TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Beauty & Fashion

Beauty & Fashion

• 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
anonim_4396
în 1 Septembrie 2023 |

Salut am o întrebare despre parul permanent, deja fac acest lucrării de 3 ori pe an și sunt făcut de 2 ani dacă nu ma înșel totuși am niște întrebări dacă tot continui sa ma fac de downside-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ARI0076
în 1 Septembrie 2023 | ARI0076 întreabă:

Nu stiti cumva cand va aparea imbracaminte noua in magazinele din mall- uri? Adica inca sunt tricouri si pantaloni scurti si cand se vor scoate acestea si aduce imbracamintea noua de toamna?

1
Răspunde Raportează
XxBlueRosexX
în 1 Septembrie 2023 | XxBlueRosexX întreabă:

Hello saptămana viitoare am o nuntă, dar am observat o pată pe rochia care o sa o iau, e din material de voal, oare dacă o bag în mașina de spălat se poate strica sau mai bine o spăl de...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 1 Septembrie 2023 | DaciaRomania întreabă:

Voi aveți uniformă la școala voastră? Gen, cum arată?

4
Răspunde Raportează
Anitta97
în 1 Septembrie 2023 | Anitta97 întreabă:

Hei fetelor, de unde va cumpărați majoritatea hainelor? :)

5
Răspunde Raportează
VrRos05
în 31 August 2023 | VrRos05 întreabă:

Dacă m- am înscris la un curs de frizer și am dat avans vreo 500 lei, dar am fost azi și nu mi se pare foarte interesant, plus ca trebuie sa aduc eu modele ca să tund și nu am pe cine, plus aparat...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Anuseabusea
în 30 August 2023 | Anuseabusea întreabă:

Bună. Sprâncenele mele au fost vopsite cu henna si sunt prea închise la culoare. Eu sunt blonda și sprâncenele sunt negre. Nu arată bine. Am încercat sa le deschid cu bicarbonat de sodiu și lămâie....? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Ilovedinero
în 30 August 2023 | Ilovedinero întreabă:

Buna, va rog scuzati categoria dar sm nevoie urgenta de ajutorr.Deci ieri de dimineata buna m- am trezit cu o banda din aia cu lipici pentru muste in cap, direct pe scalp.Ca sa nu trebuiasca sa imi tai...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
eopyzhic
în 30 August 2023 | eopyzhic întreabă:

Buna TPU! Stiți niște saloane de înfrumusețare în București care să facă tunsori mai moderne? (ex. wolf cut) Mulțumesc

1
Răspunde Raportează
Ionmihail1
în 30 August 2023 | Ionmihail1 întreabă:

Băieții mei. Am 22 ani și îmi cade foarte mult par, mai ales din zona din fața. Ce ați făcut voi?

3
Răspunde Raportează
minime3
în 29 August 2023 | minime3 întreabă:

Buna! Daca am sprancenele negre, merge sa imi fac o culoare mai deschisa la par? Adica nu negru? Acum sunt vopsita negru, dar culoarea mea naturala a parului e castaniu. Stiu ca poti sa- ti faci parul...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Giulia911
Întrebare recomandată în 29 August 2023 | Giulia911 întreabă:

Dacă faci epilare definitiva, exista riscul de cancer?

8
Răspunde Raportează
1Username2
în 29 August 2023 | 1Username2 întreabă:

Hey TPU! Știți cumva cum se numesc și de unde pot găsi ochelarii ăștia (ai lui Alin din insula iubirii :))) ) https://ibb.co/DCHJ6xZ https://ibb.co/dKN52xF https://ibb.co/85krk9S Ăștia sunt...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
ReignForest
în 29 August 2023 | ReignForest întreabă:

Eu folosesc Anew cremă de față, ser, exfoliant cu vitamina C, dar și gel de curățare. Problema este atunci când folosesc fond de ten sau BB cream(folosesc și un baton corector pentru să coperi...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
andreeaeml1200
în 29 August 2023 | andreeaeml1200 întreabă:

Eu am parul blond natural (nuantă destul de galbena), dar nu imi sta deloc bine. Cand aveam 13- 14 ani(culoarea mea naturala, blond) multe persoane spuneau ca par mult mai batrana, de 18- 19 ani, ...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 August 2023 |

Hei! Cât costă de obicei un tatuaj? Și îmi recomandați și mie un loc de tatuat ok în București? De preferat unde să fie o fată tatuatoare. :) Și procedura este dureroasă de obicei?

5
Răspunde Raportează
Anitta97
în 28 August 2023 | Anitta97 întreabă:

Ce sa mănânc sa ma îngraș sănătos? Și de câte ori pe săptămâna sa fac glutes? Este buna creatina?

11
Răspunde Raportează
newaccountbye
în 28 August 2023 | newaccountbye întreabă:

Buna seara! Vreau o schimbare de look și vreau sa îmi fac suvite in Italia. Mi- a spus ca are o metoda naturală și nu trebuie sa îmi decoloreze parul, mi le face direct pe parul natural cu vopsea...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
12Hsgsvu12
în 28 August 2023 | 12Hsgsvu12 întreabă:

Vreau să- mi fac un nou look, dar îmi e frică să- mi tai din par. Totuși, cred că o să sufăr pe urmă, dar vreau să încerc ceva nou... Vreau să îmi fac un look din trecut, dar nu îmi ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Anitta97

Care este șamponul vostru favorit? Eu folosesc gama morrocanoil de foarte mult și ma gândesc sa îl schimb. Din propria voastră experiența :)

17
Răspunde Raportează
NexBy
în 28 August 2023 | NexBy întreabă:

Salut,de ceva timp ma bate capul sa ma vopsesc, dar am o parte unde se vede mai rar parul. Întrebarea e ce culoare sa aleg ca să mai ascund parul rar, mai deschis sau mai închis?

2
Răspunde Raportează
Anitta97

Unghii lungi sau scurte?

17
Răspunde Raportează
Anitta97
în 27 August 2023 | Anitta97 întreabă:

Păreri cel mai mișto parfum la un bărbat?

21
Răspunde Raportează
andreeaeml1200
în 27 August 2023 | andreeaeml1200 întreabă:

De ce unele femei judeca femeile care arata bine si sunt foarte frumoase, se ingrijesc foarte des si mult, se machiaza, isi vopsesc des parul, merg des la salon de unghii/coafor? Nu ar trebui sa existe...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Anitta97

Ce trăsătura vi se pare cel mai sexy /frumoasa la o femeie? :3

54
Răspunde Raportează
Anitta97

Câte fete de aici o urmăresc pe Cristina Ich? Și ce parere aveti despre ea? :)

1
Răspunde Raportează
Catlove33
în 27 August 2023 | Catlove33 întreabă:

Salut, de la ce varsta poti sa-ti pui unghii false?

18
Răspunde Raportează
newaccountbye
în 27 August 2023 | newaccountbye întreabă:

Vreau și eu idei de parfumuri femeiești (orice tip) care sa persiste mult și sa miroasă de la distanta! Indiferent de preț

7
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 27 August 2023 | DaciaRomania întreabă:

Mai este basca la modă? Fetele purtați așa ceva? Ce culoare?

2
Răspunde Raportează
UmbraDeVulpe
în 27 August 2023 | UmbraDeVulpe întreabă:

E adevarat ca cel mai bine ar fi sa nu folosesti deloc sapun in zona intima? Daca nu, atunci de care sa folosesc? Dar ca sa fie bun si pentru spalarea fetei, mainilor si corpului si sa nu fie scump si...? (mai mult)

31
Răspunde Raportează
doareu876345
în 27 August 2023 | doareu876345 întreabă:

Buna, la locul meu de munca transpir destul de mult si e si praf…au inceput sa imi iasa mai multe cosuri pe frunte, piept si spate.Ce pot face pentru a scapa de ele? Acasa folosesc scrub, perie pentru...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
alexandra7199271
în 27 August 2023 | alexandra7199271 întreabă:

Buna, uleiul de bebelusi e bun pentru bronzat? vreau sa ma bronzez ca sunt foarte alba

8
Răspunde Raportează
angell1988
în 26 August 2023 | angell1988 întreabă:

Buna,stie cineva va rog in Piatra Neamț daca sunt saloane care scot tatuaj sprâncene cu magnet? mulțumesc mult

3
Răspunde Raportează
Andrei55599
în 26 August 2023 | Andrei55599 întreabă:

Salut TPU...Sunt un băiat din București și as vrea să- mi fac permanent. Știe cineva un salon prin București? As vrea sa știu prețul, mărimea parului minim si pe unde se afla acesta. Menționez...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
PertaAndreea
în 26 August 2023 | PertaAndreea întreabă:

Buna, am o întrebare Va rog mult sa ma ajutați. Am plasat o comanda pe SHEIN de o luna, dar din greșeala mea am pus un număr de telefon greșit, iar comanda mea a ajuns înapoi in China, oare...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Ding93
în 26 August 2023 | Ding93 întreabă:

Salut, a incercat careva sau are cunostinte despre tratamentul cu celule stem pentru ten? Zice ca intinereste pielea, trateaza ridurile, petele etc. Ca si pret vad ca e inre 2000- 2200 lei pe sedinta....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Marius19980
în 26 August 2023 | Marius19980 întreabă:

Hei, vreau sa încerc sa ma fac cu crema depilatoare pe abdomen, nu o sa fac asta des, însă acum am nevoie urgent sa scap de par și cu lama nu îmi place, însă am niște alunițe pe abdomen, ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
AlexiaTiran2992
în 25 August 2023 | AlexiaTiran2992 întreabă:

Bunăăă! Ce recomandați pentru a scăpa de cearcăne? Am incercat gheață, pliculețe de ceai verde, masaj și un set de măști până acum și tot nu au dispărut... Voi ce folosiți?

10
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 24 August 2023 | DaciaRomania întreabă:

Se merită să cumpăr patine de gheață, folosite, second hand, dar în condiție foarte buna? https://i.ebayimg.com/images/g/r40AAOSwxahh1MkY/s-l960.webp

3
Răspunde Raportează
BalkanGains
în 24 August 2023 | BalkanGains întreabă:

Hey lume, dc sunt asa de la moada ochii albastrii acum?!?! Ca gen eu merg pe strada si vad toate fete cu ocki albastri, asa e moda acum sa ai ochi albasti?

12
Răspunde Raportează
Xexexexexer
în 23 August 2023 | Xexexexexer întreabă:

Aveti un gel de dus preferat? Care?

32
Răspunde Raportează
andreeaeml1200
în 23 August 2023 | andreeaeml1200 întreabă:

Fetelor, la câte zile va spalati parul? Cum este mai bine, sa îl spalati mai des sau mai rar?

12
Răspunde Raportează
Bianca1203
în 23 August 2023 | Bianca1203 întreabă:

Bună ziua, am fost plecata in străinătate si nu am mai dat comenzi pe contul de reprezentanta Avon, acum imi scrie ca mi-a blocat contul din cauza in activității, ce pot face sa îl recuperez?

4
Răspunde Raportează
Dan827272
în 22 August 2023 | Dan827272 întreabă:

Cel mai bun remediu pentru coșuri foarte mari, dar și cele negre de pe nas? Va rog am nevoie de ajutor in legătură cu asta

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 August 2023 |

Intrebare pentru fete/femei care preferabil au trecut prin asta: Cum se ingrijeste parul incretit permanent la salon? Mi l- am incretit recent (regret putin decizia) si as vrea sa imi recomandati niste...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
nyoentox2002
în 21 August 2023 | nyoentox2002 întreabă:

Am și eu o întrebare! Mi- am luat o crema antibronz 50 SPF+ . La ce ore trebuie să mă dau cu ea că umblu toata ziua prin soare că livrez cu bicicleta și sunt și creol, in unele părți ale corpului...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
Cosmin_Ivancencu_1990
în 21 August 2023 | Cosmin_Ivancencu_1990 întreabă:

Salut TPU! Sunt baiat dar ma tot roade o intrebare! De ce femeile isi vopsesc unghia de la degetul inelar o alta culoare sau isi aplica un model diferit pe ea? Dau funda!

8
Răspunde Raportează
AndreeaRoata09
în 20 August 2023 | AndreeaRoata09 întreabă:

Ce părere aveți de șamponul,, Argan oil of Morocco''?

6
Răspunde Raportează
beav2010
în 20 August 2023 | beav2010 întreabă:

Am doua suvite galben pui si vreau sa le acopar cu vopsea syoss, sa am aceeasi culoare in tot parul meu. Eu am blond inchis nuanta naturala, ce culoare trebuie sa achizitionez ca sa se transforme galbenul...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 August 2023 |

Salut, stiti cumva de unde pot lua air force 1 pe alb si negru la preturi mai ok?

4
Răspunde Raportează
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Ion1989
    trimisă acum 18 ore

Ion1989 întreabă:

Undeva la o casa ai putea sa iti tai curentul de la Delgaz Grid si sa ai curent doar de la panourile solare? Asa nu ai mai plati curentul
    17 răspunsuri
  • farcry444
    trimisă pe 20 Octombrie

farcry444 întreabă:

Poti fi inteligent far sa ai scoala multa?
    13 răspunsuri
  • 1onurReal1
    trimisă acum 10 ore

1onurReal1 întreabă:

Cnd inima, sufletul unui copil se rupe ntre doi p?rin?i care se ur?sc, jignesc! du?m?nec!, insult?! se r?nesc unul pe cel?lalt! Voi?i! inten?iona?i! de fa?? cu copii lor! pe care i...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 13 ore

LisaJulie întreabă:

Cum va descurca?i cu insultele de pe site? Le ignorati sau da?i raport? ?i eu mai insult din cnd n cnd dar unii chiar ntrec limita pe aici!
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.080
  • Întrebări: 3.952.192
  • Răspunsuri: 17.648.024
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 34 minute
Ce zici de un quiz?
Istoria religiilor

Istoria religiilor

Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!

Start quiz
Categorii
  • 651.955 Adolescenţi
  • 55.549 Afaceri & Financiar
  • 22.863 Artă şi Cultură
  • 72.744 Auto & Moto
  • 144.223 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 55.017 Carieră
  • 20.327 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.982 Conversaţii