TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Artă şi Cultură

Artă şi Cultură

• 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
Dumitrescu_Ionut_1998
în 28 Martie 2020 | Dumitrescu_Ionut_1998 întreabă:

Are cineva partituri pentru orga cu muzica populara, inclusiv digetație?

1
Răspunde Raportează
drian
în 26 Martie 2020 | drian întreabă:

Hei! Acum ca sunt acasa, as vrea sa invat sa desenez mai bine si am inceput cu ochii. Nu stiu tehnica...dar poate ma ajutati voi cu niste sfaturi, tutoriale.

2
Răspunde Raportează
PerdunAdriana2000
în 26 Martie 2020 | PerdunAdriana2000 întreabă:

As vrea sa imi spuneti daca e adevarata sau nu fraza urmatoare si sa imi explicati de....Am auzit la o emisiune, cum ca francezii nu cosiderea inselare intretinerea relatiilor intime cu alte persoane....? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
ovidiu_georgescu
în 26 Martie 2020 | ovidiu_georgescu întreabă:

Sa spunem ca citesc o carte, o poveste si apoi dupa un timp as scrie si eu tratand acelasi subiect, alte personaje, poate cateva intamplari similare, alt spatiu temporal, s- ar putea considera plagiat,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
norica
în 26 Martie 2020 | norica întreabă:

Cum pot canta doar din diafragma? Mi s- a spus ca eu o fac din gat si de aceea ragusesc des si ca ar trebui sa invat. Dar acum, acasa fiind fara a mai merge la lectii... unde as putea gasi si cum as putea...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
ParkjiminBTS
în 25 Martie 2020 | ParkjiminBTS întreabă:

Ce trebuie sa folosesc ca sa fac pozele alea estetice. @kparkjimin pe ig? Ce foloseste omul ala ca sa faca editurile alea? Plssss

3
Răspunde Raportează
balsam
în 24 Martie 2020 | balsam întreabă:

Familia imi zice ca am voce, insa eu sincer nu imi dau seama. Au spus sa cant in fata lor, dar mie imi este foarte frica, teama, jena cum vreti voi sa ii spuneti. Desi sunt ai mei, tot ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Alex1929386543
în 23 Martie 2020 | Alex1929386543 întreabă:

Recent am devenit foarte interesată de mitologia greaca. Ma întrebam dacă puteți să îmi dați niste site-uri si titluri de cărți din acest domeniu

2
Răspunde Raportează
fatiggue
în 21 Martie 2020 | fatiggue întreabă:

Unde găsesc lista de filme din repertoriul unatc pentru admitere 2020?

0
Răspunde primul Raportează
Cosmi_Cosmin_1996
în 21 Martie 2020 | Cosmi_Cosmin_1996 întreabă:

Stie cineva un site romanesc unde posteaza gen: Descoperiri antice, geografice, misterioase? Multumesc

2
Răspunde Raportează
Yurisa
în 20 Martie 2020 | Yurisa întreabă:

Am realizat acum ceva timp o pictura pe pânză cu acrilice. Problema e că nu îmi mai place cum a ieșit și voiam sa intreb dacă pot picta peste ea. Pot face asta? Sau trebuie sa dau vopseaua...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
Popa482
Întrebare recomandată în 17 Martie 2020 | Popa482 întreabă:

Am pus, din greșeală, mai mult ulei de in decât trebuia pe pânză și văd că nu pot să scap de el. De trei zile stagnează, l- am scos la lumină, s- a mai tras putin, dar fără rezultat. ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
DJAGERnout228
în 17 Martie 2020 | DJAGERnout228 întreabă:

Spuneți-mi ce podcasturi sau cărți audio în română ați găsit pe spotify

1
Răspunde Raportează
Carina_taz
în 16 Martie 2020 | Carina_taz întreabă:

Avand atat de mult timp liber am zis sa fac ceva si sa imi bat capul sa invat sa cant la chitara. Cu ce sfaturi ma puteti ajuta? Filmulete, site- uri sau orice informatie necesara pentru un incepator....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Mogiojojo
în 15 Martie 2020 | Mogiojojo întreabă:

Nu vi se pare ca Brancusi are o fizionomie atipica pentru un rumân? https://adevarul.ro/assets/adevarul.ro/MRImage/2015/07/17/55a8f48ff5eaafab2ca8f095/orig.jpg

30
Răspunde Raportează
vclaudiu7
în 13 Martie 2020 | vclaudiu7 întreabă:

Salut, vreau sa- mi fac un tatuaj. Inca nu sunt suta la suta sigur, dar am si eu o intrebare pentru cei care sunteti mai cunoscuti in domeniul asta. Am auzit ca sunt sanse oarecum mici sa faci hepatita...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
NunameAnonimywhe
în 12 Martie 2020 | NunameAnonimywhe întreabă:

Salut, Astăzi am găsit o medalie foarte veche pe care scrie "Medalia de ARGINT conferita Dlui", , , , Înfiintată la 25 Ianuarie 1906 din inițiativa prefectului George Cair, iar pe spate este un...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Andrei200202
în 11 Martie 2020 | Andrei200202 întreabă:

M- am uitat pe wikipedia la informații despre Camil Petrescu, dar nu găsesc informații despre relațiile lui/căsătorii. Ma întrebam dacă chiar a existat personajul Ela din romanul lui "Ultima...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
balaton
în 10 Martie 2020 | balaton întreabă:

Buna! Cum as putea afla ce fel de auditii sunt in orasul meu? Auditii pentru reclame, filmulete scurte? Anunturile se posteaza undeva sau cum?

1
Răspunde Raportează
Oricine15
în 10 Martie 2020 | Oricine15 întreabă:

Cum as putea desena mai bine? Ceva sfaturi? Tin sa precizez ca sunt începător si totodata întrebarea aceasta este pusă la plictiseala :) Am multa imaginatie dar cand ma pun sa desenez nu- mi iese...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
moni_varta
în 10 Martie 2020 | moni_varta întreabă:

Ce reprezinta un elefant alb? Am inteles ca e ceva legat de noroc, insa nu stiu exact. Voi ce spuneti?

2
Răspunde Raportează
DumanNicusor
în 8 Martie 2020 | DumanNicusor întreabă:

Am tot căutat un tablou/poza, ce apare la testimonialele emisiunii, , Bravo ai stil". Nu știu cum se numește sau cum l- as putea găsi! Un detaliu pe care îl pot oferi este faptul că...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Martie 2020 |

Cum ce programe se suprapune un instrumental, pe o poza, imagine artwork, imagine miscatoare, videoclip etc. ca sa poti posta pe Youtube?

2
Răspunde Raportează
Alexandra1859
în 5 Martie 2020 | Alexandra1859 întreabă:

Bună, TPU! Trebuie să realizez un colaj în care voi folosi o fotografie cu dublă expunere care prezintă imaginea unei fete combinată cu o imagine cu clădiri dintr- un oraș. Apoi, trebuie sa adaug...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Martie 2020 |

Cum as putea sa obțin drepturi de autor pentru versurile mele? Am inteles că drepturile de autor se obtin UCMR-ADA, dar ce trebuie să fac mai exact? Cat costă?

2
Răspunde Raportează
mmirabela034
în 2 Martie 2020 | mmirabela034 întreabă:

As vrea sa particip la cursuri de actorie in Brasov insa ma gandesc ca e prea tarziu, majoritatea avand inscrierile la inceputul anului. Cunoaste careva dintre voi un loc in care m- as putea...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Dilibache
în 29 Februarie 2020 | Dilibache întreabă:

De unde pot face de un topor/barda vechi/e?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Februarie 2020 |

Dupa ce termin facultatea de biochimie, pot alege un master ce se face dupa facultatea de biologie sau cea de chimie? Biochimia ma pregateste pentru ambele ramuri? Eu as vrea sa ma duc in cercetare, ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Mihai_Cristiana_2001
în 21 Februarie 2020 | Mihai_Cristiana_2001 întreabă:

De unde pot face rost de vopsea spray graffiti?

2
Răspunde Raportează
victor238213
în 19 Februarie 2020 | victor238213 întreabă:

Cum pot sa aflu culorile dintr-o imagine exista o aplicatie pentru aflarea culorilor sau ceva de genul?

4
Răspunde Raportează
victor238213
în 19 Februarie 2020 | victor238213 întreabă:

Cine ar putea sa ma ajute sa aflu culorile acestei carcase? https://www.nzxt.com/products/h700i-ninja

6
Răspunde Raportează
Mincu_Cristina_1999
în 19 Februarie 2020 | Mincu_Cristina_1999 întreabă:

Buna, cum se face săpunul pentru trandafiri din săpun? Ce trebuie sa cumpăr?

2
Răspunde Raportează
DanielDanny
în 18 Februarie 2020 | DanielDanny întreabă:

As putea preda arta/desen daca am facut un curs de pictura 3 ani?

4
Răspunde Raportează
RanyMaryStary26122521
în 16 Februarie 2020 | RanyMaryStary26122521 întreabă:

Hei! Am nevoie urgent de o reteta de slime usoara fara borax sau glicerina boraxata! Multumesc!

1
Răspunde Raportează
GSTAR
în 16 Februarie 2020 | GSTAR întreabă:

Puteți, va rog, sa îmi spuneți (cele 7, 8 sau câte o fi) elemente de limbaj plastic. Îmi trebuie deoarece dam test la desen și nu le am scrise. Mulțumesc anticipat!

1
Răspunde Raportează
IoaNa1428Dmd
în 16 Februarie 2020 | IoaNa1428Dmd întreabă:

Știe cineva superstiția despre cercei conform căreia, daca un bărbat oferă iubitei cercei înseamnă despărțire? (Fara glume sau alte chestii, vreau să știu doar daca această superstiție...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
nuc?
în 15 Februarie 2020 | nuc? întreabă:

Stie cineva de cine este pictat tabloul asta si cum se numeste? https://i.pinimg.com/236x/88/36/b1/8836b14bceeeea5dec905b5dc2e716c3.jpg

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Februarie 2020 |

Puteti sa imi recomandati niste piese de teatru cu tema necunoasterea aproapelui, aparenta si esenta sau minciuna? Multumesc!

1
Răspunde Raportează
PerdunAdriana2000
în 13 Februarie 2020 | PerdunAdriana2000 întreabă:

Deci sunt cele doua "antonime":viata si moarte si este si parcursul vietii. Aveti culorile alb si negru.Ce culoare reprezinta viata si moartea si ce culoarea reprezinta parcursul vietii?

1
Răspunde Raportează
corina_marghea
în 11 Februarie 2020 | corina_marghea întreabă:

Hei! Imi place foarte mult sa desenez, as incerca sa fac personaje din desene, personajele negative, insa nu stiu cum as putea sa le fac fetele asa expresive, pas cu pas. Ati vazut tutoriale despre...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anamaria82726
în 10 Februarie 2020 | anamaria82726 întreabă:

Aveti vreo idee cu niste jocuri sau propuneri de evenimente pentru ziua lui Constantin Brancusi?

1
Răspunde Raportează
irinia
în 10 Februarie 2020 | irinia întreabă:

Vine festivalul primaverii si trebuie sa organizam o piesa de teatru. Stiti ce piesa ar putea merge? Ceva sa nu fie f. complicat, cat sa poata fi jucata si de copii, nici foarte lunga. Sugerati-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Advvrt
în 9 Februarie 2020 | Advvrt întreabă:

Stiti vreo carte/ manual de pe care sa invat sa desenez? Ma intereseaza portrete si anatomia corpului uman. Dar si animale.

5
Răspunde Raportează
0987D?nutz
în 9 Februarie 2020 | 0987D?nutz întreabă:

Care e cea mai mare celebritate pe care ați văzut- o in viața reala? Sunt super curios Eu la mine cred ca pe Robert Lewandowski și Sergio Ramos(sportivi) și după politica dacă ar fi sunt Angela...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
roseblackhffd
în 8 Februarie 2020 | roseblackhffd întreabă:

Stie cineva un liceu pentru design vestimentar in Iasi sau Botosani?

3
Răspunde Raportează
radu32
în 7 Februarie 2020 | radu32 întreabă:

Buna seara, am tot lucrat in ulei si acrilice si am avut o gama foarte larga, acum am trecut pe Guase respectiv Tempera. Asta ca sa incerc si altceva, dar am o problema, in ambele medii am doar cate...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
nelina
în 7 Februarie 2020 | nelina întreabă:

Hello! As vrea sa invat sa scriu mai caligrafic. Inainte faceam caligrafie la scoala si imi placea, acum am vazut ca nu mai e. Deci... exista undeva cursuri pentru a invata sau pot invata doar de pe...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Nettle
în 7 Februarie 2020 | Nettle întreabă:

Am de facut la scoala pentru proiect un poster, cum il pot face cat mai atractiv? De exemplu daca e lipit in scoala, lumea sa nu treaca pe langa el, ci sa atraga privirile, sa fie citit?...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
plantezridichi
în 6 Februarie 2020 | plantezridichi întreabă:

Pentru pictori/desenatori. Ați reușit să faceți bani din lucrări?

5
Răspunde Raportează
Etro
în 2 Februarie 2020 | Etro întreabă:

Hei, știe cineva unde aș putea lua cursuri de canto pop in Suceava aproape de Câmpulung Moldovenesc?

1
Răspunde Raportează
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Alexandru9971
    trimisă acum 14 ore

Alexandru9971 întreabă:

Buna ziua. Ieri am fost la douglas sa imi achizitionez un parfum Versace Eros, am ajuns la magazin, am cerut direct ''vreau un Versace Eros 100ml apa de parfum'', a zis ca revine, a adus parfumul, ...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • anonim_4396
    trimisă acum 21 ore

anonim_4396 întreabă:

Bună...sunt îndrăgostită de un politist ce lucrează la post la mine în sat. Și el ma urmărește mereu de la geam când trec prin fata. Când ma vede se uita la mine fix după își întoarce repede...? (mai mult)
    17 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 11 ore

Ion1989 întreabă:

Nu cumva in ziua de azi Vladimir Putin este unul dintre cei mai nebuni oameni care sunt in viata? Dupa Hitler el este
    15 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 15 ore

Ion1989 întreabă:

Prin alte tari in afara de Romania sunt si acolo oameni rai si invidiosi? Sau doar in Romania?
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.895
  • Întrebări: 3.951.952
  • Răspunsuri: 17.646.339
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 31 minute
Ce zici de un quiz?
Roma Antica

Roma Antica

Haide sa vedem cat de multe stii despre Cetatea Eterna si eroii (pozitivi sau negativi) ai acesteia

Start quiz
Categorii
  • 651.934 Adolescenţi
  • 55.539 Afaceri & Financiar
  • 22.864 Artă şi Cultură
  • 72.733 Auto & Moto
  • 144.217 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 55.006 Carieră
  • 20.328 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.940 Conversaţii