Ce masina cu consum redus de combustibil imi recomandati?
De unde pot cumpara un portabagaj pentru masina? Din acela clasic.
Cam care este durata de viata a unei masini? Care este perioada in care functioneaza optim?
Cum vi se pare Chevrolet Spark? Este mai bun ca Matiz?
Cat costa un motor Tasca 1989 (Ford Mustang), model # ICM27RQ?
De unde as putea sa achizitionez un tractor second hand?
Este mult 150 Ron pentru 400ml de vopsea cica speciala pentru a-mi vopsi scuteru?
As vrea sa cumpar o dubita VW second hand si ieftina, credeti ca este fiabila?
Ce masina second hand sub 5000 de euro imi recomandati?
De unde pot inchiria in Bucuresti masini de epoca?
De unde pot downloada carti tehnice ale masinilor?
Ce marca de cauzciucuri imi recomandati? Trebuie sa le schimb si am inteles ca Montana nu sunt bune.
Pot monta pe un Matiz vreun dispozitiv de stingere a farurilor la 5 minute de la incuiere a usii? Mereu uit farurile aprinse.
De unde pot cumpara masini teleghidate care sa copieze fidel masini reale?
Stie cineva vreun site de difuzoare-boxe pentru masini? nu ma intereseaza basi de portbagaj sau cv deosebit si nu vreau chinezarii...de preferinta pioneer sau sony:D
Cand vrei sa faci burnout (scartz pe loc)...trebuie sa tii piciorul si pe ambreiaj?
Am un Mitsubishi care este in garantie si are serviciul de tractare inclus in aceasta garantie, oriunde te-ai afla in lume. Ati apelat vreodata la acest serviciu, functioneaza?
Care esre cel mai ieftin SUV sis cam cat costa?
Care este cel mai bun poligon auto din Bucuresti?
Ce fel de ulei sa folosesc pentru o masina Skoda Fabia?
Mi-am luat o motocicleta, dar nu ii pun prelata/husa, credeti ca este OK daca o las afara asa?
Am o intrebare, ce inseamna "ampatament".
Prin ce mijloace legale pot da in judecata un mecanic pentru furt din masina, in timp ce a stat in service?
Voi v-ati mia cumpara o masina noua in aceste vremuri de instabilitate financiara?
Ce înseamna jivraj?
La ce interval de timp trebuie sa faci ITP-ul pentru o masina?
In Cluj stie cineva vreun service pentru scutere?
Care este diferenta dintre ITP si revizie tehnica?
Unde pot face cursuri pentru pilotarea elicopterelor?
Ce parere aveti despre femeile care conduc motociclete?
Ce parere aveti despre un Matiz ca prima masina pentru incepatori?
Ce motocicleta imi sugerati una intre 50 si 300centimetri cubi, apropo mie imi plac motocicletele americane joase ca acelea cu furca din fata lunga dar nu este lunga cum se numesc acelea?
Care este cea mai ieftina masina hibrid/ecologica?
Ce motor e ideal pentru un incepator?(vitezane) Am auzit ca Honda e mai manevrabila si ok.
Sunt mai bune motoarele pe benzina sau cele pe motorina?
Ma gandesc sa-mi cumpar un VW Golf. Imi puteti spune care sunt dezavantajele/punctele slabe ale unui Golf SR (sau GTi SR)?
Ce amenda primesti daca nu ai rovinieta?
A mers cineva cu o motocicleta electrica vreodata? Cum este?
Cu asigurarea CASCO, cand intra sub incidenta daunei totale o masina avariata?
Cum stii care masini au ABS si care nu?
Ce marca imi recomandati pentru sistemul audio din masina?
Voi v-ati botezat masina cumva? I-ati dat un nume? :)
Ce sistem de navigatie (GPS) este cel mai bun?
Hi, cine poate sa-mi spuna niste sisteme audio (boxe + statie + subwoofer) in jur de 1500 lei, pentru masina, mersi!
Imi puteti recomanda un magazin online piese auto?
Ce service auto bun stiti in Timisoara?
Sunteti de acord cu introducerea cursurilor si testelor obligatorii pentru cei care conduc scutere/mopede? (Mai ales pentru cei sub 18 ani)
Exista masini eco spre vanzare si in Romania?
Cat cantareste caroseria unei masini?
Se mai tine SAB (Salonul Auto Bucuresti) anul acesta? Ce se mai aude?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati psihologie
Ai vrea sa stii mai multe despre cum functioneaza creierul tau? Acest quiz este un bun inceput