|

Salut.am si eu o mica problema. dac ase poate spune asa. m-am certat cu cea mai buna prietena a mea. Ea, nu stiu cum, a aflat de la mai multe persoane ca eu am vorbit-o pe la spate, ca am injurat-o.si s-a suparat pe mine si.de o luna incoace nu mai vorbim deloc, nu ma mai baga in seama, de parca as fi inexistentstraight faceas vrea sa remediez toate astea si nu stiu cum.si sa trec si peste pasa asta proastastraight face ajutati-ma si pe mine

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Dar persoanele acelea de unde stiu ca ai barfit-o, a vreo dovda? Daca u stii ca nu ai barfit-o du-te la ea si spune-i. Daca chiar iti este prietena asa de buna cum stii u te va ierta. Ii explici ca acele persoane nu iti vor binele. Bafta!

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Poate ca nu meriti sa-i fii cea mai buna prietena. Daca intr-adevar ai intentii sa te schimbi, trebuie sa-i fii alaturi si sa o ajuti la necaz, sa-i raspunzi sincer la toate intrebarile.
Multa sanatate happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E suparata pe buna dreptate. Daca eu as fi in locul ei cam greu mi-as recupera increderea in asa-zisul 'prieten'.Tot ce poti sa faci e sa-ti ceri iertare si sa-i dovedesti ca meriti sa fi prietena ei, adica sa nu mai repeti greseala.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ms pentru raspuns si a:1-mergi la ea si spui; 2-afli de unde a aflat barlele si nu stiu incearca si tu sa ii explici si sa o intrebi pe cine crede pe tine sau pe cei care au barfit daca pe ei atunci nu merita sai fi prieten:*big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

PS copii sunt baiathee hee

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează