Cei mai activi useri din categoria Auto & Moto pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
In cat timp vine amenda radar surprinsa de camera?( pe pod la agigea)
FUNDA daca ma ajutati si pe mine cu ceva.Cine are telefon Nokia n97 stie cumva daca se poate debloca si altcumva nu doar prin deschiderea tastaturii? Va rog. Funda + vot. Multumesc anticipat.
Daca am fost declarat respins examenul pentru scoala de soferi in data de 14.08. 2012, mi s- a zis ca dupa 14 zile pot sa merg sa imi fac din nou programare la examen, aceste zile sunt lucratoare...? (mai mult)
joc nfs world si am o rabla de masina. sunt la level 7 si vreau sa imi iau o masina mai buna si nu pot. din ce cauza nu merge, ca am levelu mic? si daca da la ce level pot cumpara o masina? dau...? (mai mult)
Ce varsta trebuie sa ai sa poti sa dai de permis. Eu stiam ca poti sa dai la 16 si sa conduci cand faci 18 dar unii spun ca nu poti decat la 18 ani sa dai de permis. Deci care imi da un rasp corect ia ...? (mai mult)
Salutare TPU Mi- am segmentat si eu scuterul, cate rezervoare de benzina trebuie sa- i fac rodajul? Mentionez ca nu imi merge chilometrajul nu stiu cati km fac... Cat la % ulei trebuie bagat?, Nu am...? (mai mult)
Salut, Cum se numesc scuterele alea de 49cc care seamana cu motocicletele. Am dat de niste poze dar nu gasesc denumirea lor. Nu le confundati cu acele mini moto, ca alea sunt mici. Si daca...? (mai mult)
As avea si eu o intrebare am un opel din 2007 si as vrea sa o vand in rom sau sa il inmatriculez cat este pretul -?
Salutare TPU Sunt nelamurit :| Am auzit ca de la inceputul lui ianuare 2013 se baga carnete pentru orce moped de 49, se baga a1 asa este?, mi- am cumparat si eu un moped si vreau sa- mi fac atestat,...? (mai mult)
Cand imi voi lua permis...adica peste vreo 2 ani jumate as vrea sa- mi iau un Audi A4 din 2010- 2012 sau un Audi A5 2008- 2010 ( mai noi sunt mai scumpe banuiesc ). Intrebarea mea: Care este...? (mai mult)
daca pun folie fumurie pe care o iei la sul neomologata pe geamuri la o masina pot merge cu ea sa merg cu ea la omologat? Daca da trebuie sa platesc ceva? Funda
Am un moped Yamaha MBK 49cc 2T din Italia, am luat segmenti si nu se nimeresc. De unde stiu ce numar la segmenti sa iau, ce marime? Am cumparat 2 perechi si nu se nimereste niciuna, sunt mai grosi si...? (mai mult)
mi-ati putea spune unde pot gasi o camera de spate pentru piaggio ciao. Sunt din Cluj Napoca. urgent! Bineinteles funda!
Am un megan 2 din 2005, cine stie unde e tubul de evacuare la aer conditionat, deoarece nu se elimina condensul si a-mi intra tot in partea dreapta jos in masina.
E bun atv-ul asta ATV 250 cc - BASHAN http://atvieftin.ro/index.php/atv-uri-cu-tractiune-integrala-4x4-de-vanzare/atv-4x4/oferte-atv-4x4
Cat costa CASCO pentru un chevrolet spark nou? Dar RCA?
Am si o intrebare interesanta. Cum se spune: a) Mercedes sau b) Merțedes? Ca pronuntie ma refer. Raspunsurile fara explicatie buna nu primesc funda! Multumesc anticipat!
Sall all.cat costa piesele de schimb pentru un rover din anul 98, masina avand motor dizel de 105 cp? asta in comparatie cu masinile germane
Sall all.cat de mare este consumu la un rover 600 cu motor de 2.0 dizel 105 cp.si cat de scumpa este intretinerea lui la piese? il pot revinde cu peste 2000 euro, masian fiind imatriculata si in stare...? (mai mult)
As vrea sa-mi iau o saua pentru un piaggio free.Stiti unde pot gasi?
Am o dacia 1310 si vreau sa o dau pentru voucher la Rabla. Vreau sa stiu ce acte imi trebuie, cum trebuie procedat si unde sa merg.Multumesc
Ce parere aveti despre Dacia Logan 1.4, 1.5,1.6? Eu cred ca sunr niste masini reusite si nu costa nici asa mult intretinerea.Ce parere aveti?
Salutare la toata lumea... Cine ma poate ajuta sa promovez chip tuning auto pe: http://www.wpp.ro sau mai multe likuri pe: http://www.facebook.com/wpp.tuning ?
Am mai postat intrebarea, dar am primit raspunsuri aiurea, fara legatura cu ce solicitam.Am un scuterr in 4 timpi, are 6000 de km.la bord si as dori sa- i fac o revizie.Imi poate spune cineva ce anume...? (mai mult)
Cam cat costa masina asta (microcar fara permis) chatenet speedino http://www.50tuners.com/index.php?option=com_content&view=article&id=52&Itemid=45
un citroen c4 2005-2006 cat are consumu real min si max, si as dori care stie sa lase o parere ce masina e buna pana in 4800 euro.dau funda celui care imi da cele mai utile informati.
cum se scoate radio cd-ul pe care il am(original) am un astra gtc 2008?
De unde pot sa achizitionez o toba sport ieftina pentru un piaggio ciao/bravo si as dori sa stiu daca toba sport pentru piaggio ciao se potriveste si la piaggio bravo?
vreau sa imi iau un motor...as vrea sa stiu cum e chestia cu atestat si A1
Buna am un piaggio ciao si nu imi tine la relantiu. imi puteti spune cum trebuie sa reglez aerul si acceleratia pentru ca sa fie bine? Bineinteles funda!
Vand Piese Matiz:Electromotor, Arc Amortizor spate si arc spate si piese de lada 1200:Parbriz fata si parbriz spate LA PRETURI AVANTAJOASE tel:0728937958
cine imi spune si mie dimensiunile la cureaua de transmisie la mbk booster49 cmc 2 t? multumesc
Ce parere aveti de foliile care imita xenon-ul e teapa sau sunt bune? (exp:http://www.motorvip.ro/produs/folii-proiectoare-ce-imita-xenon-doar-30-ron)
Tatal meu vrea sa cumpere o masina si m- a intrebat ce masina as vrea a fost pleca in alta tara 4 ani si a strans multi bani deci cer ajutorul vostru TPU dau funda pentru cel care imi spune marca masii...? (mai mult)
Am si eu o curiozitate, daca ti se confisca carnetul de conducere undeva sa zicem pe autostrada, tu cum te mai intorci acasa? iei masina in buzunar?
Buna Tuturor! eu am facut un test pe un site espre ce masina mi se potriveste si ei mi- ai raspuns ca una 4x4 sau una sport... voi ce credeti? mie imi placa masinile mici si tunate dar nu prea exagerat...? (mai mult)
Buna tuturor, baietzile am o broblema cu masina, am o solenza si are toba un pic sparta avea un zgomot mai sportiv, aseara cand am dat o tura pe oras a inceput sa sune foarte foarte urat si foarte tare,...? (mai mult)
Ce as putea face la motor pentru ca sa mearga ca inainte... adica acum nu mai are puterea aceeasi cum o avea acum 3 ani...acum abia se mai duce peste 160 km/h fata de acum 3 ani cand am mers si cu 200km/h....? (mai mult)
am un opel vectra b din anul 1998 si are trapa. Pana acum o saptamana opream motorul (trapa fiind deschisa) scoteam cheia din contact si ea ramanea tot deschisa. Acum insa cand opresc motorul...? (mai mult)
Cine imi da niste sfaturi sau niste videouri cum pot sa maresc capacitatea motorului la piaggio bravo/ciao? ( siteuri cu piese sfaturi sau videouri in care arata cum pot sa il fac mai puternic) FUNDA
tupu cine stie cea mai buna firma din arad care monteaza foli auto?
Cine imi da un magazin sau un site de unde pot sa achizitionez toba sport pentru piggio ciao/bravo?
Am o masina VW Golf 4 si trebuie sa montez manerul de la usa din fata stanga, si nu stiu cum. Ma puteti ajuta?
am un cd player pioneer mosfet ca acesta http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://ecx.images- amazon.com/images/I/41K0CGAVHGL._SL500_AA300_.jpg&imgrefurl=http://www.amazon.com/Pioneer- Player-...? (mai mult)
am Piaggio Ciao, cum ar trebui sa reglez cuiul pontou pentru ca sa fie bine, dar surubul de aer? Cel mai bun raspuns ia funda!
Repede! Dau vaza albastra pentru un Porche GT 911
Salutare, vreau sa cumpar o masina noua in leasing! initial ma gandeam la un logan 1.2 16v, voi ce parere aveti sau ce alta masina imi sugerati nu vreau sa platesc mai mult de 6- 7 milioane pe luna rata...? (mai mult)
SAl TPU vreau sa va intreb dca a cumparat cineva o masina de la kampean auto din taru mures si as vrea sa stiu ce parere aveti edspre masinile llui
SAL TPU as vrea sa imi cumpar o masina pana in 4000 de euro si as vrea sa stiu ce mi-ati recomanda intre opel astra cu motor de 1.6 benzina sau skoda fabia 1.4 benzima
Salut As vrea sa stiu si eu cum fac un reductor de viteza la un motoras? plz
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Max
Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!