TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Afaceri & Financiar

Afaceri & Financiar

• 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
SingleForOne
în 9 Noiembrie 2022 | SingleForOne întreabă:

Cum aș putea vedea potențialul de vânzare unei afaceri sau de cerere pentru un anumit bun sau serviciu dintr-un oraș anume?

1
Răspunde Raportează
Ben9648
în 8 Noiembrie 2022 | Ben9648 întreabă:

Salut, am o nelămurire in legătura cu criptomoneldele dacă cumpăr de ex Bitcoin din revolut de suma 500lei o singura data și vreau sa vând peste un an se poate? Sau trebuie sa cumpăr lunar ca să-...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
CHDaniela
în 8 Noiembrie 2022 | CHDaniela întreabă:

Am cont la banca transillvania in care imi intra lunar alocatia la doi copii. Nu se foloseste contul decat pentru asta. Nu imi luau nici un ban, dar de 2 luni imi ia 5 ron lunar, e normal!?

9
Răspunde Raportează
ComisaruMarinel
în 7 Noiembrie 2022 | ComisaruMarinel întreabă:

Salut! Cum pot sterge o tranzactie din istoricul unei aplicatii la ING?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Noiembrie 2022 |

Buna TPU! Stiti cumva un loc unde m-as putea angaja in Oradea sa fac delivery cu bicicleta fiind tanar de 16 ani?

1
Răspunde Raportează
MachesAdi
în 7 Noiembrie 2022 | MachesAdi întreabă:

Salutare TPU, am de la serviciu card Eden Red, inainte imi mergea contactless cu cardul. Dupa ce am schimbat telefonul nu mai merge si voiam sa intreb cum pot face sa reactivez optiunea aceasta? Are ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
YanysValentin
în 7 Noiembrie 2022 | YanysValentin întreabă:

Buna seara, am un cont PayPal la care nu am atasat un card bancar sau cont, cineva vrea sa imi trimita 700$ prin aplicatie, voi putea sa ii trasfer in alt cont PayPal dupa ce ii primesc fara sa am un...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Shadoww321k
în 7 Noiembrie 2022 | Shadoww321k întreabă:

Cine ma poate invata in Crypto?

3
Răspunde Raportează
Ferii
în 7 Noiembrie 2022 | Ferii întreabă:

Am un pc de gaming destul de bun. Si vreau să-l vând in afara de olx și Facebook marketplace unde mai pot pune anunț cu el?

5
Răspunde Raportează
pisicaalbastra
în 7 Noiembrie 2022 | pisicaalbastra întreabă:

Salut! Trebuia să fac transfer la un cont BT, eu am CEC. Am IBAN- ul contului BT, oare este suficient? Am nevoie și de CNP? În cazul în care mă duc direct la BT (eu neavând cont BT), pot...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
AndreeaTudic
în 7 Noiembrie 2022 | AndreeaTudic întreabă:

Buna ziua, doresc sa creez o platforma online de servicii prestate de persoane fizice (liber profesionisti). Pentru ca sistemul sa fie sigur, banii sunt incasati de platforma si dupa finalizarea serviciului...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Tileaga1
în 7 Noiembrie 2022 | Tileaga1 întreabă:

Am făcut o comanda sâmbătă 05.11. 2022 pe un site de papuci snakit se numește, o comanda de 224€ și nu am primit niciun mail de confirmare, nu au niciun număr de contact, am intrat pe net sa...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
NeRo199023
în 7 Noiembrie 2022 | NeRo199023 întreabă:

Intrebarea mea e destul de stupida, dar nu am gasit raspunsuri nicaieri, este pentru cei care se pricep la Facebook Ads Manager, deci, vreau sa ma ocup de reclamele pe Facebook ale unei persoane, ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Flavyuseduard
în 6 Noiembrie 2022 | Flavyuseduard întreabă:

Salut, știe cineva dacă se mai pot cumpăra electronice gen laptopuri în rate fara adeverinta de venit (fără alea 6 luni?)? Și dacă puteți explica cum? Mersi frumos

3
Răspunde Raportează
noboodie
în 6 Noiembrie 2022 | noboodie întreabă:

Bună. Am o întrebare legată de aplicația BT Pay. Mi- am schimbat recent telefonul și am încercat să mă conectez cu contul pe care îl am deja, însă îmi apare că nu pot folosi aplicația, ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
AndreeaMonica25
în 6 Noiembrie 2022 | AndreeaMonica25 întreabă:

Buna, ma poate ajuta si pe mine cineva? Va rog mult! Trebuie sa completez la locul de munca o evaluare ca angajat si chiar nu stiu ce sa completez. Sunt pe postul de Tehnician Asigurarea Calitatii si ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Noiembrie 2022 |

Salutare TPU. Doresc sa deschid o mica afacere. Locuiesc intr- un sat destul de aproape de oras. Am de gand sa incep o mica afacere cu produse traditionale din fructele/legumele din gradina proprie. La...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
RealKing01
în 6 Noiembrie 2022 | RealKing01 întreabă:

Daca am refuzat bonusul la GetsBet, mai pot să-l iau inapoi?

3
Răspunde Raportează
Alexandrub222
în 6 Noiembrie 2022 | Alexandrub222 întreabă:

Doresc să închid un cont BCR cu overdraft. Am suma de bani in cont vreau, să știu dacă, atunci când mă duc să închid contul, mi se va scoate și extras de cont cu tranzacțiile? Eu am avut...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Noiembrie 2022 |

Ce părere aveți de următorii care, apar des și constant în reclamele de pe YouTube? David Barla - Libertate prin afiliere! Îla + care cică te- nvață "cum să- te îmbogățești peste...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
eusuntcafea
în 6 Noiembrie 2022 | eusuntcafea întreabă:

Unde ma pot angaja la 16 ani si cat este salariul minim?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Noiembrie 2022 |

Cu toții când mergem la cumpărături vedem produse care sunt la prețuri de 2.99 de lei, 399, etc. De ce se folosește această manipulare puerilă în comerț?

19
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 5 Noiembrie 2022 | SingleForOne întreabă:

Cât ar costa să transform o locuință într-un spațiu comercial sau spațiu de birouri? Care este procesul pentru acest lucru?

5
Răspunde Raportează
inna07
în 5 Noiembrie 2022 | inna07 întreabă:

Bună! Ce părere aveți despre cardul Star BT? Merita?

5
Răspunde Raportează
GogoIulian
în 5 Noiembrie 2022 | GogoIulian întreabă:

Îți poți face o afacere cu doar 10 clase?

13
Răspunde Raportează
AlexAlexandru76
în 4 Noiembrie 2022 | AlexAlexandru76 întreabă:

Salutare oameni dragi! Detin o firma de curierat cu o cifra de afaceri foarte buna, in jur de 370.000 lei pe anul 2021, un profit mare. Dorinta mea e de a ma dezvolta si a achiziona masini second hand...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
misterious92
în 4 Noiembrie 2022 | misterious92 întreabă:

Bună! Ce afaceri vedeți profitabile intr-o comună destul de mica unde exista câteva magazine de tip mini market? Mulțumesc!

12
Răspunde Raportează
___qISi
în 4 Noiembrie 2022 | ___qISi întreabă:

Salut, am și eu o întrebare, eu sunt la muncă și nu am timp să îmi fac un card și dacă o trimit pe mama poate să-mi deschidă un cont la brd, pe numele meu?

6
Răspunde Raportează
SUSAMOGUS
în 4 Noiembrie 2022 | SUSAMOGUS întreabă:

Are cineva idee de ce nu pot sa activez aprobarea plati online din aplicatia bt pay? De fiecare data cand incerc primesc o notificare "Ups, a intervenit o eroare. Incearca inregistrearea manuala a cardului...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
VerginicăVacăGrasă
în 4 Noiembrie 2022 | VerginicăVacăGrasă întreabă:

Hey lume, cum reationati atunci cand mergeti la un magazin cu 5 minute inainte sa inchida si le vedeti pe vanzatoare ca fac curat sa fie totul pregatit sa inchida la timp, iar ele cand va vad va arunca...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
gabrielbabii
în 4 Noiembrie 2022 | gabrielbabii întreabă:

Salut! Știe cineva vreo altă metodă de depozitare cash intr- un aparat SelfPay, pe Paysafecard și după withdraw pe un card de la Skrill? Nu- mi convine taxa de tranzacționare. 1 leu și ceva ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
StatescuLuca
în 3 Noiembrie 2022 | StatescuLuca întreabă:

Cum îmi recuperez cardul pe Google play daca l-am șters fara sa vreau, va rog?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Noiembrie 2022 |

Bună, voi aveți probleme cu curierii? Întreb nu de alta dar, de vreo câțiva ani buni încoace parcă s- a format un fel de viciu/ prost obicei în jurul și- n cercul curierilor de a nu mai aduce...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 3 Noiembrie 2022 | SingleForOne întreabă:

Pentru affiliate marketing trebuie semnate contracte legale de afiliere, unde trebuie să spună obiectivele de activitate, rezultatele și sumele așteptate? Sau doar se crează blog- uri și conturi...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
DincaDeliano
în 3 Noiembrie 2022 | DincaDeliano întreabă:

Am o bancnota de 50 de euro ruptă (nu complet). La schimbul valutar nu o acceptă și din cate am căutat pe google ar fi trebuit să mă duc la BNR, am fost și au spus că nu accepta. Ce ar trebui...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
SingleForOne

Pentru o firmă mică, noua, ar arăta rău să aibă cuvântul "global" in nume?

4
Răspunde Raportează
Sarab21
în 3 Noiembrie 2022 | Sarab21 întreabă:

Hello. După câte luni ați primit alocația de stat după ce ați împlinit vârsta de 18 și ați continuat școala? Eu am băgat actele anul trecut în ianuarie iar în martie mi- a venit, acum, ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
SingleForOne

Pentru o afacere, mi se pare dificil de a- ți da seama dacă numele, emblema, chiar și sloganul ar putea fi deja folosite undeva la nivel international. Nu mă refer doar la Registrul Comerțului. ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
madalinut123si
în 3 Noiembrie 2022 | madalinut123si întreabă:

Salutare oameni frumoși! Sunt angajat de vreo 3 ani la un restaurant tip fast food, foarte cunoscut în România cât si în străinătate. Imi place ceea ce fac, însă, m- am cam plictisit in ultima...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
rtrtr156
în 3 Noiembrie 2022 | rtrtr156 întreabă:

Am incercat sa imi gasesc loc de munca in strainatate si am dat de un anunt de curier amazon/dhl in Hamburg cu chirie gratis, 2200 euro/luna, dar omul care m- a sunat de pe un nr de Germania imi cere...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 2 Noiembrie 2022 | SingleForOne întreabă:

Când mă gândesc la o afacere, deseori nu țin cont de siguranța cibernetică, atât ca siguranță, cât și costurile lunare sau anuale. Ce firme de cibernetică se ocupă de securitatea altor...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Dobrinx
în 2 Noiembrie 2022 | Dobrinx întreabă:

Intrebare pentru Crypto. Vreau sa imi explice si mie cineva care este faza cu lichiditatea, de ex BTC, al exchange- urilor. Adica, daca eu vreau sa cumpar sau sa vand 10 astfel de monede iar ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Calvin2048391ttt
în 2 Noiembrie 2022 | Calvin2048391ttt întreabă:

Din ce material sunt facute buletinele?

3
Răspunde Raportează
Vântulalb
în 2 Noiembrie 2022 | Vântulalb întreabă:

Vad aici o intrebare despre revolut si vreau si eu lamuriri. Mai exact, se poate anula o tranzactie? In cat timp de la plata? Se pot face inselatorii prin refuzurile la plata? Multumesc.

1
Răspunde Raportează
Darkshadoww
în 2 Noiembrie 2022 | Darkshadoww întreabă:

Buna, cum pot sa imi fac card la revolut?

1
Răspunde Raportează
DovleacTurbat
în 2 Noiembrie 2022 | DovleacTurbat întreabă:

Ultilizatori Revolut? Am o problema, i- am oferit cardul nepotului meu pentru a- și achiziționa nu știu ce jocuri, iar acum la 1- 2 zile sunt taxat (la inceput cu sume mici 1- 2 dolari), iar astăzi...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
BellaCioban21
în 2 Noiembrie 2022 | BellaCioban21 întreabă:

Stie cineva cat ia comision banca BCR daca am card la banca aia?

2
Răspunde Raportează
GhitaPower
în 2 Noiembrie 2022 | GhitaPower întreabă:

Salut, vin cu o nelamurire legat de creditele de la banci. Din cate m- am interesat la anumite banci poti face un credit dupa 3 luni la jobul actual, intrebarea mea pentru voi pentru a nu mai bate drumuri...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
GabrielGL
în 1 Noiembrie 2022 | GabrielGL întreabă:

Buna TPU, o mica nelamurirem capitalul monedei bitcoin e 392, 405, 955, 362 actualizat azi 1 11. 2022 unde mai e trecut si B mare de la Bilions adica milioane, adica e trei sute nouazeci si doi ...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
yzayza
în 1 Noiembrie 2022 | yzayza întreabă:

Bună seara! De fiecare data cand adaug produsul in cos apare cu pretul intreg desi l- am adăugat din categoria ratelor imi apare ca trebuie sa completez datele de pe card dar nu si numărul de rate...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă pe 24 Septembrie

9PM întreabă:

Am din nou aceeași problema cu televizorul, dar acum e vorba de sunet nu de telecomanda, nu mai merge sunetul. Trebuie sa îl scot din priza sa meargă, l- am scos a mers sunetul iar acum din nou nu ...? (mai mult)
    19 răspunsuri
  • shyde
    trimisă pe 24 Septembrie

shyde întreabă:

Stie cineva o ghicitoare buna? As avea nevoie de cineva competent si nefraudulos, cineva care poate fi recomandat de un client care a primit predictii corecte. Fara ura in comentarii va rog, chiar nu...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • Xena20
    trimisă pe 24 Septembrie

Xena20 întreabă:

Mai merg afacerile cu produse handmade in tara la noi? Se mai merita efortul? Se mai poate ieși pe profit?
    12 răspunsuri
  • Maskatu
    trimisă pe 24 Septembrie

Maskatu întreabă:

Salut. De curand am facut conversia la GPL. Butelia este toroidală si a fost montata in locul rotii de rezerva. Asadar am pierdut acel spatiu. Acum rezerva o tin in portbagaj dar ma incurca teribil. Am...? (mai mult)
    11 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.372
  • Întrebări: 3.951.300
  • Răspunsuri: 17.641.550
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Vrajitorul din Oz

Vrajitorul din Oz

Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!

Start quiz
Categorii
  • 651.901 Adolescenţi
  • 55.510 Afaceri & Financiar
  • 22.858 Artă şi Cultură
  • 72.692 Auto & Moto
  • 144.208 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.977 Carieră
  • 20.315 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.848 Conversaţii