anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua tuturor.
Vreau sa deschid un mic restaurant catering la oras si as vrea sa stiu cum trebuie sa aranjez bucataria?
De unde as putea sa fac rost de un plan mai exact cu ce as avea nevoie in ea, ma refer la aparatura necesara + ordinea de asezare.
Unde as putea gasi idei sau planuri pentru asa ceva?

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mult succes

| VoidEternal a răspuns:

Vorbește cu un bucătar profesionist, oricum va trebui sa angajezi unul și intreaba-l cum ar trebui sa arate bucătăria și ce trebuie să conțină.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu investii niste bani pe care nu îi ai si va trebuii sa îi imprumuti la banca, afaceri de genul acesta nu merg, mincarea sa scumpit cine i si permite sa comande mincare gata facuta? Ca au niste preturi, si majoritatea celor care lucreaza in firme mari au ei contracte cu furnizori si discounturi, pana reusesti tu sa ti faci clienti va trebuii sa ai bani sa platesti angajatii, bucatarii si pe livratori ca ăia nu merg gratuit cu mincarea acasa sau la birouri. Mai intîi ce suma ai ca sa deschizi afacerea?

| Spania02 a răspuns (pentru anonim_4396):

20.000 euro momentan vreau sa deschid doar catering fara locuri inauntru doar pe livrare mancare traditionala