînd era mic dar am reușit să tratăm la timp. Nuștiu dacă se poate trata asta la vîrsta asta, dar merită de încercat. Apropo dacă părinții tăi nu vor să te ducă la medic, du-te la sora medicală sau la un profesor și vorbește despre tema asta, oricum vor anunța cumva părinții de asta. Apropo profesorii tăi serios până acum nu au atras atenția la asta?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Olga12):

Nu

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru UNimeni):

?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează