Ce masina (si ce model) credeti ca ar cea mai buna pentru drifturi?
Cine stie cum se numeste masina asta http://assets.sport.ro/assets/sport/2011/04/08/image_galleries/122228/foto-cate-cumparaturi-face-vezi-ce-monster-truck-si-a-luat-kim-kardashian_size1.jpg? funda:
Care este diferenta intre cross si enduro? Si care este mai bun?
Am 17 ani si mai am 2 luni si fac 18 si vreau si eu un motor ca toata lumea:)) (ca pasiunea pentru. motoare e foarte mare)... dar tata zice ca nu vrea sa ma stranga cu lopata de pe asfalt :))) cum? (mai mult)
mi-am cumparat un piaggio si2 si o fost tot dezmontat, am montat la el tot motorul, variatorul, etc, tot ce tine de mecanica, dar la partea electrica nu ma pricep deloc si am doar firul de la...? (mai mult)
Stie cineva care este viteza maxima in zone rezidentiale?
imi poate zice cineva cati km pot face cu un ulei Aral 5w-30, am deja 10 mii de cand l-am schimbat, la cati km se schimba? Oare la urmatorul schimb nu ar trebui sa bag un ulei mai gros 5w40? masina...? (mai mult)
ziceti-mi va rog cit consuma la 100 un HUMMER si cit poate consuma cel putin, si daca se poate de pus la corbiratie gaz, si cit va costa asta. Multumesc mult
Ce scuter pot conduce fara permis sau alte chesti? Scuter sub 50cc, dati-mi o poza si spuneti pretu si de unde il pot lua;)? FUNDA MARE;):-h
ziceti-mi va rog un site unde pot vedea toate modelele de masini hummer, mersi mult
Sonda lambda defecta. E mai bine sa merg cu mufa de la sonda deconectata sau conectata/?
Nu imi indica acul la benzina pe cielo gle an '96... ce e de facut? Astept raspunsurile voastre!
Care este viteza maxima prinsa de un motor?
Care este cel mai scump Logan?
Ce sa imi cumpar un telefon nou cu 35 lei sau un scuter, funda;)
ce parere aveti de atv-urile cf mot? Consum?/100 km? Ce viteza prinde maxim? Cum se descurca la off road? Ce capacitate are rezervorul? La cati km se duc placutele etc. De sistemul electric...? (mai mult)
Am facut un CD cu muzica pentru masina, dar atunci cand il introduc in casetofon imi spune ca il citeste, apoi imi da eroare si nu se intampla nimic.Casetofonul are mp3, iar puterea sa este de 50W x4,...? (mai mult)
Este bun atv big hummer bashan 250cc pentru cineva de 15 ani? Nu conduc pe dn1, doar prin padure sau pana in parc, la magazin(fara sa ies pe dn1)
As vrea sa imi colantez masina(golf 3 -4 usi, hatchback) si as vrea sa stiu unde se colanteaza in timisoara, sau cum sa o colantez singur!
Salut pot conduce un scuter sub 50cc la 14 ani? dati-mi o poza cu scuterul(link google)si spuneti pretul(in lei) Funda mare;):-*(fete)
Ce atv, motor sau scuter imi recomandati? Cel mai ieftin, si de unde il pot lua? Dati un site cu unul care spuneti despre el, sa il vad.Vedeti sa il pot conduce la 15 ani; ) Cel mai fayn si ieftin...? (mai mult)
TPU, am si eu o nelamurire, trebuie sa imi schimb domiciliul dintr-un judet in altul, foarte constient sunt ca trebuie sa imi schimb toate actele, dar vreau sa stiu daca trebuie sa imi schimb si...? (mai mult)
Sall are cineva atv basahn de 125 cc?
Buna TPU. Ce varsta trebuie sa ai pentru a-ti lua permis categoria A? Mai exact vreau sa conduc un chopper harley davidson. Funda!
ce fel de motor se potriveste pe un glof 3 din98 are motor diesel de 1.9 si vreau sa il fac un tuning!
Cati km sunt de la Constanta la Eforie Nord? Care ma ajuta primeste funda:D
Poate sa imi spuna cineva unde pot gasi chestionare pentru atestat instructor auto
Am un Ford Focus din 2004 si vreau sa conectez calculatorul la computerul de bord. De ce as avea nevoie si cam cat mar costa toata treaba asta? mersi anticipat.
Stie careva in ce tara pot pune geamuri fumuri pe usile din fata ale masini! nu conteaza pretul, dar sa fie in Europa, ca nu am chef sa merg 10000 de km pentru un geam! dau funda;)
Care este diferenta al unui bloc motor de Piaggio Liberty 125 si al unui Piaggio Liberty de 150? Si din ce aliaj si\sau metal sunt facute?
De unde descarc spider man 2 the game. Lasatimi un linkul. Multumes.
Care este diferenta dintre blocul motor al unui Piaggio Liberty de 150cc2 si al unui Piaggio Liberty de 125cc2?
Stie cineva cam cat m-ar costa sa schimb volanul de pe partea dreapta pe partea stanga la un audi a4 din 2002? Mersi anticipat
tata are un vw golf 6 si vrea sa ia niste jante sport.cam ce modele ( si ce marca ) s-ar potrivi cel mai bine?
Ce atv, motor sau scuter imi recomandati? Cel mai ieftin, si de unde il pot lua? Dati un site cu unul care spuneti despre el, sa il vad.Vedeti sa il pot conduce la 15 ani:) Cel mai fayn si ieftin primeste...? (mai mult)
Cine imi da si mie site`uri cu camionete? [ Iveco :x ] ofer funda si vot la cele mai multe site`uri ca camionete iveco
Cat costa intretinerea unui mitsu lancer 1.5mpi, 8.400km, 8.400E, 2010, 110cp. merita sa dau banii pe ea, si in intretinerea ei?
Salut am o intrebare care poate v-ar interesa! Vad mai mereu cum toti copii de 12-14 ani vor motociclete si atv-uri! Poi cam cat are fi amenda pentru paritilor daca ii lasa pe un scuter de 50? Sau pe mine...? (mai mult)
Salut.am si eu un scuter Piaggio Zip. si as vrea saii fac chestiile alea de la semanlizare(acelea gri care lucesc). negre... oare s-ar mai vedea semnalizarea asa bine? (nu ii vopsesc si becul.
Cat costa scuterele in germania? (la dezmembrari auto )
Am si eu o intrebare: o Yamaha TZR cu motor de 80cm^3 cam cati cai are? Multumesc!
tata vrea sa-si ia o masina noua (berlina) care sa fie cam 7-8 mii de euro. el pana acum a avut o solenza, dar nu mai vrea dacie. astept cat mai multe raspunsuri
Sall...:D doresc sa-mi iau o masina:-? DACIA LOGAN 1.4 & peugeot 206+1.1 ce masina preferati :-? dupa consum, spatiu, calitate, si multe altele :-?
am 13 ani si vreau sa stiu sieu ce KTM MOTORETA mi s-ar potrivi, adica pentru varsta mea, insa am auzit ca pot fi si ktm-uri motociclete mai mici de 50 spuneti-mi pe care il pot cumpara. ...? (mai mult)
De o saptamana fac scoala de soferi.Si spre marea mea surprindere, observ, intreband printre prietenii mei din stanga si din dreapta ca fiecare stie total diferit sa utilizeze masina. Si asta, cel mai...? (mai mult)
Care sunt mai rari? Tigrii albisau tigrii bengalezi? Funda! Scuze categoria!
Sall Am un opel vectra de 1.6 16v si consuma ulei destul de mult iar consumul este undeva la 8 l/100 km mi se pare destul de mult. Ce as putea sa fac sa reduc atat consumul de ulei cat si cel de benzina.Merita...? (mai mult)
Vreau niste cintece in franceza. Va rog mult. Multee cintece, imi trebuie urgent! Fundaaa! :*
astazi daca ma duc pe amckart este inchis pe motiv de sarbatoare sau nu?
Imi trebuie fiecare fel de masina - adica Mercedes, Toyota, Lada, WW - tec./...imi trebuie fiecare masina, daca se poate nu numele masinilor ci imagini cu masina sau doar cu semnul de pe ea :) - funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
giuliaaaV întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Internet & istoria internetului
Petreci mult timp online, dar cate stii de fapt despre internet?